• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta rezerv düşüklüğünde ve yumurta kalitesi arttırmak için en iyi takviye edici gıda hangisi 🫶

Maşallah canım inşallah sağlıkla ilerler. Ama bence senin amh değerin yanlış olabilir çünkü 0.13 le bu kadar yumurta olmaması gerekiyor yani doktorlar bu amh ye 1-2 yumurta anca çıkar diyorlar. Bide ben iğneli tedavi gördüm fakat, aret kamar hocayı denemek istiyorum kendisi sadece klomen kullandırtıyormuş düşük rezerv'li hastalarında. Sen iğne mi kullandın yumurta büyütme sürecinde? Bu söylediklerini bende yaklaşık 1 aydır falan yapıyorum devam etmeyi düşünüyorum doktora gidene kadar çünkü 3 ayda yenileniyormus falan diyolar. Bu arada hamur işini tam sıfır yapabildin mi ekmek makarna vs ?
1. opu da doktorumda 0,13 e göre yumurta sayın iyi demişti. Tüp bebekle ilgili genel kurallar her kadında farklılık gösteriyor gibi geliyor bana. 1.50- hatta 2 'lerde amh olanlarda 1 yumurta çıktığını görüyorum bazen.İğne kullandım canım. Gonalf 225 ve pergoveris, dozları bile değiştirmedi doktorum. düzenli beslenmeyi asla bırakma. mutlaka etkisi olacaktır. ben hamur işi fazla tüketmem, ekmek arada kahvaltıda falan ama makarna kırmızı çizgim :) canım çektiğinde tam buğday makarnası yedim.

1. opu da doktorumda 0,13 e göre yumurta sayın iyi demişti. Tüp bebekle ilgili genel kurallar her kadında farklılık gösteriyor gibi geliyor bana. 1.50- hatta 2 'lerde amh olanlarda 1 yumurta çıktığını görüyorum bazen.İğne kullandım canım. Gonalf 225 ve pergoveris, dozları bile değiştirmedi doktorum. düzenli beslenmeyi asla bırakma. mutlaka etkisi olacaktır. ben hamur işi fazla tüketmem, ekmek arada kahvaltıda falan ama makarna kırmızı çizgim :) canım çektiğinde tam buğday makarnası yedim.
Bana da gonalf 225 ve menapur verildi de işte boş ve olgun olmayan folikül çıktı başka da yoktu zaten. Benim yaşım 26 yasim genç daha ama maalesef amh çok düşük yumurta da çok az. Şimdiye kadar yiyip ictiklerimden mıdır anlamadim dikkat etmeye çalışıyorum canım istemese de her gün günlük yemem gereken şeyleri zorla yemeye çalışıyorum:) takdiri ilahi bazen ne yaparsak yapalım olmuyor uyuşturucu kullanan insanların bile çocukları oluyor çok kasmamak lazım da işte elimizden geleni yapmak için yapıyoruz biseyler 🥹 Rabbim annelik duygusunu hepimize yaşatsın bu süreç çok zor çok yorucu. Kaç tane ameliyat geçirdim kaç tane kürtaj ama sonunda bebeğime kavuşmak icin sabretmeye çalışıyorum tevekkulumuzu arttırıp bebeğimize kavuşmayı nasip etsin rabbim🤲🤲

Bana da gonalf 225 ve menapur verildi de işte boş ve olgun olmayan folikül çıktı başka da yoktu zaten. Benim yaşım 26 yasim genç daha ama maalesef amh çok düşük yumurta da çok az. Şimdiye kadar yiyip ictiklerimden mıdır anlamadim dikkat etmeye çalışıyorum canım istemese de her gün günlük yemem gereken şeyleri zorla yemeye çalışıyorum:) takdiri ilahi bazen ne yaparsak yapalım olmuyor uyuşturucu kullanan insanların bile çocukları oluyor çok kasmamak lazım da işte elimizden geleni yapmak için yapıyoruz biseyler 🥹 Rabbim annelik duygusunu hepimize yaşatsın bu süreç çok zor çok yorucu. Kaç tane ameliyat geçirdim kaç tane kürtaj ama sonunda bebeğime kavuşmak icin sabretmeye çalışıyorum tevekkulumuzu arttırıp bebeğimize kavuşmayı nasip etsin rabbim🤲🤲
Aminnn kuzum🙏🙏🙏 her ay o kadar farklı ki kadın yumurtaları, iki ay önce hiç embriyo kalmadı elimde bu ay a kalite dedi embriyolog. Adama hadi canım dedim😁 pes etmeden deneyince oluyor sanırım bu tüp çocuk. Hoş benim hala belli değil olup olmayacağı, genetige gidecekler. 40 yaş olunca birde bu sorun var. Stres yapmamak lazım, telefonuma oyun indirdim o kadar oyaladı ki beni iğne sürecinde. PlayStation bile alabilirim eve😁 ben sigarayı bırakalı 1,5 yıl kadar oldu,kalitesi düşuk olunca o kadar yıl sigara içtin diyorlar banada, ya dediğin gibi millet uyuşturucu kullanıp pata küte hamile kalıyor. Sen tevekkül et,duanı et,Allah hepimize kolaylıkla yavrularımızı nasip eder inşallah🙏🙏🙏🙏🙏

