merhaba arkadaşlar..uzun zamandır giremedim,yazamadım..şimdilik ıyıyız..hafif kanamalarım oldu ama hersey yolunda gözüküyor..
sizler nasılsınız..yaklaşık 2-3 gundur acayip mide bulantılarım oldu...cok fena yanma ve bulantı..olsun napalım,herseye dayanıyoruz..
kıbrısa gidecek olanlar varmııı??dualarım sizinle arkadaşlarım..
Merhaba arkadaşlar bugün doktor kntrlmz vardı bebeklerimden biri 15+2 hafta digeri 14+6 haftalik aralarinda üç günlük fark var bebekleriminn kilolarını öğrendim büyük olan 142.68g diğeri 129.96g sizce nnasıl kiloları rahim çizgiside gayet iyi erken doğum gözükmüyor ve diğer bebegimin cinsiytinde daha emin olamadk oğlum kesin bakalm ins diğer bebegmnde kız olur
Merhaba
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım stres yapma rabbi. Sağ salim kucağınıza almayı nasip eder
Ben kısmetse Şubat ortasında gideceğim inşallah
ayy ne güzel inşallah ben ve forumdaki diğer arkadaşlarımda bugünleri goruruz..demek bir oğlan var...:))
yüce rabbim herkese yasatsın bu duyguyu...tatlım senınde baslarda kanamaların oldumu??benim bir iki kere oldu..cok korktuk..bide elevit dışında bişi kullandınmı ek
Canım benim çok şükür hiç kanamam olmadı şuan ilaç olarak bişey kullanmyrm yakın bir zamanda demir hapina başlıcam
Merhaba arkadaşlar bugün doktor kntrlmz vardı bebeklerimden biri 15+2 hafta digeri 14+6 haftalik aralarinda üç günlük fark var bebekleriminn kilolarını öğrendim büyük olan 142.68g diğeri 129.96g sizce nnasıl kiloları rahim çizgiside gayet iyi erken doğum gözükmüyor ve diğer bebegimin cinsiytinde daha emin olamadk oğlum kesin bakalm ins diğer bebegmnde kız olur
inşallah diğer bebeğinde kızdır cnm sağlıklı sıhhatli :)kontrole aydan ayamı gidiyosun
Selam arkadaşlar,
çarşamba günü heyecanla doktora gittik..ve doktor keseleri gördü ama kese içinde gelişmenin durmuş olduğunu söyledi.inanamadık başka bir doktora yönlendirdi o da aynı şeyleri söyledi.yıkılďık inanamadık kan tahlili yaptırdık değerim 1ooo den 132 düşmüş.doktorum zaman kaybetmeden kürtaja aldı.perşembe kürtaj oldum.Allahım sabırlar versin... anlam veremedik, doktorum cok büyük şansızlik dedi...alınan parçalar patolojiye gönderildi
iki kesecik varmış, eşime başından beri beni severlermi ben onları cok sevdim diyordum...beni semediler mi bilemiyorum...kanda pıhtılaşmam vardı ilk günden ığne kullanmayada baslamıştım ama.....
nasip deilmissssss
siz moralinizi bozmayın arkadaşlar kalbim sizinle.umarım sizin bebişleriniz sizi çok sever sizi bıramazlar...Allah yardımcınız olsunc
İnşallah:)) seninkiler nasıl kontroller 2 haftada bir oluyor
benim iki kese oluşmuştu ama maalesef biri boş çıktı diğeri çok şükür sağlıklı bende 2 haftada bi gidiyordum bundan sonra aydan aya cagırdı doktorum bakalım subatın 10 da kontrolüm var inşallah cinsiyeti belli olur :))))
canım yaşım 28. Tüp bebek hiç denemedim çünkü yumurtam olmadığı için imkansız. Ayrıca ilaç kullanmadığımda asla adet görmüyorum..İşte böyle
Bak çok güzel sağ salim kucağına almayı nasip etsin ikiz gebeligin skntsi çok oluyo tabi kişiden kişiye değişiyor ama genede herşeye bedel bu aralar bende de bitmek bilmeyen sonu gelmeyen baş ağrılarım var ilacda kullanmamaya çalışsamda 3 gün Sürüyo ağrı sonunda dayanamyip iciyrm doktorumla konuştum nörolojiye bi görünün diyo bakalm
ayy ne güzel inşallah ben ve forumdaki diğer arkadaşlarımda bugünleri goruruz..demek bir oğlan var...:))
yüce rabbim herkese yasatsın bu duyguyu...tatlım senınde baslarda kanamaların oldumu??benim bir iki kere oldu..cok korktuk..bide elevit dışında bişi kullandınmı ek gıda???
cok sevindim canım kontrolemi gideceksin bebişlerini almayamı??inşallah hayırlı uğurlu olsun..mutlu ve güzel haberler alalım..
Merhaba, ilk deneme negatif olmasi ile ilgili doktor bir neden soylemismiydi size? Bana bir sebep soylemediler, o yuzden yine basarisiz olur diye korkuyorum. Maddi olarak ikinci deneme yapabilirim ama sanirim herkes icin pahali bir tedavi, eminim pek cok arkadas fedekarlik yaparak tedavi ucretini biriktiriyor. Bu arada anladigim kadariyla sizin bir cocugunuz olmus, ikinci icin mi gideceksiniz? Yolunuz acik, sansiniz bol olsun. Bu arada esine herhangibir tedsvi uyguladilar mi?
Herkese günaydın bugün kahvaltı sırasında aniden midem bulanip kustum azda olsa kan geldi endiselenmelimiyim kafamı çok kurcaladi bu mevzu
canim yazini gördüm bende olmadi lekelenme falan cok sükür ama Burda bazi arkadaslarda oldugunu okumustum örn lalita Dada olmustu yanilmiyorsam birsey olmaz insallah stres yapma sevgiyle kal canim
aksamdan bu yana inanilmaz üzgünümsevgili arkadasim polyanna malesef bebislerini kayybetmis birde 3 ay riskli sonra normal derler degil iste 5 aylik düsük yapmis ne diyecegimi bilmiyorum gecmis olsun rabbim yardimcisi olsun....
aksamdan bu yana inanilmaz üzgünümsevgili arkadasim polyanna malesef bebislerini kayybetmis birde 3 ay riskli sonra normal derler degil iste 5 aylik düsük yapmis ne diyecegimi bilmiyorum gecmis olsun rabbim yardimcisi olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?