ben de ilk 2 denememi yaptım memorialda hiç memnun kalmadım . sonra bahçeci kliniği, n son umut tüp bebekte denedim , oldu bu kez Allaha şükür ..
bu arada bana da düşük over rezervi tanısı konulmuştu
benimde yumurta rezervim düşük.ilk denemeyi memorial da kısa protokol yaptırdım.yüksek doz uygulandı.5 yumurtanın 4'ü döllendi 3 ü transfer oldu 8 hücreliydi sorun yoktu ama olmadı .şimdi yine memorial da başlıyorum uzun protokol daha az hormon alıcakmışım.2 aydır dhea ve e vitamini alıyorum ökse otu içiyorum.dün kontrole gittim dr ilk defa bu kadar iyi durumdasın dedi.5 tane sağda 3 solda 31 inde ilk iğneme başlıyorum.rabbim isterse olucak inşallah.
anatolıa ankarada değilmiydi? anacım pendıkten acıbademe zor gıdıyorum :) ankaraya hıc gıdememkı. oofff offff bu cuma randevm var, ulun beyle ılk defa gorusucem zaman gelsede bı konussam bakalım neler dıyecek .
allah yüzünü güldürsün insaah bende yumurta rezervi azlıgı var ilk tedavimi istanbul cerrahi de yaptırmıstım olmadı ikinciyi insaah nisan ayında umut tup bebek yada memoril de düsünüyorum.allah buyuk insaah hepimizin yüzü gülücek
canım evet ulun bey yenı doktorum, öncekı enver beydı o sanırım kadıkoy sıfa ya gecmıs. bu gun ulun beye sordum, kullan zararı olmaz ama boyle seylerın faydasıda olacağını sanmam dedi.nisan ayında düsünüyorum ama ıste hastane konusunda kararsız kaldım enver kurt femara protokulu cok ıyı uyguladıgını duydum . memoroıl ın fıyatını hıc arastırmadım sen kur yapmıyomusun ben 1 ay sonra incir kurunu uygulayacagım ballı corekotu karısımını hergun 1 tatlı kasıgı alıyorum .
sizin doktorunuz ulum ulug mı
benimde aynı sorunum var arkadaşlar...fsh'ım yüksek ve bunla bağlantılı yumurtalık rezervim az...Bende dün memorial'e gittim eşimle..ama bana tedaviye şu tarihte başlıcaz denmedi..öncelikle fsh'ı düşürmemiz gerek dedi dr.....bu ilk başta biraz üzülmeme sebep olsada daha sonra doğru merkeze gittiğimizi anladık eşimle...KK da öyle yazılar okuduk ki ne fsh'a ne kan tahlili sonuçlarına bakmadan tedaviye başlayan merkezleri okuduk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?