arkadaşlar merhabalar bende aranıza yeni katıldım hepinize iyi günler diliyorum insan yasamadan anlamıyomuş meğer benim eşimde eşimde inmemiş testis kaynaklı azospermi yani çok sahibi olmamız bu şartlarda çok zor 2 kere microtese oldu sonuç sıfır.bizde sperm donasyonu düşünüyoruz bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız lütfen bu konuda çok acemiyim.şimdiden teşekkür ederim

sevgili Bebek cook takdir ediyorum seni ,bu kadar isin icinde helal olsun giriyorsun yaziyorsun en bastan paylasiyorsun..
sabirlisin- cok hanimsin cnm vallahi..tebrikelr ..
allahim bebislerine uzun ömürler versin güzel annemiz adina mutluyum sürecini burdan okyuarak bildigim icin ..emeginin takdirini aldin cnm. güvel -sicak-civil civil yuvan dahada mutlu olsun temennim cnm.
öncleikle sagol sükür projemi bitirdim simdi bekleme sürecim .
az önce breeze35 ede yazdim cnm cok yoruldum kisa sürede gidip gelince yollar yordu ic hatalr-dis hatalr resmen 48 saat im yolallarda gecti..umar imki bebisime bir sey olmadi.dün gece3 te ciktim otelden aksam 21.30 eve varabildim..endisleiyim insallah bebekler benimledir.
simdide pruluton depot igne derdim var yanda 50 m hemen ev doktoruma gdiecegim insallah sorunsuz yapacaktir hemsire..rectemide aldim sorun etmez insallah..elimizdne geleni yaptim takdiri allahimin ..artik yüzümüz güldürsün diyorum..dualrin icin sgaol cnm..
bende Oscarda kaldim ve larnaca otelde Otelim rahatti güzeldi bol minik kuslar geldi balkona ekmek -puaca kyodum bereket olsun diye..
hislerimi bir cirpida yazdim .. korkuyorum düserler diye ama iyiyim gayet ..esterofem migde bulantisi yapiyor onun disinda henüz bir belirtim yokkk olursa söylecegim .6-7 gün baslar burdan yazarim cnm.
her zamanki gibi test cubugum yani basimda ..yapmadna durmam HER SEYE HAZIRIM ...hazirladim yine..
tekrar görüsmek üzere
sevgilerimle.
öperim bebislerini darisida bize cnm..bende ikiz isterim cokkkkkkk.

merhaba Vitalograph
armaiza hosgeldin ,dogru drestesin ,benim yumruta donasyonu oldugu iicn diger anne adaylarimiz sperm konusunu mutalaka yazacakalrdir..
geriye dönük oku derim cok yarali bilgiler var.arkadaslar sana döneceklerdir.burda cok bilgiler edineceksindir.
allahim oylunu acik etsin.
sevgilerimle

canım inşallah kucak dolusu bebişleriniz olsun,
transferin hayırlı olsun, Rabbim gönlüne göre versin,
eli ayağı düzgün, bedenen ruhen herşeyiyle mükkemmel evlatlarınız olsun,

Dünkü gibi hatirliyorum gidisini ve dönüsünü
sagol cnm arkadasim insallah diyorum
Senin hamilelik nasil geciyor? zorlukalr yok artik degilmi?
dualriniz ile kismet diyorum olacak insallah diyorum ,umut düynasi iste..
insallah öncelikle ahyirli -saglikli evlatalr nasi petsin cnm.
sanada güzel rahat hamilelikler dilerim
görüsmek üzere
sevgiler cnm

Insallah cnm ,hep yanimda oldugun ve paylastigin öncelikle sagol.
hamilesin dilegin kabul olur umuyorum bende arkasi arkasina dogumalr nasip eder insallah..sagol cnm benim ..
evet bendime baslar.. eger varsa bebek memelerde hafif sizlama alr olyuor özellikle yanalrdan buda büyük belirtidir.
formda yazdim cook yoruldum yolculukalrda insallah bebisler duruyordur..
tekrar görüsemk üzere cnm.uygun oldugum zaman sesini duymak isterim .
sen ansilsin bur arad? nasil gidiyor bebisin ..sorunalr kalkmistir ksumalar bitmistir eminim..
allahim kucagina almak nasip eder inslalh.
görüsmek üzere cnm
öptüm byee
sevgilerimle

çok teşekkür ederim larax en baştan okumaya başladım uzun sürecek galiba :) arkadaşların tavsiyelerini yorumlarını bekliyorum
sperm donasyonu yaptıran arkadaşlar yardımlarınız lütfen bekliyorum ...

laraxcım ben sana özelden msj atıcaktım ama çok yeni olduğum için malesef olmadı sperm donasyonu yaptıran arkadaşlar kimler diyo sorsam ayıpmı etmiş olurum...

