cnm heycan yokkk inşallah güzel haberlerle dönersin allah yardımcın olsun
Haydi canım hayırlısı yla al gel bebisleti arkandan bizde gelelim pozitif leri alalim insallah
Amin inşallah :) bugün 15 yumurta toplandı bakalım yarın belli olacak kaç tanesi ne durumda umarım herşey yolunda gider :) dualarınızı esirgemeyin :)
Merhaba Cemre
Kendi yumurtanla mı deneyeceksın?Hangi merkezde kime gidiyorsun?
Amin inşallah :) bugün 15 yumurta toplandı bakalım yarın belli olacak kaç tanesi ne durumda umarım herşey yolunda gider :) dualarınızı esirgemeyin :)
Merhaba canim ben yumurta donasyonu yapmak icin esimin tedavisini beklerken son anda kendi yumurtalarimla tup bebek yapmaya karar verdim .insallah bu defa basarili olurum.allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Sevgili arkadaşlarım...
Bizde geri sayımdayız....
Şimdi gece yola çıkacağız...
Yarın sabah 7 gibi Antalya aktarmalı bilet bulunamadı...
Antalya - İstanbul, İstanbul - Kıbrıs.....
Yarın yumurta toplanacak....
Benimde Perşembe konacak....
Arkadaşlar dularınızı bekliyorumççç
Allah herkesein işini yolunda götürsün kucaklarımız hasretle beklediğimiz bebeişlerle dolsun....
Ayy canim benim ya insallah hersey yolunda gidecek ve saglikli bebislerini hayirlisiyla alip geleceksin inan sizleri okudukca ayni heyecani paylasiyorum .allahim nolur hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin emeklerimizi saglikli dunyalar tatlisi bebislerle mukafatlandirsin insallaaah.
arkadaşlar merhaba.. büyük ailede beni de alın aranıza... bizde sperm problemi ile birlikte yumurta olgunlaşmama sorunumuz var. yumurtalar toplanana kadar herşey çok iyi sayıları büyüklükleri. ama toplandıktan sonra metafaz bir aşamasında kalıyorlarmış. bu soru çok az yaşanırmış. donasyona giden arkadaşlardan benimle aynı sorunu yaşayAn var mı? bir de çekirdek nakli varmış bunu deneyen var mı?? sevgiler...herkesin işi tam denk gelsinçç
cemre canım daha önce yazmıştım evet menepozdayım ben kanser geçirdim ve menepoza girdim doğal olmayan menepozdu.
aslında bunları yazmıştım ama tekrar yazayım. tedavim biteli 2 yıldan fazla oldu. şimdi birincisi eşimi donasyona ikna edemedim. ama on dan önce histereskopi yaptıramadım.cesaret edemiyorum psikolojim öyle bozulduki dr gördüğüm zaman sanki kötü bir şey söyleyecek gibi düşünüyorum ve olmadı yaptıramadım önce histereskopi yaptırsam eşimi iknaya konsantre olabilirim ama yaptıramadım işte. bundan dolayı ama gerçekten dualarım sizlerle allah hepinizin benim de yardımcısı olsun.
Canım benim bende İzmir'de yaşıyorum. Sanırım sende İzmir'desin. Ege Üniversitesi ve 9 Eylül üniversitesi bu anlamda çok iyi gerekn her şeyi yapıyorlar. Kızkardeşimin 9 aylık bir bebeği var . Doktor önce folibol sonra elevit verdi. Bence tam teşeküllü bir hastaneye tercihen bir üniversite hastanesine başvur. Eğer kalsiyum yetersiz gelirse dişlerini kaybedebilirsin. Biliyorsundur annelerimizden onlar her hamilelikte en az bir diş kaybediyorlardı. O yüzden acele et ama canını sıkacak da bir şey yok sadece güvenli ellere kavuş bir an önce :) Bu arada kızkardeşim tüm vitaminleri aldığı halde her gün bir büyük kase yoğurt bir büyük(kocaman) bardak süt ve peynir yiyip içti emziriyor ve halen de devam ediyor. bebeğe de 6. aydan itibaren yoğurt yediriyor. bebek balık ve yoğurt manyağı oldu. heyecanlanıyor görünce. ayrıca demir içeren kara üzüm incir kara kayısı ceviz fındık baden..vb yemeyi de ihmal etme hem hamilelikte hem emziriken. bebek ve kendin için sonra da sütün kalitesi için.
Kendinie iyi bak canını da sıkma. Eminim doğru doktor doğru gereksinimleri verecektir.
Sevgili arkadaşlarım...
