- 22 Ekim 2013
- 257
- 210
- 83
hayırlı olsunccanımMerhaba, 3 tup bebek denemem de 2 negstif 1 dis gebelik yasadiktan sonra dr.mun da onerisi ile esimle karar verdik donasyona.Hemen dr ve merkez arastirdik esimin dr kuzeni ve baska bir dr tanidigimiz sayesinde aklimizda 3 tane klinik olustu. Bunlar gynoclinic dr murat, ada tup bebek verda hn ve dünya tüp bebek berk bey, bu arada internettten de kendim surekli atastirma yapiyordum hit ve dogus tup bebek sevket bey ,dogusu direk eledim. Ve kalanlarin hepsine mail gonderdim sagolsun 2 gun icinde kalanlardan hem arama ile hem mail ile cevap geldi aramalarda ozellikle gyno clinic bsna cok tecrubesiz geldi onu da eledim hit ada ve dunya kaldi . adayi da hislerim dogrultudun da eledim ve is yerimizden izin alarak kibrisa gittik esimle hit ve dünya ilr yuz yuze görüşüp klinikleri gezmek ve hep konustugumuz kişileri gormek istedim.Once girne ye gittik dunya tup bebek merkezine merkezi ben begendim dr berk bey hemen muayene etti yanimda eski hasta dosyami götürdüm gitmeden int. Arastirmistim tum bulasici hastalik testlerini yaptirmistim kan grubu vs resim donanimli gittim berk bey kendisine lazim olanlari aldi. Donorleri hakkinda genel bilgiler verdi bu iste neye gore seçiyorlar genel de hangi milletten seciyorlar hangi testleri donorlerden istiyorlar vs. Brn kendilerine dusunecegimi soyleyerek klinikten ayrildik. Esimle Hit 'e gitmek uzere ordan ciktik kapidan cikar cikmaz esime ben hit e gitmicem burda yaptiracagim dedim hit ada vs kotu oldugundan degil sadece icimden oyle geldigi icin esimle biraz yuruduk. Girne de limana gittik orada oturduk durum degerlendirmesi yaptik ve dunyaya hemen tel ettim sizle baslicam dedim ve onlatin bana mesaj ile attığı ilaclari kibrista eczaneden alarak o aksam evime dondum. 21 gun o ilaci ictim biraktiktan 5 gun sonra adet oldum ve berk beyin beni ankara da yonlendirdigi dr 3 kere gittim rahmimin kalinlik kontrolleri icin bu arada hep estrofem kullandim kibris ile hep gorusme halindeydim ve vajinal jele basladim rahim. Kalinligim yeterince olusunca kibrisa cagirdilar is yerimden 1 aylik ucretsiz izine ayrildim ve kibrisa gittik esim sperm verdi bizde 6 gun kibrista gezdik stres attik merkez biri aradi embriyolariniz olustu 3. Gun yukleyelim dedi bende ben dr bey ilegorustum 3. Gun istemiyorum 5. Gun istiyorum dedim 22 aralikta 5.gun embriyolari yuklendi merkkezde 1,5saat yattim aksam evinize donebilirsiniz dediler biz esimle paket program almamistik kendimiz bir yer ayarladik ve transferden sonrada 7 gun kibrista kaldik ve ben asiri ateslenme asiri terleme asiri bel agrisi ve kasik agrilari cektim agri kesici icebilirsin dediler fakat ben icmedim ilk 3 gun sadece wc ye kalktim 7. Gun dayanamadim idrar testi yaptim cift cizgi cikti dayanamadik esimle kan testi yaptik pozitif cikti 8. Gun evime dondum.9.gun tekrar test yaptik degerim iyice yukseldi 2 ocakta yarin tekrar kan test yaptiracagim ve kismetse haftaya ultrasonum var araya yilbasi tatili girdi dr ancak haftaya verdi ultrasonu insallah rabbim benim gibi isteyen herkese versin bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin , bir omur saglikla coluk cocuk yasayalim. Benim deneyimim buydu sizlerle birebir yasadigim tedavi surecini paylasmak istedim. iciniz deki sesi dinleyin merkezleri cooookkk arastirin mumkunse oncrden gidin kontrol edin.istismara cok acik bir durum yasiyoruz Allahim kolayliklar versin.
