Kızlar az önce dr dan geldim inanamadım elleri bacaklar sürekli hareket halinde :) 11 hafta +3 gunlük persembe kontrol var yine ilaçları kesecek :) inanılmaz bi duygu kalp atışı minicik bi bebek herşeye deger :) rabbimmm herkesin isteyen herkesiin bebişine kabuşmayı nasip etsin rabbimmm AMİN ...

Bol su iç canım ve kabız olma sakın katı şeyler yeme . Bence senin bebişlerin seninle , seninle canımmm :)

Tebrik ederim canim... Insallah saglikli sekilde bebegini kucagina alirsin.. Insallah bende senin gibi olurum..nerde yaptirdin sen kibrisdami??

Gözun aydin canim insallah saglikla kucagina almayi nasip eder Allahim.. Sizleri okudukca bu duygularimin gececegine inaniyorum.. Sen nerde tedavi oldun canim kibrisdami??? Bide ailenize dedinizmi bunu konustunuzmu?? Nasil bi tepki verdiler.. Cunku ben kendim kimsenin duymamisini istemiyorum soylememeye karar verdik.. Bakislarinda onlarin bi tuaflik hissetmek istemiyorum..

Benim anestezi ile transferim oldu.rahim arkadaydi ve kasiyordum elimde olmadan

rabbim kucagina almayi nasip etsin canim! eminim cok guzel bir duygudur:) bana ve benim gibi isteyen herkese nasip olur bu duygulari yasamak, inanki boyle yazilari okumak insana enerji veriyor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrik ederim canim... Insallah saglikli sekilde bebegini kucagina alirsin.. Insallah bende senin gibi olurum..nerde yaptirdin sen kibrisdami??

Amin cnm evet kıbrısta yaptırdık canım . Rabbim gönlüne göre versin inşallah hepimizin

Amin arkadaşım aminnnn rabbim bu güzel duygudan kimseyi mahrum etmesin .

Simdi uyandım ve aklıma sen geldin canım az kaldı transferine dua ettim senin ve hepimiz için rabbim gönlündeki nasip etsin bebişin seninle olsun hiç ayrılmasın emrklerini rabbim boşa çıkarmasın sen , ben ve bizim gibi tüm küçücük bir umut pesinde koşan hepimizin emeklerinin karsılıgı minicik bir yürek olsun AMİN

Hayirli, ugurlu olsun canim!

Insallah tutunmuslardir ve sende bu mutlulugu tatacaksin!

Canim embryolar 5/6nde gunde tutunuyorlar yanilmiyorsam. hep pozitif dusun ve onlarla konus.

Bol dinlen, su ic, 15/20dkk yuruyuz yap, kuruyemisler ye.

Kabizliga karsi ben bol incir, kayisi ( kuru) yedim faydasi oluyor, onlar fayda etmezse DUphalac 670mg alabilirsin . Birde haberin olsun bol gaz sorununda olabilir ben cok sasirmistim.

Eminimki buradan bize mujdeyi vereceksin!

kendine ve kurabiyelerine iyi bak

Merhaba canim,

Bu nikin bile biraz negatif olmus ;(

Oncelikle herseyden once annelik duygusunu bastirmak kolay degil, o kucuk bebegi kucagina alipda kokusunu icine cekmek, onun sana masum masum bakmalari, cevredekiler cifter cifter cocuk yaparken ....neyse zor surecler bunlar.
Anne duygusunu yasamak her kadinin hakki!
Canim senin endiselerini cok iyi biliyorum, ben 2 senede ancak karar verebildim esim hemen kabullenip bu bizim caremiz demisti ama ben o dusunceyi benimseyemedim onceleri. kendine zaman tani, iyice bunu hazmetmelisin ve hazir oldugunda gidip yaparsin. ben bu kabullenme surecinde kibrisa gidip Doktorla gorustuk, arastirdik o zaman kafanda dahada oturmus oluyor....o surecte kendini bedenen ve ruhen hazirlamis olursun, cunku sen bu duruma kabullenmezsen olmaz bu is, biz pozitif olmaliyiz ki bebisler bizleri secsinler anne olarak.