Allah herkesein işini yolunda götürsün kucaklarımız hasretle beklediğimiz bebeişlerle dolsun....
selam canim benimde arkadasin dedigi gibi drum folibolla basladi ayni anda elevitte aliyordum hamileligin en basindan beri ilk 3 ay folibolda kullandim sonra elevititn icinde var diye kesti ama dogurana Kadar elevit devam ve magnezyuma 100 mg la basladi ilk 4 ay 100 mg aldim sonra 350 mg cikardi suan gunde 350 gramda magnezyum aliyorum her Sabah uyanir uyanmaz bir bardak süt iciyorum genelde balli yumurta peynir mutlaka kahvaltida tüketiyorum ve kirmizi et en cok tükettigim sey tabi benim ne yiyip ne icecegimi drum yönlendiriyor .. hep takibimi yapan bir prof var sagolsun cokta memnunum bu ilaclarin cok önemli oldugunu söyledi tabi ben Omega 3 gunde 200 mg Aspirin ve migde yanmasi icinde yeni basladim rioban magengel diye bir ilacta kullaniyorum
Haydi sende hayırlı syla al gel bebisleri canım marttada ben gidicem insallah bu kez pozitifleri görürüz
Umarim her sey Kalbinden gectigi gibi olur.Amin inşallah :) bugün 15 yumurta toplandı bakalım yarın belli olacak kaç tanesi ne durumda umarım herşey yolunda gider :) dualarınızı esirgemeyin :)
Merhaba arkadaşım...
Buradaki doktorların hepsi benim anladığım aynı ...
Sen sadece forumu okuyup senin güvenebileceğin kişiyi seçmen...
Burda kendi yumurtalarınla deneyeceksin sanırım...
Senin takibinde Türkiyede olur...
Burda iş sende bitiyor yani senin yumurta takibin önemli...
Kendine yakın hissettiğin doktoru seç...
Allah hepimize kolaylık versin...
Sevgili arkadaşlarım...
canım eşim çok hevesli olduğumu biliyor ama o işin farklı boyutuna bakıyor.bu şekilde yaşayalım falan diyor ama ben yapamıyorum çocuk sevgim azalmıyo yeğenlerime bile öyle bağlıyım ki sanırım kendi çocuğum olmadığı için.eşim vicdan azabı çekerim diyo bende çocuk olsada mutsuz olur hepimize yansır diye korkuyorum.iki arada bir deredeyim.geçen konuştuk güzel güzel ben allah izin verirse çocuksuz kalmak istemiyorum dedim.bakalım hepimiz için hayırlısı canım
canım sizinle aynı kulvardayız benim eşimde ilk teseyi kaan beyde oldu sonuç alamadık ikinci acıbademde oldu ondanda sonuç alamadık.şimdi ankalife için kök hücreye başladı deniyo ora ile görüşmeyi düşünüyoruz.ama oda 3 yıl sürüyo kesin sonuç da belli değil.ben ertelemek istemiyorum.ama çok yoruldum ve yıprandım eşim küçük bir çocuk gibi davranıyor çok hassas konuşmak için bile aylarca bekliyorum.senin eşinde sperm bulundu mu ? tedavi olarak ne yapılıyo bizede iğne tedavisi vermişti eşim anlamsız bulduğu için hiç yapmadı bende pek güvenmedim açıkçası .ankalife ile hiç görüştünüz mü eşim bu hafta gidip görüşecek bakalım hayırlısı...
canım bizde sizinle aynı durumdayız eşim azospermi 2 tesede sonuç alamadık artık yapacak bişi yok.eşim kıbrıs konusunda diretiyo gitmek istemiyo çocuk olursa ben sahiplenemezsem vicdan azabı çekerim ömür boyu diye tutturdu.benim içinde çok zor ama vakit kısa biz beşinci yılımızdayız nasıl geçti anlamadım bayanlarda yaş çok önemli bir faktör bende çok beklemek istemiyorum.artık hayırlısı bu ara hep depresifim sırf bu yüzden
hanımlar merhaba tekrardan...bir süredir takip edemedim forumu bu sürede güzel haberler gelmiş :) Allahım hamile kalan tüm arkadaşlara hayırlısıyla evlatlarını kucaklarına almayı nasip eder inşallah...test sonucu bekleyenlerde inşallah pozitifi görürler...ve kıbrıs yolcuları sizlerinde hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorum...
ben tedaviye başlamak için adetimi bekliyordum stresten galiba birazcık gecikmeli geldi.şimdide sökülmesini bekliyorum. ama bir sorun çıktısimir sonucunda enfeksiyon olduğu anlaşıldı. drum bir hap ve fitil verdi ama fitili 2 gün kullanabildim.ilaca devam ediyorum şu an ama kafama takılan bir kaç şey var.bu enfeksiyon embriyonun tutunmasına engel olur mu yada başka bir zararı olur mu? birde 2 miyom çıktı ama drum miyomların büyüklüğü ve yeri bizi etkilemez dedi ama aklıma takıldı yinede...acaba enfeksiyon için diğer adetimi mi beklesem.1 ayda tedavimi tamamlayıp öyle mi başlasam yoksa bir zararı olmaz mı ki? yani sıkıntı yaratacak olsa drum da öbür ay başlayalım derdi değil mi hanımlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?