Canim transferin hayirli olsun.insallah bebislerin saglikla sana sikica tutunurlar ve bir omur boyu seninle olurlar.herkese merhabalar dün döndük biz bebişlerimle
Güzel haberlerini bekliyorum.herkese merhabalar dün döndük biz bebişlerimle
Canim transferin hayirli olsun.insallah bebislerin saglikla sana sikica tutunurlar ve bir omur boyu seninle olurlar.
çok teşekkür ederimGüzel haberlerini bekliyorum.
Transferin hayırlı olsun....Pozitif haberini de alırız buradan inşallah...herkese merhabalar dün döndük biz bebişlerimle
hayırlı olsun canımmm :)güzel haberlerını beklıyoruzherkese merhabalar dün döndük biz bebişlerimle
herkese merhabalar dün döndük biz bebişlerimle
Transferin hayırlı olsun....Pozitif haberini de alırız buradan inşallah...
hayırlı olsun canımmm :)güzel haberlerını beklıyoruz
teşekkür ederim,inşallah hamileyim diye müjde verebilirim allah nasip edersetransferin hayırlı olsun umarım bebiş haberlerini de alırız
hayırlı olsun paileraBir günüm kaldı..8 yumurtadan 5 tanesi 5. güne gitti.Yarın sabah transferim, 3 tane transfer olucak demiştik ama iki mi olsa bilemedim.
Hayırlı olsun,güzel haberlerini bekliyoruz,herşey gönlüne göre olsun.Bir günüm kaldı..8 yumurtadan 5 tanesi 5. güne gitti.Yarın sabah transferim, 3 tane transfer olucak demiştik ama iki mi olsa bilemedim.
Hayırlı olsun canım, sen kaç yasindasin,yaşa gore transfer edilecek embriyo sayisi belirleniyor değil mi?Ben de üçüz olanları okuyunca düşünmeye başladım acaba 2 mi yoksa 3 mu embriyo konulsa diye?Bir günüm kaldı..8 yumurtadan 5 tanesi 5. güne gitti.Yarın sabah transferim, 3 tane transfer olucak demiştik ama iki mi olsa bilemedim.
Hayirlisi olsun canim.guzel haberlerini bekliyoruz.nasilsin?kendini nasil hissediyorsun?kac embriyo transfer edilditeşekkür ederim,inşallah hamileyim diye müjde verebilirim allah nasip ederse
Hayirlisi olsun insallah transferinde guzel bi sekilde gecer bebislerini alip donersin.benim fikrim 3 embriyo koydur hamile kalma sansin yukselir.bana 2 embriyo transfer edilmisti olmadi malesef.tabi ucunun tutma ihtimalide var iyi dusun.en kisa zamanda bebislerine kavusman dilegiyleBir günüm kaldı..8 yumurtadan 5 tanesi 5. güne gitti.Yarın sabah transferim, 3 tane transfer olucak demiştik ama iki mi olsa bilemedim.
Merhaba limonatam.sen kimde yaptircagina karar verdinmiHerkese iyi akşamlar
Evet canım kıbrıs bahçeci tüp bebekte yaptıracam az önce konu açtım kıbrıs bahçeci tüp bebek yumurta donasyon u yaptıran ve yaptıracak olanlar burayaMerhaba limonatam.sen kimde yaptircagina karar verdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?