Canim firdevs hanimla tedavi oncesinde on gorusme yaptiniz mi yoksa telefonda mi gorustunuz protokol nasil isliyor

Telefon et direkt görüşebilirsin canım hemen gereken ne ise Îrem hanım yönlendirir seni Firdevs hanım la da görüşebilirsin. Hemen programınızın akışını oluştururlar :))

Kızlar tedaviye basliyorum ancak yardıma ihtiyacım var.Yumurtalıklar zayıfmış onları nasıl GUÇLENDİREBİLİRM.
GERİYE DONUK YAZMIŞTINIZ AMA BULAMADIM

Kizlar dr menapur verdi ama ilave birseyler de yapmam lazim lutfen benim durumuma sesiz kalmayin.elimdeki yumurtalari nasil guclendirebilirim.Bu gidisle benim icin marta kibris hayal olacak(

BCEMRE
Teşekkür ederim ...Rabbim hepimize yardım etsin , bizede tamamını , sizede pozitifleri göstersin inşallah.

Canim sonucun cok guzel cikmis tebrikler baya yuksek cikmis bence ikizler yolda ayyy sevindim valla kanamanda bitmis cok sukur sonra keseleri gorursun kalp atisinida duydunmu biraz rahatlarsin kib dikkat etmeyi de unutma

Erfatcim
Cok sevindim pozitif olmasina sanki o gunleri sizlerle bidaha yasadim rabbim devaminida getirsin
O guzel gunleri sende yasayacaksin o ozledigin heyecani canim arkadasim 2 gun sonrada katlanir insallah
Opuyorum seni

Arkadaşlarım epeydir giremedim.bir sürü yeni arkadaşlarimız olmuş ne güzel..eski arkadaşlarımızı pek göremedim.umarım herkez iyidir.bir sürü hamile haberleri var sanırım.hamişlerimizi çok tebrik ediyorum.ben bebişlere tek bakıyorum.yani sürekli yardım eden birileri yok o yüzden biraz zorlanıyorum.ikiz bebek bakmak birazcık zormuş....ama onların kokularını içime çekince ohhh deyip şükür ediyorum.bu yolda emek veren arkadaşlarım lütfen pes etmeyin kuvcağınıza o minik mucizryi alınca değdiğini anlıycaksinız.sonucta bu işlemin başarı şansı çok yüksek..bebekcim atessn, bilginisi ve daha yazamadığım isimlerr hepinizi çok özledim yine girmeye çalışıcam.daha sonra ssyfaları okuycam hepinizde durumlar nedir mersk ediyorum.hadi kizlar bahar bereketiyle gelsin ..formumuz hsmişlerle dolsunnn hepinize s3vgilerrtt

Teşekkürler rowina
Dikkat ediyorum yatiyorum surekli .Doktorum Yüksel ihtimal ikiz dedi :) hayırlısı olsun inşallah kalp atislarini da duyup rahatlarim sorunsuz birsekilde sağlıklı sıhhatli hepimiz bebekleri mızı kucağımiza alırız :)sende kendine iyi bak
sevgiler

Canim sonucun cok guzel cikmis tebrikler baya yuksek cikmis bence ikizler yolda ayyy sevindim valla kanamanda bitmis cok sukur sonra keseleri gorursun kalp atisinida duydunmu biraz rahatlarsin kib dikkat etmeyi de unutma

masallah Senyoksunya adiniza cok sevindim
diger iki arkads daha vardi onalrinda insallah pozitif olacaktir..
kisa sürede kalp atiisni ve sgalikli gelisimini insallah duyarsin..esas simdi endiseli ve tatli heyecanlar basliyor..
ikiz annelerini takip etmen baslayacaktir.
diegr anneleride kutlarim darisi diger cici annelere.

bende arasira girebilyiorum ,cogu anneler daha bilincli simdi esksii gibi degil ..klinikler daha güzel bilgi veriyorlar..annelerde cok soru sorarak ögreniyorlar..buda güzel bir seydir...
tekmi bakiyorsun allahim kolaylik versin cnm..Bende tek bakacagim..kendime güveniyorum ,yapabilecegimden eminin düzenli -planli progragramalrima bakabilecegimi sanyiorum..
yavrualrin ikizdi galiba? kiz-erkekmi cnm? allahim anali babali büyütsün..
inslalah anneligi hakeden -emek veren herkesin anne olmasi icin dualrimiz sizlere gitsin..güzel haberlerle dönmek nasip etsin..
görüsmek üzere Tress..sevgiler

Zenan iyisindir umarim hersey yolundadir yarinda senin test gunun
Teşekkür ederim canım iyiyim sağol şimdilik bir sıkıntı yok. Sen nasılsın?
Evet yarın test günüm perşembe günü kan verdim yarın alacağım sonucu yarın tekrar kan vereceğim onu da çarşamba alırım herhalde :)))

Arkadaslar meraba ben yeni katildim araniza kibrista hangi tup bebek merkezini onerirsiniz hangi doktoru fiyatlari ne kadar yumurtayi masil temin ediyorlar yardimci olursaniz sevinirim Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim larax :) aminnnn ....Rabbim seninde bebişlerini hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.

Cok iyi bi haber bu seni merak ettim okuyunca tamam dedim tebrikler arkadasim allah devamini getirsin insallah ailenize bahar simdi geldi mutlu olun minnosla

Arkadasim ne kadar planli programli ol ne kadar bilgili olursan ol ikiz bakmak cok zor heleki yanlizsan
Tadini bile cikaramiyorsun suan benimkiler ayaklandilar yuruyorlar ve ben perisan oluyorum
Cok yaramazlar hic durmuyorlar sikayet etmiyorum ama gercekten zor ikizi olanlar anlar

Bebek ve sen yalnız basına büyüttün gercekten bravo..
Nasil başardınız bunu.?
Mesela ikisi birden açıktır aynı adamı emzirdiniz?

Ayy cok zor hayal bile edemiyorum

Hele Rowena şimdi yuruyorlardir örf prizler çekmeceler ....of cok zor olmali

Kızlarının iyi olduguna sevindim aklımız sendeydi.
Kendi basına nasil yapıyorsun nasil yetiyorsun?

Vaktin olunca hislerini neler yaptığını anlatır misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…