Aminnn kuzum🙏🙏🙏 her ay o kadar farklı ki kadın yumurtaları, iki ay önce hiç embriyo kalmadı elimde bu ay a kalite dedi embriyolog. Adama hadi canım dedim😁 pes etmeden deneyince oluyor sanırım bu tüp çocuk. Hoş benim hala belli değil olup olmayacağı, genetige gidecekler. 40 yaş olunca birde bu sorun var. Stres yapmamak lazım, telefonuma oyun indirdim o kadar oyaladı ki beni iğne sürecinde. PlayStation bile alabilirim eve😁 ben sigarayı bırakalı 1,5 yıl kadar oldu,kalitesi düşuk olunca o kadar yıl sigara içtin diyorlar banada, ya dediğin gibi millet uyuşturucu kullanıp pata küte hamile kalıyor. Sen tevekkül et,duanı et,Allah hepimize kolaylıkla yavrularımızı nasip eder inşallah🙏🙏🙏🙏🙏
Sigaradan olsa ohoo bi kere bile ağzıma koymadım ve yaşım 26... Valla ne sigara ne başka bişey bu işin yaşla da çok alakası yok 47-48 yaşlarında millet menopoza girdim sanıp hamile olduğunu öğreniyor imkansız değil yani etrafımda var. İşte hangi aylarda yumurtaların iyi olacağını bilsek o ay gidip tüp Bebek yapariz da bilmiyoruz işte maalesef maddi yönden zorlanıyoruz bu yüzden 🙂↕️🙂↕️🙂↕️

Canım benim amh 0.13. ilk opuda 5 toplandı, 1 embriyo kaldı ve orta kalite. İkinci opuda 4 toplandı hepsi öldü. Bir ay ara verdik. Felixon basladim vitamin. Doktorum onerdi. Ve beslenmeme dikkat ettim. Izgara somon yada sardalya, bazi günler kırmızı et mesela, avokado,yaban mersini, ceviz, badem, fındık, yumurta, koyu yeşil sebzeler tükettim. Ara öğünde yoğurt polen katıp yedim. Ama hepsi ölçülü, hergun degistirerek. Bunlar benim kendi arastirmalarim, birkaç doktordan ortak onerileri birleştirip kendime düzen oturttum. Üçüncü opuda 9 yumurta toplandı, 6 döllendi, 3.gunde hepsi hala canlıydı. Yarın 5.gun için arayacaklar. Hangisi ise yaradı, vitaminmi beslenmemi bilemem ama bende şimdilik ise yaramış gibi duruyor . Bu arada bol bol su ve çay kahve azalttım, arada kafeinsiz kahve. Sekerli gıdalar, paketli gıdalar asla yok. Canım tatlı isterse eşimin tabagindan bir çatal. Maksat nefis körelsin.
Bana özelden yazar mısınız düzenli olarak neler yaptığınızı 🌸

Ublinoqol formda q10 Ublinoqol olmasi şart iyi kalite bir markanin 200 mg takviyesi
Omega 3 yine iyi bir marka
Uçuk problemin yoksa L arginin
D vitamin seviyesi onemli

Bunlari cok derin arastirmalar sonucu edindim ben kendimin fayda gordugune eminim cok sukur bana sifa oldu.
Mutlaka alicaksiniz bir butce ayirip en iyi kalite olan markalari arastirarak alin yurtdisindaysaniz burada ki en iyileri onerebilirim. 3 ay kullanimdan sonra Tup bebege basladiginizda etkisi gorulecektir .
Marka önerebilir misiniz 🌷

Back
X