Canım sen bu testi neden yaptırdın ki. Transfer sonrası 12.gün betahcg testini yaptır ve pozitif sonucunla sevin mutlu ol bizleri de sevindir mutlu et :)

Yaptıran arkadaslar vardı benimde aklımda kalmasın diyr yaptirdim cnm progesteronda düşük cikinca endiselendim ins cumartesi günü pozitif haber veririm:))

Merhaba yumurta transferm oldu gecen hafta tranferdn 5 gün sonra yaptirdim testi degerlerim normal mi doye yaptırdım degilse önlem almak icin

canım bildiğim kadarıyla progesteron transferden sonra 3-4 günde bir yapılıyor düşük olması bebeğin tutunma durumunu etkiliyo . test sonucunu doktoruna danıştınmı ? hayırlısı allahtan inşallah iyi haberlerini duyarız :)

merhaba canım,
aynen bana da dün gibi geliyor,
şuna inan test sonucunu öğrendikten sonra kalbin kıpır kıpır olacak,
sonrası güzel bir bekleyiş, her gün hafta hafta gebelik ten acaba şuan ne kadar büyüdüler?
kalpleri atıyor mu? iç organları gelişiyor mu? diye hep bir bekleyiş, doktora gittiğim zaman doktora merhaba! nasılsınız? dedikten sonra hemen ultrasyona geçmek istiyorum.onların hareket ettiklerini gördüğüm zaman dünyalar benim oluyor,işe gittiğim zaman yüzümde gülücekler eksik olmuyormuş, iş arkadaşlarım öyle diyor, Allahım hayırlısı ile önce senin sonra isteyen herkese bu duyguları yaşatsın, hamileğim şuan şükür güzel gidiyor, düşük riskini atlattım,
görüşmek üzere,,,

Canim sen detayli ultroson yaptiracakmisin?..seninde ikiz oldugu icin soruyorum tarama testinde kesin sonuc cikmiyormus bazi drlar yapmak bile istemiyor...

Ansu,larax,izmirli transferiniz hayirli olsun...

Kıbrıs'taki doktorumla görüştüm bana progesteron kapsül kullanmami soledi 2 sabah 2 aksam kullan dedi

Gerçekten tansiyon çok önemli arkadaslar benimde bebeğim 36 haftalıkken tansiyonum yükselince alındı çünkü tansiyon hem bebeğin hem annenin ölümüne sebep olabiliyormuş Allah korusun. Ben doğuma 17/11 tansiyonla acil olarak alındım son 1 haftada yükseldi ayaklar filan davul gibi oluyor gözünün önünde sinek gibi şeyler uçuşuyor ve ensede zonklama oluyor bu belirtiler olursa hemen doktora gidin. Tuzdan kaçınıp bol bol su için . Tansiyondan dolayı bebeğin gelişimi yavaşlayıp suyu azalıyor çok tehlikeli. Allah herkesin yanında olsun .

laraxcım ben sana özelden msj atıcaktım ama çok yeni olduğum için malesef olmadı sperm donasyonu yaptıran arkadaşlar kimler diyo sorsam ayıpmı etmiş olurum...

vitalograph,aramıza hoşgeldin sperm dns yaptıran az burda ama süreç birbirine benziyor . Rüzgarselin arkadaşımız vardı şimdi bebeği 6 aylık olmuştur. başka kim vardı hatırlayamadım sayfaları iyiyce dolaşırsan bir çok bilgiye rastlarsın. aralarada yaptığımız listeleri görürüsün... allah rast getirsin..

İzmirli arkadaşım progesteran değerini şimdiden ölçtürmen önemli. tüp bebeklerde genelede başta hep düşük seviyede oluyor. bende transfer sonrası baktırmıştım. doktorun kapsülü çoğaltmış sanırım. ben ve bir çok arkadaşım iğne vurulmuştuk prloton depot ve ya progneks. doktoruna sor istersen bunlar embriyonun tutunmasını sağlamaya yardımcı oluyor.

Dozunu arttirmadi ben crinone jel kullaniyorum normalde bunun haricinde yeni ilaca baslamami solediler oda progesteron kapsül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…