Teşekkür ederim amin inşallah evet ikiside yattı emme refleksini kazanmak için gözlem altında kaldılar benim için zordu dokunamamak koklayamamak 1hafta kaldlr sonra kkavustuk kimseye yaşatmasn kuvez olayını gerçekten zor..inşallah.yaşamazsn canım sağ salim kucagna alırsın bebeklerini
Amin inşallah
Suan nasıl gidiyor biraz anlatirmisin nasıl emziriyorsun ikuz bakımı çok zor herkes suan beni psikolojik olarak çökertiyor
Arkadaşlar şu anda Kıbrıs'ta olanlarınızın morali nasıl ben çok heyecanlıyım lütfen destek olalım birbirimize
Ayrıca progeston vajinal kullanımda beni rahatsız ediyor.günde 3 defa mikrop kapsam diye ödüm patlıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doktorum hıt güveniyorum .dün hemşire aradı 26 yumurtanın 9 tanesi döllenmiş kalitesini sonra söylerim dediler transferden korkuyorum daha önce anastezi ile tüp bebek transferi oldum offf süreç uzadıkça endişeler artıyor .
Teşekkür ederim desteğiniz için bende sizin için dua edeceğim.kıbrısta bir umudun peşinde olan bizlerin Allah yardımcımız olsun
rabbim ins. bebegini saglikli kucagina almayi nasip eder canim!
oncelikle tavsiyelerin icin cok tsk. ederim arkadasim!
icimdeki evlat sahibi olma istegini birturlu bastiramiyorum. fr.da 4 defa tup bebek yaptirdim tutmadi sonra ara verdik 2 defa tr.de yaptirdik ordada embryo gelismedi.bu arada zaman la kist olustu tr.de ki dr bana hamile kalinca gebelik kisti baskilar dedi bende umitlenip donore basvurdum, gecen sene 3 taze embryo bu ayda 2tane donmus embryo transfer edildi hic biride tutmadi malesef maddi ve manevi okadar yiprandimki simdi kendimi toparlayip burda kontrollerimi yaptirip kistimi temizletip, direk kibrista tedaviye baslamayi dusunuyorum.
Busure icerisinde kibristaki dr. ve hastaneleri arastiracagim. rabbim ins. banada anne olmayi nasip eder.
arkadaslar HIT hakkinda bilgisi olan varmi suan hangi hastanede calisiyor onceden magusa yasam hastanesinde calisiyordu oradan ayrilmis ben HIT le de gorusup onun oldugu hastaneye gitmek istiyorum bu konuda daha cok tecrubeli sanirim sizin bilgilerinize ihtiyacim var yardimci olursaniz sevinirim
Hit magosa tıp merkezi ve Lefkoşa yakındoğuüni de çalışıyor.ben şu anda onun hastasıyım2gün sonra transferim var.
Slm arkadaslar ben yeni katiliyorum Araniza.. 28 yasindayim 10 senedir evliyim . 7 senedir bebegimiz olmuyor ... 4 kere tubbebek denedik olmadi dordude... Basta sebebini bilmediler dokturlar. Dorduncu denememde olmayinca doktur, yumurtamin kalitesis oldugunu ve yuzde 90 olmayacagini soyledi. Yumurta donoru olursa. Anne olacagimi soyledi. Basda Kabullenemedim agladim. Ama sonundaa baska caremin olmadigi anladim Esiminde baba olmasini engellemeye karar verdim. Ama bazen Korkularim oluyor, endiselerim kime benzeyecek , saglilkli olmasi ,, bunlari. Yakindaa kibrisa gidecegiz tedavi olmaya. Ama icinde biraz Kabullenemedim hissediyorum. Kimseninde duymasini istemiyorum , baskalarinin bakislarinda onu girmek istemiyorum, sizleri okuyunca biraz rahatladim.. Bide gunah islemekten cokkkk korkuyorum , Cunku arastirdim hoca boyle seyin olmamasi gerek diyo, gunah diyo.sizlerin bana onereceginiz nedir? Allahim bizlere yardim etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?