Adetimin gecikmesi icin 10 tane makul sebebim varken ben hayallere daliyorum :'( allah hepimize o guzel duyguyu yasatsin...

Canim geçmiş olsun sakın uzulme gec olsun güç olmasın.

Cok gemis olsun canim.boylesi daha iyi olmus sakin kendini uzme moralinide bozma.Dr iyi niyetliymis o halinle transfer yapsaydi embriyolarinda paranda bosuna giderdi.burda okumustum senin durumundaki bir arkadasa transfer yapmislardi malesefki tutmamisti.cogu bu durumu iyice ticarete ceviriyor bizler onlar icin sadece bir mustrriyiz duygularimizin sagligimizin hic bir onemi yok.insallah bir dahaki aya olacak canim.en son rahim kalinligin kac olmustu?

Adetimin gecikmesi icin 10 tane makul sebebim varken ben hayallere daliyorum :'( allah hepimize o guzel duyguyu yasatsin...
.
umudunu yikmak istemiyorum ama kullandigin ilaclar hamilelik olmasada adetini geciktiriyor.bir gun umudunun gerceklesecegine inan canim umut ve inanmak bizler icin cok onemli bizleri ayakta tutuyor birgun hepimiz anne olcaz insallah

Merhaba kızlar ben Dünya Tüp Bebek Berk beye gittim. Çok çok tatlı bir insan. Dönüşte tesadüf aynı uçakta olduğumuzdan birlikte hava alanına gittik. Tanıma fırsatıda buldum. iyi bir insan. Hemşirelerde kibar ve destekleyici hele ki o transfer esnasında idrar kesem dolu değil diye sonda takılırken hemşire hanımın beni sabırla sakinleştirmesi ve güven vermesi mükemmeldi ki ben pek insanların sözlerini umursamam. Biraz tersimdir. Doktor beye de bir sürü soru sordum. Her sorumu gülümseyerek cevapladı.
Bu arada dün test yaptırdım. Sonuç 19.97 düşük pozitif. Perşembe tekrar baktıracağım. Umarım artar.
Hepinize iyi şanslar diliyorum.

Merhaba
Rahim kalınlığın yeterli olmadığından sana transfer yapılamamış . Bir daha ki ay belki dozajı artırarak tekrar deneyecekler. Yalnız döllemeyi yapmamaları ilginç. Bildiğimdöllemeyi yapıp sonra embriyoları dondururlardı. şaşırdım ama belki onların yöntemi budur. Bir arkadaşın transferde şekeri yükselmiş. 6 ay ertelenmişti şeker kontrol altına alınana dek. Dondurulmuş embriyoyla şu an bir kızı var
(Bu arada donasyon değil ama farketmezde sanırım.)
Bu arada paketi kabul etmek zorunda değilsin. Ben hepsiyle görüşmüştüm. Dünya Tüp bebek eğer 500 euro fiyattan düştü. Eşim zaten aynı gün gelip döndü ben de 1 gece Kıbrıs'ta öğretmen evinde kaldım. Onu da Dünya Tüp bebekten bana tavsiye ettiler. Uçak masraflarımı kendim karşıladım. Benim ki 280 tl eşimin ki 450 tl tuttu. Öğretmen evine de 100 tl verdim. Zaten kalmamız imkansızdı. Kardeşim doğum yaptı ve kimse bu durumu bilmiyor. Gizlice kaçtık :)

Ah canım yaa hem sevindim hem üzüldüm. ben de 3 tane tutsa ne yaparım diyordum. Ben kıyamam diyordum ama dördü için rahminde yeteri kadar yer yok gibi. Bazen şansa sağlıkla doğabiliyorlar ama erken doğum riski hepsinin hayatına malolabilir. Zor bir karar canım benim Allah yardımcın olsun.
Bu arada sakıncası yoksa neden sana 4 tane kondu? Rahimde problemmi vardı?

Merhaba
Rahim kalınlığın yeterli olmadığından sana transfer yapılamamış . Bir daha ki ay belki dozajı artırarak tekrar deneyecekler. Yalnız döllemeyi yapmamaları ilginç. Bildiğimdöllemeyi yapıp sonra embriyoları dondururlardı. şaşırdım ama belki onların yöntemi budur. Bir arkadaşın transferde şekeri yükselmiş. 6 ay ertelenmişti şeker kontrol altına alınana dek. Dondurulmuş embriyoyla şu an bir kızı var
(Bu arada donasyon değil ama farketmezde sanırım.)
Bu arada paketi kabul etmek zorunda değilsin. Ben hepsiyle görüşmüştüm. Dünya Tüp bebek eğer 500 euro fiyattan düştü. Eşim zaten aynı gün gelip döndü ben de 1 gece Kıbrıs'ta öğretmen evinde kaldım. Onu da Dünya Tüp bebekten bana tavsiye ettiler. Uçak masraflarımı kendim karşıladım. Benim ki 280 tl eşimin ki 450 tl tuttu. Öğretmen evine de 100 tl verdim. Zaten kalmamız imkansızdı. Kardeşim doğum yaptı ve kimse bu durumu bilmiyor. Gizlice kaçtık :)

evet haklısın canım,çok şükür ki doktorum bana dürüstçe davrandı
ne kadar doğru karar verdiğimi birkez daha anladım
inşallah hayırlısıyla gelecek ay alıp gelicem bebeğimi
inşallah
en son rahim kalınlığı 8.5

Son düzenleme:
hayırlı olsun transferin AED
ne zaman gittin canım,bizde pazartesi ordaydık

Merhaba canım, güzel bir haber pozitif olması. İnşallah güzel katlanır değerin. Perşembe güzel haberini bekliyoruz.

canım arkadaşlarım size çok güzel bir haberim varrrrrr sonucum pozitifffffff inşallah katlanarak güzel devam eder....çok mutluyum inanamıyorum kaç yıllık hasretimiz sona erecek Rabbimin izniyle.sizler içinde dua edicem canım arkadaşlarım çeken bilir özellikle bu yolla bebeklerine kavuşmak için uğraşan bütün burdaki canım arkadaşlarıma Rabbim en kısa zamanda onlarada naip et Ya Rabbim.aminn aminnn aminnnn.dua edin bana da Allah ım sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah....darısı sizlerin başına.....

Hayirlisi olsun canim inaniyorumki degerin yukselecek belkide bir tanesi tutundugu icin degerin dusuktur moralini bozma.burdan cok okuduk degeri dusuk olup sonradan yukselenleri.allah kucagina almayi nasip etsin.

Reactions: AED
Demek persembeyi bekleyemedin:) gozun aydin hayirlisi olsun olsun canim.saglikla kucaginada alirsin insallah.senin olcagini hissetmistim zaten.darisi bizlerin basina insallah.bende bugun bebislerimle donuyorum umarim benimledirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…