- 25 Mayıs 2023
- 510
- 644
- 18
- Konu Sahibi gezginimsi
-
Maşallah 8 tane mi toplanmıştı başta. Genetikle alakali bişey söylemediler bana siz mi istediniz yaptırmayıAradılar 7si de duruyormuş. Merakımdan kaliteleri nasıl diye sordum gününe göre uygun ilerliyor dedibenim bi de genetik için örnek alındıktan sonra dondurup genetik incelemeye gidecek
2 adet dönemi sonraMaşallah çok iyi yaTransfer bayramdan sonra mı olacak sizin ?
Evet 8 tane toplanmıştıMaşallah 8 tane mi toplanmıştı başta. Genetikle alakali bişey söylemediler bana siz mi istediniz yaptırmayı
Neden o kadar uzun bir süre? Rahim dinlensin diye mi2 adet dönemi sonranasıl bekliycem bilmiyorum
5aa kalitede 3 adet embriyom donduruldu çok şükür:))))Aradılar mı süzi ne durumda embriyolarınız
Maşallah5aa kalitede 3 adet embriyom donduruldu çok şükür:))))
Benim 2. Regl gel dedi şimdi daha ilk adeti bekliyorumMaşallahgözünüz aydın sizin transfer ne zaman olacak?
Anladım sizin transfer ne zaman olacak genetik sonucu hemen çıkıyor muEvet 8 tane toplanmıştıBenim eşimde genetik problem var.O yüzden genetik taramalı tüp bebek yaptırıyorum.
Ay bende bende nasıl geçecek vakitttBenim 2. Regl gel dedi şimdi daha ilk adeti bekliyorum
Ya bana 5a falan demediler 4 tane iyi kalite 2 tane orta kalite dendi bende çok merak ediyorum ne olduğunu yaaa5aa kalitede 3 adet embriyom donduruldu çok şükür:))))
Ya bana 5a falan demediler 4 tane iyi kalite 2 tane orta kalite dendi bende çok merak ediyorum ne olduğunu yaaa
Bende yaş 31 amh1.76 ortalama iyi dediler fakat iğnelere rağmen zar zor 8 yumurta gelişti. Gonolf 225 mg vuruldum toplamda 2 adet iğne bu dozda bitti. Sonrasında yumurta toplamaya girdim 8 yumurtadan 4 boş çıktı 4 dolu. 5. Güne kadar 3 adet 5aa iyi kalite yumurta donduruldı beni bekliyor. Yanii amh iyi olması yumurta ile ilgili değilmş demekki bende bunu yaşamış oldum sende benim gibi durumda sayılırsın. Yumurtamız var sorun yok ihtiyaç olan 1 yumurta 1 sperm öyle düşün :))Merhaba kızlar, ben de sürece yeni başladım, iğneleri kullanıyorum şu an. Amh testim iyi demişlerdi (3,14) ama dr vajinal ultrasonda sağda solda 8er yumurta olması gerekirken 4er yumurta kabuğu görüyorum rezervinin yaşınıza göre(32) azalmış dedi. Yani en fazla 8 yumurta mı toplanır bu durumda. buna benzer şeyler yaşayan var mı ?
Benim bugün 5. Gün oldu 1 tanesini 6. Güne bıraktılar yarın sadece o 1 tane için arayacaklar sizin 5. Gündü demiSon gün dondururken söylediler banada öncesinde hiç 5a b falan dememişlerdi sizinde son gün söylenir muhtemelen
Merhaba benim amh 1.30 gelmişti yaşım 27 10 yumurta civarı demişti doktorum ultrasonda bakarken 18 tane toplandı bende şaşırdım hatta 10 tane bekliyordumMerhaba kızlar, ben de sürece yeni başladım, iğneleri kullanıyorum şu an. Amh testim iyi demişlerdi (3,14) ama dr vajinal ultrasonda sağda solda 8er yumurta olması gerekirken 4er yumurta kabuğu görüyorum rezervinin yaşınıza göre(32) azalmış dedi. Yani en fazla 8 yumurta mı toplanır bu durumda. buna benzer şeyler yaşayan var mı ?
Benmde 6. Günü beklediler dondurmak için hatta profilime yazmıştm ilk kez duydm diye 6. GünüBenim bugün 5. Gün oldu 1 tanesini 6. Güne bıraktılar yarın sadece o 1 tane için arayacaklar sizin 5. Gündü demi
3. Günü tedaviye başladık 12. Günde topladık toplam 9 gün iğne yaptım 10. Günü boş geçtik akşamına çatlatma iğnesi 36 saat sonra da toplama yapıldı. 375le başlamıştık biz 300e düştü sonra dozum.Amh testim iyi gelince açıkçası rahatlamistim şimdi ultrasonda rezerviniz azalmış deyince afalladım. Asıl önemli olan yumurtaların kalitesi evet ama ister istemez kafa yoruluyor ne olcak diyeadetin kaçıncı günü toplandı yumurtalarınız
3ünü de 6.güne mi beklettiler 6. Gün embriyosu oluyor yani öyle miBenmde 6. Günü beklediler dondurmak için hatta profilime yazmıştm ilk kez duydm diye 6. Günü
4. gün başladık bi de 375le. Bayramla cakışmaz inşallah3. Günü tedaviye başladık 12. Günde topladık toplam 9 gün iğne yaptım 10. Günü boş geçtik akşamına çatlatma iğnesi 36 saat sonra da toplama yapıldı. 375le başlamıştık biz 300e düştü sonra dozum.
Evet son aramada üçüde 6. Gün dolduruluyor dediler3ünü de 6.güne mi beklettiler 6. Gün embriyosu oluyor yani öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?