kızlar 1 aydır yatıyorum, kendimi toparlamadan yazmak istemedim. 27+3 günlük olduk çok şükür,
hamilelik şekeri çıktı, rahim inceliği nedeniyle 25+5 ciğer geliştirici iğne yapıldı.(20 ocakta 2 doz,21 ocakta 2 doz) dr her an gelebilirler diye yoğum bakım ünitesi olan başka bir hastane ile görüştü,
günde 4 kere nidilat diye kasılma engelleyici ilaç kullanıyorum, yataktan çok pardon bir wc için kalkıyorum. daha çok küçükler 1 kg bile değiller, inşallah 32-34 üncü haftaları görürüz.
geçmiş sayfaları okuyamadım.ne olur kızmayın, tedaviye başlayanların Allahım yüzlerini güldürsün kimseyi çocuksuzlukla sınamasın, test sonuçları pozitif olanlar hayırlı ve sıkıntısız hamilelikleriniz olsun, ve negatif olanlar lütfen pes etmeyin, sabırlı olun. inanın zamanı geldiği zaman Alahım sizlerinde yüzünüzü güldürecek...
kızlar 1 aydır yatıyorum, kendimi toparlamadan yazmak istemedim. 27+3 günlük olduk çok şükür,
hamilelik şekeri çıktı, rahim inceliği nedeniyle 25+5 ciğer geliştirici iğne yapıldı.(20 ocakta 2 doz,21 ocakta 2 doz) dr her an gelebilirler diye yoğum bakım ünitesi olan başka bir hastane ile görüştü,
günde 4 kere nidilat diye kasılma engelleyici ilaç kullanıyorum, yataktan çok pardon bir wc için kalkıyorum. daha çok küçükler 1 kg bile değiller, inşallah 32-34 üncü haftaları görürüz.
geçmiş sayfaları okuyamadım.ne olur kızmayın, tedaviye başlayanların Allahım yüzlerini güldürsün kimseyi çocuksuzlukla sınamasın, test sonuçları pozitif olanlar hayırlı ve sıkıntısız hamilelikleriniz olsun, ve negatif olanlar lütfen pes etmeyin, sabırlı olun. inanın zamanı geldiği zaman Alahım sizlerinde yüzünüzü güldürecek...
aksamdan bu yana inanilmaz üzgünümsevgili arkadasim polyanna malesef bebislerini kayybetmis birde 3 ay riskli sonra normal derler degil iste 5 aylik düsük yapmis ne diyecegimi bilmiyorum gecmis olsun rabbim yardimcisi olsun....
Aman Allahim cok uzuldum sok oldum....yapma yaaa..nasjk olmus ..kendisi nasil kotudur simdi(( allahim yardimcisi olsu n. Bebisleri djyosub.ikizmiydi ikisi mi dusrtu?
polyanna nin ikiz degil ücüzdü ogluslari geliyordukendisiyle görüsemedim esi cok kötü oldugunu uzun bir süre türkiyeye kafasini dagitmak icin gittigini söyledi fazla soramadim cünkü esinin seside cok kötü geliyordu sadece hic bir sorun yoktu hersey normal giderken aniden düstüler dedi zaten duydugumda sok oldum cünkü türkiyeye gittigimdede konusmustuk telde hersey güzel gidiyor demisti nasil oldu anlamadim 2 gündür üzerimden soku atamadim cok üzgünüm polyannanin halini düsünemiyorum rabbim sabir versin söyleyecek laf bile yok gercekten ...
