Amin inşallah canım. Sendeki sorun neydi donasyona nasıl karar verdin paylaşırken sevinirim.
canım 17 li yaşlarda regl başladı ve bitti birkaç kez oldu bir daha olmadı .. sonra erken menopoz teşhisi...yıllar süren regl olma mücadelesi ..kemik erimesi derken evlilik ve 5 yıldır bol bol tüp bebekçilere para yedirdim hayallerimi umutlarımı paramı ve gözyaşlarımı çaldılar... bu süreçte ABD de doktor olan kutluk oktayla görüşmeyi başardım.. japonya ile görüştüm çok meşhur bir adamdı donör dedi.. türkiyede bir sürü prof gönderdim sonuçları hiç şansını zorlama dediler.. herkes donör dedi ben inat ettim ve bir dünya acı çektim...şimdi karar verdim... ilk kez kıbrısa gitcem çok heyecanlıyım.. Rabbim bu yolda utandırmasın yardımcımız olsun İnşallahhhh..
canim benim, güzel yapiyorsun hayal kurmakla, buda cok önemli bence...bilinc altina yerlestir o güzel duygulari...
transferden 1 ay kala önce ben hic özel bisey yapmadim canim..zaten sana hap vericekler rahim duvarinin kalinlasmasi icin..
insallah sende en yakin zamanda bizimle güzel yasadiklarini paylasacaksin..eminim o günde gelicek..bazen iste biraz sabir gerekiyor.
Allahim yardimcin olsun
tress canim, senden burda okumak ne güzel. sevindim. demek yaramazlar kizlarin :) ay ay ne tatlilardir ya.......!!!uyku konusunda düzene girerler hic merak etme. biraz daha büyüsünler aksam yatip sabah kalkarlar. bizde öyle bir kac aydir. aksam 7 gibi, 7.30 gibi yatiyorlar, sabah 6ya kadar masallah cogu zaman uyuyorlar artik. gece kalkmiyorum artik yani. ozaman biraz rahatliycaksin. ama benim hatirladigima görede en zor dönem ilk 4 ay canim..ama olsun yeterki Allahim onlari bize verdiya......Allah olmayanlara da nasip etsin insallah.
bu forumda benim icin cok ama cok özel canim...sanki benim ikinci ailem gibi inan..ama dedigimiz gibi ne yazikki eskilerden cok fazla kimse olmuyor. olsun bizler variz , yeni arkadaslarimiza yardimci oluruuz elimizden geldigi kadar....
canım benim sağolasın hayallerimin yıllardır hergece benimle Rabbimden umudumu hiç kesmedim... İnşallah hakkımızda hayırlısı olur .... sağol yazdıkların için ..sizler ve burası iyi ki varrr
canım ben firdevs hanımla yola çıktım samimiler ilgililer .. kriterlerini belirle merkezleri araştır geçmişi oku.. buradaki herkes çok yardımcı oluyor kısmetse ben de bu ayın sonunda yolcuyum ...merhaba arkadaslar,araniza yeni katildim. cocuk istegi bizleri paydada bulusturduyumurta donasyonunu icin kibris i dusunuyorum.inceledigim kadariyla deneyimli arkadaslar var bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim
canım 17 li yaşlarda regl başladı ve bitti birkaç kez oldu bir daha olmadı .. sonra erken menopoz teşhisi...yıllar süren regl olma mücadelesi ..kemik erimesi derken evlilik ve 5 yıldır bol bol tüp bebekçilere para yedirdim hayallerimi umutlarımı paramı ve gözyaşlarımı çaldılar... bu süreçte ABD de doktor olan kutluk oktayla görüşmeyi başardım.. japonya ile görüştüm çok meşhur bir adamdı donör dedi.. türkiyede bir sürü prof gönderdim sonuçları hiç şansını zorlama dediler.. herkes donör dedi ben inat ettim ve bir dünya acı çektim...şimdi karar verdim... ilk kez kıbrısa gitcem çok heyecanlıyım.. Rabbim bu yolda utandırmasın yardımcımız olsun İnşallahhhh..
canım benim sağolasın hayallerimin yıllardır hergece benimle Rabbimden umudumu hiç kesmedim... İnşallah hakkımızda hayırlısı olur .... sağol yazdıkların için ..sizler ve burası iyi ki varrr
canım ben firdevs hanımla yola çıktım samimiler ilgililer .. kriterlerini belirle merkezleri araştır geçmişi oku.. buradaki herkes çok yardımcı oluyor kısmetse ben de bu ayın sonunda yolcuyum ...