Hayirli ugurlu olsun byhn06. Rabbim insallah kucaginada almayi nasip eder.Merhaba, 3 tup bebek denemem de 2 negstif 1 dis gebelik yasadiktan sonra dr.mun da onerisi ile esimle karar verdik donasyona.Hemen dr ve merkez arastirdik esimin dr kuzeni ve baska bir dr tanidigimiz sayesinde aklimizda 3 tane klinik olustu. Bunlar gynoclinic dr murat, ada tup bebek verda hn ve dünya tüp bebek berk bey, bu arada internettten de kendim surekli atastirma yapiyordum hit ve dogus tup bebek sevket bey ,dogusu direk eledim. Ve kalanlarin hepsine mail gonderdim sagolsun 2 gun icinde kalanlardan hem arama ile hem mail ile cevap geldi aramalarda ozellikle gyno clinic bsna cok tecrubesiz geldi onu da eledim hit ada ve dunya kaldi . adayi da hislerim dogrultudun da eledim ve is yerimizden izin alarak kibrisa gittik esimle hit ve dünya ilr yuz yuze görüşüp klinikleri gezmek ve hep konustugumuz kişileri gormek istedim.Once girne ye gittik dunya tup bebek merkezine merkezi ben begendim dr berk bey hemen muayene etti yanimda eski hasta dosyami götürdüm gitmeden int. Arastirmistim tum bulasici hastalik testlerini yaptirmistim kan grubu vs resim donanimli gittim berk bey kendisine lazim olanlari aldi. Donorleri hakkinda genel bilgiler verdi bu iste neye gore seçiyorlar genel de hangi milletten seciyorlar hangi testleri donorlerden istiyorlar vs. Brn kendilerine dusunecegimi soyleyerek klinikten ayrildik. Esimle Hit 'e gitmek uzere ordan ciktik kapidan cikar cikmaz esime ben hit e gitmicem burda yaptiracagim dedim hit ada vs kotu oldugundan degil sadece icimden oyle geldigi icin esimle biraz yuruduk. Girne de limana gittik orada oturduk durum degerlendirmesi yaptik ve dunyaya hemen tel ettim sizle baslicam dedim ve onlatin bana mesaj ile attığı ilaclari kibrista eczaneden alarak o aksam evime dondum. 21 gun o ilaci ictim biraktiktan 5 gun sonra adet oldum ve berk beyin beni ankara da yonlendirdigi dr 3 kere gittim rahmimin kalinlik kontrolleri icin bu arada hep estrofem kullandim kibris ile hep gorusme halindeydim ve vajinal jele basladim rahim. Kalinligim yeterince olusunca kibrisa cagirdilar is yerimden 1 aylik ucretsiz izine ayrildim ve kibrisa gittik esim sperm verdi bizde 6 gun kibrista gezdik stres attik merkez biri aradi embriyolariniz olustu 3. Gun yukleyelim dedi bende ben dr bey ilegorustum 3. Gun istemiyorum 5. Gun istiyorum dedim 22 aralikta 5.gun embriyolari yuklendi merkkezde 1,5saat yattim aksam evinize donebilirsiniz dediler biz esimle paket program almamistik kendimiz bir yer ayarladik ve transferden sonrada 7 gun kibrista kaldik ve ben asiri ateslenme asiri terleme asiri bel agrisi ve kasik agrilari cektim agri kesici icebilirsin dediler fakat ben icmedim ilk 3 gun sadece wc ye kalktim 7. Gun dayanamadim idrar testi yaptim cift cizgi cikti dayanamadik esimle kan testi yaptik pozitif cikti 8. Gun evime dondum.9.gun tekrar test yaptik degerim iyice yukseldi 2 ocakta yarin tekrar kan test yaptiracagim ve kismetse haftaya ultrasonum var araya yilbasi tatili girdi dr ancak haftaya verdi ultrasonu insallah rabbim benim gibi isteyen herkese versin bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin , bir omur saglikla coluk cocuk yasayalim. Benim deneyimim buydu sizlerle birebir yasadigim tedavi surecini paylasmak istedim. iciniz deki sesi dinleyin merkezleri cooookkk arastirin mumkunse oncrden gidin kontrol edin.istismara cok acik bir durum yasiyoruz Allahim kolayliklar versin.
