- Konu Sahibi gezginimsi
-
Genetik sonucu 10 gün içinde belli oluyormuş. Temmuz da inşallah transfer olurum diye umut ediyorumAnladım sizin transfer ne zaman olacak genetik sonucu hemen çıkıyor mu
Canım ben 27 yaşındayım Amh 1.20 lerdeydi. Önemli olan yumurtanın kaliteli olması sayısı çok fazla önemli değilmiş.Hatta tek yumurtayla transfer olabilen bi çok insan varmışMerhaba kızlar, ben de sürece yeni başladım, iğneleri kullanıyorum şu an. Amh testim iyi demişlerdi (3,14) ama dr vajinal ultrasonda sağda solda 8er yumurta olması gerekirken 4er yumurta kabuğu görüyorum rezervinin yaşınıza göre(32) azalmış dedi. Yani en fazla 8 yumurta mı toplanır bu durumda. buna benzer şeyler yaşayan var mı ?
31 mayısta ilaçlara başladım ben. 10 Haziranda yumurtaları topladılarAmh testim iyi gelince açıkçası rahatlamistim şimdi ultrasonda rezerviniz azalmış deyince afalladım. Asıl önemli olan yumurtaların kalitesi evet ama ister istemez kafa yoruluyor ne olcak diyeadetin kaçıncı günü toplandı yumurtalarınız
Maşallah çok güzel. İnşallah gelirCanım ben 27 yaşındayım Amh 1.20 lerdeydi. Önemli olan yumurtanın kaliteli olması sayısı çok fazla önemli değilmiş.Hatta tek yumurtayla transfer olabilen bi çok insan varmışBenim 8 toplandı 7 si 4. Güne geldi çok şükür inşallah 5.güne de gelir
bu genetik problem nereden belli oluyor yani spermiogram da mı çıkıyor tespitini nasıl yapıp genetiğe gönderdiniz bunu hep çok merak ediyordum öğreneyim :)Evet 8 tane toplanmıştıBenim eşimde genetik problem var.O yüzden genetik taramalı tüp bebek yaptırıyorum.
Söyleyeyim canımbu genetik problem nereden belli oluyor yani spermiogram da mı çıkıyor tespitini nasıl yapıp genetiğe gönderdiniz bunu hep çok merak ediyordum öğreneyim :)
hıııı pgt dedikleride demekki genetikten doğru gelen bebekleri ayıklamak demek oluyorSöyleyeyim canım2 düşük yaptıktan sonra genetik ve pıhtılaşma testi öneriyorlar doktorlar.Genetik bölümüne randevu alıp gittik. Eşim ve ben kan verdik 2 ay sonra sonucu çıktı eşimin kromozomlarında sıkıntı çıktı ve doktor bize pgt taramalı tüp bebek önerdi
Aynen öylehıııı pgt dedikleride demekki genetikten doğru gelen bebekleri ayıklamak demek oluyor
Düşükleriniz tüp müydü yoksa kendiliğinden gebe mi kalmıştınızSöyleyeyim canım2 düşük yaptıktan sonra genetik ve pıhtılaşma testi öneriyorlar doktorlar.Genetik bölümüne randevu alıp gittik. Eşim ve ben kan verdik 2 ay sonra sonucu çıktı eşimin kromozomlarında sıkıntı çıktı ve doktor bize pgt taramalı tüp bebek önerdi
Ay hadi bakalım buraya da bildirin mutlakaGenetik sonucu 10 gün içinde belli oluyormuş. Temmuz da inşallah transfer olurum diye umut ediyorum
İlk adetinizi oldunuz muBenim 2. Regl gel dedi şimdi daha ilk adeti bekliyorum
Kendiliğinden kalmıştımDüşükleriniz tüp müydü yoksa kendiliğinden gebe mi kalmıştınız
İnşallah güzel haberi veririmAy hadi bakalım buraya da bildirin mutlaka
Hyr 7 gün normalde tabi opu sonrası tarih değişmezse bakalımİlk adetinizi oldunuz mu
Yaaa gebe kalabiliyor olmak da güzel ben o duyguyu henüz hiç yaşayamayanlardanım. İnşallah kötü günler geride kalır ve sağlıklı gebelikleriniz olurKendiliğinden kalmıştım
Ben oldum ilk adetimi erken geldi benimki galiba ama ilk kez olduğuma sevindimHyr 7 gün normalde tabi opu sonrası tarih değişmezse bakalım
Öyle ama düşüklerim oluduğu için hamile kalırsam ha düştü düşecek endişesi oluyorYaaa gebe kalabiliyor olmak da güzel ben o duyguyu henüz hiç yaşayamayanlardanım. İnşallah kötü günler geride kalır ve sağlıklı gebelikleriniz olur
31 mayısta ilaçlara başladım ben. 10 Haziranda yumurtaları topladılar
Ne yaptınız son durum nedirÖyle ama düşüklerim oluduğu için hamile kalırsam ha düştü düşecek endişesi oluyorbu arada ikisinde de kalp atışını göremeden düşük yaptım
Ne yaptınız sizde son durum neHyr 7 gün normalde tabi opu sonrası tarih değişmezse bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?