Yumurta rezervi üşük olan bayanlar beraber dertleşelim...............

inşallahh Rabbim o günlerini göstersin adaklar adadımmm
evet cnm benim rezervim az ,eşimde de sorun var varda var yani

Son düzenleme:

canım hepimize umut oldu allah senden razı olsun bebeyin salıklı uzun ömürlü olsun senin yazından sonra artık hiç kötü düşünmeyeceğim kızlar bu yıl bizim yılımız olacak inşallah

herkez nerde beni terkmi ettiniz yoksa ne olur bırakmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

merhaba arkadaşlar,bende aynı dertle uğraşıyorum amh ım 0.40,fsh ım iyi çok şükür.. ve ben bu amh la 3 kere doğal yolla gebe kaldım..hepsi bi şekilde olumsuz sonuçlandı çünkü benim birde kan pıhtılaşma problemim var..Çok zor bi savaş içindeyiz, hepimiz bişiler düzelsin diye elimizden geleni yapıyoruz inşallah güzel sonuçlar alırız sonunda ve bebeklerimize kavuşuruz...

canı merhaba bendede var aynı sorun kan pıhtılaşması yüzünden ilk bebeyimi kaybemişim önce bilinmiyordu genetik arştımalar sonucu örendik şimdi 3. denemeyi düşünüyorum hayırlısı artık allah yardımcımız olsun

kızlar ben balla çörek otunu çook fazla yemiştim..bir de kavanoz kavanoz arısütü..belki onlarında yararı olmuştur..ama ben hayıtı da çok duydum..ama bunları yapıcaksınız ama hemen kesmicekmişiniz..en az 3 ay yapmak gerekiyormuş..vücut 3 ay sonra bunların faydasını görebiliyormuş yani...

İncir kürüne basladım,Berbat bişiyyy çook tatlı.Ben 21 gün bunu yaparsam tosba olurum.

Geçtimiz Cuma eşimin kuzeni doğum yaptı onun ev ziyaretine gittik,Benim kayınvaldem ve görümcem(hediye) bebek çeyizi gibi birşey yapmış.Bebek kiyafetleri,önlük,patik.sampuan vs.Tek tek açıp gösterdiler.Moralim bozuldumu (hıımm bide ağladılar ) EVET ama ertesi gun geçti

EEE ne olmus diceksiniz ama Hastalandım ve 2 aydır ilk defa ağladım.Belki kendiliğinden olurdu gene olmadı,okadar ovulasyon hesapları yapıp,denk gelsin diye oyunlar kurdum. Olmadı

Benden bukadar hepinizi öptüm.

İncir kürüne basladım,Berbat bişiyyy çook tatlı.Ben 21 gün bunu yaparsam tosba olurum.

Geçtimiz Cuma eşimin kuzeni doğum yaptı onun ev ziyaretine gittik,Benim kayınvaldem ve görümcem(hediye) bebek çeyizi gibi birşey yapmış.Bebek kiyafetleri,önlük,patik.sampuan vs.Tek tek açıp gösterdiler.Moralim bozuldumu (hıımm bide ağladılar ) EVET ama ertesi gun geçti

EEE ne olmus diceksiniz ama Hastalandım ve 2 aydır ilk defa ağladım.Belki kendiliğinden olurdu gene olmadı,okadar ovulasyon hesapları yapıp,denk gelsin diye oyunlar kurdum. Olmadı

Benden bukadar hepinizi öptüm.

Canım bende yapptımm alışıyosun bir süre sonraaa...İnş şifaa olsunnnnnnnn..

kızlar ben geldim laparaskopi oldum oyüzden yazamadım iki ay sonra tüp denicez hayırlısı bakalım sizden ne haber

kızlar ben geldim laparaskopi oldum oyüzden yazamadım iki ay sonra tüp denicez hayırlısı bakalım sizden ne haber

Geçmiş Olsuun,Nasılsın şimdi? Doktor ne dedi ?

Bende Bir gelişme yok,Mayısı bekliyorum.İncir Kürüne basladım.Gayet kötü kürle aram.Bu arada bol doğum ve hayırlı olsuna gidiyorum :)

19 da en yakın arkadaşım ve ikizleri ile Adanaya gidiyorum.Heyecanlıyım.Bukadar

Son düzenleme:

anım iyim amaliyat güzel geçti şimdi evdeyim dinleniyorum iki ay sonra tüp denicez dedi doğumkontrol hapı verdi tahlillerin normal dedi hayırlısı artık

incir kürüne bende başlicam başlak için bir gün gerekiyormu bide hayıt suyumu ne bibilgin varmı

sevindim canım..2 ay sonraya tüp bebek demek..çok güzel..bende beklemedeyim..mayıst dondurulmuşlar var..hayırlısı...

beim dondurulmuş yok baştan başlicaz zaten topu topu 6 yumurta çıkıyor onunda kaçı kaliteli ise onu yereştiriyorlar ama busefer olursa sanmam ama bende dondurtmayı düşünüyorum

bende bi şey duydum Branca ursului diye sadece romanyada oluyormuş duyan varmı kısırlı için çok iyimiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…