Yumurta Rezervi Azalmasında Hangi Tüp Bebek Merkezini Tavsiye Edersiniz?

Ben de aynı sorunun yaşıyorum. Yumurta rezervimde azalma var. Tüp bebek denememde 6 yumurtam olmuştu ama sadece 1'i döllendi. 2.kalite idi ve tutunmadı. Şimdi 2.deneme için merkez araştırıyorum. Umut tüp bebek düşünüyordum famera protokolu uygulamayı düşünmüştü Enver Bey ile görüştüğümde. Şu an ayrılmış, Ulun Bey'e gitmeyi düşünüyorum Umut'ta. Ancak sizin söylediğiniz düşük doz ile kaliteli yumurta elde edilmesini ben de duydum. Memorial'da.. Doğru olabilir. Bende yüksek doz uygulanmıştı. Sonuç iyi değildi. Bu arada ben de tüp bebekten sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım. Hayatımın şokuydu. Maalesef erken dönem düşük oldu. Şu anda bitkisel kürler, rezerv azalmasına yönelik tüp bebek tedavileri ve protokollerle ilgili araştırmadayım. Bir kaç ay sonra yeni bir deneme düşünüyoruz. İnşallah Allah bu yolda herkesin yüzünü güldürsün.

ben de ilk 2 denememi yaptım memorialda hiç memnun kalmadım . sonra bahçeci kliniği, n son umut tüp bebekte denedim , oldu bu kez Allaha şükür ..

bu arada bana da düşük over rezervi tanısı konulmuştu

ben de ilk 2 denememi yaptım memorialda hiç memnun kalmadım . sonra bahçeci kliniği, n son umut tüp bebekte denedim , oldu bu kez Allaha şükür ..

bu arada bana da düşük over rezervi tanısı konulmuştu

Benım de canım düşük over yumurta sayım az cıkıyor.akannehir

anatolıa ankarada değilmiydi? anacım pendıkten acıbademe zor gıdıyorum :) ankaraya hıc gıdememkı. oofff offff bu cuma randevm var, ulun beyle ılk defa gorusucem zaman gelsede bı konussam bakalım neler dıyecek .

benimde yumurta rezervim düşük.ilk denemeyi memorial da kısa protokol yaptırdım.yüksek doz uygulandı.5 yumurtanın 4'ü döllendi 3 ü transfer oldu 8 hücreliydi sorun yoktu ama olmadı .şimdi yine memorial da başlıyorum uzun protokol daha az hormon alıcakmışım.2 aydır dhea ve e vitamini alıyorum ökse otu içiyorum.dün kontrole gittim dr ilk defa bu kadar iyi durumdasın dedi.5 tane sağda 3 solda 31 inde ilk iğneme başlıyorum.rabbim isterse olucak inşallah.

Güzün aydın canım şimdiden inş. yumoşlarına kavuşursun

Canım gürüşmen nasıl geçti başladınmı tedavıye hu:hulya:

canım benım cuma cok onemlı işimiz cıktı yarın saat 1 e aldık randevuyu.
sizinde aklınızda soru varsa yazın sorayım ulun beye. yarın eve geldiğimde yazarım ne dedi diye :) umarım iyi şeyler soyler...

Evet kızlar buyuk gun geldı cattı, ulun beyle gorustum bu gun, regl olunca doğum kontrol ayı kullanıcam bır ay boyunca sonra tekrar regl olunca tedavıye baslıcaz. ama ben enver beyı daha cok sevmıştım. ulun beyde çok şeker ama şeker gözükücem diye çok abartıyor samimiyeti:))) her neyse bakalım onunla başarırız ınsallah. yarabbim insallah ikinci denememde yuzume gulerde bebeğim tutunur bana sıkıca:)

allah yüzünü güldürsün insaah bende yumurta rezervi azlıgı var ilk tedavimi istanbul cerrahi de yaptırmıstım olmadı ikinciyi insaah nisan ayında umut tup bebek yada memoril de düsünüyorum.allah buyuk insaah hepimizin yüzü gülücek

ahhh aahhh ne olacak boyle hıc bılmıyorum. sen ne zaman dusunuyorsun?memorial i bende dusundum ama pahalı geldı bana. umutta eskı fıyattan yaptı, tamam boyle durumda para ıkıncı planda kalıyor ama olmayıncada olmuyor, umutta karar kıldık bu sefer de:)

nisan ayında düsünüyorum ama ıste hastane konusunda kararsız kaldım enver kurt femara protokulu cok ıyı uyguladıgını duydum . memoroıl ın fıyatını hıc arastırmadım sen kur yapmıyomusun ben 1 ay sonra incir kurunu uygulayacagım ballı corekotu karısımını hergun 1 tatlı kasıgı alıyorum .
sizin doktorunuz ulum ulug mı

benimde aynı sorunum var arkadaşlar...fsh'ım yüksek ve bunla bağlantılı yumurtalık rezervim az...Bende dün memorial'e gittim eşimle..ama bana tedaviye şu tarihte başlıcaz denmedi..öncelikle fsh'ı düşürmemiz gerek dedi dr.....bu ilk başta biraz üzülmeme sebep olsada daha sonra doğru merkeze gittiğimizi anladık eşimle...KK da öyle yazılar okuduk ki ne fsh'a ne kan tahlili sonuçlarına bakmadan tedaviye başlayan merkezleri okuduk..

canım evet ulun bey yenı doktorum, öncekı enver beydı o sanırım kadıkoy sıfa ya gecmıs. bu gun ulun beye sordum, kullan zararı olmaz ama boyle seylerın faydasıda olacağını sanmam dedi.

selam arkadaslar sonunda beklenen gun geldı bır ay boyunca doğum kontrol ılacımı kullandım ve sonunda regl oldum bu gun. yarın sabah uyanır uyanmaz ulun beyın yanına gıdıcem ve allah nasıp ederse hemen iğnelere başlarız insallah:) dua edin ne olur bu ıkıncı denemem ve bırdahada bu patayı toparlayamam dua edın nolur .

Patricia bende seninle ayni sorunu yasiyorum. suan Bahceci kliniginde tedavim devam ediyor 4. gunum bakalim insallah olur . Insallah seninde istedigin gibi sonuclanir . Senin gelismelerini takip edecegim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…