Benceilk sayfalardan itibaren oku canim,ben öyle yaptım,deneyimli arkadaşların yaşadıkları yol gösterici oluyor.Sonra merkezlere mail atarBende HİT ve Firdevs hanim arasinda gidip geliyorum henuz karar veremedim.iki negatif donasyonum var.bu kez cok endiselerim var.Bana hit ile ilgili dusuncelerini anlatirmisin biraz
Kararını ona gore verirsin. Zor bir şey merkeze karar vermek canım.Benceilk sayfalardan itibaren oku canim,ben öyle yaptım,deneyimli arkadaşların yaşadıkları yol gösterici oluyor.Sonra merkezlere mail atar
Stres yapma ve keyfine bak bu süreçte, buradaki herkes icin dua ediyorum, senin icin de dualarım.Rahim kalınlığın gayet iyi cnmArkadaslar geldik..oteldeyim 5 gun bekleyecegiz.Bu gun burada baktilar 8.3 cikti kalinlik jele de baslicam..Bes gun gecmez simdi ..ne olur dualarinizi eksik etmeyin...
Kucağımıza almadan hiçbirşeyin garantisi yok,Allah hepimizin sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.Paylaştığın şey önemli,teşekkür ederim ben kendi adıma.kaçıncı ay kaybettin canım Bebeğini,çok üzüldüm.Yeniden deneyecek misin?Merhaba arkadaslar
Bende 2014 de firdevs hn da yumurta donasyonu yaptim ve pozitif sonuc aldim ancak daha sonra kanamam oldu ve kaybettim.bebislerine kavusan arkadaslari kutluyorum ve saglikli bir hamilelik diliyorum.tedavi surecinde olanlara da hayirlisiyla bebeklerine kavudmalarini diliyorum.cok zor bir yol oldugunu ve en zorunun da karar vermek oldugunu bildigim ve tecrube edindigim icin bu asamada olan arkadaslara faydasi olabilecegini dusundugum ve internette buldugum bir bilgiyi sizlerle paylasmak istedim.bebegin anne karninda buyurken kan yoluyla hormon vs daha cok seyaldigini bizim ruh halimizin yediklerimizin bebegin kisiligini etkiledigini hepimiz biliyoruz.aynen kopyalamak istedim fakat beceremedim .ozetle 28 ocak 2008 de blog.milliyet.com.tr/hertelden dayfasindaki biryazida su bilgi var."her ne kadar 23 kromozom babadan 23 kromozom anneden gelerek birlessede kromozom alti bir gen grubunun sadece anne yumurtasinda bulundugu tespit edilmistir.buda anne rahminde gelismekte olan ceninin gen alisverisinin ddevam ettiginin gostergesidir." Yani bu durumda bebek bizlerdende gen aliyor .
Sevgilerimle
Rica ederim sevgili kanbar bir nebzede olsa birilerine faydam olursa ne mutlu bana cunku buraya gelen herkes zaten yeteri kadar gucluklerle yorulmus oluyor en azindan bizleri mutlu edecek birseyler paylasmak istedim.sen cok pozitif ve kararli bir annesin ve inaniyorumki bebislerinide allahin izniyle kucagina alacaksin.benim 4 haftaliktan itibaren zaman zaman hep kanamalarim oldu ve sonundada kaybettim.simdi biraz toparlanmaya calisiyorum belki burda bir kez daha deneyip sonra kararimi vericem.Kucağımıza almadan hiçbirşeyin garantisi yok,Allah hepimizin sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almasip etsin.Paylaştığın şey önemli,teşekkür ederim ben kendi adıma.kaçıncı ay kaybettin canım Bebeğini,çok üzüldüm.Yeniden deneyecek misin?
hayırlı olsun canımbenim.güzel haberlerını beklıyoruziyi akşamlar
yarın gidiyorum pazarda transferim var benim için dua edin
çarşambaya kadar kalıcam
inşallah sizlere güzel haberler verebilirim
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Bence test gününü bekle,idrar testleri yanıltıcı oluyor. Zaten daha test günün gelmemiş,boşuna canını sıkma canim.Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah...Arkadaslar Nasılsıniz. Ben bu gün biraz stresli yim çarşamba test gunum bu gün idrar testi yaptım negatif çıktı .çıkar mı çıkmaz mi bilmiyorum ama umudumu sanki yitirdim. Allah hazırlıyor beni negatif sonuca sanırım. Erken mi sizce böyle düşünmek için.
