Canim geçmiş olsun sakın uzulme gec olsun güç olmasın.gideceğimiz akşam çok az leke geldi tam kan gibi değil
doktor beyle görüştüm aradım ne olduğunu bilemeyiz şimdi,gel bir muayene edeyim dedi
ve muayenede rahim duvarının dökülmeye başladığını söyledi,kalınlık henüz duruyormuş ama az az sızıntı var dedi
bu durumda transfer yapamayacağını iptal etmek zorunda olduğumuzu anlattı
çok çok üzgünüm
fartulal verdi bir ay sonra tekrar gideceğiz
Cok gemis olsun canim.boylesi daha iyi olmus sakin kendini uzme moralinide bozma.Dr iyi niyetliymis o halinle transfer yapsaydi embriyolarinda paranda bosuna giderdi.burda okumustum senin durumundaki bir arkadasa transfer yapmislardi malesefki tutmamisti.cogu bu durumu iyice ticarete ceviriyor bizler onlar icin sadece bir mustrriyiz duygularimizin sagligimizin hic bir onemi yok.insallah bir dahaki aya olacak canim.en son rahim kalinligin kac olmustu?gideceğimiz akşam çok az leke geldi tam kan gibi değil
doktor beyle görüştüm aradım ne olduğunu bilemeyiz şimdi,gel bir muayene edeyim dedi
ve muayenede rahim duvarının dökülmeye başladığını söyledi,kalınlık henüz duruyormuş ama az az sızıntı var dedi
bu durumda transfer yapamayacağını iptal etmek zorunda olduğumuzu anlattı
çok çok üzgünüm
fartulal verdi bir ay sonra tekrar gideceğiz
.Adetimin gecikmesi icin 10 tane makul sebebim varken ben hayallere daliyorum :'( allah hepimize o guzel duyguyu yasatsin...
umudunu yikmak istemiyorum ama kullandigin ilaclar hamilelik olmasada adetini geciktiriyor.bir gun umudunun gerceklesecegine inan canim umut ve inanmak bizler icin cok onemli bizleri ayakta tutuyor birgun hepimiz anne olcaz insallahKizlar dondurulmus transferim kasimin sonunda yapildi test gunu ilaclari biraktim negatifi gorunce 3 gun sonrada adet oldum ama bu ay 10 gun gecti ne gelen var ne de giden...daha once hic adet gecikmesi yasamadim.ilk tupten sonrada hic gecikme olmadi.gunu gunune oldum ama bu sefer 10 gun geçti...ilac olarak estrofem ve progestan kullandim.bunlar duzensizlik yapar mi yoksa bi umut olabilir mi?lutfen cvp verin umutlanmak istemiorum ama elimde degil dusunmeden duramiyorum
Amin canim insallah tutunmuslardirTransferin hayırlı olsun canım inş bebeklerin tutunur cnm
Amin amin o guzel haberi yazayim artikhayırlı olsun canım,inşalllah hamile haberlerinide alırız burdan
Amin insallah canim.seninde guzel haberini bekliyoruzhayırlı olsun canım transferin,12 gün sonra buradan güzel haberler vermen dileğiyle.....
Cok sagol canimtranaferin hayirli olsun cnm.
