http://www........................./2000/12/gebelik-haftasi-hesaplama-dogum-tarihi.html?m=1
Adres maalesef çıkmıyor jinekolojivegebelik adresinde hesaplayıcı var

Son düzenleme:

ZENANN
Yok yarın yaptıracağım?? Yarın yazarım sonucu ben artık...
O bayanın pozitifini nerden öğrendin sen???
Ne komik değilmi kadın kendi yumurtalarıyla, hiç yumurta toplanmadan pozitifi gördü ::)))
Bendede mide ağrısı fena , normalde midem çok ağrır zaten şimdi ilaçta kullanamıyorum...
Midem fena, sabahları hafif kasık ağrılarım gelip geçiyor....

Bizimde bugun yumurta lar toplandiy 15 tane cumartesi transfer var adetimin 19.gunu oluyor gec degil degilmi bugun rahim kalinligi 10.10 çıktı bana dua edin

ESLEMSENA
İnşallah sende pozitifi göreceksin...Rahiminde gayet güzel...
Sen kendi yumurtalarınlamı deniyorsun??
Rabbim hepimize yardım edecek , sonuna erdirir inşallah....

NEWMOON ve MEDCEZİR
Arkadaşlar 4500 üro istiyorlar tedavi için ...
Ama biz paket program aldık....
Havaalanından karşılıyorlar, uçak biletlerinizi eşli gidiş dönüş alıyorlar, 5 günlük otel ücreti,
arada klinik arası ulaşımı sağlıyorlar. Havaalanına bırakıyorlar...
5500 üro veriliyor....

Erfatcim
Cok sevindim pozitif olmasina sanki o gunleri sizlerle bidaha yasadim rabbim devaminida getirsin
O guzel gunleri sende yasayacaksin o ozledigin heyecani canim arkadasim 2 gun sonrada katlanir insallah
Opuyorum seni

ROWİNA
Teşekkürler canım benim....İnşallah rabbim devamını getirecek.Yarın yaptıracağım tahlil, inşallah katlanmıştır sonucum::))

Sanirim ayni ruh halindeyiz.allah burdaki herkesin yardimcisi olsun.kendi kendime biraz once dusunup guldum sizlerlede paylasayim bari.eger hem kendi hemde yumurta donasyonu denersem kendi yumurtalarimin tutmasi icin dua ederdim diye dusundum,ne olur yumurtalarim onlarin kapmasina izin vermeeee aklimda gidiyor sanirim

bu paket cok daha ıyıymıs..en azından nerde kalıcam neyle gıdıcem derdın olmaz..hayırlı olsun canım cok sevındım bu arada senın kı nın de pozitif olmasına

Hayirli olsun
Darisi basima demek istiyorum
Ama menopur igne yan etki yapti galiba ;( ve adetim bitmeden kanama durdu dr igneye devam dedi yarin kontrole gidecam insallah yumurta vardir ve gucludur (zayif demisti)adetin 13 de mi yumurta toplandi

Canim buna takilma yalanci yumurta ikizi ( ayni anda iki yumurtanda embiryo olusmus) diye birsey var.benim yakinimin 2 oglu var ne yuzleri ne huylari benziyor :))

Biriside bana cvp verse olmazmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hosgeldin,
Dr. isimlerini yazarak sayfalarini bul ve iletisim formlarini gonder onlar sana donerler ben oyle yaptim kolay gelsin
Dr isimleri
Verda Tuncbilek
Firdevz tip oguz
Berk Angun dan genelde memnunlar.tabi baska mrk ve dr larda var

ESLEMSENA
İnşallah sende pozitifi göreceksin...Rahiminde gayet güzel...
Sen kendi yumurtalarınlamı deniyorsun??
Rabbim hepimize yardım edecek , sonuna erdirir inşallah....

İnşallah canm bişey sorcam kızlar ben daha ttransfere gitmeden kac gündür goguslerim sisdi ve ağrıyor sizde öyle bişey yasadinizmi bende adet öncesi belirtisiy ya tedirgin oldum

İnşallah canm bişey sorcam kızlar ben daha ttransfere gitmeden kac gündür goguslerim sisdi ve ağrıyor sizde öyle bişey yasadinizmi bende adet öncesi belirtisiy ya tedirgin oldum

Canım o estrofem şişiriyor memeleri :)))) tadını çıkarın :)))) ben de de oldu

Son düzenleme:
ZENAN ERFAT VE SENYOKSUNYA TEBRİKLER ARKADAŞLAR Rabbim sağsalim sağlıla kucağınıza almayı nasip etsin
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

Evet arkadaşlar geçen sene bugün bebişlerimi aldım ve ertesi gün dönmüştüm zaman ne çabuk geçio şuan 5 aylık oldular Rabbime şükürler olsun.şuan giden arkadaşları okudukça kendim aklıma geliorum sevinç telaş hepsi bi arada....şuan okadar mutluyum ki iiiki böle bi imkan var ve anne olabildim die.....ozaman tutcağından hiç ümidimiz yoktu hatta nası para biriktiriri derken Rabbimin lütfu iki bebiş verdi bize binlerce kez şükürler olsun...buradaki arkadaşlarım umudunuzu kaybetmeyin ve denemekten çekinmeyin......Dualarım hepinizle arkadaşlarım gerçekten evin bebek sesi ile dolması kadar güzel bişi yokmuş rabbim tüm herkese isteyene versin ve herkes bu duyguyu tatsın......

Canım nasılsın yapıldı mı tahlilin sonucun ne çıktı? Merak ediyorum ikiz mi tek mi benim tek gibi 200 çıktı değerim o yüzden tek diye düşündüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…