Kızlar benimde transferimden sonra 9.gün bugün dayanamadım kan testi yaptırdım :) ve hamileyimmmm ama hissediyodum kasık ve belim çok ağrıyor 3.günden beri darısı isteyen bekleyen hepinizin başına inşallah arkadaşlar...Allah'ıma şükürler olsun Rabbim ol derse olur ben hiç yatmadım hatta işime gittim alışverişe gittim sadece hareklerimi yavaşlattım kendimi çok yormadım o kdr bol bolda süt yumurta balık et ile beslendim halada öyle yapıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar merhaba biraz okudum yazdıklarınızı bende de yumurta rezervi ve kalitesi azalıyor doktor tüp bebekte bile şansımın az olduğunu söyledi açıkçası yumurta nakli düşünüyorum Kıbrıs'ta sizlere sorum şu ki bu nasıl bir süreç ne kadar sürer fiyat nedir nereyi tavsiye edersiniz ve aranızda bu şekilde hamile olan var mı lütfen beni bilgilendirir misiniz sevgiler
dayanamadım yazayım dedim özür dilemişsin halen devam ediyorsun bak arkadaşım madem aydınlanmak istiyorsun benim olmazsa evlat edirim diyorsun günah diyorsun farkı ney evlat edindiğinde büyüyünce erkek ise size, kız ise eşinize yabancı olur. Yabancı bir kimse ile beraber kalmak ise dinimizce caiz değildir... gelelim donasyona buradaki tüm annneler evlatlarına can verdi sütünü verdi evlatlığa kabul eden bunu seve seve kabul eder haa kimsesiz bir çocuğa aile olmak istemek ap ayrı birşeydir...
haa ben kendi genlerimle deniyorum amaaa buradaki tüm arkadaşların o esas annelere saygı duyuyorum anne olmak uğruna kendi gen haritasından vazgeçmeleri kolaymı sanıyorsun? anne olmak karnında büyümesini istemek sütünü vermek yani bunları istemek kadar güzel birşey olurmu vee bir cümlene çok takıldım çocuk beni niye taşıdın derseymiş zatenki bırak çocuğu ailler bilmiyor... sadece gen haritası senin olmuyor sende hayat buluyor, krakterde vericiye çekmez yetişrildiği ortamda edinilir haaa evlat edinirlersede senin gibi bir densiz çıkar ayyy başkasının ama o çocuk der... seni rahatsız ediyorsa bu konu git başka topikllere bak...
Canım bende erken menepozum ve şuan donasyonla ikiz kızlrım var.doğuş tüp bebekte doktorum firdevs hanım ..sana tavsiyem erinmeden sayfaları tek tek okuman.hepimizin sürecinden tedevisinden farklı bilgiler kazanırsın.sormak istediklerini gene cevaplamaya çalışırız.tam olarak karar verdin mi.önce emin olarak bu işe başla gerisi zaten geliyor.merkezlerde zaten bu işi otamatiğe bağlamış.yardımcı oluyorlar.yapman gerekenleri tek tek anlatıyorlar.umarım güzel haberlerini okuruzz
Kızlar başkasının yumurtası ile bebek büyütmek nasıl acaba , geçen tv de bir Prof, genetik ve biyolojik olarak yumurta sahibi annedir diyor.? Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın? Din de de yasak olduğu için ülkemizde yapılmıyor. Allah herkesi çocuk yapsın diye yaratmamış kimisinin olmaz, acaba şartları zorlamamak mı gerek , Rabbim isterse kadına bu yeteneği veriridi diye düşünüyorum .bu şekilde dünyaya gelmeyi de istemezdim, 3 kişi ortak çocuk yapıyor gibi geliyor.
