Benim durumumda aynıydı canım, hatta 3-4 tane dölleniyordu, ama kalite iyi değildi. Benimde sağlığım bozulmuştu. Şartlarımı zorlamak istemedim. En sonunda doktorum donasyonu önerdi. Daha önce hiç düşünmemiştim. Zamanla kafama yattı. Bencede tüp bebekte çok zaman kaybetme. Hatta istersen ikisini aynı anda yapabiliyorlar.

Kızlar yardım edin, dayanamadım iki gündü idrar testi yapıyorum, biliyorum henüz erken. Bugün 8. Günüm. Bebe time la yaptım, uyduruk bir test galiba. Silik çıktı. Bugün eczaneden başka test aldım, oda hafif pembe bir çizgi gösterdi. Inanasım gelmiyor, transferim 6mm kalınlıkla oldu. Acaba kimyasal mı? Geçici olarak yurtdışındayız, kan testini nerede yaptırabilirim bilmiyorum. Birde bu gün hafif pembe bir kanamam oldu. Adet oldum sandım, ama devam etmedi. Öff beklemek ne kadar zor.

kivfacım inşaAllah hmilesin öyle düşümüyorum,çünkü hamilelik yoksa silk çizginin çıkması zor.bende hamilesin canım.sana kıbrıstan kan tahlili için belge vermedilermi sanıyorum yurtdışında yaşaanlar için veriyorlar kan tahlili için.yinede yurt dışında yaşayan ve hamilelik geçiren arkadaşlar yazar.birde pembe kaanama tutunma kanaması da olabilir devam etmemesi de iyi tabi

Canim benim daha önceki paylaşımlardan açık pembe kısa süreli kanamanın olması ve silik de olsa ikinci cizginincikmasi
hep hamilelikte sonuçlandı inşallah sende bebişlerine hamissin dir .bence azcık daha bekle sonra testini yap.seninde söylediğin gibi şimdi sen pozitif düşün bebislerini seninle olduğunun mutluluğunu yasa.insallaah kan değerlerin çoook yüksek çıkar. Sevgiler

Canım ya ne sabırsızsın, ama bence gözün aydın, hadi hayırlısı diyorum. Pembe kanama bebeğin tutunması sırasında oluşuyormuş. Hamile kalan arkadaşlardan çok duydum daha önce. Umarım öyle bir şeydir. Ben sana söylemiştim canım kalınlığa fazla takılma diye. Sonuçta 5mm üzeri. Bıraz daha sabret canım, kesin tanı için kan testi yaptırman gerekiyor. Umarım kesin sonuç pozitif olur, öyle gibi gözüküyor. Sabır sabır sabır biraz daha....

Clenax i bende kullanıyorum her gün göbekten kan sulandırıcı olarak. Aynen canım şimdiden göbeğim delik deşik oldu. Aynı şekilde progesteron iğne kalçadan yapılıyor. Şimdiden oturamıyorum. Çok yağlı ve dağılmayan bir ilaç. Allah bize sabır versin canım.

Canım benim sağol, ama iki düşükten sonra artık pozitif düşünmeye korkuyorum. İnş. dediğin gibi olur.

Canım benim sağol, ama iki düşükten sonra artık pozitif düşünmeye korkuyorum. İnş. dediğin gibi olur.

Inşallah canım inşallah bu defa hersey güzel olacak .allah bebislerini sana bagislasin ve annelerine sıkıca tutunup seni mutlu etsinler.

Arkadaşlar merhaba biraz okudum yazdıklarınızı bende de yumurta rezervi ve kalitesi azalıyor doktor tüp bebekte bile şansımın az olduğunu söyledi açıkçası yumurta nakli düşünüyorum Kıbrıs'ta sizlere sorum şu ki bu nasıl bir süreç ne kadar sürer fiyat nedir nereyi tavsiye edersiniz ve aranızda bu şekilde hamile olan var mı lütfen beni bilgilendirir misiniz sevgiler

Bem 42 yasındayım cnm , kıbrısta yaptırdık tr de 2 defa denedik benim yumurta her seferimde 1 tane cıktı be kalitesizdi . Kıbrısta 3 yumurta transfer edildi be su an 8 haftalık üçüzlerime hamileyim :) ama 1 hafta once kanamam oldu 1 haftadır yatıyorum hayırlısı rabbimde. Yarın kontrolum var .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canım hoşgeşdin aramıza, seni anlıyorum, birçoğumuzda zaten aynı sorun var. Ilkönce eşimdeydi, ondan tüp bebek denedik, maalesef bendede yumurtalar iyi gelişmiyordu. Bir önceki sayfaları okursan orada kafana takılan bütün sorularına cevap bulacaksın canım.

dayanamadım yazayım dedim özür dilemişsin halen devam ediyorsun bak arkadaşım madem aydınlanmak istiyorsun benim olmazsa evlat edirim diyorsun günah diyorsun farkı ney evlat edindiğinde büyüyünce erkek ise size, kız ise eşinize yabancı olur. Yabancı bir kimse ile beraber kalmak ise dinimizce caiz değildir... gelelim donasyona buradaki tüm annneler evlatlarına can verdi sütünü verdi evlatlığa kabul eden bunu seve seve kabul eder haa kimsesiz bir çocuğa aile olmak istemek ap ayrı birşeydir...

haa ben kendi genlerimle deniyorum amaaa buradaki tüm arkadaşların o esas annelere saygı duyuyorum anne olmak uğruna kendi gen haritasından vazgeçmeleri kolaymı sanıyorsun? anne olmak karnında büyümesini istemek sütünü vermek yani bunları istemek kadar güzel birşey olurmu vee bir cümlene çok takıldım çocuk beni niye taşıdın derseymiş zatenki bırak çocuğu ailler bilmiyor... sadece gen haritası senin olmuyor sende hayat buluyor, krakterde vericiye çekmez yetişrildiği ortamda edinilir haaa evlat edinirlersede senin gibi bir densiz çıkar ayyy başkasının ama o çocuk der... seni rahatsız ediyorsa bu konu git başka topikllere bak...

TAtlım çok sayfa var ya biraz okudum ama yetmedi işin kolayına kaçtım yani yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba Kivfa,
Bende de aynı şekilde silik çıkmıştı idrar testinde başta ve tutunma kanaması dedikleri lekelenmelerim de olmuştu.Bence hamilesiniz inşallah,ama rahim ince olduğu için dr yi arayıp gereken ilaçları almayı ve istirahat etmeyi ihmal etmeyin,hayırlısı olsun,Alalh tamamına erdirsin inşallah.

Slm canım, inşallah öyledir. Bu sabah clearblue ile test yaptım, dijital olanla. Hamile ve 2-3 hafta diyor. İnşallah böyle devam eder, çok dinlenemiyorum, kızıma kreşe götürüyorum hergün. Aspirini ve Clexanı kesmemi söylediler. Iyi mi olur kötü mü olur bilemiyorum.

Benimde 8. Gün silik cıkmıstı csnım 12 . Gün kanda 330.4 dü :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…