Merhaba bende donasyon ile hamile kaldim. Henuz kucagima almadim fakat biz yumurta nakli diyoruz fakat bize hucre nakli yapiliyor embriyo hucreleri bizim kanimizla canimizla cogaliyor benim ablam ve kizkardesim esleri ile esmerler ve dogal yolla hamile kaldilar iki ciftinde cocuklari sarisin biri mavi gozlu biri yesil gozlu ailenizde mutlaka ten rengi goz rengi burun yapisi kulak yapisi boyu posu farkli cesitli insanlar vardir zaten hickimsenin cocugu %80 bile anneye babaya benzemiyorki o embriyo rahmine yerlesince o kasik agrilarini o mide bulantilarini hissedince senin bebegin oluyor onu kaybetmemek icin nasil yatacagini nasil adim atacagini hesapliyorsun.Benim yuklenen 4 ude tuttu ve drlar reduksiyon ile indirgeme dediler ben simdi 2 gozum 2 cesme hangisinden vazgecerim diye agliyorum aglarken bile korkuyorum onlara bisey olacak diye cunku onlar canimdan can ile besleniyorlar. Biz deisterdik kendi genlerimizi tasisin diye ama napalim olmuyor işte biz ayip bisey yapmiyoruz.Allah urememizi emretmis cok tedaviler gorduk cok ameliyatlar olduk cokkk denedik bizde boyle ureyecegiz kaderimiz buymus.Zor bir karar sureci Allah yardimcin olsun.
Herkese Günaydın. Cumartesi Kıbrısdaydım. Halil Bey ile de Şevket Bey ile de görüştüm. Kesinlikle Halil Bey daha kararlı .Rahim Filmimi ; test sonuçlarımı tek tek inceledi ; rahim kalınlığımı-yumurtalarımı dikkatlice inceledi ; hatta rahim kalınlığım 8 mm olması gerekirken 7 mm olduğu için işlemden önce 5 gün fizik tedavi dedi. Ama Şevket Bey test sonuçlarıma da ; rahim filmimi de de çok dikkatli bakmadı. Doğuş Tüp Bebeği biraz da ticari buldum. Örneğin paket sunması (benim kendi düşüncem) oraya tatile gelmişiz ; olumsuz bir durumda yine gelirmişiz izlenimi yarattı. Ama Doğuş Can Bey çok ilgili , araştırmacı ve sıcak. Ayrıca Halil Bey çatlama olduktan sonra yumurtaları alıp ; diğer ay transfer yapacağını iletti. Sizce bu işlemin olumsuz olma ihtimali daha yüksek değil mi? Yumurtaları alır almaz döllemek mi lazım ; 1 ay dondurup öbür ay transfer etmek de kaybımız büyük mü? Ben 1 ay daha kaybetmek istemiyorum ama doğrusu oysa değer...
sağol canımCanim geçmiş olsun sakın uzulme gec olsun güç olmasın.
evet haklısın canım,çok şükür ki doktorum bana dürüstçe davrandıCok gemis olsun canim.boylesi daha iyi olmus sakin kendini uzme moralinide bozma.Dr iyi niyetliymis o halinle transfer yapsaydi embriyolarinda paranda bosuna giderdi.burda okumustum senin durumundaki bir arkadasa transfer yapmislardi malesefki tutmamisti.cogu bu durumu iyice ticarete ceviriyor bizler onlar icin sadece bir mustrriyiz duygularimizin sagligimizin hic bir onemi yok.insallah bir dahaki aya olacak canim.en son rahim kalinligin kac olmustu?
hayırlı olsun transferin AEDMerhaba
Rahim kalınlığın yeterli olmadığından sana transfer yapılamamış . Bir daha ki ay belki dozajı artırarak tekrar deneyecekler. Yalnız döllemeyi yapmamaları ilginç. Bildiğimdöllemeyi yapıp sonra embriyoları dondururlardı. şaşırdım ama belki onların yöntemi budur. Bir arkadaşın transferde şekeri yükselmiş. 6 ay ertelenmişti şeker kontrol altına alınana dek. Dondurulmuş embriyoyla şu an bir kızı var
(Bu arada donasyon değil ama farketmezde sanırım.)
