Kizlar bende Firdevs Hanimda yaptirdim. 14 haftalik ikizlere hamileyimHAMİLELERİMİZ:
1- kanbar= Firdevs
2- özlemts= Firdevs
3-birumutt=Dunya Berk
TEST GÜNÜNÜ BEKLEYENLER:
1- pailera = Gürcistan.
MAYIS KAFİLESİ:
1- espoirs = Firdevs
2- limonatammm= Kıbrıs Bahçeci
3- umut14=HİT Dönem ????
4- kyra34= Firdevs Dönem ???
5-Kurenk= Merkez?? Dönem???
TEMMUZ KAFİLESİ:
1-noa 2014= HİT
Arkadaşlar benim tanımadığım tedavi olacak ya da şu an hamile olanlar varsa, yazabilirsiniz.Ben herkesi tanııyorum,bildiklerimi ekledim buraya....
Eklerin cnm seni de,tabloyu yenilemem gerek zaten.Kizlar bende Firdevs Hanimda yaptirdim. 14 haftalik ikizlere hamileyim
Merhaba moonflover ben de tüp bebek denemesi yaptırdım 2kez.benimde negatifle sonuçlandı.son denememde 3 tane 5 gün embriyosu vardı tutmadı.senin durumun gerçekten oldukça şaşırtıcı 5gün olmalarına rağmen tutunamıyorlar. Peki doktor sana yumurta kalitesi arttırıcı ilaç kullandırdı mı?6kez iğne mi yaptın yoksa donmuşların var mıydı. Ben de 3. kez deniyeceğim.yaşım 33 bakalım hayırlısı.hep aynı iğneleri mi kullandın ben ilkinde puregon 300 ikincisinde menupur 225 kullandım.sana hangi iğneleri vermişlerdi kaç doz kullandın.ben birde femara ve dhea ve vitaminler.peki rahim kalınlığın nasıldı. çok soru sormuş olabilirim kusura bakma kafamıza takılan soruları merak ediyoruz.seninde merak ettiğin soru olursa sorabilirsin.
canımbende kendi yumurtalarımla 3 kez denedım.hepsıde 5 gune geldı ama sonuç negatif.artık denemek istemıyorum.bende önümüzdeki ay gideceğim.sonucun ne olacağını bilmiyorum ama yinede denemek istiyorum.yani başka bir sorunmu var düşünmek yersiz.sağlıklı yumurtalarla deneyeceğiz ve şansımızın yüksek olduğuna ınanıyorum. enazından denemey değer diye düşünüyorum.bunları kafana takma önune ve yeni çözüm yollarına odaklan bence. sevgilerimle :)
Tomris, bir tanesi dışında uzun protokoldü benimkiler, uzun protokolde yumurtalarım aynı hızda büyüyorlardı ve genetik testte olumlu sonuç alıyorduk çünkü. Semra Kahraman Glifor'u bir çok hastasına kullandırıyordu, bana da önermişti, hormonları daha sağlıklı hale getirdiği için. Ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum, inşallah emeklerimizin karşılığını hep birlikte alacağız. Bir de ben Kıbrısta yaptırmayı düşünüyorum, Gyno life'ı duydun mu acaba? Az önce de başka bir başlık altına bu konuda soru sordum. H.İ.T ve Doğuş çokça konuşuluyor ama Gyno life'tan pek söz edilmiyor. Senin bir bilgin var mı? Sevgiler...Merhaba the moonflover peki tüm tedavilerinde mi uzun protokol kullanıldı.yumurta sayıların hep aynımıydı.gliforu ne için kullandın.İnşallah bizlerde o güzel duygu olan anneliği yaşarız.Allah hepimize sabır versin bizimde yüzümüz gülecek bizler de emeğimizin karşılığını alacağız inanalım buna. Cevapların için teşekkürler.
