Merhaba canım;
Canım yazdıklarını ikinci defa tekrar okudum, yanlış mı gördüm diye. Çok çok azimlisin. Bebeğine çok üzüldüm. Ruh halini tahmin edebiliyorum, çok zor bir durum olsa gerek. Üstelik annenin kaybı ...
Canım bu süreçte hepimiz çok zor şeyler yaşıyoruz. Bende 47 yaşındayım. Bende çok düşündüm son tedavide önce acaba bıraksam mi diye. Ama sonuçta devam etmeye karar verdim. Hamileyim inşallah sağlıklı bir süreç izleyecek.
Canım sonuncuda hamile kalman ve 9 hafta sürmesi bence önemli bir veri. Bence devam etmelisin. Evet yaşımız var ama olsun, benim buradaki dr um ( bende İstanbul'da yaşıyorum) istersem 70 yaşındaki babaannemi bile hamile yaparım demişti. Canım bu kadar yaklaşmışken bırakmamalısın bence.
Hızlı bir şekilde bedenini sağlığa kavuşturup, yeni bir tedaviye başlamalısın canım. Bence anne olmaya çok yakınsın.
Umarım senle ilgili gelecekte güzel haberlerini alırız canım.
Mmucizem benim hit in yeni merkrzi hakkında bilgim yok ama netten telefonunu bulup arayabilirsin biz bilgi almak için doğrudan onu aradık ve görüştük canım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim gibi arkadaşlar da görmemiştir sorduğun soruyu kusura bakma.
HİT
Mağusa Tıp Merkezi Hastanesine gitmiş.
telleri:
0548 860 60 00
0542 880 2182
0533 868 26 79
Üzüldüm canım.Hayırdır neden iptal oldu ki?
Belki senin için hayırlı zaman o zaman değildir.
İçini ferah tut.
Canim hastanenin ismi Magusa Tıp Merkezi. Direk hastaneyi arayabilirsin onlar sana yardimci olacaktir. Sizi ön görüsmeye davet edeceklerdir.Yaa kızlar bana niye cvp vermiyosunuz hitin yeni hastanesinin adı nedir ilk kiminle görüşüyoruz lütfenn cvp
oglusum dogalı 9 gün oldu arkadaşlar allahım herkese nasip etsin bu mutlulugu :))))))
Sgl arkadasım cvp için geçmişi okumaya çalıştım biraz çooookk güzel gerçekten okudukça hele birde sürekli güzel haberleri duyunca inan insanın cesareti daha bi artıyo..gerçekten çok zor bi sınavdan geçiyoruz biz artık en ince ayrıntısına kadar sorup öyle gidicez maddi manevi bittik artık son şansımda denebilinir yanii..buradaki tüm anne adaylarını tez zamanda kucaklarına almalarını bu yola baş komuş arkadaşlarında tez zamanda allah anne olmayı nasip etsşn inşallah..
oglusum dogalı 9 gün oldu arkadaşlar allahım herkese nasip etsin bu mutlulugu :))))))[/Q
ne güzel bir haber Allahım bağışlasın bebegini....
Ben 30 yasindayim. Dogustan erken menopoz oldugumdan direk donasyona yonlendirildik. 6 senelik evliyim ve kismet bu zamanaymis. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.
Bende seninle ayni kaderi paylasiyorum.ben de dogustan menepozum.benimde tek sansim buydu.ama gittigim dr rahim kücük donasyonda olmaz diyor.moralim okadar bozulduki resmen yikildim.senin durumun nasil sen hic kendiliginden adet görüyor musun bana durumunu biraz anlatir misin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım. Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah.
