Canım çok tebrik ediyorum seni,Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.Kendine çok dikkat et bugünden itibaren,yediklerine de.
Çok teşşekkür ediyorum canım sagol
Amin inşallah
Etmezmiyim hiç zaten dikkat ediyorum,bebeğim için daha da dikkat edicem

aaayy canım maşallahh
çok sevindim senin adınaa harika bi haber..
değerinin kat kat artmasını dilerim..
cnm nerede tedavi olmuştun..
Sagol canım cok tşk
Amin
Amin
Dünya tüp bebek merkezinde tedavi oldum canım
Berk bey inanılmaz pozitif bir insan ben çok memnunum
Negatif olsaydıda bu böyleydi yine

Amin
Amin çok tşk ederim canım
Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah
Canım transfer sonrası neler yaptın kısaca paylaşırsan sevinirim. Transfer sonrası kıbrısta dinlendim mi yoksa hemen geri döndüm mi 12 günü nasıl geçirdin neler yedin neler yaptın paylaşırsan sevinirim

Canim senin icin cok sevindim.guzel ve saglikli hamilelik gecirip bebislerni kucagina almayi diliyorum.darisida bizlerin basina insallah
Amin
Amin
İnşallah canım
Çok çok tşk ederim
İnşallah sözlerinde güzel haberlerini alacağım buna inanıyorum

Canım biz iki gün daha kaldık kıbrısta bol bol dinlendim ama ikinci gün biraz gezdik.öğle yemeklerine dışarı çıktık hepte yatmadım yani.Hatta yeğenimin siparişi vardı gidip onu aldık ama taksiyle çok fazla yürümedim
Kabız olmamak için kayısı,incir,kuru üzüm yedim çokça.
Ballı sütümü içtim hergün
Onun dışında çok fazlada birşey yapmadım evdeydim çoğunlukla arada markete filan gidip geldik o kadar
Elimi karnına koyup dualar okudum bebegimle konuştum hep
Herşeyi anlattım ona babasını,kuzenlerini onu ne kadar çok sevdiğimizi
Badem,fındık,yumurta bunları yedim birde.

Stresten uzak durun birde sakin kalmaya gayret edin sürekli aklınız bebekte olmasın inanın günler daha çabuk geçiyor
Son iki gün hic geçmemişti ama neyse

Stresten uzak durun birde sakin kalmaya gayret edin sürekli aklınız bebekte olmasın inanın günler daha çabuk geçiyor
Son iki gün hic geçmemişti ama neyse

Evde test yapmadın değil mi?..
ben işe başladım, ama pek bir şey yapmıyorum işim çok hareket içermiyor zaten,
hafif kasık ağrılarım devam ediyor hafif adet sancısı tarzı, işte zaman daha çabuk geçer demiştim ama yanılmışım,
Artık zaman geçse de iyi kötü ne olduğunu bilsem .

hayır yapmadım,idrar testinde çıkmadığını söyledikleri için boşuna moralimi bozmak istemedim
çok takma kafana canım
inşallah olucak ben inanıyorum

Canım verdigin
Canım verdiğin bilgiler için çok sağol çok teşekkür ederim. Dilerim sağlıkla bebeğini kucağına alır güzel bir omur geçirirsin.

Keşke bir liste olsa, kim nerede yaptırıyor, kaç pozitif var falan öyle bir şey....
Bu sayfada eskiden tablolar hazirlaniyormis cnm ama bu aralar pek giden yok tedaviye galiba,ama herkes merkezi ve tedavi zamanını yaşarsa bir liste hazirlariz.... Benim daha çok var ama Doğuş Firdevs Hanim mayista tedavim olucam. Senin ne kadar kaldı test gününe canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…