- 17 Aralık 2020
- 1.535
- 1.155
- 83
- 32
- Konu Sahibi gezginimsi
-
Ay hadi hayırlı olsun inşallahSelamlar kızlar,
Hepimiz güzel sonuçlar, bolca pozitifler görürüz inşaallahBenim de yarın yumurta toplama işlemim olacak. 5 yumurtam gelişti, umarım sonuna kadar direnirler OPU için dikkat etmem gereken bir şey var mı? Sonrasında ağrı sızı olmamasını umuyorum.
Evet 2. Adetten sonra transfer günü belirleniyormuş. Ben şu an bişey kullanmıyorum. Bu hafta bi gidicem ilk adetim bitti başlarsa ilaç haber veririm burayaKızlar bir şey sormak istiyorum şimdi rahim dinlendiriliyor ya 2 adet bekleniyor. Yumurta toplandıktan sonra adet oluyoruz o ay değil sonraki ay tekrar adet oluyoruz o zaman mı transfer yapılıyor bide transfer oluncaya kadar da ilaç kullanıyor muyuz
Benimki de vermiyordu yani d vitamini kullan demişti sadece. Rahim kalınlığını etkiliyor herşey diye doktorun söylediği dışına çıkmadım açıkçası ben.Merhabalar.
Üç aydır adetim tatillere denk geldiği için tedavim erteleniyordu ama bir dahaki aya temmuzda bizde başlayabileceğiz inşallah.
Bu süreçte hangi takviyeleri kullandınız?Gittiğim doktor herhangi bir takviye vs tavsiye etmedi. Ben kendimce daha önce kullandığım takviyelerden alıp kullanmayı düşünüyorum.
Folik asit, folat vs cogu doktor öneriyor aslında o yuzden kararsız kaldım. Hangi d vitaminini kullanıyorsunuzBenimki de vermiyordu yani d vitamini kullan demişti sadece. Rahim kalınlığını etkiliyor herşey diye doktorun söylediği dışına çıkmadım açıkçası ben.
Bugün OPU oldum, ağrım sızım yok şükür. Benim de doktorum sürekli bol su iç diye hatırlatıyor. Günde neredeyse 4 litre içiyorum. İnşaallah yanma vs olmaz. Ama sadece 4 yumurta toplandı, umarım sonuna kadar direnebilirler de bir daha yumurta toplamayız.Ay hadi hayırlı olsun inşallahbenimde çok ağrım sızım olmadı ama antibiyotik icmeme rağmen idrar yollarımda yanma oldu bol bol su iç sonrasında ben aksattim sanırım su işini zaten ciddi hormon yükleniyor doktorum beni hep su iç diye uyariyordu ama ben hep unutuyordum
Sağolasın kuzumAy hadi hayırlı olsun inşallahbenimde çok ağrım sızım olmadı ama antibiyotik icmeme rağmen idrar yollarımda yanma oldu bol bol su iç sonrasında ben aksattim sanırım su işini zaten ciddi hormon yükleniyor doktorum beni hep su iç diye uyariyordu ama ben hep unutuyordum
İnşallah 4ü de sağlıkla büyür canım. Bende henüz başlamadım tedaviye ama amh düşük çok korkuyorum az yumurta çıkar çıkanda boş olur diye sizin de amh mi düşükBugün OPU oldum, ağrım sızım yok şükür. Benim de doktorum sürekli bol su iç diye hatırlatıyor. Günde neredeyse 4 litre içiyorum. İnşaallah yanma vs olmaz. Ama sadece 4 yumurta toplandı, umarım sonuna kadar direnebilirler de bir daha yumurta toplamayız.
Sağolasın canım.. Evet düşüktü benim AMH 0,5 Yumurta sayısına takılma kaliteli yumurtalar topladık dediler umarım boş çıkmaz hiçbiri..İnşallah 4ü de sağlıkla büyür canım. Bende henüz başlamadım tedaviye ama amh düşük çok korkuyorum az yumurta çıkar çıkanda boş olur diye sizin de amh mi düşük
Şu klasik d3 damla var ya onu kullanıyorum. Bugün gittim folik asit vitamin falan kullanabilirsin rahim dinlendirme için dedi decavit kullanacam.Folik asit, folat vs cogu doktor öneriyor aslında o yuzden kararsız kaldım. Hangi d vitaminini kullanıyorsunuz
İnşallah inşallah direnir duamızı edelimBugün OPU oldum, ağrım sızım yok şükür. Benim de doktorum sürekli bol su iç diye hatırlatıyor. Günde neredeyse 4 litre içiyorum. İnşaallah yanma vs olmaz. Ama sadece 4 yumurta toplandı, umarım sonuna kadar direnebilirler de bir daha yumurta toplamayız.
Ahhh teşekkür ederimmİnşallah inşallah direnir duamızı edelimbol bol su için limonlu su içmiştim ben sürekli antibiyotik yazdıysa onlarıda alın mutlaka.
Limonlu suyu anestezinin etkisinden daha hızlı kurtulmak için mi içtiniz?İnşallah inşallah direnir duamızı edelimbol bol su için limonlu su içmiştim ben sürekli antibiyotik yazdıysa onlarıda alın mutlaka.
Merhaba yumurta toplama esnasında gelmesi yeterliMerhaba temmuz ayinda bizde basliyoz insallah pgt yapilicak bizede esim ve bende bir genetik hastaligin tasiyicisiyiz yumurta toplanilan günde esimin olmasi gerekiyor mu yoksa ilk günden mi beraber gelmesi gerekiyor
Çok iyi maşallahAhhh teşekkür ederimmantibiyotik içiyorum evet ve ben bu süreçten önce de uzun süredir D3K2, magnezyum, iyot, metilfolat formunda folik asit ve metilkobolamin formunda B12 içiyordum. Doktora söylediğimde çok iyi, bunlara devam et dedi.
Antibiyotik kullanmama rağmen yumurta toplama sonrası idrarda yanma olmuştu bi günde limonlu suyla atlattım şükür fena bişeydi o da yaLimonlu suyu anestezinin etkisinden daha hızlı kurtulmak için mi içtiniz?
Harika o zamanBen bir süredir limon, tarçın ve güllü su içiyorum, günde 3,5-4 lt kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?