İğne yaptırmamı ve progestanı dörde çıkarmamı söyledi. Kızlar duanızı eksik etmeyin. Yarın kan testi yaptıracağımYok canım kırmızı değil. Şimdi uzanıyorum. Firdevs Hanım'a yazdım, bana daha dönmedi
Canım dualarımız seninle stres yapma nasipse olucak, umutsuz olma rabbim inşallah hepimizin yuzunü güldururİğne yaptırmamı ve progestanı dörde çıkarmamı söyledi. Kızlar duanızı eksik etmeyin. Yarın kan testi yaptıracağım
Daha onceki transferinde yasamismiydin bu kanamayi.burdan okudugum kadarila tutunma kanamasida olabiliyor.icini rahat tut canim bebislerin seninledir.test konusuna gelince benim fikrim yapma derim negetif gorursen demore olursun olcagi varsa bile seni olumsuz etkiler biraz daha sabir canim.Adet sancısı gibi ağrım var kızlar. Sanki adetim gelecekmiş gibi hissediyorum. Hiç umudum yok hiç
Merhaba limonatam,senin tedavin basladimi?hangi asamada rahim kalinligini olcturdun?benimde yarin ulttasyon var bakalim rahim kalinligim ne kadar olmu?su kalinlasma problemini atlatabilsem cok rahatlicam.Allah yardimcimiz olsun.Herkese iyi aksamlar
Canim sen ilaclar disinda baska bir sey kullandinmi kisa surede iyi kalinlasmis.ultregestan kullanmaya baslayinca biraz gerileme oluyor.bence kalin olmasi ince olmasindan daha avantajli.bakalim dr ne diyceksağol canım seninde yeni yılın kutlu olsun.evet bu kalınlık iyi ama benim gitmeme 6 gün daha var ve 5.gün olursa bir 4-5 günde ordan onun için endişe ediyorum
Evet canim gecen seferde olmustu. Hamileydim. Proluton iğne yaptırdım dün. Yinede içim rahat değil. Biraz önce kan verdim. Öğleden sonra alıcağım sonucu.Daha onceki transferinde yasamismiydin bu kanamayi.burdan okudugum kadarila tutunma kanamasida olabiliyor.icini rahat tut canim bebislerin seninledir.test konusuna gelince benim fikrim yapma derim negetif gorursen demore olursun olcagi varsa bile seni olumsuz etkiler biraz daha sabir canim.
Evet canim gecen seferde olmustu. Hamileydim. Proluton iğne yaptırdım dün. Yinede içim rahat değil. Biraz önce kan verdim. Öğleden sonra alıcağım sonucu.
Bebeğini kucağına aldığın günü de göreceğiz ve mutlulukla kutlayacağız canım ..Sonuç pozitif kızlar
Bebeğini kucağına aldığın günü de göreceğiz ve mutlulukla kutlayacağız canım ..
Merhaba umut 14 ben bu haftasonu doktora gidicem, henüz başlamadık daha ölçülmedim, bende çok ince, tedaviyle inşallah normal kalınlığa ulasırMerhaba limonatam,senin tedavin basladimi?hangi asamada rahim kalinligini olcturdun?benimde yarin ulttasyon var bakalim rahim kalinligim ne kadar olmu?su kalinlasma problemini atlatabilsem cok rahatlicam.Allah yardimcimiz olsun.
hayırlı olsun kivfa,bak gördünmü boşuna kendinide bebeğinide üzdünSonuç pozitif kızlar
İnşallah Kivfacım içim kıpır kıpır...Az kaldı,yolculuğa,bir gidip alıp bebişlerimi gelip,12 gün sonunda pozitifi görsem inşallah...Sağol Kanbar Kanbar, darısı senin başına canım. İnşallah sağlıklı kucağıma alırım bebiş/ lerimi. Sanada hayırlı yolculuklar. Herşey gönlünce olur inş.
Bir umutcum sende durumlar nasıl?hayırlı olsun kivfa,bak gördünmü boşuna kendinide bebeğinide üzdün
rabbim devamınıda nasip etsin inşallah
İnşallah canım..Merhaba umut 14 ben bu haftasonu doktora gidicem, henüz başlamadık daha ölçülmedim, bende çok ince, tedaviyle inşallah normal kalınlığa ulasır
Canim inan cok sevindim insallah saglikli bir hamilelik gecirsin ve bebislerinide saglikla kucagina alirsin.Darisi bizlerin basina insallahSonuç pozitif kızlar
Tedavi oncesi ince olmasi normal ilaclarla kalinlasir kafana takma sakin ben o hatayi yaptim psikolojik olarak olsa gerek kalinlasma problemi yasadim sen yapma rahat ol canimMerhaba umut 14 ben bu haftasonu doktora gidicem, henüz başlamadık daha ölçülmedim, bende çok ince, tedaviyle inşallah normal kalınlığa ulasır
Kanbar sen ilaclara basladinmi?hersey yolunda giderse ayni zamanda transferimiz olcakİnşallah Kivfacım içim kıpır kıpır...Az kaldı,yolculuğa,bir gidip alıp bebişlerimi gelip,12 gün sonunda pozitifi görsem inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?