Merhaba arkadaşlar bugün doktor kntrlmz vardı bebeklerimden biri 15+2 hafta digeri 14+6 haftalik aralarinda üç günlük fark var bebekleriminn kilolarını öğrendim büyük olan 142.68g diğeri 129.96g sizce nnasıl kiloları rahim çizgiside gayet iyi erken doğum gözükmüyor ve diğer bebegimin cinsiytinde daha emin olamadk oğlum kesin bakalm ins diğer bebegmnde kız olur

Son düzenleme:
Merhaba
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım stres yapma rabbi. Sağ salim kucağınıza almayı nasip eder

Ben kısmetse Şubat ortasında gideceğim inşallah

ayy ne güzel inşallah ben ve forumdaki diğer arkadaşlarımda bugünleri goruruz..demek bir oğlan var...:))
yüce rabbim herkese yasatsın bu duyguyu...tatlım senınde baslarda kanamaların oldumu??benim bir iki kere oldu..cok korktuk..bide elevit dışında bişi kullandınmı ek gıda???

Merhaba
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım stres yapma rabbi. Sağ salim kucağınıza almayı nasip eder

Ben kısmetse Şubat ortasında gideceğim inşallah

cok sevindim canım kontrolemi gideceksin bebişlerini almayamı??inşallah hayırlı uğurlu olsun..mutlu ve güzel haberler alalım..

inşallah diğer bebeğinde kızdır cnm sağlıklı sıhhatli :)kontrole aydan ayamı gidiyosun

aynı şeyi yıllar önce yaşamıştım ama benimki ilaç kullanıp kaliteli yumurta oluşmamsından iptal edilen bir tüp bebek denemesinden rahimde kalan yarım gelişmiş kalitesiz yumurtanın tesdüfen döllenmesi ,kesede görünmesi ,bir hafta sonraki kontrolde ölmesi gelişiminin durmasıydı.benimkisi kalitesiz yumurta ydı ölü yumurtaydı.ama senin ki bence proluton ilacını kaç günde bir kullanmıştın iyi beslenememiş olabilir.üzülme ltf. toparlanıp bir daha denersiniz.yaşın müsaittir . para biriktirdikçe deneyebiliriz kaybedecek ne var ki. üzülmek acı çekmek insanlar için zamanla ona da alışılıyor önemli olan pes etmemek. inanmak ama tevekkülle .

burada bizimle kal.dostlar acını dindirecek. sadece kendine inan.

inşallah birgün bizim de yüzümüz gülecektir.Rabbim hepimizin kucaklarını bebişle doldursun .Amin

sevgiyle kal.

İnşallah:)) seninkiler nasıl kontroller 2 haftada bir oluyor

benim iki kese oluşmuştu ama maalesef biri boş çıktı diğeri çok şükür sağlıklı bende 2 haftada bi gidiyordum bundan sonra aydan aya cagırdı doktorum bakalım subatın 10 da kontrolüm var inşallah cinsiyeti belli olur :))))

Bak çok güzel sağ salim kucağına almayı nasip etsin ikiz gebeligin skntsi çok oluyo tabi kişiden kişiye değişiyor ama genede herşeye bedel bu aralar bende de bitmek bilmeyen sonu gelmeyen baş ağrılarım var ilacda kullanmamaya çalışsamda 3 gün Sürüyo ağrı sonunda dayanamyip iciyrm doktorumla konuştum nörolojiye bi görünün diyo bakalm

canım yaşım 28. Tüp bebek hiç denemedim çünkü yumurtam olmadığı için imkansız. Ayrıca ilaç kullanmadığımda asla adet görmüyorum..İşte böyle

yeni arkadaşlarımızı hiç korkmayın endişelemeyin birçoğumuz menepozdayız birçoğumuzun kisti var kıbrıstaki merkezlerin hepsi iyi doktorlara sahip hepsi genelde aynı protokolü ilaçları kullanıyorlar ve fiyatlar aynı. öğrenmek istediklerinizi eski yazılardan en baştan okuyarak bulabilirsiniz. karar verdiğiniz anda olay başlıyor .ilk adım önemli.

