Merhaba : Çok çok tesekur ediyorum... İnşlh Aminnn bebeğini sağlikli kucağina alırsın duahlarim sizinle... benim hakkimda hayirlisi olsun inşlh aminn..

Sgl cnm benim arıcaz inşallah eşimde müsait olursa:)

Sgl arkadasım cvp için geçmişi okumaya çalıştım biraz çooookk güzel gerçekten okudukça hele birde sürekli güzel haberleri duyunca inan insanın cesareti daha bi artıyo..gerçekten çok zor bi sınavdan geçiyoruz biz artık en ince ayrıntısına kadar sorup öyle gidicez maddi manevi bittik artık son şansımda denebilinir yanii..buradaki tüm anne adaylarını tez zamanda kucaklarına almalarını bu yola baş komuş arkadaşlarında tez zamanda allah anne olmayı nasip etsşn inşallah..

Yaa kızlar bana niye cvp vermiyosunuz hitin yeni hastanesinin adı nedir ilk kiminle görüşüyoruz lütfenn cvp
Canim hastanenin ismi Magusa Tıp Merkezi. Direk hastaneyi arayabilirsin onlar sana yardimci olacaktir. Sizi ön görüsmeye davet edeceklerdir.

Amin canım. Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah.

Ve inşallah bu son şansında hamile kalırsın. Başarı oranı çok yüksek. İnşallah Rabbim senin yüzünü de güldürecek

Ben 30 yasindayim. Dogustan erken menopoz oldugumdan direk donasyona yonlendirildik. 6 senelik evliyim ve kismet bu zamanaymis. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.

Bende seninle ayni kaderi paylasiyorum.ben de dogustan menepozum.benimde tek sansim buydu.ama gittigim dr rahim kücük donasyonda olmaz diyor.moralim okadar bozulduki resmen yikildim.senin durumun nasil sen hic kendiliginden adet görüyor musun bana durumunu biraz anlatir misin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üzülme canim vardir bir caresi, derdi veren Allah dermaninida veriyor cok sükür. Hic baska doktorlara gittinmi?
Ben ilacsiz adet göremiyorum. Erken yasta dogum kontrol hapina basladigimdan bu durumu evlendikten sonra ögrendim. DNA bozuklugundan kaynaklandigini ögrendim. Dünyam basima yikilmisti ama sükür toparladim kendimi. Haziranda HIT ile ön görüsmeye gittik. Muayene etti HSG filmi cekildi ve cok sükür bir sorun yok dedi. Allah kismet ederse 3 eylül transferim olacak. Allah hepimize anne olmayi nasip etsin InsAllah!

Amin canım. Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah.

Ve inşallah bu son şansında hamile kalırsın. Başarı oranı çok yüksek. İnşallah Rabbim senin yüzünü de güldürecek

Allah razı olsun cnm kimseyi evlatsız anneleride evlatlarıya sınamasın yüce rabbim. Ben 37 yaşındayım başarı sansımı yükseltirmi bilmem ama benim 10 yaşında bi kızım var turner sendromu .. Buradan okuyorumda anne adaylarını bu bi genetik hastalık doguştan yumurtalık ve rahim yok bazılarında varmış ama küçük olurmuş yani arkadaşım kızım buyudugu zaman donasyonlanda anne olamıycak bizimde tek çaremiz bi kardesi olması çok denedik birde olsa yumurta var bende fakat tutmuyordu en sonunda pgt genetik tanıya gitti sonuç bi ay sonra gelecek ama dr yumurtamda sorun oldugunu söyledi tahmin tabi. Kızımın aylık masrafı igne yapılıyo boy kısalıgı yasıyoruz 3 milyarı geçiyo allahım kimseyi çaresiz bırakmasın uzun oldu hakkınızı helal edin. Buralardayız grsz

Oyy kuzum kıyamam ben kızına ya.

Rabbim yar ve yardımcısı olsun.

Dur bakalım kızın daha küçük.

O büyüyene kadar tıpta, teknolojide kim bilir neler olur.

Bundan 10, 20 yıl öncesi donasyon tasavvur dahi edilemezdi.Şimdi gelinen noktaya bak.

Umudunu yitirme sen Allah'ın ne kapıları vardır açılmayı bekleyen.

Canim hsg filmini hitte mi cektirdin.ön görüsme icinde muyane ücreti odeniyor mu?

Bana doktorun biri sana hsg de cekilmez dedi.o yuzden soruyorum.

Canim hsg filmini hitte mi cektirdin.ön görüsme icinde muyane ücreti odeniyor mu?

Evet ben herseyi orda yaptirdim. Biz Hollandada kaldigimiz icin burda yaptirmamiz pek münkün olmuyor. Tabiki herseyin ücretini aliyor.

Culli selam ne durumdasın adet oldun mu? Bende daha gelen giden yok :)

Allahım sana sabır ve çare versin canım . Dualarımız seninle ve hepimize bu mubarek günde rabbim gönlümüzdekini bizlere nasip etsin . Amin

Kızlar benimde kesin menepızdu 1 bucuk yıl hiç adet olmadım sonrasında ilaclarla oldum ve tüp bebegim yapıldı ve rabbime şükür hamileyim 14 haftalık . Tek diyecegimiz bu mubarek günde Allahümme velimelvekil . Rabbim herşeyin vekili gün boyu hergün söyleyin .

Canim cok sevindim senin adina. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah. Keske bendede oyle bir durum olsaydi fakat malesef imkansiz cunku benim hic yumurtam yok. Rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarini kabul etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…