Yumurta rezervi üşük olan bayanlar beraber dertleşelim...............

canım bide rabbi hebli minessalihin .diye tespih çek bununda sınırı yok hz ibrahimin duası .. Sen hangi aşamadasın anlat bakalım bebek maceranı hep ben anlattım dimi ...

Aminn.Ben inanıyorum.

Wannabemummy_ Millstone_ Gulem- Cansu-26 VE Aklıma gelmeyen tüm uğraşan ve bebek hasreti çeken kadınlar.En kısa zamanda anne oluruz

Herkes Antalyada mı İstanbul var mı aranızda?
Aminn canımmm..bende İstanbul anadolu yakasııııııı...

peki diğer thliller lh 7.32 e2 57.18 sorun var mı ne olu yaz

Canım tahlillerin normal görünüyorrr..Fsh bakılsa imişş keşşkeeee ama vardır inş doktorunun bir bildiğiii..

Bu arada yaşadıklarımız ne kadar benzerrrrr inanamıyorum okurkkenn sankii ben yazmışım gibi gelldi bir annn..Ahh ahh Rabbim affetsinn o kırılmalarımızıı hafiftenn isyannn gibi naralarımızıııı..Rabbim bizi gören duyan bilensinnn,kuru topraklara can verennsinnn..Ne olur bizide fazla aratmadan en kısa zamanda bebişlerimize kavuştur ya Rabbimm..

Bazen evimin arkasında boş bir arsa varr..Resmen kışın betonn dan hiç bir şey görünmezkenn bahar geldiğindee kuru betonun üstünden bile yemyeşil otlar çıkarıyorsun Rabbim diyorummm..Ne olur benimde şu kurumuş kalmış olan rahmimede cann verr..O arsaya bakıp bakıpp ağlıyorum bazennn

kızlar hep aynı duygularımız..bende büyük bi sınvadan geçtiğimi düşündüm hep..hep daha çok dua ettim..sigarayı bıraktım sırf vicdanım rahat etsin diye aslında günde 2 anca içerdim..beraber tedaviye başladığım arkadaşımında iğnelerini ben yaptım..onunki tuttu benim tutmadı..hem benim 2.tüp bebeğimken onun ki aşılama idi..ve şimdi gün gün bebeğini dinliiyorum şimdi,iğnelerini ben yapıyorum..ara ara sigara içtiini söyleyince dedim ki bu iş çokta vicdan işi değil heralde..mükafatlandırılanın onun olduğunu düşünüp anlık bile olsa kıyas yaptım..niye diye sordum yalan değil..çok dalıma basan var...ama şimdi namaz kılmaya başladım hayatımda ilk kez..yen öğrenyorum yani..dua ediyorum..karşılık olsun diye değil ama bende bişeyler yapmak istedim..hayırlısı diyebiliyorum sadece içimden başka hiç bişey demek gelmiyo...hiç farklı değiliz inanın...

Aminn canımmm..bende İstanbul anadolu yakasııııııı...

Canım tahlillerin normal görünüyorrr..Fsh bakılsa imişş keşşkeeee ama vardır inş doktorunun bir bildiğiii..

canım aslında fsh vardı ama fsh yerine tsh yapılmış tekrar özelde yaptırdım yarın alıcam sonucu sanırım doktor run yanındaki asistanın hatası

aynen canım..uzun uzun yazsak aynı anda hep aynı şeyleri yazarız...bende belgeseldeki salyangozun onlarca yavruladığını izlerken ağladım...o iğrendiğimiz böceğin yumurtalarına imrendim yahu
gerçekten Allah sabrını veriyoda taş oldu içim artık...

canım hele ben napim bebek çeyiz mazamız var beşikler zıbınlar aklına ne gelirse ama ben kendim kullanamıyorum mazaya gidince hep hamileler geliyor eşleri ben bakıp kalıyorum ya

benim muhabbet kuşum var onu eyittim konuşuyor 2 yaşında bana anecim annem diyor aşkım bitanem ben mutvağa girince annem diye bağırıyor onunla sitres atıyorum ben çok hayvan severim sanki benim çocuğum gibi evimin neşesi o adı paşa .kızlar işte böyle bana bi anne diyen var hayvan bile olsa insan çok etkileniyor allahım gerçekten anne olmayı nasip etsin erkeze