Hepinizi çok özledim..beni merak eden düşünen herkese özellikle brbekciğime teşekkürlerr..ben onbeşgündür kayınvalidemde kalıyorum.çok rahatsızdım.astım bronşit geçirdim.halada geçmedi..ilaç kullanmamakta direttikçe ilerledi.ve öksürük krizleri hırıltılı solunum nefes darlığı tavan yapınca mecburen doktor kontrolü altında ilaç tedavisine başladık.doğumumda kısmetse salı günü olucak..
off canim ya, benimde aklimdan inan hic cikmiyor. bende düsünemiyorum hallerini. Allah kimseye vermesin bu aciyi. nasil olur diyorum hep bak birde 3 tane bebis mis.....cok üzüldüm cok anlatamam.....lütfen bi haber alirsan bize de haber ver. ployanna ya sabirlar diliyorum, konusursan sayet kendisiyle.
sen nasilsin canim , nasil gidiyor hamileligin. kac ayliksin, kac kilo aldin.iyi bak kendine canim
Hepinizi çok özledim..beni merak eden düşünen herkese özellikle brbekciğime teşekkürlerr..ben onbeşgündür kayınvalidemde kalıyorum.çok rahatsızdım.astım bronşit geçirdim.halada geçmedi..ilaç kullanmamakta direttikçe ilerledi.ve öksürük krizleri hırıltılı solunum nefes darlığı tavan yapınca mecburen doktor kontrolü altında ilaç tedavisine başladık.doğumumda kısmetse salı günü olucak..
ben iyiyim canim sadece dis etlerimde sorun var 2 gündür agriyor agrimaktan iltihap topladi Saat sabahin 5 i uyuyamadim ama ilac kullanamiyorum insallah gecer ..
canım şimdi diş eti sorununu okudum hemen yazayım dedim,hamilelikte değişen hormonal durum nedeniyle diş eti sorunuyla sık karşılaşılır,çok iyi ağız bakımı gerekiyor,sabah ve akşam özellikle yatmadan önce en az 3 dakika mutlaka tekniğine uygun fırçala,internetden diş fırçalama animasyonlarına bak doğru tekniğe göre yapmaya çalış,şuan yumuşak bir fırça al,sensodyn in fırçaları bu konuda çok iyi,birde ağrın hafiflesin diye yarım çay bardağı ılık suya 1 çay kaşığı tuz koyup günde 3-4 kere 1 er dakika gargara yap,gidebilirsen de mutlaka bir diş hekimine gidip diş temizliği yaptır bunun hiç bir zararı yok,diş eti hastalığı erken dönemde düşük riskini,son 3 aylık dönemde de erken doğum riskini arttırıyor,onun için eğer fırçalama ve gargarayla rahatlamazsan mutlaka diş hekimine git canım arkadaşım...
Pollyanna nın durumuna da çok üzüldüm,gerçekten hepimizde şok etkisi yarattı,Allahım yardımcısı olsun,inşallah tez zamanda toplanıp hamileliği ve anneliği yaşamasını nasip etsin,sanırım 3 bebeği bünyesi kaldıramadı,insan ne diyeceğini bilemiyor,güzel Allahım hepimize sağlıklı hamilelikler,sağlıklı doumlar nasip etsin inşallah
ben iyiyim canim sadece dis etlerimde sorun var 2 gündür agriyor agrimaktan iltihap topladi Saat sabahin 5 i uyuyamadim ama ilac kullanamiyorum insallah gecer ..
canım şimdi diş eti sorununu okudum hemen yazayım dedim,hamilelikte değişen hormonal durum nedeniyle diş eti sorunuyla sık karşılaşılır,çok iyi ağız bakımı gerekiyor,sabah ve akşam özellikle yatmadan önce en az 3 dakika mutlaka tekniğine uygun fırçala,internetden diş fırçalama animasyonlarına bak doğru tekniğe göre yapmaya çalış,şuan yumuşak bir fırça al,sensodyn in fırçaları bu konuda çok iyi,birde ağrın hafiflesin diye yarım çay bardağı ılık suya 1 çay kaşığı tuz koyup günde 3-4 kere 1 er dakika gargara yap,gidebilirsen de mutlaka bir diş hekimine gidip diş temizliği yaptır bunun hiç bir zararı yok,diş eti hastalığı erken dönemde düşük riskini,son 3 aylık dönemde de erken doğum riskini arttırıyor,onun için eğer fırçalama ve gargarayla rahatlamazsan mutlaka diş hekimine git canım arkadaşım...
