Senin yazdıklarını okuyunca adeta kendimi görür gibi oluyorum.
Geçmiş gözümün önüne geliyor.
Hep pozitif ol,Firdevs Hanım ve Koordinatörü İrem Hanım sana herkonuda yardımcı olacaklar ve kafandaki tüm soruları cevaplayacaklardır.Sen de çekinmeden sor canım.
En zor kısmı karar vermek emin ol,ondan sonrası kolay.
İnancını ve pozitifliğini hep koru,herşey çok güzel olsun.

Ben herşeyi telefonla hallettim,kafamdaki tüm soru işaretlerini net bir şekilde cevapladılar,telefon ve e-mail yoluyla.
Benim Kıbrıs'a ilk gidişim ve Firdevs / İrem Hanımlarla tanışmam transfere gittiğimde oldu.
Zaten senin ve eşinin boydan ve yüzünü yakından gösteren fotoğraflarınızı e-maille gönderiyorsunuz,saç,göz rengi,ten rengi,boy,kilo vs.fiziksel özelliklerine ve kan grubunuza göre size en uygun donörleri seçip siz gönderiyorlar,siz de kalbinize en yakın geleni seçiyorsunuz.Siz ve donörünüz aynı anda tedaviye hazırlanıyorsunuz,regl vs,tarihleriniz ilaçlarla aynı tarihe getiriliyor ve transferiniz gerçekleşiyor.
Veeeeee inşallah 12 gün sonra da pozitif sonuç alırsınız ,tüm kalbimle dilerim.

iyi akşamlar
yarın gidiyorum pazarda transferim var benim için dua edin
çarşambaya kadar kalıcam
inşallah sizlere güzel haberler verebilirim
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Dualarim seninle canım inşallah herşey senin için iyi olur bebeklerini al ve gel canım:)

iyi akşamlar
çarşambaya kadar kalıcam

İnsallah güzel haberlerle geleceksin, dualarım seninle ,benim günüm bugün belli olacak, bebişlerimizi alıp gelelim ikimiz de...

iyi akşamlar
çarşambaya kadar kalıcam
Tüm dualarım seninle,güzel haberlerini bekliyorum.

iyi akşamlar
çarşambaya kadar kalıcam
Güle güle git kime yaptırıyorsun hayırlı git gel inşallah bebeklerinle benim de son 4 gün 4 gün sonra test gunum rabbim mahçup etmesin inşallah hayal kırıklığına uğramam inşallah pozitif çıkar hayirlisiyla . Dualarımiz seninle

iyi akşamlar
çarşambaya kadar kalıcam
Gule gule git yolun acik sansin bol olsun canim.bebislerini al gel allah kucagina almaya nasip etsin.dualarmiz seninle canim

Hayirlisi olsun insallah pozitifi gorursun canim.sen kime yaptirmistin yumurta donasyonumuydu

Dualarim seninle canım inşallah herşey senin için iyi olur bebeklerini al ve gel canım:)
limonatammm gittin mi doktoruna, nedir son gelişmeler?? Ben artık son aşamaya geldim bu hafta histeroskopi yapıalcak.Hayırlısıyla atlatırım inşallah, ameliyat denince korku sarıyor beni...

inşallah verdiğin karar en doğru karar olur cnm ve güzel haberlerini alırız..

inşallah verdiğin karar en doğru karar olur cnm ve güzel haberlerini alırız..
İnşallah canım, zaten bu kararı vermek dışında bir seçeneğim de kalmadı ki. Durumuma kendimi alıştırıp kabullendim aslında. Süreç ne gösterir bilmiyorum ama ben şansımı denemek istiyorum.Güzel haberi de buradan paylaşmak istiyorum inşallah:))

yok cnm hastane seçimi konusunda verdiğin karar demek istemiştim bende araştırma modundayımda hastaneleri:)) tabiki bizler hepimiz zaten başka yollardan geçerek bu sürece mecburen geliyoruz..
nezaman tedaviye başlamayı düşünüyorsun cnm.

Senin nasıl gidiyor canım, takip ediyorum seni.İnşallah herşey yolundadır...

yaa öylemii bilmiyordum ama bende arada senin yazılarını görüyor okuyordum..
bende seninle tamamen aynı durumdayın hastane araştırıyorum acaba orasımı burasımı neresi olsun diyorum.. kanbarda bana umut oldu ikizlerle Firdevs hanımda.. bakalım işte biraz daha böyle arkadaşları okuma modunda takip edeceğim sonra inşallah iyi bir yerde bebişlerimize kavuşuruz cnm.. ben çok bunaldım artık çünkü yaşımda geçiyor..

limonatammm gittin mi doktoruna, nedir son gelişmeler?? Ben artık son aşamaya geldim bu hafta histeroskopi yapıalcak.Hayırlısıyla atlatırım inşallah, ameliyat denince korku sarıyor beni...
Gittim canım cylo verdi kıbrıs tüp bebek bahçeci gurubuna gidiyorum canım kısmetse nisanda aksilik cikmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…