canım namaz kılman negüzel rabbim kabul etsin bende çocukluğumdan beri kılmaya çalışıyorum geçirdiğim oluyor ama rabbim affetsin .işte bizim belkide bu imtihanımız bizi allaha dahada yaklaşmamızı sağlıyor demekki her şerde bir hayır varmış sen namazına devam et rabbim yüzünü güldürecek bak buna inan birinizin hamile olduğunu duysam inan kendim olmuş gibi sevinecem bazen diyer topikleri ziyaret ederken hamile haberleri duyunca çok mutlu oluyorum insanın yanlız olmadığını bilmesi güzel ama aynı acıları çekenleri görmek üzüyor beni

kızlar selam hepinize..öncelikle pisikoloji nin çok önemli olduğunu söylemek istiyorum..benim 13 yaşında bir kızım var ilk evliliğimden...ikinci eşim evlendiğimde bekardı..benim var ama onun olmadığı için çocuğu çok istedim..başta eşimin spermogramı düşüktü ama sonra normal değerlere geldi..benim de çikolata kistim vardı..fsh ım da 10 du..bir an önce aşılamay geçelim dendi..denedik olmadı ama sonra başka bi dr durumumun ameliyatlık olduğunu söyledi..önceki sezeryan olduğu için yapışıklıklar varmış temizlicez dendi..histeroskopi ve laparoskopiyi aynı anda oldum..açmışken çikolata kistimi de almış dr um..bir kaç ay normal gebelik bekleyelim dedi olmazsa tüp dedi..bekledik olmadı..sonra tüp te daha deneyimli olduğunu duyduğumuz başka bi dr a gittik..ameliyatımın %90 başarılı olduğunu sis diye birşey yaparak söyledi...(rahime sıvı verdi...)tüp tedavisine başladık..benim kısa protokol oldu..ama dr un umduğu kadar yumurta çıkmadı..sadece 5 tane..tedaviyi yarım bırakalım istersen bi dahaki ay uzun protokol yapalım dedi..biz istemedik devam dedik..yumurtalarımdan 2 tanesi transfer günü sağ kaldı..2. gün transferi yapıldı..ama benim ümidim hiç yoktu..bekleme süresince hep başkalarıyla kıyaslama yapıp ağladım ..tutmayacağına emindim...ve öylede oldu..ama sonra bana büyük bi hafifleme geldi..eşimle ancak 8 ay sonra bir daha tüp yapabilecektik..o süreyide asla kendime zehir etmicektim..eşimle bebek için değil de kendimiz için birlikte olacağımıza dair birbirimize söz verdik..o ay kayınvalde ve kayınpederimin hastaneye yatması sebebiylede eşimle sadece iki kere birlikte olduk..eşimde bende genelede hastaneye gidip kalıyorduk çünkü..sonraki adetim 10 gün gecikmişti..ama ben asla düşünmedim hamileyimdir diye inatla yapmadım..ama sonra kist oluşacağı korkusuyla dr u aramak istedim..aramadan öncede tahlil yapıp hamile olmadığımı teyit edeyim dedim kiiiiii çift çizgiyi o zaman gördüm...şoktaydım..benim tedavimde ilaç dozlarım çok yükseltilmişti yumurtalar olgunlaşmadığı için..amh testi yaptırmayı düşünüyordum dr um yumurta rezerv azlığından şüphelenmişti çünkü..ama tedavide ki ilaçlar 2-3 ay daha etkili olabiliyormuş..sanırım yumurtalarım olgunlaştı ve pisikolojim de iyi olduğundan o ara hamile kalmışım...bir kızım daha oldu..şuan 20 aylık..inş sizede rabbim böyle bir mucize verir...canınızı sıkmayın ..dua edin..ben meryem suresini 41 gün hiç ara vermeden okumuştum..adetliyken de annem okudu..bitincede 3 gün oruç tutuyosunuz...bunu yapıpta hamile kalan çok arkadaşım var...biraz uzun yazdım ama size ümit olmak için yazdım...en yakın zamanda kucağınıza bebişlerinizi almanız dileğiyle......

