Canım; benim toplamda 7. tedavim. 4'ü kendi yumurtalarımla. Kıbrıs'ta' da üçüncüsü. İlkinde Doğuşta Firdevs hanım dı. Dört embriyodan maalesef negatif sonuç aldım.
2. tedavim HİT de geçen seneydi. Hamile kaldım ama dış gebelikle sonuçlandı. İki embr. yerleştirilmişti. Aynı zamanda 10 adet embr. dondurulmuştu. Dn. rum çok verimliydi.
3. tedavime bu sene mayısta başladım. Dondurulmuş 3 embr. tranfer edildi. Bir tanesiyle hamileliğim devam ediyor. 9. haftadayım. İnşallah beni bırakmayacak canım. Bu tedavim donmuşlarım orda olduğu için yaşam hastanesinde yapıldı. HİT o hastaneden taşınmış. Bana istersen emriyoları taşıyıp burda yapalım dediler. Ben o rıski göze alamadım ve embriyoların bulunduğu yaşam hastanesinde transferim yapıldı. Özlem hanım var, sağolsun benimle çok ilgilendi.
Canım sen hangi aşamadasın, umarım istediğin gibi bir sonuçla karşılaşırsın canım.
Merhaba Kivfa,
Hatirladigim kadar natural killer cells ler var ise intralipids ( yumurta sarisi ve soya dan olusan bir karisim) injecte ediliyor 2 saate ancak, burada testleri yapip amerikaya gonderiliyor ve sonuclara gore intralipids injecte ediliyor.
Amerikadan gelen bir sistem, burada yani ingilterede uzman olan George Ndukwe, Amrikada Dr Boerle calismis ( zita west klinigine gecti) onla gorusmek istedik 6 ay beklemem gerekti.
Kivfacigim, sen basaracaksin bu isi ve anne olacaksin buna inaniyorum ben.
Kolay gelsin ve sevgiler
Merhaba : Benimkisi bir ask hikayesiii siyah beyaz filim gibi biraz...!!! Tammm 40 defa kendi Foliküllerimle.. 3 defa'da donor denedim.. 43. de hamile kaldim ama 9. haftalik kalbi durdu... maalesef pazartesi hastaneye yattim doğum sancisi ile duşuk yaptım mecburen.. nerde yaptiğima gelince :
ATİNA EMBİO KLİNİĞİNDE DENEDİM ..
TEKRAR DENERSEM AYNİ YERDE DENEYECEĞİM .. AMA BURDA BİRAKSAM'Mİ DİYE DE DÜŞÜNÜYORUM .. YASİMDA 47 OLDU İSTANBUL GOZTEPE OTURUYORUM.. MERAK` ETTİĞİNİZ BİR ŞEY VARSA BUYURUN LÜTFEN... TEKRAR GORUŞMEK UZERE KENDİNİZE İYİ BAKİN TADİNİ ÇİKARİN HAMİLELİĞİN İNŞALLAH KUCAĞİNA ALİRSİN AMİNNN... BYE
Sagol canim cevapladigin icin. Evet burada cok uzun sürüyor testler, birde cok pahali. Doktorum steroid rutin bir uygulama düsüklerden sonra dedi. Hep veriyormus hastalarina. Bagisiklik sistemini baskilamak icin. test yaptirmana gerek yok dedi. Ilk üc ay hap seklinde veriyorlar. IVIG yada intralipidlerde bana pek cazip gelmiyor. Neyse bir de Kibrisla görüsecegim bu konuyu. Umarim sende hersey yolundadir. Öpüyorum seni.
hazaneylül çok üzüldüm arkadaşım inan. Hamile kaldığını duyunca sevinçten yerimde duramamıştım herkese söylüyordum telefonun yok ben de skype den de görüşemedik hiç .ama diğer arkadaşlardan haberini alıyordum . Ne oldu birden . Niye sonlandı gebelik . Bence durma. Dene. Olacak inşallah . Kendine çok iyi bak. Görüşürüz
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kivfa, benim de natural killer'ım aktif, ayrıca troid antikorlarım yüksek o da yabancı hissedip kabul etmiyor. Yıllar önce yurtdışında IVIG tedavisini duymuştum ama hiç bir dr bu konuda bana tavsiyede bulunmadı. Nasıl çözeceğiz bu sorunu, hangi doktorla?
Merhaba : Teşekur ediyorum... Maalesef nedenini bilmek mumkun olmuyor !..çokkkk nedeni olabilir..
9. Haftalikken kalbi durdu... Tabi bir çok şey ust uste geldi ....transfer gunu 'ANNEM" öldu.. hemen apar topar geldik atinadan ucaktan indik...tekrar coruma gitmek için uçak uymadi.. Mecburen otobusle 12 saatte gittik buyuk kayip yasadim ... Yani gelmeyen kalmadi basima
ANNECİĞİM'LE gunde 20 defa konuşurduk.. bir anda 'kiymetlim' nazlimi kaybettim" çok duşkundummm ... çok ''özlüyorum" onu çok.. Ama işte ALLAHİN taktir ilahisi..Bu kadar derin acilarda verdi bebeği ama işte .. 9. Hafta oluncada kalbi durdu. BAYA KARNİMDA HİSSEDİYORDUM ÇOK OZLUYORUM..
