İnşallah bahar ruzgarlari eser canım benmde bugun adetim yavas yavas olmaya başladı persembe ilaclara baslicam allah izin verirse 13 martta transfere gidicem allah hepimizin yardımcısı olsun dua edin bize
Çok şükür hersey yolunda gitti 5 tane transfer edeceklerdir 4 e düşürdük hepsi çok iyi dedi doktorum kesin hamilesin dedi:)Rabbim bilir tabiki inşallah allahın izniyle öyleyimdir:)
İnşallah bahar ruzgarlari eser canım benmde bugun adetim yavas yavas olmaya başladı persembe ilaclara baslicam allah izin verirse 13 martta transfere gidicem allah hepimizin yardımcısı olsun dua edin bize
Ne oldu rahim olcumu benmi kacirdim en son olcurtecektin
Yarın da benim transferim kızlar :) dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Allah kolaylik versin canim haydi sira sende sonrada erfat saglikla saglikli bebislerinizi alip gelin.insallahcok birbirinden saglikli guzel bebislerin olacak
ROWİNACIĞIM
Teşekkür ederim...Her şey için dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar hepimizden...
Rowina inan habire dua eder durumdayım Allahım 8 olsun diye gittim bugün...
Saat 15 te bizi otelden aldılar...Kliniğe gittik ...
Firdevs hanım biraz bekledikten sonra gelip ölçüm yaptı evettt 8.2 çıktı çookkk şükür...
2 gün daha var kesin 9 olur gibi geliyor...Onların istediği rakamda 8-10 arasıymış...
Yani çok mutlu oldum ben bu gün....
SEVGİLİ ZENANN
Yarın burdasın yani...
Transferin kaçta olacak???
İnşallah Rabbiminde yardımı, bizlerinde dualarıyla herşey yolunda gidecek ve bebişlerini burdan alıp gideceksin....
Sanırım saat 11.30/ 12.00 sularında olacak :) Amin inşallah canım dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım olacak. Yüreğinize sağlık sevgili forum ailem.
ROWİNACIĞIM
Teşekkür ederim...Her şey için dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar hepimizden...
Rowina inan habire dua eder durumdayım Allahım 8 olsun diye gittim bugün...
Saat 15 te bizi otelden aldılar...Kliniğe gittik ...
Firdevs hanım biraz bekledikten sonra gelip ölçüm yaptı evettt 8.2 çıktı çookkk şükür...
2 gün daha var kesin 9 olur gibi geliyor...Onların istediği rakamda 8-10 arasıymış...
Yani çok mutlu oldum ben bu gün....
Yarın da benim transferim kızlar :) dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
İnşallah arkadaşım Allah hepimizin yardımcısı olsun....
İnşallah her şey yolunda gidecek bebişlerimizi alacağız canım...
Slm ESLEMSENA okudumda ben heycanlandim.sen gelince haftasina ben gitcam kismetse :)) canim sen ek takviye cay karisim vb.yapiyormusun.doktora sordum birseye gerek yok dedi.elevite bile hazirlikta baslaycam sadece folik asit aliyorum ve tsh 3 onu dusurmek icin ilac aliyorum
Sanırım saat 11.30/ 12.00 sularında olacak :) Amin inşallah canım dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım olacak. Yüreğinize sağlık sevgili forum ailem.
bizde mutlu oluyoruz böyle haberlerle inşallah devamıda gelir senin doktorunda firdevs hanımmış bende kısmetse iki hafta sonra ordayım ilk izlenimlerin falan nasıl pişman olacağın bi durum oldumu klinikte çok hastası varmı hamile kalan birilerine denk gelip konuşma fırsatın oldumu arkadaşım çok merak ediyorum herkes hit diyo ya acaba doğrumu verdiğim karar Allah yar ve yardımcın olsun üç arkadaşında büyük bi heyecanla pozitiflerini bekliycem ve görücez Allahında izniyle
Haydi hayirlisi canim surda azcik bisey kalmis 9 olmasina insallah oda olacak allahin izniyle ve ikinizde guzelhaberlerle doneceksiniz sonrada senyoksunya zenan ve
Allah kolaylik versin canim haydi sira sende sonrada erfat saglikla saglikli bebislerinizi alip gelin.insallahcok birbirinden saglikli guzel bebislerin olacak
canim, demek transferin olucak - ne güzel!!! Dualarim seninle, insallah hersey cok cok iyi gecicek.........transferden sonra cok positif düsün canim, bebislerini hissetmeye bak, her gün bir saat yürüyüse cik, rahimde kan dolasimi artsin....bol bol su ic buda cok önemli..........digeri artik Allaha kalmis bisey. Hadi hayirli olsun simdiden........
Cnm transferin hayırlı olsun bebişlerinle dön gel inş.herşey gönlünce olsun
transferin hayırlı olsun. sizinle aynı yaştayız. bende son kez kendi yumurtamla deneyecegim
hadi canım al gel bebişlerii haırlısıyla dualarımız seninleee
ZENANN
Arkadaşım şu an transferde olabilirsin hayırlı olsun transferin ...
Herşey yolunda geçsin...
Îsmini sayamadığım herkese..... Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Transferim bitti şimdi 2saat yatma zamanı.. 1.kalite 4 embriyo transfer etti Firdevs hanım uğurlu elleri ile inşallah önce pozitif sonra da sağlıklı bebiş sağlıklı doğum nasip eder Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?