sperm donasyonu hakkında pek bilgim yok canımYok cnm takibin yaşadığım şehirde yapılacak, herhalde en geç adetin 14. Günü sperm toplaniyor
Canım benim de yumurta donasyonu olacaksperm donasyonu hakkında pek bilgim yok canım
adetim bittikten 20 gün sonraSen adetin kaçıncı günü gittin cnm Kıbrıs a ve transferin adetin kaçıncı günü yapıldı?
Teşekkür ederim cnmadetim bittikten 20 gün sonra
ha tamam o zamanCanım benim de yumurta donasyonu olacak
rica ederim canımTeşekkür ederim cnm
Limonatam tedavin hayirli olsun.insallah seninde guzel haberlerini aliriz.Arkadaşlar kıbrıs bahçeci tüp bebek yumurta donasyon u yaptıran veya yaptıracak olanlar buraya. Adlı konu açtım giden veya gidecek arkadaşların görüşlerini bekliyorum sayfaya davet ediyorum
Çok sağol canım inşallah allah yüzüme bakar da ilkinde tutar inşallah .Limonatam tedavin hayirli olsun.insallah seninde guzel haberlerini aliriz.
İyi aksamlar limonatammm,nasıl gidiyor?İlaç kullanmaya başladım mi?Herkese iyi akşamlar
İyi akşamlar espoirs şuan,cylo kullaniyorum bitmesine yakın doktoruma gidicem senin nasıl gidiyorİyi aksamlar limonatammm,nasıl gidiyor?İlaç kullanmaya başladım mi?
Ben de ginera kullanıyorum bu ay,martta herhalde lucrin baslicam baskılamak ici n,beklemedeyim ,tahlilleri yaptiriyorum.Sen yaptırdım mi tahlilleri?İyi akşamlar espoirs şuan,cylo kullaniyorum bitmesine yakın doktoruma gidicem senin nasıl gidiyor
Evet canım,histeroskopi yapıldı,simdi testleri yaptırma zamanım.Ben de yarin TSH baktiricam,senin biraz yüksekti değil mi?Kan pıhtılaşmasına baktirdin mi?İyi yapmışsın :)bende bugün dahiliye ye gittim tsh düşürmek için hap verdi doktor15 gün içip tekrar tahlil istedi bakalım hayırlısı sen firdevs hanıma gidiceksin dimi
Pek ugrayan yok nedense espoirsArkadaşlar bu günlerde Kıbrıs a gidecek kimse yok mu? Deneyimlerinizi bize de aktarin? Bu günlerde sayfada bir sessizlik var,kimse tedaviye gitmiyor mu?
Tedavisi olan kimse yok sanırım,sen nasılsın,test günün ne zaman cnm?Pek ugrayan yok nedense espoirs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?