Simdilik kisaca bunlari yasadim işte çok uzgunum çokkk ... Gorusmek uzere kucaklariniz bebeklerle dolsun inşlh amin.. Bye.
Merhaba : Teşekur ediyorum... Maalesef nedenini bilmek mumkun olmuyor !..çokkkk nedeni olabilir..
9. Haftalikken kalbi durdu... Tabi bir çok şey ust uste geldi ....transfer gunu 'ANNEM" öldu.. hemen apar topar geldik atinadan ucaktan indik...tekrar coruma gitmek için uçak uymadi.. Mecburen otobusle 12 saatte gittik buyuk kayip yasadim ... Yani gelmeyen kalmadi basima
ANNECİĞİM'LE gunde 20 defa konuşurduk.. bir anda 'kiymetlim' nazlimi kaybettim" çok duşkundummm ... çok ''özlüyorum" onu çok.. Ama işte ALLAHİN taktir ilahisi..Bu kadar derin acilarda verdi bebeği ama işte .. 9. Hafta oluncada kalbi durdu. BAYA KARNİMDA HİSSEDİYORDUM ÇOK OZLUYORUM.. ANNECİĞİMİ VE BEBEĞİ ....
Simdilik kisaca bunlari yasadim işte çok uzgunum çokkk ... Gorusmek uzere kucaklariniz bebeklerle dolsun inşlh amin.. Bye.
FulyaDora, Bahceci yada Fertij-in grubu yapiyor galiba bunu. Lenfosit asisi denilen bu IVIG yani. Bir arastir. Madem yüksek cikti, bir arastir derim. Acisi oluyormus galiba. Esinden alinan kandan immunoglobulinleri temizleyip sana enjekte ediyorlar. Vücutda plasentayi yabanci olarak algilamiyor. Böylece düsükleri yada basarisiz tüp bebek tedavilerini önleyeceklerine inaniyorlar bazi doktorlar.
Benimde kafam karisik bu konuda.
Hepinize kocaman selamlar sevgiler. Arada girip okuyorum ama yazamadım sizlere. Bu sayfadan vazgeçmek imkansız. çoğu arkadaş yeni geldi katıldı. Hamilelere hayırlı olsun. Yeni gideceklere allah kolaylık versin. Olumsuz sonuç alanlara tez zamanda toparlanıp tekrar denemek nasip etsin.
öncelikler bebek ve tres sizlere merhaba. Okuyorum yazılarınızı. Sizde vefalısınız burada kalmakla. Kardelennur cnm sürecin hayırlı olsun şimdiden senin anne olduğun günü görcem burdan işallah. Dualarımız hepimize. Eskiden tanıdığım adını hatırlayamadığım tüm arkadaşlarıma kocaman selamlar.
Benim ufaklıklar 6 aylık oldu. Kendim bakıyorum gece ve hafta sonları eşimle beraber bakıyoruz. çok zor bakımları ama bi o kadarda zevkliki. Allahım isteyen herkesin evinde bebek sesleri yükselsin. Kaka kokuları duyulsun. Uykusuz geceler nasip etsin. 6. Ayımızın içindeyiz. Kararsız olanlarada ilham olmak isterim her zaaman. Ben eski arkadaşlardan esinlenip bu zamanlara kadar geldik. Keşke tüple bosa zamana geçireceğime daha önceden gitseymişim diyorum. Ekonomiyi toparlarsak belki kız kardeş almayada gidebiliriz. Herşey nasip.
özllikle tres ve bebek sizlere sorum. Yoğurt sevmediler. Meyve suyu ilede karıştryorum yemiyorlar birtürlü. çorbada sevmyolar. Sadece mama, muhalebi ve kaşık mama birazda meyve püresi yiyolar. Siz naptınız bu dönemde ne yapıyorsunuz. Kahvaltılıklarada başlamak lazım ama başlamadık henüz. Kocaman sevgiler hepinize.
Kızlar, size bol şans diliyorum. Tedaviniz başarıyla sonuçlanır inşallah. Aşama aşama tedavinizi kıbrıs maceranızı bizlerle paylaşın.
Biz transferden sonra bir gece kaldık acaba iki gece kalsaydık diyorum. Gerçi olacaksa kalmadan aynı gün dönsen de oluyor sanırım.
Kızlar, size bol şans diliyorum. Tedaviniz başarıyla sonuçlanır inşallah. Aşama aşama tedavinizi kıbrıs maceranızı bizlerle paylaşın.
Biz transferden sonra bir gece kaldık acaba iki gece kalsaydık diyorum. Gerçi olacaksa kalmadan aynı gün dönsen de oluyor sanırım.
Ne durumdasin adet gördün mü, donör bilgilerin geldimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?