Sevgili Mummytobe,Anatolya,
İnşallah sağlıklı ve rahat bir hamilelik yaşarsınız,
Ve bebişlerinize kavuşursunuz,
İsteyen herkese aynı dileklerimi gönderiyorum,
Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın,
Sevgiler,öptüm sizi:)
Guzel sozlerin ve dualarin icin cok tesekkur ederim canim Anatolya.
Yazmis oldugun duayida soyleyecegim onun icinde tesekkurler
Cok sevindim senin Adina canim, keseyi gormusunuz ve Allahin izniyle cuma gunu kalb atislarinida duyarsiniz ve rahatlarsiniz.
Yarin Dr dan geldikten sonar yazarim ben.
Optum canim
canımcım inşallah yavruların seninledir ilk süreçler zor atlatılıyo.birçok arkadaşta kanama oldu ama şimdi bebişleriyle oynuyolardr heralde:)inşallah seninde öyle olur canım .gönlünü ferah tut.bol bol dua oku ve seni mutlu edecek kaygıdan uzaklaştıracak şeylere odaklan inşallah hayırlı haberlerle dönersin
Mor menekse, ( benim en cok sevdigim ciceklerden birisi, birde bu cicegin sahibi oldugu an kendisi de olen cicek, cok sadik bir cicek)
Tesekkur ediyorum canim iyi dileklerin icin, insallah bebislerim benimle.Bu Sabah scan'a gidecegim insallah guzel haberler aliriz.
Cok zor bir donem, benim icin hep zor domen hamile kalabilmekti....bu donemleri hic aklima bile getirmemistim...
Insallah bu donemleride geciririz ve her gun, her hafta dahada yaklasiriz bebislerimize.
Canim, hatirliyamadim ve arkaya donuk okumadim, senin durumun nasil? bebislerin varmi?
Hepimiz icin Allahim gonlumuzdekini versin, daha fazla sikintili donemimiz olmasa ve bebislerimize ulassak...AMIN!
Sevgilerimle
Önemli değil canım ne demek.
Bence de araştır ve yaptır. Dediğin gibi
inşallah AMH iyi çıkar. Allah yar ve yardımcın olsun.
Merhaba arkadaslar,
Yenice Clinic'ten geldim....ve guzel haberler aldik, keseyi ve kalp atisini bile gorduk.....vallahi oyle bir duygulu anki ben aglamaktan kendimi tutamadim...ne guzel bir duygu, yuce Rabbim bunuda nasip etti.,,tuylerim hep diken diken...ama cok dikkatli olmam gerekiyor Rahim icinde kan pihtilari varmis....dolayisiyla yatacagim.
Kizlar siz kisa zamanda benim ailem oldugunuz, iyiki buraya girmissim, iyice sizzler varsiniz, Allah sizden razi olsun!
Anatolya canim, insallah sendende guzel kalb atislarini duyacagiz.
Umudumwaar senin icinde az kaldi canim yavas yavas Evren herseyi hazirliyor....bebeklerin hazirlaniyor
Ravz4 sende kararini vermissin gidecegin yer belli ve insallah hersey diledigin gibi olacak...
Mor meneksem, seni cok iyi anliyorum canim, bende biraz rezistans yapmistim yumurta donasyonu felan yapmak istemiyorum diye...ama zamanla hersey yerini buluyor, insallah esin kabullenir, biraz zamana ihtiyaci var. Bak sen ona burayi oner, gelsin okusun. Benim esim onceden arastirmis ve bana buralari okumayi onermisti ilk onceleri...ve bir kactane okudum ve yavas yavas donasyon kafamda yuva yapti...Hemde bir sen birde esin bilecek, zaten o cocuk sizin olacak, senin kaninla beslenecek, sen ve esin yetistireceksiniz...ve tabiikide size benzeyecek.
IVFlerin ne kadar yoruce ( maddi ve manevi ) oldugunu biliyorum, sukrediyorum iyikide bu donasyon var ve bizde anneligi, babaligi tattacagiz.
Dualarim seninle ve butun burada destek veren ve umut larine kayip etmemis arkadaslarim icin
Sevgilerimle
Kendinize iyi bakin!
canımcım inşallah seninde gebelik haberini alıcaz burdan .bende seni gördüğüme çok sevindim:)inşallah önce ameliyatın sonra da don.dan iyi haberlerini alırız.ben şu ara eşimden dolayı istesemde mücadele edemiyorum maalesefçünkü kesinlikle kabul etmiyor Allah tan hayırlı bir kapı açması için dua ediyorum.hepimiz için.