Genelde 5.gun embriyo su erken belli oluyormuş dediler .ne biliyim olmasada olum dil ya hayırlısı olsun.insallah süpriz bir şekilde pozitif görürüm. Dünden beri zaten bir umutsuzluk kapladı içimi .önce öyle değildim. Belirti filan da yok sanki önceleri card şimdi hiç yok. nasip diyorum artıkBence test gününü bekle,idrar testleri yanıltıcı oluyor. Zaten daha test günün gelmemiş,boşuna canını sıkma canim.Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah...
Genelde 5.gun embriyo su erken belli oluyormuş dediler .ne biliyim olmasada olum dil ya hayırlısı olsun.insallah süpriz bir şekilde pozitif görürüm. Dünden beri zaten bir umutsuzluk kapladı içimi .önce öyle değildim. Belirti filan da yok sanki önceleri card şimdi hiç yok. nasip diyorum artık
İnanıyorum ki,tüm kalbimle Rabbimden diliyorum ki bu kez anne ol canım.Rica ederim sevgili kanbar bir nebzede olsa birilerine faydam olursa ne mutlu bana cunku buraya gelen herkes zaten yeteri kadar gucluklerle yorulmus oluyor en azindan bizleri mutlu edecek birseyler paylasmak istedim.sen cok pozitif ve kararli bir annesin ve inaniyorumki bebislerinide allahin izniyle kucagina alacaksin.benim 4 haftaliktan itibaren zaman zaman hep kanamalarim oldu ve sonundada kaybettim.simdi biraz toparlanmaya calisiyorum belki burda bir kez daha deneyip sonra kararimi vericem.
Sakın böyle vesveselere kapılıp,kendini de karnındaki meleklerini de üzme canım.Arkadaslar Nasılsıniz. Ben bu gün biraz stresli yim çarşamba test gunum bu gün idrar testi yaptım negatif çıktı .çıkar mı çıkmaz mi bilmiyorum ama umudumu sanki yitirdim. Allah hazırlıyor beni negatif sonuca sanırım. Erken mi sizce böyle düşünmek için.
Arkadaslar bende transfer hazırlıklarına başladım. İnşallah pazar günü Transferim var .Dua edin ne olur hayırlı ve güzel ve istediğimiz sonuçlar olsun hepimiz için.
Jalesu transferin hayırlı olsun,inşallah pozitif sonuç alırsın.benim de ctesi transfer olacak ,kıbrısta mısın umarım pozitif sonuç alır bebeğine kavuşursun sen de
Mrb zrf seninle aynı kaderi paylaşıyoruz.ben de 5 gün önce negatif sonuç aldım. Benim 2. Denememdi.ilkini doğuşta ikincisini ise hitte yaptırdım.fakat ben de her ikisinde de negatifi gördüm. Benimde hitte 3 tane 5.gün embriyosu koydular ama maalesef olmadı. Problem nereden kaynaklanıyor bilmiyorum.herşey iyi gibiydi.senin kaç yumurtan toplandı, kaçtanesi döllendi,kaç tanesi 5.güne gitti.DOktorla konuştun mu? Benim 11yumurta toplandı. 3 tanesi 5 güne gidebildi.Benim negatif yine hayırlısı merak edenlere tekrarlayın hit te yaptırdım .5. Gün embriyo su nasip değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?