Kızlar tekrar merhaba, bilenler hatırlarkı ilk tüp bebek denememı umut tup bebek merkezinde envert kurt ile yapmıstım. ancak nette okuduğum yazılardan kulağıma bır kupe takılmıs durumda. umut tup bebek merkezinin yumurta rezervı azalması problemı yasayanlarda biraz basarı oranı dusukmus.
acaba çevrenizde yada sız benımle aynı problemı yasıyormusunuz ve ıkıncı tüp denemem için nereyı tavsıye edersınız. örnekleriniz varmı. tabı herkezde farklı etkıler oluyor ama en azından bana yakın orneklerı olan vardır. aklımda su anda acıbadem hast. cem demirel var o rezerv azalmasında nasıldır sızce?
sanada merhaba canım memorıal karsıdamıydı nerdeydı?Patricia merhaba cnm. Rezerv azlığı olarak değilde genel olarak başarı oranı yüksek olan merkez tavsiye edebilirim sana yaşamımdan yola çıkarak memorial.
Sana yardımcı olamadım canım ama bir merhaba demiş oldum a.s.
aslında yedıtepe yakın hımmmmmmmmmmaltepe unıv. ve ya yedıtepe unıv derım cnm en azında orası unıv. en ıyısını onlar daha ıyı bılırler en azında profesorler boşunamı okudular ?
opu ne bu arada:) cahılmı kaldım sımdı...yardımcı olup anlatırsan sevınırım canım.yumurta rezervi için yapılabilecek bişey yok bildiğim kadarıyla ancak bi kaç kere opu yapıp var olan yumurtaları dondurarak biriktiriyorlar.( eğer istersen) umarım yardımcı olabilmişimdir.
selam arkadaşım
ben de ayı durumdayım 2 negatif micro birinde 3 diğerinde 4 yum dan 2 si dölleniyor ancak Onlar da 2. kalite Ben memorialdeydim bu cumartesi Dr um az hormonla toplayacağız dedi Moralim bozuldu 1. kalite içinmiş ama yine de güveniyorum güvenç bey e bakalım ne olacak
opu yumurta toplama işlemi canım. allah hakkında hayırlısını versin
hımmm doğru ya yumurta toplama işlemiydı. amin canım allah hepimizin hakkında hayırlısını versın. allah artık gulsun yuzumuze. zaten hayat zor geçim zor. birde tup bebek yaptırmak için para bırıktırmek cok zor be gulum.
sorma allah parası olmayana yardım etsin gerçekten çok zor. benim evimde yardıma gelen kızın ablasının da olmuyor bebişi. 7 yıldır para biriktiriyorlarmış. duyduğumda ağlamaktan gözlerim yaşardı. şimdi 30 yaşında olmuş bayan. allah yardım etsin herkese.
7 yıldırmı ne dıyorsun(((( allahım yardımcımız olsun.sen ne aşamadasın canım? bu topiklerde gezdığıne gore sendemı tüp bebek yaptırıyorsun. ne garip dimi yaptırmak...
patricia,ben de umutta deneme yaptım ve başarısız oldum.bir sonra ki denememi nerede yapacağım konusunda kararsızım.doktorum Enver kurt artık kadıköy şifa da.ben ocak ayında Umut ta Süleyman Tosun la ve Kadıköy Şifa da Enver Bey le görüşeceğim.aklıma takıldı şimdi.az ilaçtan dolayı mı başarılarının düşük olduğu söyleniyor?bilen arkadaşlar bana özelden de mesaj atabilirler....
merhaba arkadaşlar.başlığı görünce bi bakıyım dedim çünkü benimde sorunum erken yumurta yetmezliği idi.o günleri tekrar yaşadım.1 tüp bebek denemem oldu ama tutmadı.denemeden hemen sonra kendiliğinden hamile kaldım çok şükür allaha.arkadaşlar lütfen strese girmeyin.ben denemeden sonra attım kafamdan tüp işini falan.hergün gezmelere gittim spor yaptım.kendimi eğlendirdim yani.rabbim verecekse öyle yada böyle veriyo işte.sadece bebek hakkında yaptığım şey çok dua etmek oldu.şu an çok şükür 10+2 haftalık hamileyim.gönlünüzü ferah tutun ve çok dua edin.size moral olmak istedim biraz da olsa.. kendinizi unutmayın :) bol şanslar allah yardımcınız olsun
evet bizimki aşk değil hastane çocuğu olucak kaydirigubbakcemile3 canım ben transferimin 8. günümdeyim 9 de artık. şiddetli erkek kısırlığı var bizde. 4 tane embriyo verdiler dördü de iyi kalite. 3 tane 8 hücreli 1 tane 7 hücreli. ama tutmadılar galiba. sürekli idrar testi yapıyorum çizginin hayaleti bile yok. allah hakkımızda yaırlısını versin ne diyelim.
canım onu bende yenı oğrendım ama kafama takılan zor yumurtluyoruz zaten bıde az hormon verırde hıç yumurta alamazsak iyicene uyuz oluruz. zaten zor bela topluyoruz okadar parayı.sen hangı merkezde denıyordun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?