Kurenk bi turlu msj atamadim sana bu do
gus ne dedi tam olarak kan testleri var istediler mi onlari bak o testlerin sonucu 15 gunde cikiyor

Çaresiz onlara ınanmak zorundayız yapacak bişeyimiz yok
Kurenk bi turlu ozel msj atamadim bu dogus sana ne dedi ne konustunuz. Kan tesri var soylediler mi onu bak ben tam 15 gun bekledim o testleri ve suan vitamin takviyelerine basladim

Beni tedavinin ikinci gunu tedaviye baslattilar.ilk transferimde bir cok aksilik yasamistim rahim kalinligim 6.5 mm iken tutma ihtimali cok dusuk oldugu halde tranfer gerceklesti aldigim sinuc beni hic sasirtmadi.ikinci transferimde protokol degistirildi ilaclarin dozlari arttirildi ama yine rahim kalinligi problemi yasadim bulundugum yerdeki doktorum prof. yardimiyla rahim kalinligim istenilen duzeye geldi.tabi onlar baska dr karistirip protokole karistip uymadigim icin bana cok tepki gosterdiler ama onlarin orotokoluyle bi turlu istenilen kalinlik olmuyordu.her iki transferimdede A kalite(sozde inanmiyorum artik) embriyo koyuldugu halde sonuc negatif oldu.transferde cok sikisik olmak gerekmiyor rahim kalinligi cok onemli dikkate alinmasi gerekiyor.prokolu usenmeyip okursan daha once yazmistim.su an dosya yanimda degil istersen sonra yazarim sana.ilaclarin saatine zamaninda almaya dikkat et.bol su kan akimini hizlandiriyor buda onemli beslenme bence transfer sonra etkili.simdilik aklima gelenler bunlar

Donoru bulmalari uc hafta surdu sonrasinda benim adet olmami beklediler benim adetim itibariyle tedavi baslandi.ispanyollar bizlere cok benziyorlar
Ben de haber vereli 3 hafta olmuştur ama hala bulunamadı,tedaviye daha zaman var diye mi yavaştan alıyorlar anlamadım. Haklısin bize benziyorlar,bu arada eski üyelerden İspanya da yaptırıp ilk seferde hamile kalan biri vardı. Ama senin gittiğin merkez değildi galiba.
Herşeyin hayırlısı olsun canım,bu tedavi maalesef zor ve strese sokacak türden,bu yüzden rahat olup,guvenicez, araştırıp en doğruyu bulmaya çalıyoruz ama bu biraz da sans isi. Ben artik sıkıntılı araştırma ve karar verme sürecini atlattıktan sonra rahatim, sorgulamadan ve stressiz bur şekilde gidicem
Kıbrıs a,eğer takar ve sorgularsam bu tedaviden negatif sonuç alırım. Herşey olacağına varır.

[QUOicin "ensu, post: 40024005, member: 537340"]canım neden günah diye düşünüyorsun.. hic yapamam dedigimiz neler yapmadik hayatta, birde su acidan düşün, her ay milyonlarca,milyarlarca yumurta gebelik olmayinca regl oldugunda yitip gidiyor, madem düyada birincil görevlerimizden biri üremek, bosa gidecek yumurtaya can vermek günah neden olsun, anasi babasi ayri bir cocugu alip büyütmekten dahami aykiri, bence bir olusuma katkida bulunmak hicte yanlis degil,. inşallah tez zamanda bebişini kucağına alırsın cnm.. yaşında gençmiş bebeğin tutunması açısından şansın yüksek olur..[/QUOTE]
cvp oci

Kurenk bi turlu ozel msj atamadim bu dogus sana ne dedi ne konustunuz. Kan tesri var soylediler mi onu bak ben tam 15 gun bekledim o testleri ve suan vitamin takviyelerine basladim
Evet cnm tüm testleri yaptım ve vitamşnleride kullanıyorum şuan

cwp icin teskkrler bilmirm cok iyi yorumlrda var murt bey hakknda kafam cok karisik.siz demi donasyona basvurdunz?

