vitalograph,aramıza hoşgeldin sperm dns yaptıran az burda ama süreç birbirine benziyor . Rüzgarselin arkadaşımız vardı şimdi bebeği 6 aylık olmuştur. başka kim vardı hatırlayamadım sayfaları iyiyce dolaşırsan bir çok bilgiye rastlarsın. aralarada yaptığımız listeleri görürüsün... allah rast getirsin..
İzmirli arkadaşım progesteran değerini şimdiden ölçtürmen önemli. tüp bebeklerde genelede başta hep düşük seviyede oluyor. bende transfer sonrası baktırmıştım. doktorun kapsülü çoğaltmış sanırım. ben ve bir çok arkadaşım iğne vurulmuştuk prloton depot ve ya progneks. doktoruna sor istersen bunlar embriyonun tutunmasını sağlamaya yardımcı oluyor.
Canim sen detayli ultroson yaptiracakmisin?..seninde ikiz oldugu icin soruyorum tarama testinde kesin sonuc cikmiyormus bazi drlar yapmak bile istemiyor...
Ansu,larax,izmirli transferiniz hayirli olsun...
Bu aralar sessiz forum ruzgarselin arkadas varmis onun profiline girip daha önceden açtığı konulara istersen bi göz at canimarkadaşlar kimse uğramıyo galıba buraya herkesler nerde acaba sperm donasyonu yaptıran yada yaptırmak isten kimse yokmu acaba kızlar huhuuuuuu...
Bu aralar sessiz forum ruzgarselin arkadas varmis onun profiline girip daha önceden açtığı konulara istersen bi göz at canim
teşekkür ederim 34IZMIRLI baktım ama benim onunla konuşmam lazım sormak istediğim sorularım var oda 2 haftadır girmiyo galiba ve yeni olduğum için özel mesaj atamıyorum beklicez artık.sana soriyim ozaman :) doğuş tüp bebek merkezinde bayan bi doktordan bahsediyorlardı önceki yazılardan firdevsmiydi adı sen biliyomusun canım ..
teşekkür ederim 34IZMIRLI baktım ama benim onunla konuşmam laçok ım sormak istediğim sorularım var oda 2 haftadır girmiyo galiba ve yeni olduğum için özel mesaj atamıyorumrüzgareklicez artık.sana soriyim ozaman :) doğuş tüp bebek merkezinde ban bi doktordan bahsediyorlardı önceki yazılardan firdevsmiydi adı sen biliyomusun canım ..
Formumuza hoşgeldin.bende firdevs hanımın hastasıydım.fakat benim yumurta donasyonu oldu.çok ilgili iyi kalpli bir doktor.zaten formda çoğu arkadaşımız firdevs hanıma gitti.sperm ddonasyonunu burada rüzgarsrlin arkadaşımız yaptırmıştı.Bu konuda oldukça bilgilidir.fakat bebişi küçük olduğu için her zaman giremiyor.mutlaka sana yardımcı olur.formu elinizden geldiğince baştan sona kadar okumaya çalışın derim.çok değerli yaşanmış denenmiş bilgiler var...
internette bakıyorum 2 ayrı kıbrıs doğuş tüp bebek merkezi çıkıyo biarkadaşımızr.firdevs uğuz var sanırım o galıba .bende eski yazıları okudum evet çok memnun olanlar var. yeni bi yola çıkıyorum çok da heyecanlıyım rabbım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah .
arkadaşlar kimse uğramıyo galıba buraya herkesler nerde acaba sperm donasyonu yaptıran yada yaptırmak isten kimse yokmu acaba kızlar huhuuuuuu...
Merhaba canim aramiza hosgeldin insallah ciktigin yolda hersey gonlunce olur.ben kismet olursa yumurta do asyonu yaptiricam o nedenle henuz seninle paylasabilecegim bir deneyimim olmadi.yolun acik olsun arkadasim
sevgili tress06Doğuş klinikte üç tane doktor ayrı ayrı çalışıyor.hepsinin ayrı asistanı var.evet formda selam8 arkadaşımızda sperm donasyonu yaptırmıştı.burada aynı durumda olanlarla bu süreci yaşamak çok güzel.peki sen donasyonu ne zaman düşünüyorsun.kaç yaşındasın.merkezle bağlantïya geçip bilgi alabilirsin.zaten bir problem çıkmazsa bir ay hazırlık süreci oluyor.tabii bizlerde bildiğimiz kadar yardımmcı oluruz.Anne olamamak bu yolda uğraş vermek nedir en iyi bu formdaki arkadaşlarımız bilir.
internetim kesik olduğundan 2-3 gündür yazamamıştım.şimdi internetim açılınca hemen foruma koştum.2 gün giremeyince özlüyorum sizi.ben iyiyim.transferim cumartesi yapılmıştı.bugün 7.günüm.yatıyorum dinleniyorum arada bir iki tur atıyorum evde.çok hareket etmemeye çalışıyorum.hafta sonu test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.heyecandan atlayasım zıplayasım var.bu kadar yatmak dinlenmek bana göre değil :)
alpilknur ve larax siz ne durumdasın?herşey yolundadır umarım.
kizlar insallah bu yolda harcayacaginizemek bosa cikmayacak.Allah yardimciniz olsun. bu arada burdaki bazi arkadaslarimin oldugu gibi benimde doktorum olan Verda Tuncbilek dogus klinikten ayrilmis ve kendi hastanesini acmis.girnede Ada tup bebek merkezi adi.doktorum cok sevecen ve ilgili bi doktordu.eli de cook ugurlu gelditavsiye ederim canlarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?