canım hele ben napim bebek çeyiz mazamız var beşikler zıbınlar aklına ne gelirse ama ben kendim kullanamıyorum mazaya gidince hep hamileler geliyor eşleri ben bakıp kalıyorum ya

gerçektenmii...ben vitrinine bile bakarken gözlerimi kaçırıyorum niyeyse..aval aval bakarken eşime bile yakalanmaktan korkuyorum..inşallah bi gün her çeşidinden giydirirsin bebeklerini...çifter çifter gelsin inşallah:)

bunu bende düşünüyorum bu aralar..bi canlının sorumluluğu iyi gelebilir gerçekten..evim çok sessiz..masamdaki kırıntıları yese mutluluktur..çocukluğumda çok besledim bilirim..yarın belki alırım:)

namaz konusu hep aklımın bi yerindeydi..benim ailemde namaz kılan kimse yok.biraz ortamdan kaynaklanıyo bilmeyişim..bebek derdine düştüm bi sürü sorun yaşadım falan..hep dua ettim,yeni tespih çekiyorum ama namaz öğrenmem gerekiyo dedim..ve internetten ve eşimin yardımıyla öğrendim.5 vakit kılamasamda elimden geldiği kadar kılıyorum..evet bu derdi çeken ne ilkiz nede son olacağız ama Allahtan ümidimi hiç kesmedim...

canım hemen yarın al gerçekten o benim neşe keynağım bana arkadaş gibi insanı rahatlatıyor akvaryumumda var sabah ilk işim onlara yem atmak insana huzur veriyor bazen balıklarım doğuruyor ben mutlu oluyorum onların hamileliğini takip ediyorum vakti gelince ebelik bile yapıyorum ........

hadi kızlar iyi geceler öpüldünüzzzzzzzz mucuk mucuk mucuk yarı görüşürüz allaha emanet olun......

encan

Bebek mağazası süper :) bende çok isterdim benimde olsun Tabi bebek mucadelesi verirken devamlı anne ve anne adayları görmek insanı nasıl etkiler bilemiyorum ama ben sık sık girip bakarım bebek kiyafeti.Benimde olunca şunu alıcam bunu alıcam diyerek hayel kuruyorum.Galiba görgüsüz bir anne olacağım.
Ben Anadolu yakasına yeni tasındım sayılır 1 Yıl oldu.Hemde (İst bilir) Anadolunun son semti nerdeyse :) Avrupa yakasında çok nezih bir semtte oturup,metropolun ortasında çalışıyordum.Eşimin işi taşınıp ve evlilik benim işten hasar görmeye başlayınca işi bırakıp geldik ve iş bulamadım.Bunları niye anlatıyorum.Çalışman bence süper iyi yönden bak,kafan dağılıyor.Evde daha çok kuruyosun.

Wannabemmuy

36 Yasında olman seni korkutmasın,bizler sonucda bir olumsuzlukla bas ediyoruz he 22 olmuş he 32.Aynı dert ,bence en kısa zamanda alıcaksın guzel haberler.
Kitabı bende alıyım.Avpupa yakasında doktorun hangi semtte yada merkezin ismi ne.Bende Avrupa yakasında tedavi görüyorum.

Millstone

Ben inanıyorum bol dua ve morel ile bundan 2-3 ay sonra bebeklerimiz hakkında konusucaz.

Justin

Moram için çok sağol,bende duyuyorum hep,öbür ay tüp tedavisine başlamaya gidicek ama hamile kalmış.Biosteron kullanırken kalmış.Moral tabi :)

Tüm kızlara MFÖ den " Benim Hala Ümidim Var" sarkısını armağan ediyorum

hemen youtubedan buldum ve dinledim cnm sagol:)

yaş konusunda haklısın ama strese sokuyor işteee ...Sonuçta allah bilirrr tabiki
ben şimdilik tedaviyi bıraktım merkez konusunda kafam karışık
umut tüp bbebegimi denesem ne yapsam ne yapsam memoriala mı gitsemmm ahhh bilemedim bilemedimmm

o bebek mağzaları bebek ürünleri benide nasıl heveslendiriyor sonra alacak bi bebegimin olmadığını hatırlayınca kalbimde yaralar açılıyor
inşallah bizde burdan bir gün bebeklerimizi konuşabiliriz...
inşallah bi gün tek sorunumuz bebegimizin az yemesi veya uyumaması olur...

bu kalp agrısı yerini mutlu günlere bırakır inşallahhh:18::18::18:

