canımmmm hakkında hayırlısı böyleymiş demekki,en önemlisi umdunu kaybetmemek
dimdik ayakta ol ki bebeğinde sana gelsin
ben 4 yıl bekledim en son tedavimden sonra gidebileceğime dair en küçük bir umut yoktu görünürde ama ben rabbimden umudumu kesmedim ve çok şükür şimdi hamileyim
inşallahhhh rabbim sanada hepinizede nasip eder
inşallah

Hayırlı olsun canım. İnşallah sağlıkla kucağınada alırsın canım. Kilo konusunda zaten ben 55 kiloydum. Kilo almamak için yediklerime dikkat ettim. Çoğunlukla kahvaltı dışında ekmek yemedım. Çığ badem, hurma, incır, ceviz, her gün bir yumurta, bol su ve meyve çok yedim. Ben minyon yapıda olduğum için ikizleri taşıma konusunda sorun olur diye kendim yediklerime dikkat ettim canım. Mümkün olduğu kadarda haftaları doldurmaya çalıştım.

Canım lohusalık çok farklı bir dönem. Sezaryen başlı başına can acı veriyor. Duygu durumun değişiyor. Ağlamaklı olmuştum ben. Ağlamak için bahanem çoktu. Birde yetememek korkusu vardı. Ortada iki bebek var. süt yok, nasıl beslenecekler, ya bakamazsam sorunu yaşamıştım. Çok istememe rağmen sorumluluk duygusu ağır gelmişti. her gece uykusuz kalmak ertesi gün sarhoş gibi dolaşmak zor bir durum. Bir de doğumdan sonra sırt ağrım olmuştu. Organların yerlerıne gelmelerı birez ağrılı olmuştu. Ama hepsi geçti . Bütün sorunlarına rağmen bebeklerin varlığı, onların kokusu her şeyi unutturuyor. Çok gğzel bir duygu . Bebekler uyandı. mama zamanı.....

Canım ben de seni merak ediyordum,bu durumda hayırlısı buymus demek dışında bir söz yok maalesef,ama umudumuz hep var ve birgün biz de hamile kalacağız ve sağlıklı bir şekilde bebislerimizi kucağınıza alacagiz. Biz hepimiz güçlü ve sabirliyiz,bu yolun sonu mutluluk olacak, senin için ve bizim için.

çok geçmiş olsun cnm, bunun son negatifin olmasını dilerim.

Canım hayırlısı buymuş demekki morelini bozma umarım bundan sonra herşey senin için çok daha iyi olur.pes etmek yok azimli ve kararlı olmanın sonucunda yavruna kavusucaksin allah yar ve yardımcın olsun

merhaba arakadaşlar,aranıza yeni katıldım..Rabbim hepimize umduğunu buldurur inş..biz de sperm donasyonu yaptıracaklardanız,muhtemelen de mayıs gibi gideceğiz..ama nereye kime ben de şu an bilmiyorum daha çok aklımın yattığı Firdevs hanım oldu ve şu an araştırma safhasındayız..umarım hepimiz için çok güzel olur..
Ayrıca Pailera özellikle senin için söylüyorum bazen yukarı çıkmak için en dibe vurmak gerekir,ordan aldığın güçle çıkarsın yukarı doğru..bugünlerde geçecektir biraz zaman ve iki ay sonra tekrar deneme yapabilirsin inş..

Aramıza hoşgeldinnn :)

Hoşgeldin,inşallah hamilelik haberlerini buradan hep birlikte paylasiriz.

Sana tüm destek olan arkadaşlarıma teşekkür ederim.. Dün doktorumla görüştüm, açıkçası o yurtdışına gitmemi istememişti, kibarlık yapıp yüzüme vurmadı. Yeniden başlıyorum ,doğum kontrol hapı ve 14 . gün yaptıracağım bir iğne verdi, Bu kez Kıbrıs yolcusu olacağım, heyecan ve umut doluyum.

hoşgeldiniz

maşallah helun rabbim bebeklerine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…