Merhaba arkadaslar,
Yenice Clinic'ten geldim....ve guzel haberler aldik, keseyi ve kalp atisini bile gorduk.....vallahi oyle bir duygulu anki ben aglamaktan kendimi tutamadim...ne guzel bir duygu, yuce Rabbim bunuda nasip etti.,,tuylerim hep diken diken...ama cok dikkatli olmam gerekiyor Rahim icinde kan pihtilari varmis....dolayisiyla yatacagim.
Kizlar siz kisa zamanda benim ailem oldugunuz, iyiki buraya girmissim, iyice sizzler varsiniz, Allah sizden razi olsun!
Umudumwaar senin icinde az kaldi canim yavas yavas Evren herseyi hazirliyor....bebeklerin hazirlaniyor
Ravz4 sende kararini vermissin gidecegin yer belli ve insallah hersey diledigin gibi olacak...
Mor meneksem, seni cok iyi anliyorum canim, bende biraz rezistans yapmistim yumurta donasyonu felan yapmak istemiyorum diye...ama zamanla hersey yerini buluyor, insallah esin kabullenir, biraz zamana ihtiyaci var. Bak sen ona burayi oner, gelsin okusun. Benim esim onceden arastirmis ve bana buralari okumayi onermisti ilk onceleri...ve bir kactane okudum ve yavas yavas donasyon kafamda yuva yapti...Hemde bir sen birde esin bilecek, zaten o cocuk sizin olacak, senin kaninla beslenecek, sen ve esin yetistireceksiniz...ve tabiikide size benzeyecek.
IVFlerin ne kadar yoruce ( maddi ve manevi ) oldugunu biliyorum, sukrediyorum iyikide bu donasyon var ve bizde anneligi, babaligi tattacagiz.
Dualarim seninle ve butun burada destek veren ve umut larine kayip etmemis arkadaslarim icin
Sevgilerimle
Kendinize iyi bakin!
merhaba arkadaslar,
yenice clinic'ten geldim....ve guzel haberler aldik, keseyi ve kalp atisini bile gorduk.....vallahi oyle bir duygulu anki ben aglamaktan kendimi tutamadim...ne guzel bir duygu, yuce rabbim bunuda nasip etti.,,tuylerim hep diken diken...ama cok dikkatli olmam gerekiyor rahim icinde kan pihtilari varmis....dolayisiyla yatacagim.
Kizlar siz kisa zamanda benim ailem oldugunuz, iyiki buraya girmissim, iyice sizzler varsiniz, allah sizden razi olsun!
Umudumwaar senin icinde az kaldi canim yavas yavas evren herseyi hazirliyor....bebeklerin hazirlaniyor
ravz4 sende kararini vermissin gidecegin yer belli ve insallah hersey diledigin gibi olacak...
Mor meneksem, seni cok iyi anliyorum canim, bende biraz rezistans yapmistim yumurta donasyonu felan yapmak istemiyorum diye...ama zamanla hersey yerini buluyor, insallah esin kabullenir, biraz zamana ihtiyaci var. Bak sen ona burayi oner, gelsin okusun. Benim esim onceden arastirmis ve bana buralari okumayi onermisti ilk onceleri...ve bir kactane okudum ve yavas yavas donasyon kafamda yuva yapti...hemde bir sen birde esin bilecek, zaten o cocuk sizin olacak, senin kaninla beslenecek, sen ve esin yetistireceksiniz...ve tabiikide size benzeyecek.
ıvflerin ne kadar yoruce ( maddi ve manevi ) oldugunu biliyorum, sukrediyorum iyikide bu donasyon var ve bizde anneligi, babaligi tattacagiz.
sevgilerimle
kendinize iyi bakin!