Son düzenleme:
justing hikayen nasıl moral oldu anlatamammm ...allah yavrularına uzun ömür versin..yaşadıklarını unutmayıp bize güç verdiğin için allah razı olsun..
bebegine kavuşan bir çok anne buralara uğramaz oluyor

insanlar yaşadıklarını çabuk unutuyorlar

Selam canim
Sizleri tanimasamda gormesemde inanin kalbim sizler icin atiyor canim kardesim.Ayrica dualarin icinde Rabbim sizlerdende razi olsun ins Ben hep buralardayim bir kisiyede umut oluyorsam ne mutlu bana cunku bu ugurda tam 20 senemi verdim.
Canimla ruhumla malimla savastim resmen doktorlar yzume baka baka yeter artik bu dosyayi kapatiyoruz.Artik olmaz yumurta yok sperm yok yumurta olsada kalite yok tutmaz dediler onlara inat kadere inat hep olcak dedim.Ben yurt disindayim en son tedavimde doktor bitirdik olmuyor olmazda bosuna ugrasmayin sizi somururler dedi.
Iste benim savasim o zaman basladi kendimi zor tuttum aglamamak icin eger aglasaydim yenilirdim.Bende tamam dedim size gore bitti ama bana gore bitmedi TURKIYEYE GIDECEGIMI VE ORADA DENEYECEGIMI IVF COOOK ILERIDE OLDUGUNU SOYLEDIM VE BANA GULEREKTEN EGER SEN HAMILE KALIRSAN HABERIMIZ OLSUN DEDI:
Evet olacak haberiniz dedim ve 5. migro tedavimdi sadece bir tane yumurta olusmustu oda dollenmedi bile biz coook zor hastaydik yumurta ve sperm varsa hep umut vardir degilmi?
Yani doktorlara gore hemen merkez arayisina girdim.Inanki konusmadigim profosor kalmadi ist coook SIKINTILAR cektim amh 0.3 yani yumurta yook gibi hemen kurlere basladim once sogan sonrada incir 3 ay kadarda hayit ictim bu arada spora gittim yuruyus yuzme fitnes beynimden silmem gerekti bunun yani sirada terapi aliyordum rahatlamak icin siyrilmam gerekti kabugumdan Turkiyedede 3. tedavimde tek bir embriyoyla tuttu yavrum hamdolsun sukrolsun ben inaniyorumki sizlerinde olacak insallah
Allah kerim boool dua bol sadaka verin yaslariniz daha cook genc tam 40 yasima 5 ay vardi yavrum oldu ALLAHIM KIMSELERE TASIYAMAYACAGI YUKU YUKLEMEZ BUNLAR HEP IMTEHAN SABREDEREK SUKREDEREK ASACAZ HEP BIRLIKTE INSALLAH
Bu gun sulu gözlu bi sey oldum.Sizleri cooook iyi anlayanlardanim kimse kimsenin cektigini anlayamaz bunlar coook zor isler hamile kalmaklada bitmiyormus tam 9 ay yattim rahim agzi yetmezligi oldu 17. hafdada serklaj yapildi 20 yilda cektigimi 9 ayda dahada cook cektim dustu dusecek her hafta doktordaydim hastane arti seker cikti herseyim kisitlandi her seye amin dedim yavrum icin bebegim icindi bunca cilem coook azimliydim.
Pasamla hep konustum canim yavrum uzun oldu ama ne olur kusuruma bakmayin Allah nasip ederse yavruma kardes istiyorum hayirlisi su an 41 yasindayim hormonlarim tavan yapmis nasipten ötesi yok ALLAH c.c. once sizlere tattirsin insallah hep duamdasiniz bunu untmayin yalniz degiliz insallah Rabbim sesimizi duyuyor Selam ve duayla ALLAHA EMANET OLUNUZ SEVGILER

bu ne kadar güsel bir başarı hikayesiii yaa inan bende günlerdir bi aglıyorum sorma...şimdideee
sevinçten ağlıyorum çok çok çok güsel bi hikaye bu allah senden razı olsun paylaştın moral verdiğin için...
alllaaaha zor yokkk ol derse olur işte bu kadar
paşayı öpüyorum hemde en kokulusundan rabbim ona uzun ve sağlıklı bi ömür nasip etsinnn
çok kıymetliii çokk

Selam canim
Aglayabildigin kadar agla bana doktorum oyle demisti insallah bir gunde kuzucugun kucaginda aglarsin Allahim tattirsin ins evet Allahimiza zor yoook yeterki istesin öperim teyzesi coook tatli pasamiz yavrularimiz hayirli uzun omurlu olsunlar aminnnnnnn
PEK geriyi okumadim ama rezervinmi az?
Yoksa erkek infertilesimi?
Merkezde coook onemli birde labaratuar hk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…