Bence

Bence çok erken yapmışsın testini canım sabırlı ol biliyorum sabretmek zor.sonucun pozitif olacak gör bak :) diyelimki negatif pes etmek yok olana kadar hemde.şimdi günü beklemelisin. Bizler yanındayız ve hep beraber mutlu sona ulaşıcaz

Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim, kimseye anlatamadığım şeyleri burada sizlerle paylaşıyorum , düşündüm de en yakın arkadaşlarımın bilmediği şeyleri biliyor ve bana destek oluyorsunuz,
Sonuç kanda da negatif çıksa da pes etmicem, 38 yaşımdayım daha geçen gün 60 yaşında doğum yapan kadının haberini okudum,
Donasyon için gittiğimde orada bir hasta daha vardı rahmi yokmuş, taşıyıcı için yumurta vermeye gelmiş az yumurta çıkıyormuş ve 4. denemesiymiş,
Bir sürpriz olup kanda çıkarsa bilemem ama olmasada beni yeniden gidecekler listesine yazarız...
Hepinize Sevgiler....

Canım inşallah tekrar tedaviye gitmeme gerek kalmaz ve kan sonucun pozitif olur. Burası bizim için en büyük destek ve güç, ben de buradaki arkadaşlardan güç alarak tedavi kararı verdim ve her sonucu heyecanla bekliyorum. Bir gün hepimiz anne olucaz canım buna inanıyorum ve senin güzel haberlerini bekliyorum. Bu sefer olmazsa da zamanı ve hayırlısı değilmiş.

Arkadaşlar dayanamadım ve test yaptım şu erken testlerden zaten 10. güne giriyorum dedim ve sonuç negatif...biraz hissettim zaten son günlerde olumsuzdum, çok üzüldüm ben...kan testini beklicem ama umudum yok..
ah be canım keşke yapmasaydın ben sana dedim ama idrar testinde çıkmıyor diye
herşeyin hayırlısı sakın üzülme kan sonucunu bekle
rabbim mucizesini gönderecek inşallah

beklemek çok zor biliyorum,dayanamıyor insan ama biz nelere katlanmışız 12 günmü bekleyemiycez az sabır
rabbim herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar
aminnnnnnn

Ayn
aynen canım pes etmıycez hepimizde anne olucaz :)bende önümüzdeki ay gidicem olmama ihtimalide var tabıkı bunu bilerek gidiyoruz .önemli olan senin gibi düşünüp güçlü olmak.bu yazınla hepimize moral verdin

Evet canim burda birbirimizi gormeyip tanimasakta ailelerimizle paylasamadimiz seyleri konusup dertlesip manevi destek buluyoruz bitbirimizden.bizler anne olabilmenin mucadelesini veriyoruz eminim bu mucadelemizde kazanip bizlerde anne olcaz(Allah bizlerede ol diycektir)

arkadaşlar ;
1)tüp bebekte yapılan bir tür aşılama değil mi?
2)tüp bebek için hangi şartlar lazım?
3)aşılamada bir tür engelle karşılaşanlar.tüp bebek yaptıramaz mı?
4)tüp bebekte dondurma işlemi var mı?

Bugün test yaptırdım ve tahmin ettiğim gibi sonuç maalesef negatif, zaten dün akşam adet olmaya başlamıştım, daha önce üzüntümü yaşadığım için bugün o kadar kötü olmadım, 4. gün garip bir şekilde negatif olacağını hiç bir şey yokken hissetmiştim.Herşeyde bir hayır vardır diyorum, şimdi aşam doktoruma gidip bir daha ne zaman deneyebileceğimi soracağım, sonrada bu kez nere yaparım onları araştıracağım.
Lütfen benim sonucum hiç birinize umutsuzluk vermesin, bakın ben bile ilk günden kendime umut aşılamaya ve dik durmaya çalışıyorum, hepimiz anne olacağız sadece soru ne zaman olacağı...
İlerleyen günlerde yer konusunda fikirlerinize baş vurabilirim, hepinizi çok seviyorum yol arkadaşlarım...

Canım hayırlısı olsun sen çok güçlüsün bu yürüdüğümüz yolda karşılaşabileceğimiz engellerden biri bi dahakine bunu aşacak ve anne olacaksın inancını kaybetmemem önemli olan. Istemek ve inanmak işin büyük bir kısmın.şimsi önüne bakmalısın nerde yaptırdın ve kaç yaşındasın canım kaçıncı denemen bu öpüyorum seni canım arkadaşım ve yine söylüyorum hepimiz yanındayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…