- Konu Sahibi merhametli
-
ben de tebrik ediyorum ve aynen cok seviniyorum bu guzel haberleri duyunca. ınsallah biz de bir gun veririz bu haberleri burada.
Ben bir kere vermistim aslinda 2 yil onceama kimyasal oldu ve sadece 3 gun bu duyguyu tattim .
canım tüp bebekte onca sıkıntı stres yaşıyosun birde yumurta toplamadaki acıyı çekmek akıl karı değildir sanırım anestezi yapılıp yumurta toplanıp uyandıktan sonra bile ağrın oluyor dayanamazan dr. yine ağrı kesici ilaç veriyor kaldımki o kadar şiddetli bir ağrıya kim dayanabilir ki...... tedavin hayırlı uğurlu olsun inş. bebişine kavuşursun tercih yinede senin...
inşallah veririz canım..benim arkadşımda kimyasal gebelik yaşadı..sonra tüp bebek yapıldı ilk seferde tuttu şu an 6 aylık hamile inş o guyguyu yine tadacaksın..ömür boyu hemdeee
canım ben anesteziyle yaptırdım yeterince stresli bi iş bide can yakmaya gerek yok bence
15 dakka sürmüyo zaten zarar verdiğini ilk şimdi duyuyorum benim ilk denememde tutu çok şükür öyle olsa bi problem olurdu sanırım
inşallah veririz canım..benim arkadşımda kimyasal gebelik yaşadı..sonra tüp bebek yapıldı ilk seferde tuttu şu an 6 aylık hamile inş o guyguyu yine tadacaksın..ömür boyu hemdeee
canım ben anesteziyle yaptırdım yeterince stresli bi iş bide can yakmaya gerek yok bence
15 dakka sürmüyo zaten zarar verdiğini ilk şimdi duyuyorum benim ilk denememde tutu çok şükür öyle olsa bi problem olurdu sanırım
oooooo tebrik ederimmm süperrr ...ALLAH,IM şahitki her gebe haberinde yanii bekleyen isteyen bir kadının bu mutluluk haberinde yüzümde tebessüm gönlümde huzur oluyorrrr..ne mutlu sizlere....cevapladığın için çok teşekkür ederim..bebeğini güle güle büyüt canım ALLLAH,A EMANET OLSUN İNŞALLAHHHH
günaydın.ben ilk denememde anestezi aldım,hiç bişi hissetmedim.ama ikinci denememde herşeyi hissemek istiyorum dedim,hemşireyle konuştum çok canım acırmı dedim," rahim filmi çektirdiyseniz onu baz alın,o kadar acır en fazla diyince korku kalmamıştı.ama o ameliyathanede çektiğim acıyı ben bilirim,çok ağladım o masada,çok canım yandı ama değdi:) şuan hiç bir acıyı hatırlamıyorum.
sağol canım ne mutlu sana ve sen gibi dostlara ilk seferde tutmsı ne güzel bir şans...evladıma gelince...bir görsen teyzesi öyle güzelll öyle akıllı ve sevgi dolukiii 5 yaşından bu yana gerçeği biliyor...ve diorki annecim iyiki beni almışsınız...biribirimize olan aşkımızı hangi kelimeye sığdırmaya çalışsam sığmaz...!!annelik çok yüce bir duygu hamd olsun...pozitifsin demişsin ..evet cnm öyle olmaya yıllarca gayret ettim..tüm arkadaşlarım bu yönümü takdir ederler..şükür dilerim daim olur..allah beterinden saklasın..aminnn...soruna gelince tüp bebek tedavim yarıda kaldığı için yumurta 1 tanecik olduğu için recai hoca bir daha gelme kızım dedii...bende onu dinledim iyiki dinlemişim yoksa şu an kızım benimle olamazdı...o bana rabbimin hediyesii...şimdi kardeş isteyince biz yine tutuştukk:))))hakkımda hayırlısı neyse o olasun denenebilirse deneriz yok olmazsa ...canımız sağ olsunn
ilk denemem anesteziliydi ve müthiş rahattı .. Uyandığımda sadece 5 dk süren bir ağrım oldu , 5 dk sonra o da kalmamıştı , bu kadar kolay olmasına şaşırmıştım ..
şimdi 2. Denememdeyim yakında opum olucak ve rtabi ki yine anestezili olacağım ..
Aksi düşünülemez benim için :)
arkadaşım hiç korkma rahat rahat al anestezini bayıl , ayıldığında herşey çok güzel olucak :)
dualarım seninle..
allah razı olsun canımmm dilerim o aşamaya gelebilirim dilerim yumurta oluşur aminnnnnnnn
tşkr ederim aşılamadan sonra ilk denemede tuttu tüp bebek nasipmiş...hikayen baya ilginç bu arada...
EVET CANIMM OLDUKÇA İLGİNÇÇ...ANLAMLI VE ÖZEL.....
CANIM bana uygulanan protokolden haberim yokki 9 sene oldu o zaman acemiydik..doktor açıklama yapmadı...ama bu verdiğin bilgi çok işime yaradı sağol...bu arada ben seninle msn de sohbet etmek istiyorum..dilersen ekleyelim..ne dersin=???Ilk denemen uzun mu kisa protokol muydu merhametli? Uzunda daha cok yumurta olusurmus.
Bak benim bir arkadasim var istanbulda. Ilk tedavisini brukselde yapti. 1 yumurtasi olustu. Kondu. Ve tutmadi. Ikinci denemesini memorialda yapti ve bana dedigine gore memorialdaki doktorlar brukselde verilen dozu cok fazla bulmuslar. Ve arkadasim bana dedi ki daha az bir dozla cok daha fazla yumurta elde etmis. Ve su anda hamile.
CANIM bana uygulanan protokolden haberim yokki 9 sene oldu o zaman acemiydik..doktor açıklama yapmadı...ama bu verdiğin bilgi çok işime yaradı sağol...bu arada ben seninle msn de sohbet etmek istiyorum..dilersen ekleyelim..ne dersin=???
günaydın.ben ilk denememde anestezi aldım,hiç bişi hissetmedim.ama ikinci denememde herşeyi hissemek istiyorum dedim,hemşireyle konuştum çok canım acırmı dedim," rahim filmi çektirdiyseniz onu baz alın,o kadar acır en fazla diyince korku kalmamıştı.ama o ameliyathanede çektiğim acıyı ben bilirim,çok ağladım o masada,çok canım yandı ama değdi:) şuan hiç bir acıyı hatırlamıyorum.
ayzan rahim filmi yıllar önce çektirdim...öldüm dirildimmm berbattııı ..şu an yeniden çekilsem narkozsuz asla çektirmem...büyük kouşmamayım da:))
Tabi canim .
Ben sana ozelden msn adresimi atarim . Sen beni ekle...
ne güzel ne mutlu sana canım benim inş hep böyle mutlu olursunuz kızınla.eşinide tebrik ederim hep destek olmuş sana ne güzel neler duyuyoruz hayatta.Allahım inş gönlündekini verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?