Canim benim o kadar acıdan sonra inşallah bu sefer hep güleceksin
Geçmişe inat sağlıklı hayırlı evlatlar in olacak ve bu forumdaki pek çok arkadaşımız gibi sende mutlu olacaksın. Ben hala tüp bebeğe para yedim devam ediyorum ama gerçekten kararliyim bu tedavide de olmazsa Firdevs hanima bende gelicem. Sadece sonrasında acaba dememek için hala çabalıyor
bugüne kadar yasım haricinde (7 yıllık mücadele sonunda 46 yaşıma geldim) doktorlar bende bir sıkıntı bulamadı esimde sorun vardı hep daha yeni eşimi gerçekten toparladı ama bu defa da benim için geç oldu.olsun yinede elimden geleni hep yapmaya çalıştım ve hala da uğraşıyorum kutluk beyle bende mesajlastim kök hücre ile ilgili klinik calismaya başladılar onu öğrenmesi ama olsada tedaviamerikada yyapılıyordu
bu konuda sana birsey soyledi mi .kök hücre ile yumurta oluşturmabböyle bir tedavi varmış .
canım ben firdevs hanımla yola çıktım samimiler ilgililer .. kriterlerini belirle merkezleri araştır geçmişi oku.. buradaki herkes çok yardımcı oluyor kısmetse ben de bu ayın sonunda yolcuyum ...
firdevs hanim hangi hastanede calisiyor ve fiyatlar nasil bilgi verirmisin?Halil Ibrahim Tekinin adinida cok kullaniyorlar ama basari oranlari nasil onu iyi bilmek gerekiyor.Malesefki kimi doktorlar bunu ticarete donusturmus durumdaoysaki bizler ne umitlerle gidiyoruz ve bu ugurda ne mucadeler veriyoruz.umarim bu yolda hic kimsenin kollari bos donmez ve bizlerde en kisa zamanda o guzel annelik duygusunu yasariz.
Canim yolun açık olsun Allahyyardımcın olsun inşallah bu defa bebişlerin sana sımsıkıttutunacak lar canım benim dualarımi seninle
Kivfa Merhaba; sanırım senle aynı tarihlerde orda olucaz gibi. Benimde dondurulmuşlarım var. Tedaviye başladım. hazıran sonu orda olucam. Ama sanırım sorunu biliyorsundur. HİT bir grup çalışanla ordan ayrılmış. Başka bir hastaneye geçmiş. Ama benım embriyolar ilk hastanede. Emb. başka hasteneye transfer etme işini zarar görürler diye istemedim. Sen ne yaptın, donmuşlarla devam edeceğine göre sen bu sorunu nasıl hallettin.
Canım nerelerdesin?
Merak ediyorum seni transferdaşım :18::18::18:
canım çok üzüldüm ama diğer kurabiyen için güçlü olman süper böyle devam et dualarım seninleeeeMerhaba Anatolya,
Bayadir girmemistim.
Canim umarim sen ve bebisin iyisinizdir.
Biz 11 inci hafta skana gitmistik bir bakalim kurabiyelerimiz ne halde diye.....sok yasadik adeta, esim ve ben donduk kaldik cunku ikizimizin birinin kalbi 9 haftada durdugunu ogrendik......resmen bir zombi oldum o gun,...bir kac gun agladim ama karnimdaki kurabiyemi dusunup hemen kendimi toparlamaya baktim, ... yarin bir skanim daha var insallah bebisim sagliklidir ve rahatlarim cunku her gun icimde bir korku oluyor...biliyorsun burada istedigimiz gibi Doktora gidemiyoruz... Gecen hafta yine kanamam ve sancilarim oldu tam 7 saat acilde bekletiler!!! rezalet ulke! rezalet!
Umudumwaar, canim sakin hic uzulme 3 uz diye, demekki Allahim oyle kararlamis. O bebeklerini sevgi ile karsila, senin kaldiramiyacagini bilseydi vermezdi Rabbim, dusunsene hic bebek yokken birden evin ici civil civil, onceleri biraz zor olur ama simdiye kadar yasadiklarimizin yaninda viz gelir bize, bizler hep aslan anneleri gibi savasci anneleriz, neler yasadik, neler....
Gelelim transfer olmus annelerimize. omcelikle tebrik ediyorum sizleri, o bekleme sureci biraz zor, 15dkka yuruyus yapin ve en onemlisi hep pozitif dusunun, bebislerinizi hayel edin, onlarla konusun ve insallah guzel haberler alirsiniz ve sikintisiz bir hamilelik gecirirsiniz.
