uzun protokolse ve baskilayici ignelere henuz baslamadiysan once onu verecektir. 21. gunde baslatacatir, genelde o sekilde yapiyorlar. sonra bir sonraki reglin 3.gununde yumurta uyarici ilaclara baslayacaksin canim.
darısı başımıza inşallah canım sen hangi merkezde yaptırdın şimdi durumun nasıl?
inşallah canım hihoyyyt ben maya tüp bebek merkezi ankarada yaptırdım.. bugün transferin 6. günü hatta gece 12 itibari ile 7. günü oldu :teytey: toplamadan sonra eve geldim akşam 8e kadar uyudum anestezi etkisi ile.. sonra kalkıp gece 12 ye kadar gezdim :roflol: ağrı hiç mi yok dersen elbet vardı 18 yumurta toplanmıştı :1shok: ama sadece idrar yaparken yada büyük abdest yaparken birde pat diye oturduğumda vardı. transferin 5. günü bütün yumurtalık ağrılarım geçti hihoyyyt
tüp bebekte süreç nasıl ilaç kullanımı falan zormu
inşallah canım hihoyyyt ben maya tüp bebek merkezi ankarada yaptırdım.. bugün transferin 6. günü hatta gece 12 itibari ile 7. günü oldu :teytey: toplamadan sonra eve geldim akşam 8e kadar uyudum anestezi etkisi ile.. sonra kalkıp gece 12 ye kadar gezdim :roflol: ağrı hiç mi yok dersen elbet vardı 18 yumurta toplanmıştı :1shok: ama sadece idrar yaparken yada büyük abdest yaparken birde pat diye oturduğumda vardı. transferin 5. günü bütün yumurtalık ağrılarım geçti hihoyyyt
16 mayısda burun spreyıme basladım adetın 20.gunu
yarın 3.gunu yarın verır ozaman ıgneleri saol canım
sanırım merkezlerımız aynıydı
canım hiçbir zorluk yok ilaçlarda can acıtmıyor küçük bir iğnesi var göbekten yapıyosun saatine ve dozuna çok dikkat ediyosun...
tüp bebekte şans ortalama ne kadar bilen varmı
canım benim inaşallah güzel haberlerini almaya az kaldı...
bu arada miğde bulantıların devammı?
asılamaya gore sans çok yuksek tup bebekde kac yasındasın yasa soruna gorede degısıyor canım
evet canim yarin yumurta uyarici ignelere baslarsin.
ayni miydi hatirlayamadim desem:)
uyarici igneleri de 8-12 gun arasi kullanirsin yakjlasik olarak
hadi hayırlı haberler ver bize inşallahhh.. ben de haziranda mayada başlayacağım.. inşallah hayırlsı ile alırız bebeişlerimizi kucağımıza. bu arada maya dediğin için soruyum sana rahim filmi istedi mi doktor?
aşılamadada kullanmıştım sanırım aynı transfer kaçıncı gün gerçekleşiyor
saol canım hehee
art kadın hastalıkları merkezım
ay ne güzel canım benim hihoyyyt inşallah seninde haberini alırız burdan :teytey: canım ben raporla yaptırmadım o yüzden hsg vs. istenmedi zaten tüp bebekde yada mikroenjeksiyonda bu gereksiz birşey ama devlet istediği için çekiliyor raporlu hastalara... ben şubat ayında kendim çektirmiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?