evet cnm ne yazıkki aynen öyle.. benim bu doktora gitmeme ortam sağlayan kurum bahçeci oldu yoksa asla gitmezdim.. bahçecideki dört yıllık kaç tedavi gördüğüm doktorum dediki sen murat berksoya git yumurta kaliten artsın, oysaki aylar sonra öğrendimki bu bi kumpasmış.. murat bey zaten bahçecinin doktorlarının çoğu ile üniversiteden bu yana arkadaşmış.. ve yurt dışı tatillerine buradaki yaşamlarını çok iç içe sürdürdükleri için birbirlerine devamlı hasta paslayarak birazda o ekmek kazansın diyorlarmış.. aylar sonra bahçecideki doktorlarıma neden beni o adama gönderdiniz boşuna param gitti ve psikolojim bozuldu dediğimde birinci ağızdan ulun bey, bir hastayı gözden çıkartmışsam daha fazla uğraşmak istemiyorsam arkadaşım murata gönderirim, oda hastanaın elinde nekadar para varsa hepsini alır dedi.. beni gönderende süleyman beydi.. aynı zamanda erbil beyde çok fazla arkadaşımı gönderdi ve madur etti.. Allah onların hepsini bildiği gibi yapsın.. bahçeci defterinide bu kumpası anlayınca hemen kapattım..

evet cnm İspanyadayı buradada bazı doktorlar laboratuvar açısından tavsiye ediyorlar, bende İVF nin İspanyadaki bir merkezi ile bir kaç hafta mailleştim ama mailde çok tatmin edici bilgiler vermediler.. yalnız şunu anladımki kuralları Kıbrısa göre daha katı.. 2 embriyo üstü transfer etmiyorlar ve kesinlikle cinsiyet tercihi yaptırmıyorlar.. Avrupada yasak olan herşeyi uyguluyorlar sanırım tabi başarı oranlarıda iyiymiş.. ama zaten çoğumuz iyi merkezlere gidiyoruz hangimizin nerede tutacağı belli olmuyor.. sinirlenmekte haklısın.. Firdevs hanıma gittinmi cnm..

Canım bu kez doktoruma güvenmeye karar verdim, o Kıbrısda Dünya Tüp bebek önerdi, henüz kesin değil , bu hafta bir iğne yaptıracağım , kontrolden sonra işlemlere başlayacağım, bence doktorunla konuş çünkü onlar çok kişi yolluyorlar ve karşı tarafla iletişimle çalışıyorlar, bana doktorum çok merkez var ben bir ikisiyle çalışıyorum ve güveniyorum dedi.

sizce kzlr dünya tüp bebk merkezi nsl kbrsta doktorum bze orayi önerdi telefndkiler cok ilgili ,bide donorü gercktn benzer birinimi buluyrlr?nerdn inancaz güvenmek cok zor;(

sizce kzlr dünya tüp bebk merkezi nsl kbrsta doktorum bze orayi önerdi telefndkiler cok ilgili ,bide donorü gercktn benzer birinimi buluyrlr?nerdn inancaz güvenmek cok zor;(
Bana da aynı yer önerildi, gelecek ay işlemlere başlayacağım, güvenmek tabi ki de çok zor ama başka bir çaremiz yok, ben daha önce foto ile seçmiştim yurt dışında buradaki arkadaşlara bahsettim, benden foto istediler bana benzeyen donorleri yolladılar ,ben yollanan ilk donoru seçmiştim, yani mutlaka göz kaş renk falan bakıyorlar , zaten bire bir bulamazlar.Biraz da kadere bırakmak lazım diyorum ben artık, nasıl olursa olsun o doğacak bebek bizim olacak.

siz daha önce yaptirdinz sanarm bebek sahibi olamadnzmi?dünya tüp bebek merkeziyle bnm grsmem oldu resim göstetuurmusunz die sordum münkn degl alicida vericide birbirini asla görmyr dediof of cok zor isimiz kafam okadr karisk ki ne yapicm bilmiyrm.yaptirirsm sonra kendiligndn tekrr bebgm olrsa sonra dierindn sogurmuym die bile düsünyrm nasl cikcm bilmiyrm

Ben Bahceciye hic guvenmiyorum.tupbebek icin kendisinden randevu alip gitmistim benim diger yumurtami gormeyip tek yumurtan var demisti 4 ay oncesindeyse endeskopi olmustum.oyle olsaydi endoskopide cikardi dedim ha o zamn ebatibkucuktur gorunmemisti demisti iananamadi o kadar nam yapmis surekli basinda ama benim yumurtaligimi goremedi.Zaten zor vakkalarlada ugrasmiyor kolaya secip namina nam katiyor.onemli olan zor olan vakkalarla basarini kazan.bahceci kibrisida hic dusunmem bile

Evet cnm Ali bey ben aday olunca gidicem ama araştırdım çok iyi bi dok[/QUOT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…