- 25 Mayıs 2023
- 510
- 644
- 18
- Konu Sahibi gezginimsi
-
Merhaba ne yaptınız yumurtlar toplandı miMerhaba kızlar, ben de sürece yeni başladım, iğneleri kullanıyorum şu an. Amh testim iyi demişlerdi (3,14) ama dr vajinal ultrasonda sağda solda 8er yumurta olması gerekirken 4er yumurta kabuğu görüyorum rezervinin yaşınıza göre(32) azalmış dedi. Yani en fazla 8 yumurta mı toplanır bu durumda. buna benzer şeyler yaşayan var mı ?
MerhabaMerhaba ne yaptınız yumurtlar toplandı mi
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel embriyolar oluşsunMerhababu ay ki döngüde maalesef 2 yumurta görünüyor isteniler seviyede 2 tane daha yeterli seviyeye gelirse 4 olacak. Cuma günü toplanacak inşallah bir aksilik olmazsa. Siz ne durumdasınız?
İnşallah hepimiz güzel haberler alalımHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel embriyolar oluşsungonal f kullanmistiniz demi yumurta gelişimi için
bende beklemedeyim rqhim dinlendirme yapıyoruz 2. Adeti bekliycez önümüzde en iyi ihtimalle 1-1.5 ayımız var yani daha
Ay bende dün oldum 26 günde olan regl 22 günde geldi ilk kez regl bekledm hızlıca gelsin diye diğer regl de 2. Gün doktora gidiyorum ve transfer tarihi belirliyoruz çok heycanlıyım :)))Ne yaptınız sizde son durum nebugün bu grubu ayaklandiracagim
Sizin ilk denemi mi dondurulmuş mu olacak bende 225 mg kullandm 2 900 lük gonolf bitti ve opu oldu sizde de yumurta mı olmuyorİnşallah hepimiz güzel haberler alalımevet Gonal F kullanıyorum 300 ml.
Evet ilk deneme, dondurulmuş olacak nasip olursa. Eşimden kaynaklı gitmiştik tedaviye başlayınca bende de böyle bir şey ortaya çıktı görünürde bir şey yoktu ama rezerv azalmış demek ki.Sizin ilk denemi mi dondurulmuş mu olacak bende 225 mg kullandm 2 900 lük gonolf bitti ve opu oldu sizde de yumurta mı olmuyor
Bende aynen araştırırken amh 1.76 yaş 31 ama yumurta kalitesiz ve çok azdı şaka gibi amh fena değil demşlerdi ama alakası yokmuşEvet ilk deneme, dondurulmuş olacak nasip olursa. Eşimden kaynaklı gitmiştik tedaviye başlayınca bende de böyle bir şey ortaya çıktı görünürde bir şey yoktu ama rezerv azalmış demek ki.
Valla galiba benimde ikinci adetimi bulacak transfer olmamNe yaptınız son durum nedir
Ay harika ikinci regli de hemen gelsin o zamanAy bende dün oldum 26 günde olan regl 22 günde geldi ilk kez regl bekledm hızlıca gelsin diye diğer regl de 2. Gün doktora gidiyorum ve transfer tarihi belirliyoruz çok heycanlıyım :)))
Hepimiz ikinci adeti bekliyoruz yaniValla galiba benimde ikinci adetimi bulacak transfer olmam3 embriyodan biyopsi alındı. Genetiğine bakılacak ama bugün konuşmaya gittik doktor bize dediki 24 embriyo toplanmayana kadar bakamıyoruz Ortalama 1 ayı bulur dedi. Tabii ki sağlıklı embriyo çıksın da geç olsun o önemli değil
Ben daha birinciyi olamadımAy harika ikinci regli de hemen gelsin o zamanbenim bu ilk regli bitince gel demişti bu hafta giderim bakalım ne diyecek
Ay hepimzin aynı hafta transfer olacak bu gidişle hesaplarıma göre temmuz sonu :)))Hepimiz ikinci adeti bekliyoruz yaniaynen geç olsun güç olmasın o sırada da adetiniz gelir zaten
Transfer zamanı da haberleşelim mutlaka inşallah hepimizin tutar hayırlı haberleri alırızAy hepimzin aynı hafta transfer olacak bu gidişle hesaplarıma göre temmuz sonu :)))
Kayısı ye kabız olma kasıklarımda ağrı olmuştu kayısı sayesinde rahat geçirdim zaten gaz ağrısı neyse o olmuştu bende inşallah 5 te 5 son güne kadar giderSelamlar kızlar,
Hepimiz güzel sonuçlar, bolca pozitifler görürüz inşaallahBenim de yarın yumurta toplama işlemim olacak. 5 yumurtam gelişti, umarım sonuna kadar direnirler OPU için dikkat etmem gereken bir şey var mı? Sonrasında ağrı sızı olmamasını umuyorum.
Teşekkür ederimmKayısı ye kabız olma kasıklarımda ağrı olmuştu kayısı sayesinde rahat geçirdim zaten gaz ağrısı neyse o olmuştu bende inşallah 5 te 5 son güne kadar gider
Sayıya takılma canım hepsini birden transfer yapacak değiller sonuçta. Kalitesi iyi olsun inşallah bir veya iki tane transfer edilecek zaten4 dolu çıktı toplandı ama az diyorlar yaşım 31 amh 1.76 az dedikleri için olmayacakmş gibi geliyo
Regl ağrısı tarzında bir ağrı sadece uyanınca hissediyorsun. Anestezide hiç bir şey anlamıyorsun. Uyumak harika geliyor hatta :)Merhaba ilk kez yazıyorum buraya yarın yumurta toplama yaptırcam çok heyecanlıyım negatif 1 aşılamam var. İlk tüp bebek deneyimim inşallah güzel embriyolar oluşur. Biraz korkuyorum yumurta toplama sonrası neler yaşadınız ağrınız oldu mu ?
Merhaba temmuz ayinda bizde basliyoz insallah pgt yapilicak bizede esim ve bende bir genetik hastaligin tasiyicisiyiz yumurta toplanilan günde esimin olmasi gerekiyor mu yoksa ilk günden mi beraber gelmesi gerekiyorSöyleyeyim canım2 düşük yaptıktan sonra genetik ve pıhtılaşma testi öneriyorlar doktorlar.Genetik bölümüne randevu alıp gittik. Eşim ve ben kan verdik 2 ay sonra sonucu çıktı eşimin kromozomlarında sıkıntı çıktı ve doktor bize pgt taramalı tüp bebek önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?