Senin yazdıklarını okuyunca adeta kendimi görür gibi oluyorum.Kanbar, sende hep pozitiftin ve istediğine ulaştın canım:)))
Ben de yaşadıklarımdan sonra farkettimki ben ne kadar negatif düşünürsem , aldığım sonuçlar da hep negatif oldu ve korktuğum başıma geldi.Daha başlamadım tedaviye ama ilk adım tedaviye karar vermekti ve ben bunu başardım, gerisi daha kolay diye düşünüyorum. Yarın Firdevs hanıma mail gönderip aklımdaki soruları sormayı düşünüyorum, yani bir adım daha atmanın zamanı geldi, buna bile heyecanlanıyorum.Tedavi başladığında nasıl bir heyecan yaşarım artık bilmiyorum:)))
Ben herşeyi telefonla hallettim,kafamdaki tüm soru işaretlerini net bir şekilde cevapladılar,telefon ve e-mail yoluyla.Canım bende sen gb yim.arastirdim bastan sona okudum her kes firdevs diyor.sanirim bende oraya gideceğim. Bu ay dondurulmusumla sonkez denicegim mayista bende firdevsteyim.arkadaslarada sormak istetim; ongorusme yüzyüze yapmadan telefonla yeterli midir.donor bilgileri filan hallolacak birsey mi.nedersiniz?
aminnnnnnn inşallahhhhhhhÇok sağol canım bakalım hayırlısı olsun rabbim bizede taddirir bu güzel duyguyu
Dualarim seninle canım inşallah herşey senin için iyi olur bebeklerini al ve gel canım:)iyi akşamlar
yarın gidiyorum pazarda transferim var benim için dua edin
çarşambaya kadar kalıcam
inşallah sizlere güzel haberler verebilirim
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
allah razı olsun canım,inşallahhhhhDualarim seninle canım inşallah herşey senin için iyi olur bebeklerini al ve gel canım:)
iyi akşamlar
çarşambaya kadar kalıcam
Tüm dualarım seninle,güzel haberlerini bekliyorum.iyi akşamlar
çarşambaya kadar kalıcam
Güle güle git kime yaptırıyorsun hayırlı git gel inşallah bebeklerinle benim de son 4 gün 4 gün sonra test gunum rabbim mahçup etmesin inşallah hayal kırıklığına uğramam inşallah pozitif çıkar hayirlisiyla . Dualarımiz seninleiyi akşamlar
çarşambaya kadar kalıcam
Gule gule git yolun acik sansin bol olsun canim.bebislerini al gel allah kucagina almaya nasip etsin.dualarmiz seninle canimiyi akşamlar
çarşambaya kadar kalıcam
Hayirlisi olsun insallah pozitifi gorursun canim.sen kime yaptirmistin yumurta donasyonumuyduGüle güle git kime yaptırıyorsun hayırlı git gel inşallah bebeklerinle benim de son 4 gün 4 gün sonra test gunum rabbim mahçup etmesin inşallah hayal kırıklığına uğramam inşallah pozitif çıkar hayirlisiyla . Dualarımiz seninle
Ben hit te yaptırdım cnmHayirlisi olsun insallah pozitifi gorursun canim.sen kime yaptirmistin yumurta donasyonumuydu
limonatammm gittin mi doktoruna, nedir son gelişmeler?? Ben artık son aşamaya geldim bu hafta histeroskopi yapıalcak.Hayırlısıyla atlatırım inşallah, ameliyat denince korku sarıyor beni...Dualarim seninle canım inşallah herşey senin için iyi olur bebeklerini al ve gel canım:)
Merhaba arkadaşlar;
Ben erken menopoz olduğumu öğreneli tam bir yıl oldu.Bu bir yıllık sürede sadece iki defa tüp bebek tedavisi gördüm.Birinde tek yumurtam büyüdü ve transfer günü erken çatladığını öğrendim, diğerinde ise hiç yumurtam büyümedi ve tedavi yarım kaldı.Transfer heyecanı bile yaşayamadım aslında. Bunun bile eksiliğini hissediyorum. Son bir kaç aydır da hiç yumurtam yok maalesef.Ben de bu sayfayı baştan sona kadar okudum, kendimce notlar aldım, hamile olanlarla mutlu oldum yüzüm güldü, sonucu olumsuz olanlarla ağladım, transfer günlerinizi ve test sonuçlarını bekledim hep heyecan ve merakla ,sizlerin yazdıkları ile güçlendim, heyecanladım ve umut ışığı gördüm kendim için.Artık ben de sizler gibi Kıbrıs a gitmeye karar verdim.Ben de anne olmak, kendimi eksik ve ezik hissettiğim günleri geride bırakmak, unutmak istiyorum. Burada sizlerin yaşadıklarını okumak bana karar vermemde ve acabalarıma cevap bulmamda çok yardımcı oldu. Henüz merkez konusunda karar vermedim ama Firdevs Hanım ve Halil İbrahim Tekin'den birini seçicem. Ben de yaşadığım tüm süreci, içime attığım duygularımı,şimdiden yaşadığım heyecanımı, kimseye söyleyemediğim tedavi günlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Ben bu sayfada emek harcayan ve azimli olan herkesin eninde sonunda hamile haberini okudum ve sizlerinde güzel sonuçlar alacağınıza ve bebişlerinize bir gün mutlaka kavuşacağınıza gönülden inanıyorum. İnşallah birgün buraya hamile olduğumu yazmak istiyorum. Sizlerin transfer heyecanları beni öyle heyecanlandırıyorki , ben de bir an önce gitmek istiyorum.Ama okuduğum kadarıyla karar vermek ayrı bir süreç, tedaviye başlamak ayrı bir süreç.İnşallah bu süreçlerin sonunda hepimiz mutlu sona ulaşırız.
iyi akşamlar
çarşambaya kadar kalıcam
İnşallah canım, zaten bu kararı vermek dışında bir seçeneğim de kalmadı ki. Durumuma kendimi alıştırıp kabullendim aslında. Süreç ne gösterir bilmiyorum ama ben şansımı denemek istiyorum.Güzel haberi de buradan paylaşmak istiyorum inşallah:))inşallah verdiğin karar en doğru karar olur cnm ve güzel haberlerini alırız..
Senin nasıl gidiyor canım, takip ediyorum seni.İnşallah herşey yolundadır...inşallah verdiğin karar en doğru karar olur cnm ve güzel haberlerini alırız..
İnşallah canım, zaten bu kararı vermek dışında bir seçeneğim de kalmadı ki. Durumuma kendimi alıştırıp kabullendim aslında. Süreç ne gösterir bilmiyorum ama ben şansımı denemek istiyorum.Güzel haberi de buradan paylaşmak istiyorum inşallah:))
Senin nasıl gidiyor canım, takip ediyorum seni.İnşallah herşey yolundadır...
Gittim canım cylo verdi kıbrıs tüp bebek bahçeci gurubuna gidiyorum canım kısmetse nisanda aksilik cikmazsalimonatammm gittin mi doktoruna, nedir son gelişmeler?? Ben artık son aşamaya geldim bu hafta histeroskopi yapıalcak.Hayırlısıyla atlatırım inşallah, ameliyat denince korku sarıyor beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?