- 12 Ağustos 2013
- 96
- 31
- 98
Ben direk görüşmeye gittim eşimle ..aslında özlem hemsıre var ordan maillere bakan turk hastalarla ilgilenen o cok ılgılı gelmıstı sıcak geldı ama nası dıyım hanı doktorlar hemşire muhabbetı cok fazla vıcık vıcık:)aslında tam olarak bu da degıl bı yorumda hit dondurulmuş kullanıyor dedıler bıraz buna taktım galıba
evet zaten bana söylediler eşimden sperm alınıp dolduruyormuş .. sonra gelince kullanılıyormuş .. anlayamadım ne gereği var ki.. açık söyleyeyim kafama yatmadı(((
Anladım canım ...dur bakalım rabbım ne gösterecek ..hakkımızda hayırlısı ınsalahh
Kızlar forumu uzaktan takip edenlerdenım bende yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdım hatta on görüşme yapıtım hit ile fakat bu forumda en cok fırdevs hanım konuşuluyor sızce ne yapmalıyım????aradakı fark nedır bana yardımcı olur musunuz kafam cok karıştı
Hazırında yaptıracağım o zaman kadar ıyı karar vermem gerekıyor
İYİ AKŞAMLAR
Az önce idrar testi baktı çift çizgi çıkmadı üzülmelimiyim bilemedim?? , gerçi üzüldümde .:(((
Kızlar günlük pedimde tam da kahverengi olmayan hafif bir leke gördüm az önce umarım ters giden bir şeyin habercisi değildir
Kizlarr test yaptırdım çok şükür allahima hersey yolunda test sonucum 760
Allahım sana sonsuz şükürler olsun...
Rabbim tüm bekleyen arkadaşlara da nasip etsin
insallahhhhh
Canim sakin hemen karalar baglama ayin 11 ni bekle kan tahlilini yap
Ne olacagi belli olmaz uzulme simdiden benimki de ngtf cikmisti aglaya aglaya olmustum
Moralini bozma umutsuz olursan umudunuda kaybedersin
Canım test gününe kadar ilaçlarına devam et bence idrara geç geçebiliyor kan testi yaptırırsın test günü...
CANIM CANIM TEŞEKKÜR EDERİM...
Kanaman ne oldu bu arada...
İnanmıyacaksınız ama bu gün 15 gibi benimde hafif leke şeklinde pembemsi kanamam geldi...
İREM HANIMA mesaj attım. Ne yapalım diye. Bu gün pluton depot günümdü hemen onu yaptırdım.
İrem hanım dediki BETA HCG ve PROGESTERON tahlili yaptır koştur koştur yaptıdık.Tahlil 2,5 saat sonra çıkacak.
O 2,5 saat geçmek bilmedi...
Neyse sonucum beta hcg:89.10 , progesteron 7.60 ...
İREM HANIM değerlere normal dedi dinlen hiç ayağa kalkma yarına geçer dedi tutunma kanamasıdır dedi...
Yani kızlarrrr benimdePOZİTİF
RABBİM yardım eder inşallah sevinsemmi üzülsemmi bilemedim...İnşallah buda geçecek rabbimin yardımıyla...
zenanna tamamen katılıyorum.umudunu kaybetmek yok :\
CANIM CANIM TEŞEKKÜR EDERİM...
Kanaman ne oldu bu arada...
İnanmıyacaksınız ama bu gün 15 gibi benimde hafif leke şeklinde pembemsi kanamam geldi...
İREM HANIMA mesaj attım. Ne yapalım diye. Bu gün pluton depot günümdü hemen onu yaptırdım.
İrem hanım dediki BETA HCG ve PROGESTERON tahlili yaptır koştur koştur yaptıdık.Tahlil 2,5 saat sonra çıkacak.
O 2,5 saat geçmek bilmedi...
Neyse sonucum beta hcg:89.10 , progesteron 7.60 ...
İREM HANIM değerlere normal dedi dinlen hiç ayağa kalkma yarına geçer dedi tutunma kanamasıdır dedi...
Yani kızlarrrr benimdePOZİTİF
RABBİM yardım eder inşallah sevinsemmi üzülsemmi bilemedim...İnşallah buda geçecek rabbimin yardımıyla...
Hosgldin arkadasim fridevsde hit te iyi dr lar burda cogu fridevse gidiyor bu sans isi bazisi ngtfle karsilasiyor bazisi pozitif
Senin begendigin dr kimisi begenmiyor ikilemde kalma iyi davranis iyi is yapar anlamina gelmez ki
Kararini ver pisman olma
ZENANN
Sen ne yaptın çok şükür benim pozitif ama hafifi pembemsi kanamam var idrar yapınca ortaya çıkıyor....
Rabbim hepimize yardım edecek inşallah....
Kizlarr test yaptırdım çok şükür allahima hersey yolunda test sonucum 760
Allahım sana sonsuz şükürler olsun...
Rabbim tüm bekleyen arkadaşlara da nasip etsin
insallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?