Ben artik kimseye çocuk düşünuyor musunuz diye sormuyorum,ne kadar yaralayan bir soruymus ki yaşadıklarımdan sonra anladım. Bazen biri bana soracak diye korktugumdan sohbetleri kısa kesiyorum ve insanlardan uzak duruyorum. Meğer ne kadar mucize birseymis hamile kalmak, yeni öğreniyorum...İlk başladığımızda hicbirsey bilmiyordum,neler yaşıyoruz öğreniyoruz
Canım erkekle kadının farkı iste,adamlar rahat ve telaşsız,öyle olmak en iyisi aslında...Aynı şeyleri yaşıyoruz şuan
Cok cok zor yaşamayan bilmez zatenBen artik kimseye çocuk düşünuyor musunuz diye sormuyorum,ne kadar yaralayan bir soruymus ki yaşadıklarımdan sonra anladım. Bazen biri bana soracak diye korktugumdan sohbetleri kısa kesiyorum ve insanlardan uzak duruyorum. Meğer ne kadar mucize birseymis hamile kalmak, yeni öğreniyorum...
Tabiki daha iyiCanım erkekle kadının farkı iste,adamlar rahat ve telaşsız,öyle olmak en iyisi aslında...
İnsanlara ogretemeyiz ki karşısındaki insanin açısına tuz basmamak gerektiğini. Yine de o insanlara yasatmasin allah bu sıkıntıları,ne diyelim.Öyle insanları allaha havale et canım, eğer hayırlısı ise zaten allahım bize de verecek bu mycizeyi bir gün,sabir isi bu biraz.Cok cok zor yaşamayan bilmez zaten
Allah kimseye yaşatmasın
Zaten bir ortamda hiç işleri yok bizim çocugumuzunn olmamasına takıklar,bilmeden bos bos konusuyorlar
Amin inşallahİnsanlara ogretemeyiz ki karşısındaki insanin açısına tuz basmamak gerektiğini. Yine de o insanlara yasatmasin allah bu sıkıntıları,ne diyelim.Öyle insanları allaha havale et canım, eğer hayırlısı ise zaten allahım bize de verecek bu mycizeyi bir gün,sabir isi bu biraz.
Birumut nasilsin?test gunun ne zaman?sayili gun cabuk gecer diyorlar ama transfer sonrasi 12 gun bi turlu gecmiyor bizim gibiler icin:) insallah bekleyisin sonucu guzel olacakTabiki daha iyi
Merhaba Espoirs,senin tup bebek tedavisimi yoksa donasyonmuydu?Canım erkekle kadının farkı iste,adamlar rahat ve telaşsız,öyle olmak en iyisi aslında...
Benim yumurta do. olacak umut14 ....Merhaba Espoirs,senin tup bebek tedavisimi yoksa donasyonmuydu?
Benim 8 gün kaldı, senin daha yakındır..Geçmiyor zaman işe başlamaya karar verdim evde çok sıkıldım.Amin inşallah
Pek ugrayan yok nedense espoirs
Canımm tedavin olmuş.hayırlı olsun çok sevindim adına.güzel haberlerini bekliyorum :)Biraz önce markete gidip geldik,hastanenin önünden geçtik girelim yaptıralım test dedim
Gününde yaptırıcaz diye yok dedi
Patlıycam artık
Sen ne zaman ve kimde yaptirmayi dusunuyorsun?insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun.Benim yumurta do. olacak umut14 ....
İnsallah pozitifi gorursun guzel haberini bekliyoruzBenim 8 gün kaldı, senin daha yakındır..Geçmiyor zaman işe başlamaya karar verdim evde çok sıkıldım.
Ben Firdevs Hanıma yaptiricam canım ,inşallahmayis başında olacak tedavim.Sen karar verdim mi ?Sen ne zaman ve kimde yaptirmayi dusunuyorsun?insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun.
aminnnn inşallah canımBirumut nasilsin?test gunun ne zaman?sayili gun cabuk gecer diyorlar ama transfer sonrasi 12 gun bi turlu gecmiyor bizim gibiler icin:) insallah bekleyisin sonucu guzel olacak
evet yarın canımBenim 8 gün kaldı, senin daha yakındır..Geçmiyor zaman işe başlamaya karar verdim evde çok sıkıldım.
inşallah canım,çok sağolCanımm tedavin olmuş.hayırlı olsun çok sevindim adına.güzel haberlerini bekliyorum :)
hadi bakalım inşallah:)inşallah canım,çok sağol
bakalım hayırlısı yarın güzel haberler verenilirim inşallah
Evet beklemek cok zor
Ben calısmıyorum evdeyim zaten,nette dolanıp duruyorum bütün gün
Cok sıkıcı
Ben buyuk ihtimal HİT de yaptircam maddi anlamda biraz beklemem gerekiyor.martda on gorusme yapmayi dusunuyorum ama.insallah bizlerde anne oluruz canimBen Firdevs Hanıma yaptiricam canım ,inşallahmayis başında olacak tedavim.Sen karar verdim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?