inşalalh sizinde tüm isteyenler gibi benim gibi:) bebeğimiz olur .dualarınızı eksik etmeyin .

sevgiyle kalın.

amin canım allahım hepimize nasip etsin sag salim almayı kucamıza baş ağrısı cok zor bence hiç bekleme git hastaneye

Rabbim nasip ederse inşallah bebişleri almaya :) inşallah Şubat ve Mart'ta gidecek arkadaşlarda ben de güzel haberlerimizi paylaşıtürız

Yok canim, Hit de yaptirmistim, hicbirsey demediler, bilinen kan testlerinin yanı sıra esıme kromozom testi yaptırmıştık. İkinci deneme dondurulmuşlarla idi ve tuttu. Bir kızım var. Ondan sonraki denemelerimde iki kürtajım oldu, bir tanesi hit de diğeri firdevs Hanımda. Ama halen ümidimizi kaybetmedik, kızımıza bir kardeş istiyoruz. Haftaya doktorumla görüşüyorum, detaylı kan testi yapacak. Ondan gelecek sonuca göre transferde ilaç protokolüm de değişir. Mart yada Nisan gibi düşünüyorum.

Herkese günaydın bugün kahvaltı sırasında aniden midem bulanip kustum azda olsa kan geldi endiselenmelimiyim kafamı çok kurcaladi bu mevzu

aksamdan bu yana inanilmaz üzgünüm sevgili arkadasim polyanna malesef bebislerini kayybetmis birde 3 ay riskli sonra normal derler degil iste 5 aylik düsük yapmis ne diyecegimi bilmiyorum gecmis olsun rabbim yardimcisi olsun....

Herkese günaydın bugün kahvaltı sırasında aniden midem bulanip kustum azda olsa kan geldi endiselenmelimiyim kafamı çok kurcaladi bu mevzu

canim yazini gördüm bende olmadi lekelenme falan cok sükür ama Burda bazi arkadaslarda oldugunu okumustum örn lalita Dada olmustu yanilmiyorsam birsey olmaz insallah stres yapma sevgiyle kal canim

aksamdan bu yana inanilmaz üzgünüm sevgili arkadasim polyanna malesef bebislerini kayybetmis birde 3 ay riskli sonra normal derler degil iste 5 aylik düsük yapmis ne diyecegimi bilmiyorum gecmis olsun rabbim yardimcisi olsun....

Aman Allahim cok uzuldum sok oldum....yapma yaaa..nasjk olmus ..kendisi nasil kotudur simdi (( allahim yardimcisi olsu n. Bebisleri djyosub.ikizmiydi ikisi mi dusrtu?

Canım yaaa Allah sabırlar versin dayanma gücü versin Polyannaya bebişlerin üçünü de mi kaybetti ((( inan ben hissettim çok üzüldüm çok Allah yardımcısı olsun

kızlar 1 aydır yatıyorum, kendimi toparlamadan yazmak istemedim. 27+3 günlük olduk çok şükür,
hamilelik şekeri çıktı, rahim inceliği nedeniyle 25+5 ciğer geliştirici iğne yapıldı.(20 ocakta 2 doz,21 ocakta 2 doz) dr her an gelebilirler diye yoğum bakım ünitesi olan başka bir hastane ile görüştü,
günde 4 kere nidilat diye kasılma engelleyici ilaç kullanıyorum, yataktan çok pardon bir wc için kalkıyorum. daha çok küçükler 1 kg bile değiller, inşallah 32-34 üncü haftaları görürüz.
geçmiş sayfaları okuyamadım.ne olur kızmayın, tedaviye başlayanların Allahım yüzlerini güldürsün kimseyi çocuksuzlukla sınamasın, test sonuçları pozitif olanlar hayırlı ve sıkıntısız hamilelikleriniz olsun, ve negatif olanlar lütfen pes etmeyin, sabırlı olun. inanın zamanı geldiği zaman Alahım sizlerinde yüzünüzü güldürecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…