Bu arada paketi kabul etmek zorunda değilsin. Ben hepsiyle görüşmüştüm. Dünya Tüp bebek eğer 500 euro fiyattan düştü. Eşim zaten aynı gün gelip döndü ben de 1 gece Kıbrıs'ta öğretmen evinde kaldım. Onu da Dünya Tüp bebekten bana tavsiye ettiler. Uçak masraflarımı kendim karşıladım. Benim ki 280 tl eşimin ki 450 tl tuttu. Öğretmen evine de 100 tl verdim. Zaten kalmamız imkansızdı. Kardeşim doğum yaptı ve kimse bu durumu bilmiyor. Gizlice kaçtık :)
Merhaba canım, güzel bir haber pozitif olması. İnşallah güzel katlanır değerin. Perşembe güzel haberini bekliyoruz.Merhaba kızlar ben Dünya Tüp Bebek Berk beye gittim. Çok çok tatlı bir insan. Dönüşte tesadüf aynı uçakta olduğumuzdan birlikte hava alanına gittik. Tanıma fırsatıda buldum. iyi bir insan. Hemşirelerde kibar ve destekleyici hele ki o transfer esnasında idrar kesem dolu değil diye sonda takılırken hemşire hanımın beni sabırla sakinleştirmesi ve güven vermesi mükemmeldi ki ben pek insanların sözlerini umursamam. Biraz tersimdir. Doktor beye de bir sürü soru sordum. Her sorumu gülümseyerek cevapladı.
Bu arada dün test yaptırdım. Sonuç 19.97 düşük pozitif. Perşembe tekrar baktıracağım. Umarım artar.
Hepinize iyi şanslar diliyorum.
Merhaba kızlar ben Dünya Tüp Bebek Berk beye gittim. Çok çok tatlı bir insan. Dönüşte tesadüf aynı uçakta olduğumuzdan birlikte hava alanına gittik. Tanıma fırsatıda buldum. iyi bir insan. Hemşirelerde kibar ve destekleyici hele ki o transfer esnasında idrar kesem dolu değil diye sonda takılırken hemşire hanımın beni sabırla sakinleştirmesi ve güven vermesi mükemmeldi ki ben pek insanların sözlerini umursamam. Biraz tersimdir. Doktor beye de bir sürü soru sordum. Her sorumu gülümseyerek cevapladı.
Bu arada dün test yaptırdım. Sonuç 19.97 düşük pozitif. Perşembe tekrar baktıracağım. Umarım artar.
Hayirlisi olsun canim inaniyorumki degerin yukselecek belkide bir tanesi tutundugu icin degerin dusuktur moralini bozma.burdan cok okuduk degeri dusuk olup sonradan yukselenleri.allah kucagina almayi nasip etsin.Merhaba kızlar ben Dünya Tüp Bebek Berk beye gittim. Çok çok tatlı bir insan. Dönüşte tesadüf aynı uçakta olduğumuzdan birlikte hava alanına gittik. Tanıma fırsatıda buldum. iyi bir insan. Hemşirelerde kibar ve destekleyici hele ki o transfer esnasında idrar kesem dolu değil diye sonda takılırken hemşire hanımın beni sabırla sakinleştirmesi ve güven vermesi mükemmeldi ki ben pek insanların sözlerini umursamam. Biraz tersimdir. Doktor beye de bir sürü soru sordum. Her sorumu gülümseyerek cevapladı.
Demek persembeyi bekleyemedin:) gozun aydin hayirlisi olsun olsun canim.saglikla kucaginada alirsin insallah.senin olcagini hissetmistim zaten.darisi bizlerin basina insallah.bende bugun bebislerimle donuyorum umarim benimledirler.canım arkadaşlarım size çok güzel bir haberim varrrrrr sonucum pozitifffffff inşallah katlanarak güzel devam eder....çok mutluyum inanamıyorum kaç yıllık hasretimiz sona erecek Rabbimin izniyle.sizler içinde dua edicem canım arkadaşlarım çeken bilir özellikle bu yolla bebeklerine kavuşmak için uğraşan bütün burdaki canım arkadaşlarıma Rabbim en kısa zamanda onlarada naip et Ya Rabbim.aminn aminnn aminnnn.dua edin bana da Allah ım sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah....darısı sizlerin başına.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?