Aslinda dokulecek kadar kalin degilmis ama belkidede kisiden kisiye degisiyordur.Her iste bir hayir vardir canim.bu tedavini ona gore yaparlar

Merhaba canım, güzel bir haber pozitif olması. İnşallah güzel katlanır değerin. Perşembe güzel haberini bekliyoruz.
Merhaba canim,nasilsin?hamilelik nasil gidiyor?seni merak ediyordum gecende sana yazmistim sanirim okumadin

Demek persembeyi bekleyemedin:) gozun aydin hayirlisi olsun olsun canim.saglikla kucaginada alirsin insallah.senin olcagini hissetmistim zaten.darisi bizlerin basina insallah.bende bugun bebislerimle donuyorum umarim benimledirler.
seninledirler canım merak etme sen,güzel şeyler düşün....darısı sizlerin başına.....Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkartmasın....

Hayırlı olsun canım.rabbim kucağında almayı nasip etsin darısı bizlere

Merhaba canim,nasilsin?hamilelik nasil gidiyor?seni merak ediyordum gecende sana yazmistim sanirim okumadin
Görmemisim kusuruma bakma. Benim biraz zorlu geciyor. Düsük tehlikem var dinleniyorum. Iki kese göründü, kalp atisinida duyduk ancak kanamamda var. Insallah gecer yakinda

Kardelennur inan cok sevindim. Bebeklerimizi saglikli kucagimiza aliriz insallah

Hayırlı olsun canım.rabbim kucağında almayı nasip etsin darısı bizlere

Kardelennur inan cok sevindim. Bebeklerimizi saglikli kucagimiza aliriz insallah
çok teşekkür ediyorum kızlarrr.inşallah güzelce katlanırda sağlıcakla büyür bebişlerim.limonatam darısı senin başına canım inşallah seninde burdan güzel haberlerini okuyacağız.
kivfacım olsun kanaman istirahat et iğne verdiyse doktorun onu yaptır ,dikkat et kendine Rabbim hepimizin bebişlerini korusun..

Canım kardelenim inan bende günlerdir ara ara bakıp çıkıyirdum.senin haberini bekliyordum.inan gözlerim dolarak okudum.çok ama çok sevindim.twbrik ediyorum seni güzel anne...

Canım kardelenim inan bende günlerdir ara ara bakıp çıkıyirdum.senin haberini bekliyordum.inan gözlerim dolarak okudum.çok ama çok sevindim.twbrik ediyorum seni güzel anne...
canım arkadaşpm benim Alah razı olsun beni yalnız bırakmadınız.Allah ıma çok şükür,inşaalah sağlıcaklada kucağımıza alırız....

Bana transferden once 3 tane koyacaz dediler transferden sonra ogrendim 4 tane koyduk dediler. O gun 3 bayandik transferi olan bende dahil herkese 4 tane yuklemislerdi.Rahimde sorunum yok cok şükür. Digerleri ile gorustum birinin hic tutmamis. Oburu ikiz olmus benim de hepsi tuttu şans

maşallah cnm, Rabbim değerini kat kat artırsın ve sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın

Allah yardımcın olsun canım keşke sana sormadan 4 tane koymasalarmış. Bildiğim kadarıyla sorun olanlara fazla koyuyorlar. Seninkinin tutma ihtimali yüksekken haksızlık etmişler. Vermesi zor bir karar ama işte verilmek zorunda. Allah tekrar yardımcın olsun

Görmemisim kusuruma bakma. Benim biraz zorlu geciyor. Düsük tehlikem var dinleniyorum. Iki kese göründü, kalp atisinida duyduk ancak kanamamda var. Insallah gecer yakinda
Cok gecmis olsun canim sikma canimi bu kez bebislerin seni birakmiycak birazcik annelerini uzuyorlar eminim o da gecicektir.Allah emeklerini bosa cikarmasin

Çok sağol canım inşallah allah banada nasip eder, gelişmelerini bekliyoruz canım

hayırlı olsun canım çok sevindimmmmm
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

maşallah cnm, Rabbim değerini kat kat artırsın ve sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın

hayırlı olsun canım çok sevindimmmmm
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
çok teşekkür ederim arkadaşlarım benim,Rabbim sizlere nasip etsin inşallah dualarım sizinle.sizlerde bana dularınızı eksik etmeyin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…