- Konu Sahibi merhametli
-
Günlerdir aklıma takılan bir soru var..tüp bebek uygulamasında yumurta toplanırken,anestezi alanınız varmı??yada anestezi almadan o acıya nasıl dayandınız??yıllar önce ankara gata,da yumurtaları toplanan bir kadının çığlıklarını duyup çok korkmuştum...olur da o aşamaya gelirsem,sizce ne yapmalıyım?anestezi yumurtaya zarar veriyormuş??bence ağrı çekerken oluşan basınç ve sıkma ile yumurta daha çok zarar görebilir?haksızmıyımm ?lütfen bişiler yazınnn.....
Günlerdir aklıma takılan bir soru var..tüp bebek uygulamasında yumurta toplanırken,anestezi alanınız varmı??yada anestezi almadan o acıya nasıl dayandınız??yıllar önce ankara gata,da yumurtaları toplanan bir kadının çığlıklarını duyup çok korkmuştum...olur da o aşamaya gelirsem,sizce ne yapmalıyım?anestezi yumurtaya zarar veriyormuş??bence ağrı çekerken oluşan basınç ve sıkma ile yumurta daha çok zarar görebilir?haksızmıyımm ?lütfen bişiler yazınnn.....
merhaba arkadaşım ben şu an ikinci tüp tedavisindeyim birincide narkozla yaptılar ikinci bi iki gün içide olucak onuda konuşmadım ama narkozla isterim..bari onda bişey anlamadan geçirelm bence tüpbebek tedavisi bir sürü sıkıntı stresle geçiyo benim fikrim bu seninde tedavin hayırlı olur inş canım
Teşekkürler Beren_berat..merhaba canım çok teşekkür ederim,smylediklerinde haklısın,umarım bundan sonra çektiğimiz tek acı sezaryen olur :))ALLAH sanada yardım etsin..dilerim hayırlı haberlerini alırım
TEBİKLER BELLA..gözzün aydın canım ne mutlu sana..CEVAPLADIĞIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,,,sağollcanım ben anesteziyle yaptırdım yeterince stresli bi iş bide can yakmaya gerek yok bence
15 dakka sürmüyo zaten zarar verdiğini ilk şimdi duyuyorum benim ilk denememde tutu çok şükür öyle olsa bi problem olurdu sanırım
canım o verilen anestezi okadar az bir dozki yumurtalara zarar vericeğini sanmıyorum.ben yumurtam toplanırken yarıda uyandım oturuverdim.doktora kaç yumurtam toplandı diye soruyorum:)))aklında neyle uyursan öyle kalkarmışsın ya herkez baya bi güldü bana:))sonra biraz daha verdiler narkoz.bir kaç saat sonra acayip sancı başlıyor ama.bide o anda o acıyı çekmeye hiç gerek yok bence.zaten Allahım verecek olduktan sonra o narkoz o yumurtaya zarar verse ne olur.sen yeni tedaviye başlıycaksın galiba.inş herşey gönlünce olur arkadaşım.
gönlümü rahatladınız benim denemem 2 ay sonra ya kaldı ama kesinlikle anestezi isterimm:))hepinizz çok sağolunn canlarım..aksoylu tebrik ederim ..ne güzel ki sende pozitifi sonuç almışsın RABBİMMMM herkesin gönlün göre versin AMİN....
Canim,
Yumurta toplama islemi anestezi altinda yapilir. Aksi bana gore gereksi bir uygulama. Ben 2 kere taze 1 dondurulmus tedavisi gordum izmirde. 2 tedavimde de boyle bir secenegi sormadilar bile bana ve burada onlarca arkadasim yaptirdi , gerek burda gerek turkiyenin bir cok yerinde anestesisiz yapilani sadece bir yerde duymustum o da ege universitesiydi.onun disinda hic duymadim ve boyle bir aci cekmeye gerek yok derim . Bayiltsinlar. Cevremdeki herkes bayilarak opuya girdi he hepsinin bebekleri var. Yumurtaya zarar verdigini soyleyen kim?
Aksini dusunme bile guzelim . Ilk defa duydum senden boyle bir seyi. Icin rahat olsun .
hiç böle bişi duymadım bana verilen narkoz çok azdı işlemin yarısında uyandım ve çok acı hissettim ve doktorumun narkozu tekrarlayın sesiyle uyuyakaldım ayıldığımda ise ağrılarım vardı nasıl dayanırsınki narkozsuzilk denemede tuttu şükür seninde olur inşallah
lavegue öncelikle sanada geçmiş olsun dilerim bebeğin olmuştur canım???? bende ege ye gidicemm..(kısmetse)zarar verdiğini bana hem arkadaşım söyledi....kimden duydu bilmiyorum ama bana bizzat ankara gata da recai bey söylemişti.....dilerim o aşamaya gelirim toplanacak yumurtam olsunda bende bayılayım inşallah benim yumoşlar pek tembelll:))))
oooooo tebrik ederimmm süperrr ...ALLAH,IM şahitki her gebe haberinde yanii bekleyen isteyen bir kadının bu mutluluk haberinde yüzümde tebessüm gönlümde huzur oluyorrrr..ne mutlu sizlere....cevapladığın için çok teşekkür ederim..bebeğini güle güle büyüt canım ALLLAH,A EMANET OLSUN İNŞALLAHHHH
gönlümü rahatladınız benim denemem 2 ay sonra ya kaldı ama kesinlikle anestezi isterimm:))hepinizz çok sağolunn canlarım..aksoylu tebrik ederim ..ne güzel ki sende pozitifi sonuç almışsın RABBİMMMM herkesin gönlün göre versin AMİN....
Canim ne yazik ki ben henuz anne olamadim((
Ben de kasim ayinda memorialda denemeye karar verdim . Gecen haftasonu gorusmeye gittim .
Senin 2. Tedavin mi? Izmirdensin sanirim... Egeye sordun mu anesteziyle yapiyorlar mi diye ? Cunku yillar once orada yaptiran arkadaslarim vardi ve demislerdi ki bana istesen de anestezi yapmiyorlar...ben o yuzden egeyi hic dusunmemistim .
Ilk tedavin nerede oldu? Sorun yumurta azligi mi? Yasin kac?
Bayi bayil hic birseycik olmaz... Hemen bitiveriyor. Dedigim gibi ilk defa senden duydum . Benim oyle arkadaslarim var ki korkularindan transferi bile anestezi altinda oldular ve bir tanesi su anda hamile. Onun da sorunu yumos tembelligi idi ama 2 tedavisinde hamile kaldi .darisi basina insallah .
inş tedavin hayırlı olur canım inş bissürü yumurtan olur hepsi döllenir ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur.diğer açtığın konuda gördüm.9 yaşında bi kızın varmış.cennetten hazır geldi demişsin.bu sözün beni acayip etkiledi.ne kadar güzel bir düşünce.benim ilk seferde tuttu çok şükür ama tutunmasaydı bende evlatlık alıcaktım.hatta şuanda bile düşünüyorum ama yaşım biraz ilerlesin bende kızıma belki kardeş alırım bitane cennetten hazır olarak:) anladığım kadarıyla çok pozitif birisin.bu tedavide en önemli unsur pozitif olucaksın stres asla yapmıycaksın.inş allahım gönlüne göre verir.sizin sorununuz neydi neden 1 kere deneyip bıraktınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?