Arkadaşlar dayanamadım ve test yaptım şu erken testlerden zaten 10. güne giriyorum dedim ve sonuç negatif...biraz hissettim zaten son günlerde olumsuzdum, çok üzüldüm ben...kan testini beklicem ama umudum yok..[/QUObence çok erken üzülmek için canım.lütfen üzme kendini ve gününü bekle zor olduğunu biliyorum ama en doğrusu bu ve umutsu olma ben inanıyorum sonucun pozitif olacak.ayrıca diyelimki negatif pes etmek yok hepimiz eninde sonunda anne olacağız :)
Bence çok erken yapmışsın testini canım sabırlı ol biliyorum sabretmek zor.sonucun pozitif olacak gör bak :) diyelimki negatif pes etmek yok olana kadar hemde.şimdi günü beklemelisin. Bizler yanındayız ve hep beraber mutlu sona ulaşıcaz
Canım inşallah tekrar tedaviye gitmeme gerek kalmaz ve kan sonucun pozitif olur. Burası bizim için en büyük destek ve güç, ben de buradaki arkadaşlardan güç alarak tedavi kararı verdim ve her sonucu heyecanla bekliyorum. Bir gün hepimiz anne olucaz canım buna inanıyorum ve senin güzel haberlerini bekliyorum. Bu sefer olmazsa da zamanı ve hayırlısı değilmiş.Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim, kimseye anlatamadığım şeyleri burada sizlerle paylaşıyorum , düşündüm de en yakın arkadaşlarımın bilmediği şeyleri biliyor ve bana destek oluyorsunuz,
Sonuç kanda da negatif çıksa da pes etmicem, 38 yaşımdayım daha geçen gün 60 yaşında doğum yapan kadının haberini okudum,
Donasyon için gittiğimde orada bir hasta daha vardı rahmi yokmuş, taşıyıcı için yumurta vermeye gelmiş az yumurta çıkıyormuş ve 4. denemesiymiş,
Bir sürpriz olup kanda çıkarsa bilemem ama olmasada beni yeniden gidecekler listesine yazarız...
Hepinize Sevgiler....
ah be canım keşke yapmasaydın ben sana dedim ama idrar testinde çıkmıyor diyeArkadaşlar dayanamadım ve test yaptım şu erken testlerden zaten 10. güne giriyorum dedim ve sonuç negatif...biraz hissettim zaten son günlerde olumsuzdum, çok üzüldüm ben...kan testini beklicem ama umudum yok..
aynen canım pes etmıycez hepimizde anne olucaz :)bende önümüzdeki ay gidicem olmama ihtimalide var tabıkı bunu bilerek gidiyoruz .önemli olan senin gibi düşünüp güçlü olmak.bu yazınla hepimize moral verdinArkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim, kimseye anlatamadığım şeyleri burada sizlerle paylaşıyorum , düşündüm de en yakın arkadaşlarımın bilmediği şeyleri biliyor ve bana destek oluyorsunuz,
Sonuç kanda da negatif çıksa da pes etmicem, 38 yaşımdayım daha geçen gün 60 yaşında doğum yapan kadının haberini okudum,
Donasyon için gittiğimde orada bir hasta daha vardı rahmi yokmuş, taşıyıcı için yumurta vermeye gelmiş az yumurta çıkıyormuş ve 4. denemesiymiş,
Bir sürpriz olup kanda çıkarsa bilemem ama olmasada beni yeniden gidecekler listesine yazarız...
Hepinize Sevgiler....
Evet canim burda birbirimizi gormeyip tanimasakta ailelerimizle paylasamadimiz seyleri konusup dertlesip manevi destek buluyoruz bitbirimizden.bizler anne olabilmenin mucadelesini veriyoruz eminim bu mucadelemizde kazanip bizlerde anne olcaz(Allah bizlerede ol diycektir)Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim, kimseye anlatamadığım şeyleri burada sizlerle paylaşıyorum , düşündüm de en yakın arkadaşlarımın bilmediği şeyleri biliyor ve bana destek oluyorsunuz,
Hepinize Sevgiler....
canım ben Nisan 15 gibi gidiyorumArkadaşlar sayfamız gerilere düşmüş,nedir son durumlar,yakin zamanda Kıbrıs a kimler gidiyor?
En erken sen gidiyorsun cnm o zaman, ilaç kullanıyormusun?Hangi otelde kalacaksınız? Ben nisan sonunda gidiyorum,zaman da geçmiyor.Ca
canım ben Nisan 15 gibi gidiyorum
Evet tedaviye giden arkadaşlar olunca sayfamız hareketlenecek cnm.Sayfa sessiz bu aralar kimseler yok
Arkadaşlar sayfamız gerilere düşmüş,nedir son durumlar,yakin zamanda Kıbrıs a kimler gidiyor?
hergün bakıyorum ben ama yazan kimse olmayınca çıkıyorumSayfa sessiz bu aralar kimseler yok
hadi hayırlısı canım,dualarım seninleCa
canım ben Nisan 15 gibi gidiyorum
birumutt sen nasılsın canım? Gittin mi kontrole?hergün bakıyorum ben ama yazan kimse olmayınca çıkıyorum
Canım hayırlısı olsun sen çok güçlüsün bu yürüdüğümüz yolda karşılaşabileceğimiz engellerden biri bi dahakine bunu aşacak ve anne olacaksın inancını kaybetmemem önemli olan. Istemek ve inanmak işin büyük bir kısmın.şimsi önüne bakmalısın nerde yaptırdın ve kaç yaşındasın canım kaçıncı denemen bu öpüyorum seni canım arkadaşım ve yine söylüyorum hepimiz yanındayız :)Bugün test yaptırdım ve tahmin ettiğim gibi sonuç maalesef negatif, zaten dün akşam adet olmaya başlamıştım, daha önce üzüntümü yaşadığım için bugün o kadar kötü olmadım, 4. gün garip bir şekilde negatif olacağını hiç bir şey yokken hissetmiştim.Herşeyde bir hayır vardır diyorum, şimdi aşam doktoruma gidip bir daha ne zaman deneyebileceğimi soracağım, sonrada bu kez nere yaparım onları araştıracağım.
Lütfen benim sonucum hiç birinize umutsuzluk vermesin, bakın ben bile ilk günden kendime umut aşılamaya ve dik durmaya çalışıyorum, hepimiz anne olacağız sadece soru ne zaman olacağı...
İlerleyen günlerde yer konusunda fikirlerinize baş vurabilirim, hepinizi çok seviyorum yol arkadaşlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?