Ve inşallah bu son şansında hamile kalırsın. Başarı oranı çok yüksek. İnşallah Rabbim senin yüzünü de güldürecek
Allah razı olsun cnm kimseyi evlatsız anneleride evlatlarıya sınamasın yüce rabbim. Ben 37 yaşındayım başarı sansımı yükseltirmi bilmem ama benim 10 yaşında bi kızım var turner sendromu .. Buradan okuyorumda anne adaylarını bu bi genetik hastalık doguştan yumurtalık ve rahim yok bazılarında varmış ama küçük olurmuş yani arkadaşım kızım buyudugu zaman donasyonlanda anne olamıycak bizimde tek çaremiz bi kardesi olması çok denedik birde olsa yumurta var bende fakat tutmuyordu en sonunda pgt genetik tanıya gitti sonuç bi ay sonra gelecek ama dr yumurtamda sorun oldugunu söyledi tahmin tabi. Kızımın aylık masrafı igne yapılıyo boy kısalıgı yasıyoruz 3 milyarı geçiyo allahım kimseyi çaresiz bırakmasın uzun oldu hakkınızı helal edin. Buralardayız grsz
Üzülme canim vardir bir caresi, derdi veren Allah dermaninida veriyor cok sükür. Hic baska doktorlara gittinmi?
Ben ilacsiz adet göremiyorum. Erken yasta dogum kontrol hapina basladigimdan bu durumu evlendikten sonra ögrendim. DNA bozuklugundan kaynaklandigini ögrendim. Dünyam basima yikilmisti ama sükür toparladim kendimi. Haziranda HIT ile ön görüsmeye gittik. Muayene etti HSG filmi cekildi ve cok sükür bir sorun yok dedi. Allah kismet ederse 3 eylül transferim olacak. Allah hepimize anne olmayi nasip etsin InsAllah!
Bende seninle ayni kaderi paylasiyorum.ben de dogustan menepozum.benimde tek sansim buydu.ama gittigim dr rahim kücük donasyonda olmaz diyor.moralim okadar bozulduki resmen yikildim.senin durumun nasil sen hic kendiliginden adet görüyor musun bana durumunu biraz anlatir misin.
Canim hsg filmini hitte mi cektirdin.ön görüsme icinde muyane ücreti odeniyor mu?
Allah razı olsun cnm kimseyi evlatsız anneleride evlatlarıya sınamasın yüce rabbim. Ben 37 yaşındayım başarı sansımı yükseltirmi bilmem ama benim 10 yaşında bi kızım var turner sendromu .. Buradan okuyorumda anne adaylarını bu bi genetik hastalık doguştan yumurtalık ve rahim yok bazılarında varmış ama küçük olurmuş yani arkadaşım kızım buyudugu zaman donasyonlanda anne olamıycak bizimde tek çaremiz bi kardesi olması çok denedik birde olsa yumurta var bende fakat tutmuyordu en sonunda pgt genetik tanıya gitti sonuç bi ay sonra gelecek ama dr yumurtamda sorun oldugunu söyledi tahmin tabi. Kızımın aylık masrafı igne yapılıyo boy kısalıgı yasıyoruz 3 milyarı geçiyo allahım kimseyi çaresiz bırakmasın uzun oldu hakkınızı helal edin. Buralardayız grsz
Üzülme canim vardir bir caresi, derdi veren Allah dermaninida veriyor cok sükür. Hic baska doktorlara gittinmi?
Ben ilacsiz adet göremiyorum. Erken yasta dogum kontrol hapina basladigimdan bu durumu evlendikten sonra ögrendim. DNA bozuklugundan kaynaklandigini ögrendim. Dünyam basima yikilmisti ama sükür toparladim kendimi. Haziranda HIT ile ön görüsmeye gittik. Muayene etti HSG filmi cekildi ve cok sükür bir sorun yok dedi. Allah kismet ederse 3 eylül transferim olacak. Allah hepimize anne olmayi nasip etsin InsAllah!
Kızlar benimde kesin menepızdu 1 bucuk yıl hiç adet olmadım sonrasında ilaclarla oldum ve tüp bebegim yapıldı ve rabbime şükür hamileyim 14 haftalık . Tek diyecegimiz bu mubarek günde Allahümme velimelvekil . Rabbim herşeyin vekili gün boyu hergün söyleyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?