canım stres yapma İnşallah 3üde devam eder zor olacaktır ama harika olurrr.. ama zor bir durum .. kendini strese s-okma bebeklerin hisseder..

Canim yolun açık olsun Allahyyardımcın olsun inşallah bu defa bebişlerin sana sımsıkıttutunacak lar canım benim dualarımi seninle

Sagol Bcemre. Hiç düşünmemeye çalışıyorum ama yaşadığım onca olumsuzluktan sonra.. Inşallah güzel sonuçlar alırız. hepimiz için hayırlısı

Merhaba Helun,

Evet bendede aynı sorun var, eski hastaneden donmuşları bizzat kendimiz alacağız.banada garip geldi ama yapılacak bir şey yok. Hakkımızda hayırlısı

Canım nerelerdesin?

Merak ediyorum seni transferdaşım :18::18::18:

Merhaba Anatolya,

Bayadir girmemistim.

Canim umarim sen ve bebisin iyisinizdir.

Biz 11 inci hafta skana gitmistik bir bakalim kurabiyelerimiz ne halde diye.....sok yasadik adeta, esim ve ben donduk kaldik cunku ikizimizin birinin kalbi 9 haftada durdugunu ogrendik......resmen bir zombi oldum o gun,...bir kac gun agladim ama karnimdaki kurabiyemi dusunup hemen kendimi toparlamaya baktim, ... yarin bir skanim daha var insallah bebisim sagliklidir ve rahatlarim cunku her gun icimde bir korku oluyor...biliyorsun burada istedigimiz gibi Doktora gidemiyoruz... Gecen hafta yine kanamam ve sancilarim oldu tam 7 saat acilde bekletiler!!! rezalet ulke! rezalet!

Umudumwaar, canim sakin hic uzulme 3 uz diye, demekki Allahim oyle kararlamis. O bebeklerini sevgi ile karsila, senin kaldiramiyacagini bilseydi vermezdi Rabbim, dusunsene hic bebek yokken birden evin ici civil civil, onceleri biraz zor olur ama simdiye kadar yasadiklarimizin yaninda viz gelir bize, bizler hep aslan anneleri gibi savasci anneleriz, neler yasadik, neler....

Gelelim transfer olmus annelerimize. omcelikle tebrik ediyorum sizleri, o bekleme sureci biraz zor, 15dkka yuruyus yapin ve en onemlisi hep pozitif dusunun, bebislerinizi hayel edin, onlarla konusun ve insallah guzel haberler alirsiniz ve sikintisiz bir hamilelik gecirirsiniz.

Beklemede olan arkadaslar, insallah dogru secimler yaparsiizn ve sizlerde transfer heyecani yasar, bekleme heyecani ve guzel haberler verirsiniz ve Allahin izniyle hepimiz bebislerimize oyle yada boyle kavusuruz. Bu yasadigimiz sikintilar, uzuntuler, hayal kirikliklarini bebislerimizi kucagimiza aldigimizda unuturuz.

Hepiniz saglikla, huzurla ve sevgi ile kalin!

canım çok üzüldüm ama diğer kurabiyen için güçlü olman süper böyle devam et dualarım seninleeee

HİT bana da soğuk biri gibi geldi. Açıkcası onunla ilk gittiğimde biraz konuştuk sonrasında hep hemşireyle görüştüm.

Ama işinin uzmanı diye düşünüyorum.

Benim ilk ayımda progesteronum yüksek çıktı ve tedaviyi iptal etti. Bu bile benim için çok önemliydi. Çünkü bir şeyler yolunda değilse bile sırf para için tedaviye devam eden doktorlar tanımıştım.

Ben HİTi tavsiye ederim canım.

Canım çok üzüldüm. Rabbim öbür bebişe sağlık versin, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bu gün kontrolün varmış bizi habersiz bırakma emi?

Slmlar, bugün gittim transfer için, doktor kalınlığa baktı, çok ince transferi iptal edelim dedi. Çok üzüldüm. Benim endometriumda hiç sorun yoktu, kürtajdan sonra olmuştur kesin. 6 mm olmuş. Transferi yaptırmaya karar verdik, ama bende moral sıfır. Hiç Benim gibi olan var mı? Ne kullandınız, bir çaresi var mı?

Kimse kürtaj yaptırmasın, ilaçla olun. Çok canım sıkıldı.

bilsem sana yardım edicem arkadaşım ama anlamadım sen transfer oldun mu olmadın mı?

Canim lütfen moralini bozma maya çalış biliyorum tam bu aşamada zor bir durum ama tedavine devam edilmiyor
kalınlasmasi için herkesin vücudu aynı sürede aynı tepkiyi verecek diye bişey yokki .doktor ne söyledi biraz daha bekleyelim demedimi. Sanki önceki sayfalarda böylesi durumlar yaşayıp birkaç gün sonra gereken kalınlığı ulaşan vardı diye hatirliyorum. Lutfen moralini bozup enerjinizi düşürme doktorla tekrar görüş mutlaka vardır bir çaresi canım. Inşallah hersey yoluna girer ve bebislerini alıp gelirsin canim

Hiç bekleyelim kalınlaşsın demedi, iptal edelim dedi ilk önce, sonrada yapalım dedi, ama şansın yüzde 10 azalır dedi. Fizik tedavi için geç kaldığımı söyledi. Bilemiyorum yaa kötü bir gündü. Üç saat odada transfer için bekledim. Rahimin kalınlaşmaz ama fizik tedavi ile şansını artırırız dedi. Neyse sonuca göre hareket edeceğiz.

Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandir bu siteye uyeyim ve cogu basliklari bastan sonuna kadar okudum. Mutlu sonlari okudukca cok agladim ve hepsi birer birer bana umut kaynagi oldular. Sayenizde cok sey ogrendim. Ben 30 yasindayim ve erken menopozdayim. Benimki dna bozuklugundan kaynaklanan erken menopoz, yani dogustan. En son fsh degerlerim 90 lardaydi. Ben bunu evlendikten sonra ogrendim. Tek secenegimin donasyon oldugunu soylediler. Dunyam basima yikildi resmen. Psikolojik olarak cok zor seneler gecirdim. Kucuk kardesim benden cok sonra evlenip cocuk sahibi oldu. Esimin yigenimi doyasiya sevdigini gordukce icim kan agliyor. Beni en iyi siz anlarsiniz...

Sonunda bizde bir ay once donasyona karar verdik. Arastirmalarimiz sonucunda HIT'e gitmeye karar verdik. Karar verdigimiz gunki yasadigim heyecani anlatamam. 16 haziran on gorusme icin kibrisa gidiyoruz. Biz Hollandada kaldigimiz icin gelip gitmek o kadar kolay olmuyor. Cok cok heyecanliyim ve gun sayiyorum. Dilerim hersey gonlumuze gore olur ve rabbim hepimizi bu zorlu sinavdan hayirlisi ile gecmeyi nasip eder...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…