Yumurta toplama ilk deneyim

Merhaba ne yaptınız yumurtlar toplandı mi

Merhaba bu ay ki döngüde maalesef 2 yumurta görünüyor isteniler seviyede 2 tane daha yeterli seviyeye gelirse 4 olacak. Cuma günü toplanacak inşallah bir aksilik olmazsa. Siz ne durumdasınız?
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel embriyolar oluşsun gonal f kullanmistiniz demi yumurta gelişimi için
bende beklemedeyim rqhim dinlendirme yapıyoruz 2. Adeti bekliycez önümüzde en iyi ihtimalle 1-1.5 ayımız var yani daha

İnşallah hepimiz güzel haberler alalım evet Gonal F kullanıyorum 300 ml.

Ne yaptınız sizde son durum ne bugün bu grubu ayaklandiracagim
Ay bende dün oldum 26 günde olan regl 22 günde geldi ilk kez regl bekledm hızlıca gelsin diye diğer regl de 2. Gün doktora gidiyorum ve transfer tarihi belirliyoruz çok heycanlıyım :)))

Sizin ilk denemi mi dondurulmuş mu olacak bende 225 mg kullandm 2 900 lük gonolf bitti ve opu oldu sizde de yumurta mı olmuyor
Evet ilk deneme, dondurulmuş olacak nasip olursa. Eşimden kaynaklı gitmiştik tedaviye başlayınca bende de böyle bir şey ortaya çıktı görünürde bir şey yoktu ama rezerv azalmış demek ki.

Evet ilk deneme, dondurulmuş olacak nasip olursa. Eşimden kaynaklı gitmiştik tedaviye başlayınca bende de böyle bir şey ortaya çıktı görünürde bir şey yoktu ama rezerv azalmış demek ki.
Bende aynen araştırırken amh 1.76 yaş 31 ama yumurta kalitesiz ve çok azdı şaka gibi amh fena değil demşlerdi ama alakası yokmuş

Ne yaptınız son durum nedir
Valla galiba benimde ikinci adetimi bulacak transfer olmam 3 embriyodan biyopsi alındı. Genetiğine bakılacak ama bugün konuşmaya gittik doktor bize dediki 24 embriyo toplanmayana kadar bakamıyoruz Ortalama 1 ayı bulur dedi. Tabii ki sağlıklı embriyo çıksın da geç olsun o önemli değil

Ay bende dün oldum 26 günde olan regl 22 günde geldi ilk kez regl bekledm hızlıca gelsin diye diğer regl de 2. Gün doktora gidiyorum ve transfer tarihi belirliyoruz çok heycanlıyım :)))
Ay harika ikinci regli de hemen gelsin o zaman benim bu ilk regli bitince gel demişti bu hafta giderim bakalım ne diyecek

Hepimiz ikinci adeti bekliyoruz yani aynen geç olsun güç olmasın o sırada da adetiniz gelir zaten

Selamlar kızlar,

Hepimiz güzel sonuçlar, bolca pozitifler görürüz inşaallah Benim de yarın yumurta toplama işlemim olacak. 5 yumurtam gelişti, umarım sonuna kadar direnirler OPU için dikkat etmem gereken bir şey var mı? Sonrasında ağrı sızı olmamasını umuyorum.

Kayısı ye kabız olma kasıklarımda ağrı olmuştu kayısı sayesinde rahat geçirdim zaten gaz ağrısı neyse o olmuştu bende inşallah 5 te 5 son güne kadar gider

Regl ağrısı tarzında bir ağrı sadece uyanınca hissediyorsun. Anestezide hiç bir şey anlamıyorsun. Uyumak harika geliyor hatta :)

Merhaba temmuz ayinda bizde basliyoz insallah pgt yapilicak bizede esim ve bende bir genetik hastaligin tasiyicisiyiz yumurta toplanilan günde esimin olmasi gerekiyor mu yoksa ilk günden mi beraber gelmesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…