Hayirli olsun canim. 2015 in ilk güzel haberi senden. Gerisi gelir insallah. Ben benden pek umutlu degilim. Cok dinlenemedim cünkü. Transferimde zor oldu. Tadini cikar hamileliginin. ÖptmMerhaba, 3 tup bebek denemem de 2 negstif 1 dis gebelik yasadiktan sonra dr.mun da onerisi ile esimle karar verdik donasyona.Hemen dr ve merkez arastirdik esimin dr kuzeni ve baska bir dr tanidigimiz sayesinde aklimizda 3 tane klinik olustu. Bunlar gynoclinic dr murat, ada tup bebek verda hn ve dünya tüp bebek berk bey, bu arada internettten de kendim surekli atastirma yapiyordum hit ve dogus tup bebek sevket bey ,dogusu direk eledim. Ve kalanlarin hepsine mail gonderdim sagolsun 2 gun icinde kalanlardan hem arama ile hem mail ile cevap geldi aramalarda ozellikle gyno clinic bsna cok tecrubesiz geldi onu da eledim hit ada ve dunya kaldi . adayi da hislerim dogrultudun da eledim ve is yerimizden izin alarak kibrisa gittik esimle hit ve dünya ilr yuz yuze görüşüp klinikleri gezmek ve hep konustugumuz kişileri gormek istedim.Once girne ye gittik dunya tup bebek merkezine merkezi ben begendim dr berk bey hemen muayene etti yanimda eski hasta dosyami götürdüm gitmeden int. Arastirmistim tum bulasici hastalik testlerini yaptirmistim kan grubu vs resim donanimli gittim berk bey kendisine lazim olanlari aldi. Donorleri hakkinda genel bilgiler verdi bu iste neye gore seçiyorlar genel de hangi milletten seciyorlar hangi testleri donorlerden istiyorlar vs. Brn kendilerine dusunecegimi soyleyerek klinikten ayrildik. Esimle Hit 'e gitmek uzere ordan ciktik kapidan cikar cikmaz esime ben hit e gitmicem burda yaptiracagim dedim hit ada vs kotu oldugundan degil sadece icimden oyle geldigi icin esimle biraz yuruduk. Girne de limana gittik orada oturduk durum degerlendirmesi yaptik ve dunyaya hemen tel ettim sizle baslicam dedim ve onlatin bana mesaj ile attığı ilaclari kibrista eczaneden alarak o aksam evime dondum. 21 gun o ilaci ictim biraktiktan 5 gun sonra adet oldum ve berk beyin beni ankara da yonlendirdigi dr 3 kere gittim rahmimin kalinlik kontrolleri icin bu arada hep estrofem kullandim kibris ile hep gorusme halindeydim ve vajinal jele basladim rahim. Kalinligim yeterince olusunca kibrisa cagirdilar is yerimden 1 aylik ucretsiz izine ayrildim ve kibrisa gittik esim sperm verdi bizde 6 gun kibrista gezdik stres attik merkez biri aradi embriyolariniz olustu 3. Gun yukleyelim dedi bende ben dr bey ilegorustum 3. Gun istemiyorum 5. Gun istiyorum dedim 22 aralikta 5.gun embriyolari yuklendi merkkezde 1,5saat yattim aksam evinize donebilirsiniz dediler biz esimle paket program almamistik kendimiz bir yer ayarladik ve transferden sonrada 7 gun kibrista kaldik ve ben asiri ateslenme asiri terleme asiri bel agrisi ve kasik agrilari cektim agri kesici icebilirsin dediler fakat ben icmedim ilk 3 gun sadece wc ye kalktim 7. Gun dayanamadim idrar testi yaptim cift cizgi cikti dayanamadik esimle kan testi yaptik pozitif cikti 8. Gun evime dondum.9.gun tekrar test yaptik degerim iyice yukseldi 2 ocakta yarin tekrar kan test yaptiracagim ve kismetse haftaya ultrasonum var araya yilbasi tatili girdi dr ancak haftaya verdi ultrasonu insallah rabbim benim gibi isteyen herkese versin bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin , bir omur saglikla coluk cocuk yasayalim. Benim deneyimim buydu sizlerle birebir yasadigim tedavi surecini paylasmak istedim. iciniz deki sesi dinleyin merkezleri cooookkk arastirin mumkunse oncrden gidin kontrol edin.istismara cok acik bir durum yasiyoruz Allahim kolayliklar versin.
Senin tedavin ne zaman sonuclanacak? Dinlenmeye de gelmiyor canim tutacagi varsa tutuyor,ben, esimin ve ailelerin israri olmasa bende yatmicaktim ama yemine verdirdiler bolca :))insallah senden de guzel haberler alacagiz.Hayirli olsun canim. 2015 in ilk güzel haberi senden. Gerisi gelir insallah. Ben benden pek umutlu degilim. Cok dinlenemedim cünkü. Transferimde zor oldu. Tadini cikar hamileliginin. Öptm
iyi akşamlar canımherkeşe iyi akşamlar
naılsın canımiyi akşamlar canım
iyiyim canım sağol,sen nasılsınnaılsın canım
evet arada bir olsada yazsa kızlar keşkeiyi aksamlar canım yine kimseler yok .sayfa bomboş
bende iyiyim canım çok şükür haftaya kontrolüm var rahim filmi çektiricem.senın nasıl gidiyoriyiyim canım sağol,sen nasılsın
hazırlıklara devam ediyorum hakkımızda hayırlısı
şimdilik iyi şükürbende iyiyim canım çok şükür haftaya kontrolüm var rahim filmi çektiricem.senın nasıl gidiyor
hem bilgi hem destekaynen bilgi paylaşımında bulunmak iyi oluyor ama kızlar yokk:)
çok sağol canım,inşallahsevindim canım. inş. rahin kalınlığı istenilen oranda kalınlasır
diğer tedavilerimde çabuk kalınlaşıyordu bakalım şimdi nasıl,inşallah seninde herşey gönlüne göre olurbenım çok ince inş.ilaçlarla istenilen kalınlığa ulaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?