Pollyanna nın durumuna da çok üzüldüm,gerçekten hepimizde şok etkisi yarattı,Allahım yardımcısı olsun,inşallah tez zamanda toplanıp hamileliği ve anneliği yaşamasını nasip etsin,sanırım 3 bebeği bünyesi kaldıramadı,insan ne diyeceğini bilemiyor,güzel Allahım hepimize sağlıklı hamilelikler,sağlıklı doumlar nasip etsin inşallah
ne kadar faydalı bilgiler vermişsin çok teşekkür ederiz.
kendi dalında tüm bilgini paylaşmışsın harıkasın .. sağlıkla gelsin kızın inşallah
cok tskr edrim canim tafsiyelerin icin fakat breezecim ben 20 li yaslarimda gecirdigim bir kazadan dolayi dislerimi kaybettim hareketli protez kullaniyorum sadece önler kaplama protez takili olan yer apse yapti protezleri cikardim mecburen agiz temizligine önem veriyorum ama dedigin gibi sanirim teknigine Uygun yapmam gerekiyor tafsiyelerini mutlaka dikkate alacagim cok sagol ..ay masallah 28 . haftaya geldin demek az kalmis bende oglusumun odasini hazirlamaya basladim duvari mavi Yesil yaptik sonra cikartmalarla süsleyecegiz haklisin o Kadar güzel seyler varki hepsini almak istiyorum insallah saglikla kucagimiza da aliriz sevgiyle kal canim
sakın moralini bozma herşyin hayırlısı canım.bende de tutmadı üstelik 2 ay üst üste gittim ikisindede tutmadı.üzülme elbet bizlerinde bebşleri olacak.Merhaba arkadaslar, formun sessiz takipcilerindenim, gecen ay kibris'ta ilk y. Donasyonu denemesi yaptik, ancak tutmadi, cok uzgunum, esim de morfoloji sorunu var, ondan mi kaynaklandi bilmiyorum, ama bildiginiz gibi hem maddi hem manevi cok zor bir surec, bazen diyorum niye bu kadar zorluyorsun, olmuyorsa bir sebebi vardir. Tekrar deneyecek gucu de hissetmiyorum kendimde, o kadar umitsizim ki asla anne olamayacagimi dusunuyorum.
Gidecek arkadaslar lutfen siz bana bakmayin, umidinizi koruyun, hepinize iyi sanslar diliyorum
aksamdan bu yana inanilmaz üzgünümsevgili arkadasim polyanna malesef bebislerini kayybetmis birde 3 ay riskli sonra normal derler degil iste 5 aylik düsük yapmis ne diyecegimi bilmiyorum gecmis olsun rabbim yardimcisi olsun....
sakın moralini bozma herşyin hayırlısı canım.bende de tutmadı üstelik 2 ay üst üste gittim ikisindede tutmadı.üzülme elbet bizlerinde bebşleri olacak.
Merhaba hanimlar. Uzun zaman sesim cikmadi, ama hem sizi takip ediyorum hem de cabalarima devam ediyorum. Donasyon yaptirdim, burada (Cek Cumhuriyeti) sadece tek embriyo, en fazla 2 yerlestiriyorlar. Doktor, o kadar net 95% basari oranlarindan ve ikizin tehlikelerinden bahsetti ki, tek embriyo yerlestirmeye karar verdik. Belki iyi haber veririm size diye sessiz kaldim bugune kadar, ancak bugun evde yaptigim test negatif cikti. Yarin kanda da baktiracagim, ancak umudum yok.
Kaliteli yumurtalarla kesin olur demistim ama sukutu hayale ugradim. Moralim bozuk degil, oyle cok sarsilmadim falan, hatta bundan sonra dondurumuslar ile tekrar deneriz sanirim, ama yine de bir bosluk oldu icimde. Zaten bu karari vermek acayip zordu, cesur bir adimdi, basarili olmayinca son ihtimalller de tukeniyor gibi hissettim. Paylasayim dedim. Saglicakla kalin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?