Hiiiii çok sevindim canım
Çok şükürrrr
Aman dikkat et kendine yorma sakın kendini
Ne kadar yatman gerekiyorsa yat
Bu gün güzel haber aldık darısı yarın umudumvar ın başına inşalahhh
iyi yürekli can arkadaşım ,
şimdi yaşadıklarınızdan dolayı karamsar kötü günlerde hissediyorsundur eminim ilk adım olarak bunu değiştireceksin .lütfen kendini çok üzme . ama pes de etme.sürekli olmuyor deme.olacak yapabilirim de kendi kendine hep.bugünden sonra burda olumsuz yazını görmek istemiyorum. hep dediğim gibi sürekli şükret.şükrettikçe rahatlayacaksın.olumlu düşünmeye çalıştıkça kötü düşüncelerden uzaklaşacaksın ve bu iyileşme halin inanıyorum ki eşine yansıyacaktır.
neler yapabilirsin, belki denemişsindir ama devam et.olmasa bile sen üzerine düşeni yapmış olursun.neden bebişsiz kalasınız hep bunu söyle ona.
eşini bu forumu okumaya ikna et. sürekli bizlerle ilgili yazdıklarımızdan konuş.sevinçle paylaştığını gördükçe onun da belki ısınmasını sağlarsın.
tedaviye devam ediyorsanız onunla ilgili.gideceğiniz dr la önceden görüş gerekirse eşinin haberi olmadan-dr dan kıbrıs konusunda teşvik edici şeyler söylemesini iste-birçok çiftin kıbrıstan sonra çocuk hasretine son verdiğini bunların yarısının sperm transferiyle olduğunu söyle.
sana dr un bana söylediğini söyleyim : bir embriyonun dna özelliklerinin sadece %20 si yumurta sahibinden %20 sperm sahibinden geçiyormuş o embriyo %40 anne kanıyla besleniyor şekilleniyormuş yani koparılan kıyamet sadece %20 lik kısım ki benzer göz kaş boy pos ten rengi özellikleriyle çok daha düşüyor aileye benzeyecek bir bebek dünyaya geliyor.
Bebeği gördüğü anda bütün eski düşünceleri anlamsız gelecektir bunu ona söyle . dışarıda bizim olmayan herhangibir çocuğu bile sevgiyle yüreğimize bastığımızı düşünürsek karnımızda besleyip büyüttüğümüz çocuğu şüpheyle karşılayacağımız gibi saçma düşüncelerden vazgeçmemiz gerektiğini söyle. Rabbimiz bu yolu önümüze çıkarıyor ve nasip ediyorsa biz fanilere bunun sorgulamasını yapmasının yanlış ve şımarıkça olduğunu söyle.YÜCE YARADAN dualarımıza cvap veriyorsa bu yolla mutluluğa yaşama devam etmemizi istiyor demektir. Ben böyle düşünüyorum .ve her işte bir hayır vardır diyorum.
seni üzdüysem özür diliyorum ama eğer bir nebze dahi rahatlattıysam ben de bunun bir şekilde bana geri döneceğini düşünürüm.
her zaman senin yanındayız.
kendine çok iyi bak
iyi yürekli can arkadaşım ,
şimdi yaşadıklarınızdan dolayı karamsar kötü günlerde hissediyorsundur eminim ilk adım olarak bunu değiştireceksin .lütfen kendini çok üzme . ama pes de etme.sürekli olmuyor deme.olacak yapabilirim de kendi kendine hep.bugünden sonra burda olumsuz yazını görmek istemiyorum. hep dediğim gibi sürekli şükret.şükrettikçe rahatlayacaksın.olumlu düşünmeye çalıştıkça kötü düşüncelerden uzaklaşacaksın ve bu iyileşme halin inanıyorum ki eşine yansıyacaktır.
neler yapabilirsin, belki denemişsindir ama devam et.olmasa bile sen üzerine düşeni yapmış olursun.neden bebişsiz kalasınız hep bunu söyle ona.
eşini bu forumu okumaya ikna et. sürekli bizlerle ilgili yazdıklarımızdan konuş.sevinçle paylaştığını gördükçe onun da belki ısınmasını sağlarsın.
tedaviye devam ediyorsanız onunla ilgili.gideceğiniz dr la önceden görüş gerekirse eşinin haberi olmadan-dr dan kıbrıs konusunda teşvik edici şeyler söylemesini iste-birçok çiftin kıbrıstan sonra çocuk hasretine son verdiğini bunların yarısının sperm transferiyle olduğunu söyle.
sana dr un bana söylediğini söyleyim : bir embriyonun dna özelliklerinin sadece %20 si yumurta sahibinden %20 sperm sahibinden geçiyormuş o embriyo %40 anne kanıyla besleniyor şekilleniyormuş yani koparılan kıyamet sadece %20 lik kısım ki benzer göz kaş boy pos ten rengi özellikleriyle çok daha düşüyor aileye benzeyecek bir bebek dünyaya geliyor.
