Canım korkma ama ben o şekilde düşecegini sanmıyorum benim de 3 taneden 2 tanesi düşük oldu ama 6 ncı haftsdan sonra kanamayla . Umarım kotu biley yoktur sıkıntı yapma bak 2 tanesi kaliteliymiş ikizlerin geliyor sevin umut et mutlu ol takılma üzülme :)

1.tup bebek denememdede 3.gun aynı pihti parçası gelmişti kanama olmadan.hep böyle erkenden umudum kaybolur gidiyor.transferden sonra vajinal progestan i günde 9 a çıkardı .3 bile zorken 9 beni mahfetti.birde gittilerse bosuna ilaç yüklenmekte isin cabası .benim gibi uç günde transferin ilk günlerinde böyle kaybetme tecrübesi yaşayan varnı ilk bi kac günde embriyolar nasıl gidiyor .diger ikisi ne durumda bilmiyorum Allahım sen bana yardım et sabır ver.

kızlar merhaba, ben de 2.defa Kıbrıs'ta yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum, merkez araştırıyorum, bilgi ve paylaşımlariniz çok önemli, daha önce gittiğim merkezi kesinlikle tavsiye etmem gitmem de, şu an kafam çok karışık ama umarım sayenizde bir karar verip gidicem, ben 3 defa düşük yaptım, o yüzden de çok tedirginim

Daha once gittigin merkez neresiydi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Düsük yapmaninin nedenini buldular mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
düşük henüz tamamlanmadi, bugün tam olmayan düşük dendi, burdaki kendi doktorum tatilde ben de dün akşam biraz kanamam olunca başka bir doktora gittim ultrason da kese tam olarak belirlenemedi zaten beta hcg de 10.27 çıktı, 7 haftalıkti, doktorum gelince dusuklerin sebebini arastiricam önce, çünkü bu hamileligim ikizdi 12 gün arayla düştüler, 2010 yilinda da tedavisiz hamile kalmistim o da 5 haftalikken düşmüştü, zaten Kıbrıs'ta sadece transfer yapiyorlar onlar düşük sebebini arastirmazlar

kizlar transfer'm 5. gun olacak ;transfer persembe gunu dualarinizi eksik etmeyin ne olurr.. burasi cokk sikici ve sicak bu arada evimi ozledimmmm insallah kalabalik bir aile olarak donerizzzz

Canim benim hayirli olsun transferin. Insallah pozitiftir sonucun. Nerdeydi senin transferin?

slm canim, bende üc düsük yaptim, iki farkli klinikten. Düsükleri birtane saglikli bebek dogurduktan sonra yaptim canim. O yüzden anlam veremiyoruz bir türlü neden???? Hangi merkezde yaptirmistin? Histeroskopi yaptirdin mi?

slm canim, bende üc düsük yaptim, iki farkli klinikten. Düsükleri birtane saglikli bebek dogurduktan sonra yaptim canim. O yüzden anlam veremiyoruz bir türlü neden???? Hangi merkezde yaptirmistin? Histeroskopi yaptirdin mi?

merhaba canım, ne güzel evlat sahibisin ama dusuklerin
sebebinin bulunamamasi da çok can sıkıcı, ben de daha arastiricam insallah bir sebep bulunur ve tedavisi yapilir, ben doğuşta yaptırmıştım, histereskopi yaptirmadim gerek gormediler doktorlar, sen düşük sebeplerini arastirirken hangi testleri yaptirdin, nerede kime yaptirmak lazim bilmiyorum, 3 düşükten sonra da kendimi güvenilir birilerine emanet etmek istiyorum

Buyuk gecmis olsun arkadasim!

Ama icini ferah tut eminim ki en azindan biri tutunmusdur, hep pozitif dusun, morelini yuksek tut ne kadarda zor olsa ...konus bebislere, ....bende de cok kanamalar oldu,,her kanama dusuk anlamina gelmiyor canim, bol dua et ve insallah buralara guzel haberini yazacaksin.

Hep umutlu ol!

iyi gunler

Buyuk gecmis olsun Limon'cum!

Diyecek fazla bir sey yok,
dedigin gibi Kibris'da ancak transfer islemi yapiliyor, dolayisiyla sen gitmeden once butun gereken testlerini yaptir, kafan rahat olsun hic bir engel olmasin.

