- 6 Mart 2015
- 93
- 25
- 8
- 52
noa bunu bilmiyordum, uyardığın için çok sağol. Öncelikle kan testlerini yaptırmak en mantıklısı demek ki.bence kıbrıstaki merkeze karar vermeden hsg ve histeroskopi için acele etme canım,
mesela HİT histereskopi konusunda çok hassas. okursan sitesindeki yazılarda da belirtmiş, benim muayenemde de özellikle sordu. fazla histeroskopinin rahime zarar verdiğini ve tutunmayı engelleyebileceğini söylüyor.
benım kafam cok karısık tı bunları ılk defa duyuyorum ben bu konuda cok bılgısızmısım sayenızde bılmedıklerımı ogrenıyorum lutfen bole detayları bızımle paylasın bılgı sahıbı olaalımCanım, yumurtaların kaliteli olması genetik açıdan sağlam oldukları anlamına gelmiyor ayrıca olsa bile spermle döllendikten sonra yanlış birleşmeler olabiliyor. Genç yumurtalarda bu olasılık tabii ki daha az ama böyle bir ihtimal var. Dolayısıyla döllenmiş yumurtanın yani embriyonun tüm kromozomlarına bakarak daha doğru bir sonuç alınabiliyor. Ama bu ayrı bir masraf ve biyopsi yapılırken o küçücük 7-8 hücreli yavrucuktan bir tane hücre koparıldığı için zarar verme ihtimali de yok değil:)Umarım açıklayabilmişimdir.
merhaba,yazdıklarını okudum senin bu konuda bilgin çok,sen de yptırdın mı???Önce senin adet olmanı bekliyorlar. Sen adet olunca hemen haber ceriyorsun. Onlarda ilaçlar veriyorlar donore. Muane edeyorlar arda, yumurtaların gelişimlerine bakarak ona göre şu gün gel diyorlar. O yüzden kıbrısa gidiş tarihi önceden kesinleşemiyor. 1-2 gün fark olşabildiği için. Mümkün olduğunca senin regline göre ayarlamaya çalışıyorlar. Merak etme, herşeyi ayarlıyorlar canım.
Hayırlı olsun canım, ins Rabbim gönlünun muradini verir.biz de mayis ta kibrisa gidecegiz senden mamografi istemeleri hakkaten ilgincmis sebep olarak bisey soylemediler miKizlar mayisin 22 de ispanyadan öngorusme icin randevu aldik.bu kez barcelonadaki İVİ merkezine gidiyoruz.fiyatlari cok dudurmusler kibrisla hemen hemen ayni fiyata geliyor gorusme sonrasi fiyatdada bi oynama olmazsa yolumuza orda devam ederiz.benden memografide istediler o biraz ilginc geldi
Canım hayırlı olsun, inşallah herşey gönlünce olur ve güzel sonuçlarla dönersin. Şimdilik sadece öngörüşme değil mi bu, merkezi daha önceden araştırmışmıydın?Hemen tedaviye başlayacak mısın?Kizlar mayisin 22 de ispanyadan öngorusme icin randevu aldik.bu kez barcelonadaki İVİ merkezine gidiyoruz.fiyatlari cok dudurmusler kibrisla hemen hemen ayni fiyata geliyor gorusme sonrasi fiyatdada bi oynama olmazsa yolumuza orda devam ederiz.benden memografide istediler o biraz ilginc geldi
Eski sayfalarda var hamile kalan arkadaşlar. Sen fotoğrafını gonderiyorsun,belirgin özelliklerini anlatiyorsun,onlar da buna gore araştırıp buluyor. Sen sarisinsan o özelliklere göre donorun olacak. Ama su da var ki,zaten babaya daha çok benziyor bebekler. Bir de cevrede goruyorsundur anne baba sarışın olup,bebek esmer oluyor ya d tersi,bu durum da aileden gelen genetik özelliklerden kaynaklanabiliyor. Donoru anne babası kardeşi de önemli burada.sayfada hc yumurta donasyonuyla bebek sahibi olan yok sanrm kmse bsy yazmadigercktn donasyn alick kisiye yakn birinimi buyrlar ya cok cirkn biriyse veren ;( sacma sapn seyler dsnyrm ama bn sarisinm mesela kara bisy cikrsa
sayfada hc yumurta donasyonuyla bebek sahibi olan yok sanrm kmse bsy yazmadigercktn donasyn alick kisiye yakn birinimi buyrlar ya cok cirkn biriyse veren ;( sacma sapn seyler dsnyrm ama bn sarisinm mesela kara bisy cikrsa[/QUO canım bende yapıcam donasyon senin fiziksel yapına uygun birini seçıyorlar bunlara takılma stres yapma bu yola
Amin amin hepimizin bu yolda muradini verir Allahim insallah.Senin tedavinde hayirlisi olsun.ben mamografi biliyordum tekrar baktik meme utrasonu istemisler.bir onceki merkezde istememislerdi blkide kırk yasima girdigim icin istedilerHayırlı olsun canım, ins Rabbim gönlünun muradini verir.biz de mayis ta kibrisa gidecegiz senden mamografi istemeleri hakkaten ilgincmis sebep olarak bisey soylemediler mi
Evet canim ön gorusme yapcaz gorusme sonucuna gore karar vercez.memografi degilmis ben yanlis anlamisim meme utrasonu yaptirmami soylemisler .diger tedavide istememislerdi simdi kırk yasima girdim belki bundan dolayı ya da butun hastalarindan istiyorlardir.Canım hayırlı olsun, inşallah herşey gönlünce olur ve güzel sonuçlarla dönersin. Şimdilik sadece öngörüşme değil mi bu, merkezi daha önceden araştırmışmıydın?Hemen tedaviye başlayacak mısın?
