- 22 Ekim 2013
- 257
- 210
- 83
Hadi hayırlsı olsun canım.Başladı sürecin artık.Gittim canım cylo verdi kıbrıs tüp bebek bahçeci gurubuna gidiyorum canım kısmetse nisanda aksilik cikmazsa
yaa öylemii bilmiyordum ama bende arada senin yazılarını görüyor okuyordum..
bende seninle tamamen aynı durumdayın hastane araştırıyorum acaba orasımı burasımı neresi olsun diyorum.. kanbarda bana umut oldu ikizlerle Firdevs hanımda.. bakalım işte biraz daha böyle arkadaşları okuma modunda takip edeceğim sonra inşallah iyi bir yerde bebişlerimize kavuşuruz cnm.. ben çok bunaldım artık çünkü yaşımda geçiyor..
Canım sanmıyorum sorun olacağını, ama tedaviye başlayınca ben de düşünmüyor değilim acaba saçımı boyatmasam daha mı iyi olur diye.Kızlar bisey sormak istiyorum ben bugün cylo pronognovaya basliycam ama saçımı boyatmak istiyorum boyatsam zararı olur mu hap içerken
Canım histeroskopi sonrasında iki ay beklenmesi gerekiyormuş, mayıs gibi olacak galiba tedavim.yok cnm hastane seçimi konusunda verdiğin karar demek istemiştim bende araştırma modundayımda hastaneleri:)) tabiki bizler hepimiz zaten başka yollardan geçerek bu sürece mecburen geliyoruz..
nezaman tedaviye başlamayı düşünüyorsun cnm.
Canım ben de bir süre bu topiğin tamamını okudum, notlar aldım, yaşananlara baktım ve sağolsun bu topikte hamile olan arkadaşlar da bana yardımcı oldular. Ben Firdevs Hanımla tedaviye başlamaya karar verdim. Bu ay histeroskopi olucam, iki ay sonra da tedavim olacak. Anlıyorum canım seni ,sen çok uzun zamandır bu tedavilerle uğraşıyorsun, çok normal yorulman, biz de insanız sonuçta, her ne kadar güçlü ve kararlı olsak da bu tedaviler normal hayatımızı yaşamamıza engel oluyor ister istemez, yıpranıyoruz.Sen de canım inşallah en kısa sürede kararı verip, tedavine başlar ve bebişine/bebişlerine kavuşursun...
limonatammm sana doktor neden bu ilacı verdi? Önceden regl düzene girsin diye mi? Bana doğum kontrol hapı kullanmamı söylediler tedaviye kadar.Kızlar bisey sormak istiyorum ben bugün cylo pronognovaya basliycam ama saçımı boyatmak istiyorum boyatsam zararı olur mu hap içerken
hemen hemen aynı dönemlerde başlamış oluruz canm, ben son bi atak daha yapacağım memorial için bakalım yumoşların durumu iyiyse sonkez deneyeceğim orada, geçen ay başlamadı memorial beğenmedi yumurtalarımı.. değilse seninle aynı dönemlerde başlamış oluyoruz hemen hemen..Canım histeroskopi sonrasında iki ay beklenmesi gerekiyormuş, mayıs gibi olacak galiba tedavim.
Canım doktorum 2 ay geçmesi gerekiyor dedi, Kıbrıs ise bir ay geçsin yeter dediler ama bilmiyorum. Sen de yaptırmıştın canım histeroskopi , yeni tedaviye kaç ay sonra başladın.Histeroskopiden sonraki ikinci adetle mi başladın?sağol canım, evet benim normal hayatımı çok engelledi tedaviler.. herşeyimi tedaviye yönelik değiştirmek zorunda kaldım yıllar içinde.. tabi pes etmek yok cnm yola devam son hızla..:)) histreskopiden sonra hemen başlayacakmısın yoksa ara verecekmisin.. histereskopiden sonraki ilk iki ayda tedavi olunca biliyorsun tutunma olasılığıda yükseliyormuş..