Bebeği gördüğü anda bütün eski düşünceleri anlamsız gelecektir bunu ona söyle . dışarıda bizim olmayan herhangibir çocuğu bile sevgiyle yüreğimize bastığımızı düşünürsek karnımızda besleyip büyüttüğümüz çocuğu şüpheyle karşılayacağımız gibi saçma düşüncelerden vazgeçmemiz gerektiğini söyle. Rabbimiz bu yolu önümüze çıkarıyor ve nasip ediyorsa biz fanilere bunun sorgulamasını yapmasının yanlış ve şımarıkça olduğunu söyle.YÜCE YARADAN dualarımıza cvap veriyorsa bu yolla mutluluğa yaşama devam etmemizi istiyor demektir. Ben böyle düşünüyorum .ve her işte bir hayır vardır diyorum.
seni üzdüysem özür diliyorum ama eğer bir nebze dahi rahatlattıysam ben de bunun bir şekilde bana geri döneceğini düşünürüm.
her zaman senin yanındayız.
kendine çok iyi bak
canımcım bugün güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.ben buraya gönüllü katılıyorum:)sizlerin sevincini paylaşmak için.4 5 yıldır evliyim bebişim maalesef yok eşim azosperm her iki ameliyatta da sperm bulunamadı doktorlar artık yapacak bişey yok dediler.Allah tan ümidimizi kesmiyoruz bekliyoruz bakalım zaman ne gösterecek.eşim don kesinlikle olmaz diyor bana kalsa denerdim ama onu ikna edemedim.o yüzden sizler için giriyorum buraya sizin sevinçlerinizle sevinmek için.Allah ım hepimize güzel hayırlı kapılar açsın ve sabrımızı selamete erdirsinsevgiler canım (bu arada bende mormenekşeyi çok severim )
Sevgili Mumytobe,Anatolya
Rahim kalınlığını dr karından ólçtü!
Bir 7.5-8 dedi!
En son 7 mm deyin dedi
Ayrıca kendi hastası olmadığımdan-etik olmazmış-beni takip etmedi
Kısaca sinir oldum,yarın sabah başka bir drye görünecem
Kıbrısta estrofeni 3 e çıkardı
Yarın gelismelerden yine haberdar ederim
Kendinize iyi bakın,öptüm:)
Canım sağol amiin tüm isteyenler için yarabbimCanım sen ne iyi yürekli birisin öyle kocaman sevgiler sana
Sakın ümidini kesme veren de Allah alan da Allah
Rabbim sana mucizelerinden bahşetsin inşallah.
Bazı doktorları ıslak odunla dövmek lazım
Nasip olur da hamile kalırsan o doktora gidebilirdin belki.
Gerçi öyle ileri görüşlü olsaydı sana bu sözleri söylemezdi.
Estrofeni 3 e çıkarmaları normal canım. Benim de 3 yada 4 e çıkarmıştı tam hatırlamıyorum.
Sen canını sıkma değerin güzel.
İnşallah bir sonraki adımın transfer olacak
Canım sen ne iyi yürekli birisin öyle kocaman sevgiler sana
Sakın ümidini kesme veren de Allah alan da Allah
Rabbim sana mucizelerinden bahşetsin inşallah.
teşekkür ederim canım:))sende öylesin :)sanal alemde sadece duygularımızı yazıyoruz ama herkesin yüreğini görebiliyoruz özellikle bu forumda:))Allah a sığındım hayırlı bir kapı için inş bir şekilde olur bakalım.sizlerin çocuk sahibi olması beni hayata bağlıyo ümidimi kırmadan yaşamamı sağlıyor .haklısın veren de alanda Allah .Allah ım varlıktan yokluğa düşürmesin hiçbirimizi o daha zor olur. hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ve uzun ömürler versin
Bazı doktorları ıslak odunla dövmek lazım
Nasip olur da hamile kalırsan o doktora gidebilirdin belki.
Gerçi öyle ileri görüşlü olsaydı sana bu sözleri söylemezdi.
Estrofeni 3 e çıkarmaları normal canım. Benim de 3 yada 4 e çıkarmıştı tam hatırlamıyorum.
Sen canını sıkma değerin güzel.
İnşallah bir sonraki adımın transfer olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?