Yumurta toplanırken anestezi alınıyor mu?

ben de tebrik ediyorum ve aynen cok seviniyorum bu guzel haberleri duyunca. ınsallah biz de bir gun veririz bu haberleri burada.
Ben bir kere vermistim aslinda 2 yil once ama kimyasal oldu ve sadece 3 gun bu duyguyu tattim .

inşallah veririz canım..benim arkadşımda kimyasal gebelik yaşadı..sonra tüp bebek yapıldı ilk seferde tuttu şu an 6 aylık hamile inş o guyguyu yine tadacaksın..ömür boyu hemdeee

TEŞEKKÜR EDERİM UHDE ....amin diyorum cnm amin...sağolllll

inşallah veririz canım..benim arkadşımda kimyasal gebelik yaşadı..sonra tüp bebek yapıldı ilk seferde tuttu şu an 6 aylık hamile inş o guyguyu yine tadacaksın..ömür boyu hemdeee

umuyorum yurekten.
ben saglıkla gebe kalirsam zaten diyecegim ki herkes kalir bu cihanda.

tebriklerrrrrrrrrrr..gözün aydın cnmm teşekkür ederimmm...

umuyorum yurekten.
ben saglıkla gebe kalirsam zaten diyecegim ki herkes kalir bu cihanda.

tebriklerrrrrrrrrrr..gözün aydın cnmm teşekkür ederimmm...

tşkr ederim aşılamadan sonra ilk denemede tuttu tüp bebek nasipmiş...hikayen baya ilginç bu arada...

gözün aydın ayzan...:)dediğin gibi değmiş..tebrikler..darısı başımıza..

ne güzel ne mutlu sana canım benim inş hep böyle mutlu olursunuz kızınla.eşinide tebrik ederim hep destek olmuş sana ne güzel neler duyuyoruz hayatta.Allahım inş gönlündekini verir.

İlk denemem anesteziliydi ve müthiş rahattı .. Uyandığımda sadece 5 dk süren bir ağrım oldu , 5 dk sonra o da kalmamıştı , bu kadar kolay olmasına şaşırmıştım ..
Şimdi 2. denememdeyim yakında opum olucak ve rtabi ki yine anestezili olacağım ..
Aksi düşünülemez benim için :)
Arkadaşım hiç korkma rahat rahat al anestezini bayıl , ayıldığında herşey çok güzel olucak :)
Dualarım seninle..

bende anestezi alanlardanım.hatta lokal mi genel mi yapıyorsunuz diye sormuştum ve genel olsun istemiştim.benim kistimde olduğu için iki kat ağrılı bir işlem olacaktı ve rahim filmi deneyimi yaşamış biri olarak buna dayanamazdım.5 dk.da olup bitti,uyandığımda sadece adet ağrısı gibi bir ağrım vardı.ben transfer işleminde de anestezi istedim,ek bir ücretle uyutuldum.çünkü transfer sırasında kendimi kasacağımı ve ağlama krizine gireceğimi biliyordum.bunlar işlemi olumsuz etkiler diye uyumak istedim.o da 10 dk.falan sürdü zaten.uyandım ve hiçbir şey hissetmedim:)..bebişlerim şimdi 17 aylıklar..darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına İnşallah.

allah razı olsun canımmm dilerim o aşamaya gelebilirim dilerim yumurta oluşur aminnnnnnnn

allah razı olsun canımmm dilerim o aşamaya gelebilirim dilerim yumurta oluşur aminnnnnnnn

Ilk denemen uzun mu kisa protokol muydu merhametli? Uzunda daha cok yumurta olusurmus.
Bak benim bir arkadasim var istanbulda. Ilk tedavisini brukselde yapti. 1 yumurtasi olustu. Kondu. Ve tutmadi. Ikinci denemesini memorialda yapti ve bana dedigine gore memorialdaki doktorlar brukselde verilen dozu cok fazla bulmuslar. Ve arkadasim bana dedi ki daha az bir dozla cok daha fazla yumurta elde etmis. Ve su anda hamile.

CANIM bana uygulanan protokolden haberim yokki 9 sene oldu o zaman acemiydik..doktor açıklama yapmadı...ama bu verdiğin bilgi çok işime yaradı sağol...bu arada ben seninle msn de sohbet etmek istiyorum..dilersen ekleyelim..ne dersin=???

Tabi canim .
Ben sana ozelden msn adresimi atarim . Sen beni ekle...

ayzan rahim filmi yıllar önce çektirdim...öldüm dirildimmm berbattııı ..şu an yeniden çekilsem narkozsuz asla çektirmem...büyük kouşmamayım da:))

ayzan rahim filmi yıllar önce çektirdim...öldüm dirildimmm berbattııı ..şu an yeniden çekilsem narkozsuz asla çektirmem...büyük kouşmamayım da:))

Ben onu da 2004 yilinda anestezi ile cektirmistim ...
En dogrusu bence . Bile bile gereksiz aci cekmeye ne gerek var?

ne güzel ne mutlu sana canım benim inş hep böyle mutlu olursunuz kızınla.eşinide tebrik ederim hep destek olmuş sana ne güzel neler duyuyoruz hayatta.Allahım inş gönlündekini verir.

AMİN canım sağol RABBİM HERKESİN TÜM İYİ DİLEKLERİNİ NASİP ETSİN İNŞALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…