canım bende bi yere karar verdim ama kafam çok ama çok karışık o kadar çok şey o yazıyorki ne yapıcamTekrar merhaba,, nem puregon kullandım, uzun protokuldu benim yani öncesinde 1 hafta kadar baskılayıcı bir ilaç kullanıyordum(Lucrin) sonra da Gonal F'e yani yumurta geliştirici iğnelere geçiyordum. Öncesinde Lucrin kullandığım için Gonal F'i 250-300 ünite civarı yapıyordum son günlerde 150 ye düşürüyorlardı. Yumurta sayım fena değil. 13-14 civarı 8-10 arası da embriyo oluyor ve 5. güne 4 tanesi gidiyor ancak yaşım nedeniyle PGT yaptırıyoruz ve 1 tanesi sağlam çıkıyor ve o transfer ediliyordu. Efemera kullanmadım, o yumurta sayısı az olunca veriliyor bildiğim kadarıyla, rahim kalımlılğı 8 ile 10 arası değişiyordu. Bir de Glifor kullandım. Ama artık çok yoruldum ve donasyon benim için daha mantıklı. Maddi açıdan da çok yorulduğumuz için donasyona giderken rahimle ilgili yaptırabileceğim ne varsa yaptırmak istiyorum. (rahim filmi zaten şart, histeroskopi de önemli ama bunların dışında bir de ERA testini duymuştum. Bu da zamanlama ile ilgili bir test, yani rahim o ay kaçıncı günde embriyoyu tutmaya hazır, onunla ilgili bir şeymiş. Bazı doktorlar öneriyor, bazısı da çok önemli değil diyor) Kurenk senin dediğin gibi çok takmamak lazım tabii ki ama sonradan keşke şunu da yaptırsaydım demek istemiyorum çünkü maddi ve manevi çok yoruldum, ancak genç yumurtaların kullanılacak olması tabii ki olasılığı çok yükseltiyor dediğin gibi. Herkese sevgilerle, başka sorunuz olursa da seve seve cevaplarım. Donasyonu yazın yaptırmayı düşünüyoruz Kıbrıs'ta. Kafamızda bir yer var ama son kararımızı henüz vermedik.
Merhaba, karar verme sürecinde sana tavsiyem bu sayfayı bastan itibaren okuman,ben öyle yaptım,notlar aldım,deneyimli arkadaslarin yaşadıklarını takip ettim ve araştırdım. Yasa çok takılma,eski üyelerden çok var senin yasında yaptırıp da hamile kalan. Eğer tedavi ile ilgili sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya calisirim bildiğim kadarıyla.ben de mayısta tedavi için gidicem inşallah. Umutlu ve pozitif olduğumuz sürece istediğimize ulasicaz bizler de.slm bende yumurta donasyonu yaptırmayı dusunuyorum ama kıme yaptıracagıma karar vermedım . ya olmazsa dıye cok korkuyorum yasım 44
Selam ceylin ben mayıs başında kıbrıs bahceciye gidicem genelde doğuş ve hit öne çıkan ama benim doktorum bahçeci yi tavsiye etti inşallah hakkimzda hayırlısı olur.senin sorununda erken menopoz muslm bende yumurta donasyonu yaptırmayı dusunuyorum ama kıme yaptıracagıma karar vermedım . ya olmazsa dıye cok korkuyorum yasım 44
Ben mayıs en geç 10nunda transfer olcak şimdi başlasam olur yani dimibildiğim kadarıyla şimdiden başlsan da olur yada nisan ayında en geç
evt,çünkü ben sormuştum tüp bebek merkezindeki hemşirelere..sonuçta zarar verecek bi durum yokBen mayıs en geç 10nunda transfer olcak şimdi başlasam olur yani dimi
Çok sağol canım ozaman bende basliyim peki bu omega3 için belli bir marka varmi elimdeki kâğıtta sadece omega3 yaziyoevt,çünkü ben sormuştum tüp bebek merkezindeki hemşirelere..sonuçta zarar verecek bi durum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?