Beklemede olan arkadaslar, insallah dogru secimler yaparsiizn ve sizlerde transfer heyecani yasar, bekleme heyecani ve guzel haberler verirsiniz ve Allahin izniyle hepimiz bebislerimize oyle yada boyle kavusuruz. Bu yasadigimiz sikintilar, uzuntuler, hayal kirikliklarini bebislerimizi kucagimiza aldigimizda unuturuz.
Hepiniz saglikla, huzurla ve sevgi ile kalin!
dediklerin öyle doğruki..firdevs hanim hangi hastanede calisiyor ve fiyatlar nasil bilgi verirmisin?Halil Ibrahim Tekinin adinida cok kullaniyorlar ama basari oranlari nasil onu iyi bilmek gerekiyor.Malesefki kimi doktorlar bunu ticarete donusturmus durumdaoysaki bizler ne umitlerle gidiyoruz ve bu ugurda ne mucadeler veriyoruz.umarim bu yolda hic kimsenin kollari bos donmez ve bizlerde en kisa zamanda o guzel annelik duygusunu yasariz. ( Hit ile görüştüm ben ve hiç etkilemedi beni hemşiresi tam bir robot gibi ister yaptırırsın ister yaptırmazsınder gibiydi.. amafirdevs hanımın hemşiresi bir kardeş sıcaklığı veriyor insana.. fiyat 5300 euro idi enson.. doğuşa bağlı görünüyor firdevs hanım amaayrı kliniği varmışş.. sormak istediğin olursa buralardayımm
dediklerin öyle doğruki..( Hit ile görüştüm ben ve hiç etkilemedi beni hemşiresi tam bir robot gibi ister yaptırırsın ister yaptırmazsınder gibiydi.. amafirdevs hanımın hemşiresi bir kardeş sıcaklığı veriyor insana.. fiyat 5300 euro idi enson.. doğuşa bağlı görünüyor firdevs hanım amaayrı kliniği varmışş.. sormak istediğin olursa buralardayımm
Merhaba Anatolya,
Bayadir girmemistim.
Canim umarim sen ve bebisin iyisinizdir.
Biz 11 inci hafta skana gitmistik bir bakalim kurabiyelerimiz ne halde diye.....sok yasadik adeta, esim ve ben donduk kaldik cunku ikizimizin birinin kalbi 9 haftada durdugunu ogrendik......resmen bir zombi oldum o gun,...bir kac gun agladim ama karnimdaki kurabiyemi dusunup hemen kendimi toparlamaya baktim, ... yarin bir skanim daha var insallah bebisim sagliklidir ve rahatlarim cunku her gun icimde bir korku oluyor...biliyorsun burada istedigimiz gibi Doktora gidemiyoruz... Gecen hafta yine kanamam ve sancilarim oldu tam 7 saat acilde bekletiler!!! rezalet ulke! rezalet!
Umudumwaar, canim sakin hic uzulme 3 uz diye, demekki Allahim oyle kararlamis. O bebeklerini sevgi ile karsila, senin kaldiramiyacagini bilseydi vermezdi Rabbim, dusunsene hic bebek yokken birden evin ici civil civil, onceleri biraz zor olur ama simdiye kadar yasadiklarimizin yaninda viz gelir bize, bizler hep aslan anneleri gibi savasci anneleriz, neler yasadik, neler....
Gelelim transfer olmus annelerimize. omcelikle tebrik ediyorum sizleri, o bekleme sureci biraz zor, 15dkka yuruyus yapin ve en onemlisi hep pozitif dusunun, bebislerinizi hayel edin, onlarla konusun ve insallah guzel haberler alirsiniz ve sikintisiz bir hamilelik gecirirsiniz.
Beklemede olan arkadaslar, insallah dogru secimler yaparsiizn ve sizlerde transfer heyecani yasar, bekleme heyecani ve guzel haberler verirsiniz ve Allahin izniyle hepimiz bebislerimize oyle yada boyle kavusuruz. Bu yasadigimiz sikintilar, uzuntuler, hayal kirikliklarini bebislerimizi kucagimiza aldigimizda unuturuz.