Canım inşallah kendi yumoşların bu ay atak yapar ve denersin. Ama olmazsa da çaresiz değiliz ne mutlu ki:)))hemen hemen aynı dönemlerde başlamış oluruz canm, ben son bi atak daha yapacağım memorial için bakalım yumoşların durumu iyiyse sonkez deneyeceğim orada, geçen ay başlamadı memorial beğenmedi yumurtalarımı.. değilse seninle aynı dönemlerde başlamış oluyoruz hemen hemen..
Canım doktorum 2 ay geçmesi gerekiyor dedi, Kıbrıs ise bir ay geçsin yeter dediler ama bilmiyorum. Sen de yaptırmıştın canım histeroskopi , yeni tedaviye kaç ay sonra başladın.Histeroskopiden sonraki ikinci adetle mi başladın?
Canım inşallah kendi yumoşların bu ay atak yapar ve denersin. Ama olmazsa da çaresiz değiliz ne mutlu ki:)))
histereskopide rahim kendini yeniliyorya bunun ilk üç ay iyi bir etkisi oluyormuş tutunması için.. sana histereskopide ne yapılacağıda önemli cnm... çok ağır bir cerrahi işlem yapılmamışsa 1 ay geçmesi yeterli olur demişlerdi..
bende histereskopi ve laparaskopi yaptırdım cnm ve hemen peşinden faydasını görmüştüm..
Canım rahimde bir çöküntü ve çıkıntı gibi işte tam anlamadım ama şeklinde sorun var onu törpüleriz dedi:))) Sonra iki ay beklemelisin dedi, eğer iki adet beklemem gerekiyorsa mayıs, ama ikinci adette tedaviye başlayabilirsem nisanda tedavim başlayabilir.Ben de şimdi internette araştırıyorum en doğru zamanı.
canım benim rahim tavanım çöküktü ve rahim tavanını kaldırdı memorialda semra kahraman..
ama o sırada ben laparaskopi ile sol tüpümüze aldılar enfeksiyonlu ve boğum boğummuş..
bende lap den dolayı ilk iki adette bekletmiş 3. adette başlatmışlardı.. sadece histereskopide nasıl olur bilmiyorum sorarsın firdevs hanıma..
Canım sorarım, operasyonu bir atlatayım da. Sen de iyiki yaptırmışsın canım doktorların hepsi istemiyor ama histeroskopi önemli.Ben iki kere tüp bebek tedavisi gördüm ve rahmimde sorun olduğunu ne bu doktorlar ne de arada gittiğim diğer doktolar farketmedi.
benimde 7 tedavi boyunca rahimdeki ve tüpdeki sorunu hiçbi doktor anlamadı cnm..
ve aynı rahim filmi ile arada kaç tane tedavi geçirdim hepsi tertemiz sorunsuz dedi.. hiçbir doktorumu hist ve lap ye ikna edemedim.. ilk semra hn sorunu farketti sonuncu doktorum.. ben ona güvenemedim o filmle kaç yere daha gidip danıştım hepsi yine sorun yok dedi:)) bende zaten kaçıncı tedavi bosver ne kaybedeceğim dedim kadın ne dediyse yaptırdım orada...
lap ve hist den sonra 8. tedavimde ilkkez gebe kaldım.. ama 11. haftada kalbi durdu oda ayrı bi şansızlık oldu.. ama sonuçta hamile kaldım kaç hafta sorunsuzca taşıdım..
Canım kaybetmen çok üzücü bebeğini ama bir de şu var ki ,artık hamile kalabiliyorsun. İnşallah bundan sonraki tedavinde de kalacaksın. Doktorların aynı filme bakıp da görememelerine anlam veremiyorum açıkçası.Ama geçmişteki doktorlara kızmayı bıraktım ben, allah bildiği gibi yapsın onları.
Canım inşallah:)))Hadi iyi geceler görüşürüzevet cnm bende eskiden geçmiş doktorlarıma çok kızardım, nedense artık o kızma dönemlerini bıraktım hepsi ne hali varsa görsün diyorum içimden..
sağol hayatım inşallah hepimiz kalacağız..
Bende HİT ve Firdevs hanim arasinda gidip geliyorum henuz karar veremedim.iki negatif donasyonum var.bu kez cok endiselerim var.Bana hit ile ilgili dusuncelerini anlatirmisin birazBen hit te yaptırdım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?