Memografi istemeleri ilginç, sen kaç yaşındasın canım, belli bir yaştan sonra çektirebiliyorsun diye biliyorum.Bana çekmemişti doktor, ultrason ile bakıldı sadece geçen ay.
merhaba,yazdıklarını okudum senin bu konuda bilgin çok,sen de yptırdın mı???
sayfada hc yumurta donasyonuyla bebek sahibi olan yok sanrm kmse bsy yazmadigercktn donasyn alick kisiye yakn birinimi buyrlar ya cok cirkn biriyse veren ;( sacma sapn seyler dsnyrm ama bn sarisinm mesela kara bisy cikrsa
Evet canim ön gorusme yapcaz gorusme sonucuna gore karar vercez.memografi degilmis ben yanlis anlamisim meme utrasonu yaptirmami soylemisler .diger tedavide istememislerdi simdi kırk yasima girdim belki bundan dolayı ya da butun hastalarindan istiyorlardir.
Evet canim ön gorusme yapcaz gorusme sonucuna gore karar vercez.memografi degilmis ben yanlis anlamisim meme utrasonu yaptirmami soylemisler .diger tedavide istememislerdi simdi kırk yasima girdim belki bundan dolayı ya da butun hastalarindan istiyorlardir.
Evet canim ön gorusme yapcaz gorusme sonucuna gore karar vercez.memografi degilmis ben yanlis anlamisim meme utrasonu yaptirmami soylemisler .diger tedavide istememislerdi simdi kırk yasima girdim belki bundan dolayı ya da butun hastalarindan istiyorlardir.[/QUOT
Merhaba kızlar,
Mayıs kafilesi biraz kalabalık gibi görünüyor. Nisancılar nasıl gidiyor, az kaldı gitmemize.Merhaba kızlar,
Mayıs kafilesi biraz kalabalık gibi görünüyor. Nisancılar nasıl gidiyor, az kaldı gitmemize.
merak ettiğin şeyleri sorarsan bilgi sahibiysem-ki olumsuzluklar ister istemez bilgi sahibi yapıyor insanı- seve seve cevap veririm.benım kafam cok karısık tı bunları ılk defa duyuyorum ben bu konuda cok bılgısızmısım sayenızde bılmedıklerımı ogrenıyorum lutfen bole detayları bızımle paylasın bılgı sahıbı olaalım
Canım tedavin hayırlı olsun.bu kez güzel haberlerini alıcaz inş :)Kizlar mayisin 22 de ispanyadan öngorusme icin randevu aldik.bu kez barcelonadaki İVİ merkezine gidiyoruz.fiyatlari cok dudurmusler kibrisla hemen hemen ayni fiyata geliyor gorusme sonrasi fiyatdada bi oynama olmazsa yolumuza orda devam ederiz.benden memografide istediler o biraz ilginc geldi
Canım ne zaman gidiyorsun ,tam tarih belli mi?Merhaba kızlar,
Mayıs kafilesi biraz kalabalık gibi görünüyor. Nisancılar nasıl gidiyor, az kaldı gitmemize.
Canım bence de bu işin ilk adımı kabullenmek ve eğer henuz bu tedaviyi kabullenemiyorsa insan kendine zaman tanımalı. Gerçekten tamam ben artık bu tedaviyi yaptırıcam demediğimiz sürece, öyle şeyler geliyorki insanın aklına,kafası karışıyor,senoryolar yazıyor saçma sapan. Öncelikle zamanınız varsa bu aşamayı geçmek gerekiyor diyo düşünüyorum. Sonrası çok rahat bir şekilde gelir.cnm ya herşeyi düşünürsen tıkanır kalırsın.. bazı şeyleri göz ardı etmek zorundayız..
ama senin yaşın küçük o yüzden kabullenmeler daha zor olabiliyor.. istersen farklı yolları biraz daha deneyip öyle yönel donasyona.. iç dünyanda hazır olman çok önemli hayatım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?