İğne yaptırmamı ve progestanı dörde çıkarmamı söyledi. Kızlar duanızı eksik etmeyin. Yarın kan testi yaptıracağım
Canım dualarımız seninle stres yapma nasipse olucak, umutsuz olma rabbim inşallah hepimizin yuzunü güldurur

Adet sancısı gibi ağrım var kızlar. Sanki adetim gelecekmiş gibi hissediyorum. Hiç umudum yok hiç
Daha onceki transferinde yasamismiydin bu kanamayi.burdan okudugum kadarila tutunma kanamasida olabiliyor.icini rahat tut canim bebislerin seninledir.test konusuna gelince benim fikrim yapma derim negetif gorursen demore olursun olcagi varsa bile seni olumsuz etkiler biraz daha sabir canim.

sağol canım seninde yeni yılın kutlu olsun.evet bu kalınlık iyi ama benim gitmeme 6 gün daha var ve 5.gün olursa bir 4-5 günde ordan onun için endişe ediyorum
Canim sen ilaclar disinda baska bir sey kullandinmi kisa surede iyi kalinlasmis.ultregestan kullanmaya baslayinca biraz gerileme oluyor.bence kalin olmasi ince olmasindan daha avantajli.bakalim dr ne diycek

Evet canim gecen seferde olmustu. Hamileydim. Proluton iğne yaptırdım dün. Yinede içim rahat değil. Biraz önce kan verdim. Öğleden sonra alıcağım sonucu.

iyi haberler alırsın inş canım, adet ağrısı gibi ilaçlar yapıyor yan etkileri moralini bozma
Evet canim gecen seferde olmustu. Hamileydim. Proluton iğne yaptırdım dün. Yinede içim rahat değil. Biraz önce kan verdim. Öğleden sonra alıcağım sonucu.

[QUOTE post: 38690027, member: 147937"]Sonuç pozitif kızlar[/QUOTE]
Allah tamamına erdirsin inşallah. Bebisi veya bebislerin seni birakmiyacak. Ama onlara guc vermenin yolu pozitif düşünmeye çalışmaktır.
Hayırlı olsun

Bebeğini kucağına aldığın günü de göreceğiz ve mutlulukla kutlayacağız canım ..

Sağol Kanbar Kanbar, darısı senin başına canım. İnşallah sağlıklı kucağıma alırım bebiş/ lerimi. Sanada hayırlı yolculuklar. Herşey gönlünce olur inş.

Merhaba limonatam,senin tedavin basladimi?hangi asamada rahim kalinligini olcturdun?benimde yarin ulttasyon var bakalim rahim kalinligim ne kadar olmu?su kalinlasma problemini atlatabilsem cok rahatlicam.Allah yardimcimiz olsun.
Merhaba umut 14 ben bu haftasonu doktora gidicem, henüz başlamadık daha ölçülmedim, bende çok ince, tedaviyle inşallah normal kalınlığa ulasır

Sağol Kanbar Kanbar, darısı senin başına canım. İnşallah sağlıklı kucağıma alırım bebiş/ lerimi. Sanada hayırlı yolculuklar. Herşey gönlünce olur inş.
İnşallah Kivfacım içim kıpır kıpır...Az kaldı,yolculuğa,bir gidip alıp bebişlerimi gelip,12 gün sonunda pozitifi görsem inşallah...

Merhaba umut 14 ben bu haftasonu doktora gidicem, henüz başlamadık daha ölçülmedim, bende çok ince, tedaviyle inşallah normal kalınlığa ulasır
İnşallah canım..

Tedavi oncesi ince olmasi normal ilaclarla kalinlasir kafana takma sakin ben o hatayi yaptim psikolojik olarak olsa gerek kalinlasma problemi yasadim sen yapma rahat ol canim

İnşallah Kivfacım içim kıpır kıpır...Az kaldı,yolculuğa,bir gidip alıp bebişlerimi gelip,12 gün sonunda pozitifi görsem inşallah...
Kanbar sen ilaclara basladinmi?hersey yolunda giderse ayni zamanda transferimiz olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…