Anatolyanin dedigi bi hamile oldugunu ogrendiginde o bebis senin... donasyon aklina bile gelmiyor. Donorden ancak 20% gen almis olacak, zaten 50% babadan ...DNA seninkisi olacak, senin kaninla beslenip, senin karninda buyuyecek, sen hissedeksin onun tekmelerini :), sonra sen buyutup yetistireceksin.

Insallah her sey kafana oturur, huzura kavusursun ve hazir oldugunda gidip bebislerini alip gelirsin.

kendine iyi bak

sevgiler

Rabbimin mucizelerinden biri olduğunu insan yaşadıkça daha iyi anlıyor değil mi canım?

Ufacık, ele avuca gelemeyecek kadar küçücükk bir şeyin tık tık kalbi atıyor.

İnşallah bebek isteyen, bu yolda uğraşan herkese nasip eder Rabbim bebeği.

Emin ol o duyguların geçecek ve onu korumak adına sırf iyi beslensin diye yemediğin, sevmediğin yiyecekleri bile yiyeceksin.

Canım biz aileden biraz yardım aldık o yüzden benim annem ve babam biliyor ama inan ultrason resimlerini görünce akıllarına bile gelmiyor donasyon.

Hatta bana sürekli " sabah erken kalk bebek acıkmıştır" deyip duruyorlar

Ayrıca unutma o senin içinde büyüyor senin bebeğin.

Ben Kıbrısta Halil İbrahim Tekinde tedavi oldum canım.

Canım rabbim senin bebeginide sana bagışlasın :) anlatılmaz bi duygu bu , rabbimin bahşettiği bir mucize 46 mm bi benek eli kolu bacagı kalbinin atısı :) rabbim bu yolda çaba gösteren , isteyen hiç kimsenin emegini boşa cıkartmasın .

Kızlar hiçbir şey yolunda gitmiyor,bugün vücudum istem dışı atak geçirdi ve kabızlıktan kurtulmaya çalıştı yediğim onca kayısı va bin etkisiyle..ama hali hazırda önceki kabızlığın boşalma sorunu beni altüst etti...yine de çok kötü değilim rabbim ol derse olacak ama olumsuz etkilemiş olabilirim sureci.. Korkuyorum ama Allah çok büyük. Nasip kısmet..hemoroidim feci ağrı verdi merkezle görüştüm ağrı kesici rektal krem sl dediler aldım azcık ağrım geçti... Onca emek heves hayal ve ne yaparsan yap kabızlık... Neyse dualarınızdan eksik etmeyin...inşallah beni terketmemişlerdir...

Allah razı olsun canım.Herkesin bebeğini annesine bağışlasın inşallah.

Arkadaşlarım merhaba ben de yumurta rezervi azlığı var fsh yüksek tüp yaptırmadık daha hiç şartlar uymadı bir türlü yumurta dönosyonu aklımı çeliyor ama bilemiyorum nasıl oluyor nasıl yapsak burada sanırım yaptıranlar var yardım, fikir ve destek bekliyorum kızlar sizden nerede yaptırdınız prosedür nasıldır ne kadara mal oluyor ve ilkinde tutuyor mu inşallahh ve hangi sebeplerden yaptırdınız sorun neydi. Bir de eşinizinasıl ikna ettinizzzzz ((( yardımcı olursanız çokluk sevinirimm

Gözün aydın tebrik ederim Rabbim bebeişinisağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah Amin....

Sevgili ipeksu korku endişe ile karışık transferim yapıldı.bugun 3 gun ve moralim cok bozuk . 3 embriyo konuldu 2 si iyi biri orta kalite ama bugun biri gitti sanırım.daha önceki gibi kucuk pembe bir paça idrarla düştü kanama falan olmadı.ama düştüğüne eminim.dusunce nasıl anlıyoruz paylaşırsan sevinirim.moralim yerle bir oldu.oysa bi sefer cok umudum vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…