Hepiniz saglikla, huzurla ve sevgi ile kalin!
canım çok üzüldüm ama diğer kurabiyen için güçlü olman süper böyle devam et dualarım seninleeee
dediklerin öyle doğruki..( Hit ile görüştüm ben ve hiç etkilemedi beni hemşiresi tam bir robot gibi ister yaptırırsın ister yaptırmazsınder gibiydi.. amafirdevs hanımın hemşiresi bir kardeş sıcaklığı veriyor insana.. fiyat 5300 euro idi enson.. doğuşa bağlı görünüyor firdevs hanım amaayrı kliniği varmışş.. sormak istediğin olursa buralardayımm
biz doktorlara hayat hikayemizi anlatcak degiliz ama en azindan biraz ilgili olmasi bizleri rahatlatip guven veriyor.cok korkularim var,iki kez tup bebek denedim birinde tek yumurta olustu ve transver yapildi tutmadi zaten yuzde birlik bi sansti tutmasi.diger denememdeyse yumurta olusmadi.tuplerden sonra asilama yaptirdim sonuc yine olumsuz.daha fazla yipranmak istemiyorum donasyona karar verdim ama ya tutmazsa korkusu kafamda söreklisenin ilk denemenmi olcak?
Atolya sen hangi dr yaptirdin ve donasyonmuydu ?umudumwar arkadas sen kimde yaptirdin 3 ler saglikla kucagina alirsin insallah
canım çok üzüldüm ama diğer kurabiyen için güçlü olman süper böyle devam et dualarım seninleeee
biz doktorlara hayat hikayemizi anlatcak degiliz ama en azindan biraz ilgili olmasi bizleri rahatlatip guven veriyor.cok korkularim var,iki kez tup bebek denedim birinde tek yumurta olustu ve transver yapildi tutmadi zaten yuzde birlik bi sansti tutmasi.diger denememdeyse yumurta olusmadi.tuplerden sonra asilama yaptirdim sonuc yine olumsuz.daha fazla yipranmak istemiyorum donasyona karar verdim ama ya tutmazsa korkusu kafamda söreklisenin ilk denemenmi olcak?
Atolya sen hangi dr yaptirdin ve donasyonmuydu ?umudumwar arkadas sen kimde yaptirdin 3 ler saglikla kucagina alirsin insallah
ben 4 -5 kez kapılarında süründüm ankarada adanada en iyi prof. ları buldum.. onlara gittim maddi olarak sömürüldüm elimde kocaman bir sıfır... 1 kez transfere gittik ama onda toplanan yumurta boyutları 8mm yani adam üzrimde deney yaptı ... ama umutlanmadan olmuyor kapıldım adama yıkılışım feci hem manevi olarak çöktüm hem madii olarak toparlanamadım.... neyse geçti gitti o günler çok şükür...
korkular konusunda aynı noktadayız ben de çok korkuyorum olmayacak diye aklıma getirmemeye çalışıyorum hep olmuş gibi hayaller kuruyorum.. sende öyle yap çok iyi oluyor :) yumurta naklinde ilk denemem olacak...kısmetse..İnşallah hayırlısı ilebir daha gerek kalmaz..
Slmlar, bugün gittim transfer için, doktor kalınlığa baktı, çok ince transferi iptal edelim dedi. Çok üzüldüm. Benim endometriumda hiç sorun yoktu, kürtajdan sonra olmuştur kesin. 6 mm olmuş. Transferi yaptırmaya karar verdik, ama bende moral sıfır. Hiç Benim gibi olan var mı? Ne kullandınız, bir çaresi var mı?
Kimse kürtaj yaptırmasın, ilaçla olun. Çok canım sıkıldı.
bilsem sana yardım edicem arkadaşım ama anlamadım sen transfer oldun mu olmadın mı?
Slmlar, bugün gittim transfer için, doktor kalınlığa baktı, çok ince transferi iptal edelim dedi. Çok üzüldüm. Benim endometriumda hiç sorun yoktu, kürtajdan sonra olmuştur kesin. 6 mm olmuş. Transferi yaptırmaya karar verdik, ama bende moral sıfır. Hiç Benim gibi olan var mı? Ne kullandınız, bir çaresi var mı?
Kimse kürtaj yaptırmasın, ilaçla olun. Çok canım sıkıldı.
Evet canım oldum. Biz ingiltereden geldik. Iptal edip gitmek istemedik
Canim lütfen moralini bozma maya çalış biliyorum tam bu aşamada zor bir durum ama tedavine devam edilmiyor
kalınlasmasi için herkesin vücudu aynı sürede aynı tepkiyi verecek diye bişey yokki .doktor ne söyledi biraz daha bekleyelim demedimi. Sanki önceki sayfalarda böylesi durumlar yaşayıp birkaç gün sonra gereken kalınlığı ulaşan vardı diye hatirliyorum. Lutfen moralini bozup enerjinizi düşürme doktorla tekrar görüş mutlaka vardır bir çaresi canım. Inşallah hersey yoluna girer ve bebislerini alıp gelirsin canim
Evet canım oldum. Biz ingiltereden geldik. Iptal edip gitmek istemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?