Sevgili Larax,
heyecanli heyecanli senin transferini yasadiklarini okudum.......basta hayirli olsun canim......hadi insallah 10 gün sonra bize sevincli haberini verirsin..........nasil hissediyorsun su aralar kendni?
Diger transferi olan arkadaslara da bol sanslar diliyorum...insallah sizlerde hayirlisiyla iyi haberleri bize vericeksiniz
hepinize iyi aksamlar - sevgiler
arkadaşlar merhabalar bende aranıza yeni katıldımhepinize iyi günler diliyorum insan yasamadan anlamıyomuş meğer benim eşimde eşimde inmemiş testis kaynaklı azospermi yani çok sahibi olmamız bu şartlarda çok zor 2 kere microtese oldu sonuç sıfır.bizde sperm donasyonu düşünüyoruz bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız lütfen bu konuda çok acemiyim.şimdiden teşekkür ederim
canım inşallah kucak dolusu bebişleriniz olsun,
transferin hayırlı olsun, Rabbim gönlüne göre versin,
eli ayağı düzgün, bedenen ruhen herşeyiyle mükkemmel evlatlarınız olsun,
laraxcim canim benim hayirli olsun insallah simsiki tutunacaklar sana hemide iki tane :)insaaallllaahhhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum benimde goguslerimde hassasiyetten baska belirti yoktu canim o belirtide 1 hafta sonra basladi .. ANSUCUM hayirli Ugurlu olsun rabbim anne olmayi nasip etsin insallah canim ..IZMIRLI arkadasim seni ilk kez gördüm ben transferden 5 gün sonra e2 ve progestana baktirmistim oradaki drum istememisti ama burdaki dr prof o istedi ve guzel cikmisti rabbime sukur insallah sende pozitifi goreceksin..ALPILKNURRRRR canim benim Tatli dilli arkadasim nerelerdesin nasil his ediyorsun güzel anne :) rabbim insallah sonuc bekleyen herkesin yüzünü güldürsün 4 defa negatif görmus biri olarak tüm kalbimle pozitif görmenizi diliyorum sans melekleri sizlerle olsun sevgiyle kalin....
merhaba Vitalograph
armaiza hosgeldin ,dogru drestesin ,benim yumruta donasyonu oldugu iicn diger anne adaylarimiz sperm konusunu mutalaka yazacakalrdir..
geriye dönük oku derim cok yarali bilgiler var.arkadaslar sana döneceklerdir.burda cok bilgiler edineceksindir.
allahim oylunu acik etsin.
sevgilerimle
Kızlar e2 progesteron testi yaptirdim e2 272.8 progesteron 5.88 cikmis progesteron cok mu düşük ne yapmalıyım
Lütfen bu msjima biri cvp verebilir mi
merhab 34IZMIRLI testi tam olarak ne amaçla yaptırmıştın değişir çünki ...
Lütfen bu msjima biri cvp verebilir mi
Canım sen bu testi neden yaptırdın ki. Transfer sonrası 12.gün betahcg testini yaptır ve pozitif sonucunla sevin mutlu ol bizleri de sevindir mutlu et :)
Merhaba yumurta transferm oldu gecen hafta tranferdn 5 gün sonra yaptirdim testi degerlerim normal mi doye yaptırdım degilse önlem almak icin
Dünkü gibi hatirliyorum gidisini ve dönüsünü
sagol cnm arkadasim insallah diyorum
Senin hamilelik nasil geciyor? zorlukalr yok artik degilmi?
dualriniz ile kismet diyorum olacak insallah diyorum ,umut düynasi iste..
insallah öncelikle ahyirli -saglikli evlatalr nasi petsin cnm.
sanada güzel rahat hamilelikler dilerim
görüsmek üzere
sevgiler cnm
merhaba canım,
aynen bana da dün gibi geliyor,
şuna inan test sonucunu öğrendikten sonra kalbin kıpır kıpır olacak,
sonrası güzel bir bekleyiş, her gün hafta hafta gebelik ten acaba şuan ne kadar büyüdüler?
kalpleri atıyor mu? iç organları gelişiyor mu? diye hep bir bekleyiş, doktora gittiğim zaman doktora merhaba! nasılsınız? dedikten sonra hemen ultrasyona geçmek istiyorum.onların hareket ettiklerini gördüğüm zaman dünyalar benim oluyor,işe gittiğim zaman yüzümde gülücekler eksik olmuyormuş, iş arkadaşlarım öyle diyor, Allahım hayırlısı ile önce senin sonra isteyen herkese bu duyguları yaşatsın, hamileğim şuan şükür güzel gidiyor, düşük riskini atlattım,
görüşmek üzere,,,
canım bildiğim kadarıyla progesteron transferden sonra 3-4 günde bir yapılıyor düşük olması bebeğin tutunma durumunu etkiliyo . test sonucunu doktoruna danıştınmı ? hayırlısı allahtan inşallah iyi haberlerini duyarız :)
canım merhaba,
aynen Rabbim hayırlısını nasip etsin,
ben de şuan için güzel haberler var, doktor kontrolümüz vardı,ultrasyon da kalp atımlarını,hareket ettiklerini gördüğüm an dünyalar benim oluyor, şuan kıyafet, beşik, puset hep bakıp bakıp geri geliyoruz,
doktorum tansiyon konusunda korktuğu için kilo almamam gerektiğini defalarca belirtiyor, bugün 34 hafta ya inşallah tamamlarız dedi,
dün bir hastası tansiyondan 28 hafta da doğum yapmış, bebek 1 kg olarak dünyaya gelmiş ve de hastası da yoğun bakıma alınmış, yüksek tansiyondan iç organlarının hep şiştiğinden bahsetti,
bebeklerim iyiler, gram gram büyümeye başladılar, inşallah 9 ay boyunca Rabbim ben den ayırmaz,artık dualarım bana ve diğer hamilelere hayırlısı ile Allahım eli ayağı düzgün, bedenen ve fikren her yönden mükemmel evlatları zamanın da doğurmayı ve doğumları nasip etsin,isteyen herkesin gönlüne göre versin, bebek isteyen herkesin kucaklarını bebeklerle doldursun,,,,,
laraxcım ben sana özelden msj atıcaktım ama çok yeni olduğum için malesef olmadısperm donasyonu yaptıran arkadaşlar kimler diyo sorsam ayıpmı etmiş olurum...
vitalograph,aramıza hoşgeldin sperm dns yaptıran az burda ama süreç birbirine benziyor . Rüzgarselin arkadaşımız vardı şimdi bebeği 6 aylık olmuştur. başka kim vardı hatırlayamadım sayfaları iyiyce dolaşırsan bir çok bilgiye rastlarsın. aralarada yaptığımız listeleri görürüsün... allah rast getirsin..
İzmirli arkadaşım progesteran değerini şimdiden ölçtürmen önemli. tüp bebeklerde genelede başta hep düşük seviyede oluyor. bende transfer sonrası baktırmıştım. doktorun kapsülü çoğaltmış sanırım. ben ve bir çok arkadaşım iğne vurulmuştuk prloton depot ve ya progneks. doktoruna sor istersen bunlar embriyonun tutunmasını sağlamaya yardımcı oluyor.
Kıbrıs'taki doktorumla görüştüm bana progesteron kapsül kullanmami soledi 2 sabah 2 aksam kullan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?