- HSG filmin varmi , rahimde bir sey felan gordulermi?
- pihti sorunun olup olmadigini biliyormusun? bilmiyorsan bir kac sayfa once ben Kivfa'ya yazmistim listesini....onu yaptir emin ol. \senin daha onceki bebegin de dusmus bak pihti sorunu olabilir onun uzerinde dur canim.

-Bebisler 12. haftadan once duserse demekki embrioda sorun var demek

Bence kliniklerin hepsi ayni islemleri yapiyorlar, onemli olan embriolog.

Bir kac klinik ile gorus hangisine icin isinirsa orada yap.

Insallah doktorun sana yardimci olur ve guzel cevaplar verir ve sende bebis sahibi olursun!¬

Kendine iyi morelini yuksek tut ve unutma ki her ugrasan kadin kavusur bebislerine!

teşekkür ederim canım, hsg yok ben soylememe rağmen gerek yoktu dedi burdaki doktorum, pihtilasma testi falan da yapilmadi, iste bunlar bana acı birer tecrübe oldu ne yazık ki, sen nerde yaptırdın, neler yaşadın biraz anlatır mısın? inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım

Slm Limoncugum, Mummytobe nin dedigi gibi bütün testleri yaptir. Dogus istemistir zaten. E3/E4 lere ayri ayri baksinlar. Pihtilasma sorunun olsaydi kanda cikardi. Bendede hersey tertemiz. FIlmde cektirmistim bu son düsükten önce hicbirsey cikmamisti. Hicbirsey bulamadilar. Insallah adetim gelir ve Augustosta Firdevs hanima histeroskopiye gitmek istiyorum. Bende sorunlarin embriyodan kaynaklandigini düsünüyorum, ama bu kadarida fazla degilmi?? HIT dediki eger pihtilasma sorunun olsaydi ilk cocugunu yapamazdin. Yapisikliklar varsa düzeltirler insallah. Onun disinda egrzersizlere basladim. Yoga, pilates ve bol bol yürüyüs. Kendime sogan kuru yapiyorum simdi, icim temizlensin diye.

Bizim gibi olan cok az burada. Pozitif tarafi hamile kalabiliyoruz ama maalesef gerisi hüsranla sonuclaniyor. Insan umutlaniyor, ondan sonrada cok büyük hayal kirikligina ugruyor. Böyle birbirimize destek olalim, ümidini kaybetme canim.

Ama Limon, senden dogus istemedimi testleri? Normalde hep soruyorlar. Sen yinede Kibrisin yönlendirdigi doktora gidip islemlerini yaptir. Ben bu son hamilelikle clexan aldim, daha erken düsük yaptim. Pihtilasma ile bir sorunum yok galiba. Bu forumda bizim gibi düsük yapan bir arkadas daha vardi, oda bana mutlaka proluton depot kullan 2-3 güne bir dedi. Bu sefer onu yapacagim.

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Çok çok üzüldüm. Neler hissettiğini anlayabiliyorum. Daha önceden de düşük yaptığına göre kesin başka bir nedeni vardır. Kan sulandırıcılar kullanıyormuydun canım. Bir arkadaşımdan duymuştum (normal hamilelik) düşükten sonra o parçaları incelemeye göndermişlerdi. Nedenini bulmak için.

Ama eminim bir nedeni vardır. Ve bulunacaktır. Ne kadar zor bir şey olsa da yeniden toparlanıp daha güçlü bir şekilde inşallah yoluna devam edeceksin arkadaşım. Senden daha sonraki günlerde inşallah iyi haberler alacağız.

Benim ilk dns da doğuştaydı. Negatiftı. Ama bu forumda doğuşta yaptırıp hamile olan ve anne olan çok sayıda arkadaşımız var. Kıbrıs araştırmaz standart transferi yapar. Sen kendi kendi kendinin dr ol. İyi araştır canım.

Arkadaşım merhaba; Transfer öncesi ve sonrası ne kadar kaygılandığını takip ettim.

Sadece sakin olmaya çalış. Üç embr. konulmuş. Eminim diğerleri devam ediyordur. Banada üç embr. onulmuştu. İki kese gözüktü ama bir tanesiyle hamileliğim devam ediyor. Eminim sendede devam ediyordur. Ama seni anlıyorum ilk başlarda bende vücudumu dinleyip yorumda bulunup sürekli kaygılanıyordum. Şimdi bıraktım. biz elimizden geleni yapalım iş olacağına varıyor canım.

Önümüzdeki günlerde iyi haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…