Arkadaşım öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim sana biraz sorum olucak cevaplarsan sevinirim. Nasıl karar verdin çünkü zor bir karar ? Kaç yaşındasın ve kaç yaşında yaptırdın nakli? İlk defa da mı tuttu? Cinsiyet seçtin mi? Orada ne kadar kalıyorsun prosedür nasıl? Fiyat ne kadar? İlkinde tutmazsa ikincide indirim var mı ? Sana benziyor mu kızların yani donmr nasıl seçiliyor sen görüyor musun? Gerçekten çok seviyor musun çocuklarını hiç kuşku var mı içinde ? Kusura bakma çok oldu ama zor bir karar alamasındayım. Henüz hiç tüp denemem olmadı yeni öğrendim fsh sorunumu çünkü bikaç denemeden sonra kıbrıs için kararlıyım gibi ? 29 yaşındayım
Canım çok doktor gezdim olması imkazsız dediler, tüp bile olmaz dedilet.çocukları çok seviyorum zaten.yaşım geçmeden karar vermem gerekiyordu.yaşım otuzüç .donörü onlar seciyor.bende görmek istemem zaten..ilkinde tutmazsa belli bir indirimleri var.inan cnm defalarca tüp denemek daha yıpratıcı ve zor.iyikide karar vermişim.çok tatlılar çok ama çok seviyoru.onların canı yansın onlardan çok ağliyorum.kızlarım tıpkı babaları..fsh kaç.birde amh testi yaptır.eğer düşükse zaman kaybetme.ben çok gezdim düzelir diye.ama fsh yüksrldikten sonra bir daha çok zor anne olmak.elbette olanlar vardır tabi istisnalar..cinsiyet seçmadim..ikinci denememde tuttu.ilki doktor ve metkez seçimi yanlış hazırlama kaynaklı.ikinvi firdevs hanim ve asistanı sayesinde herşdey mükembeldi.transferden sonra bir gece kaldim ve döndüm. Karar verrirsen yardımcı oluruzzz
Canım çok doktor gezdim olması imkazsız dediler, tüp bile olmaz dedilet.çocukları çok seviyorum zaten.yaşım geçmeden karar vermem gerekiyordu.yaşım otuzüç .donörü onlar seciyor.bende görmek istemem zaten..ilkinde tutmazsa belli bir indirimleri var.inan cnm defalarca tüp denemek daha yıpratıcı ve zor.iyikide karar vermişim.çok tatlılar çok ama çok seviyoru.onların canı yansın onlardan çok ağliyorum.kızlarım tıpkı babaları..fsh kaç.birde amh testi yaptır.eğer düşükse zaman kaybetme.ben çok gezdim düzelir diye.ama fsh yüksrldikten sonra bir daha çok zor anne olmak.elbette olanlar vardır tabi istisnalar..cinsiyet seçmadim..ikinci denememde tuttu.ilki doktor ve metkez seçimi yanlış hazırlama kaynaklı.ikinvi firdevs hanim ve asistanı sayesinde herşdey mükembeldi.transferden sonra bir gece kaldim ve döndüm. Karar verrirsen yardımcı oluruzzz
Arkadaşlar 3 üzlerimden 1 tanesi hecen haftaki kanama düşmüşve bugun sadece 1 tanesinin çok sükür kalp atısını duyduk :) diğerini yam göremedi haftaya inşallah duruyordur . Lütfen arkadaşlar kimin ne çektiğini rabbimden başkadı bilemez . Rabbim istemezse donör deil ne olursa olsun ona can vermez o bebegin dogacagı varki ranbim bizi vesile ediyor kuzumuza !!! Lütfen geteksiz yazanlara cvp bile yazmayın degmez :))))
2 defa kendi yumurtamla denendi olmadı cnm . Kıbrısta yaptırdık eve 3 yumurta transfer ediliyor genelde garanti em azında 1 tane tutsun diye .
Canm ilk donör denemnde mi tuttu peki ? Sence 3 tane mi koydurmalı hepsi tutarsa zor olmaz mı acaba :/
Canm zaten genelde ya üç yada dört embriyo veriyorlar.tutması garanti olsun diye.ben dört tane istemistim.üç tanesi tutmuştu.maalesef doktorlar üçüze onay vemedi hepsini kaybedersin gelişmezler dediler.çok doktora sorduk.hepsinide rikse atmamak için redüxsüyonla bir tanesi gitti.bu dutumu yaşamamak için daha az iki gibi mesela.dönorlar grnç ve sağlıklı olduğu için tutma şansı yüksek.tabi alıcının rahimde bir anamoli yoksa
Evet cnm ilk denemede tuttu transferim tam anneler gününe denk geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?