Bir günüm kaldı..8 yumurtadan 5 tanesi 5. güne gitti.Yarın sabah transferim, 3 tane transfer olucak demiştik ama iki mi olsa bilemedim.

Bir günüm kaldı..8 yumurtadan 5 tanesi 5. güne gitti.Yarın sabah transferim, 3 tane transfer olucak demiştik ama iki mi olsa bilemedim.
Hayırlı olsun,güzel haberlerini bekliyoruz,herşey gönlüne göre olsun.

Hayırlı olsun canım, sen kaç yasindasin,yaşa gore transfer edilecek embriyo sayisi belirleniyor değil mi?Ben de üçüz olanları okuyunca düşünmeye başladım acaba 2 mi yoksa 3 mu embriyo konulsa diye?

merhaba arkadaslar,

uzun zamandir bu siteye girmiyordum,ve gecmiste yazilanlari okumaya calistim ama tam istedigim bilgiyi bulamadim..
biz 10 yildir evliyiz esim azosperm,ve nedenediysek olmadi..

ilk baslarda yabanci sperme cok karsiydim ama dünden beri aklim karisti..sonucta her seye ragmen ben dogurucam ve benim olucak...ama anlamadigim su var..bu sadece kibrista yasal oldugu icin oraya gitmemiz gerekiyorsa,donörün yabanci olma ihtimali türk olmasindan daha yüksek??
ve yaptiran arkadaslarima sormak istiyorum...bizim icin kendi canimiz oldugu icin sorun olmazda esler dogduktan sonra cocuga karsi nasil oluyorlar??...cok merak ediyorummm

Hayirlisi olsun insallah transferinde guzel bi sekilde gecer bebislerini alip donersin.benim fikrim 3 embriyo koydur hamile kalma sansin yukselir.bana 2 embriyo transfer edilmisti olmadi malesef.tabi ucunun tutma ihtimalide var iyi dusun.en kisa zamanda bebislerine kavusman dilegiyle

Arkadaşlar kıbrıs bahçeci tüp bebek yumurta donasyon u yaptıran veya yaptıracak olanlar buraya. Adlı konu açtım giden veya gidecek arkadaşların görüşlerini bekliyorum sayfaya davet ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…