cnm bende İspanya Ivi ile mailleştim bayağ.. haklısın insan bazen yanlış anlayabiliyor..
hatta ben ilk maili atarken yumurta donasyonunu sordum, onlarda beni yumurta bağışçısı zannetmişti:))
Sen merkeze karar verdinmi canim

Slm. Benim donasyon ile bir oğlum var 6 yaşında. Merkez dunya tüp bebek. Gecen yıl ikinci kez denedik. Sonuç negatif. Bu yıl yeniden gitmeyi düşünüyoruz. İçinizde Kıbrıs'a eşiyle ayrı giden var mı. Bu konuda bana bilgi verebilir misiniz. Bu sefer bulast düşünüyoruz. Onun için Kıbrıs'ta 7-8 gün kalmayı göze alamıyoru.

hayırlısı olsun bızı aşamalarla ılglı bılgılendırsen memnun oluruz

hayırlısı olsun bızı aşamalarla ılglı bılgılendırsen memnun oluruz
Biz istanbulda once bir kac kere muayeneye gittik.Rahim inceligi sorunum oldugu icin fiziktedavi onerdi.dolayisi ile esimle beraber gidip transfere kadar 3 gun fiziktedavi aldim
Doktor bey getirdiginiz tahlillere cok dikkatli bakiyor

Biz istanbulda once bir kac kere muayeneye gittik.Rahim inceligi sorunum oldugu icin fiziktedavi onerdi.dolayisi ile esimle beraber gidip transfere kadar 3 gun fiziktedavi aldim
Merhana Denizciğim,
Adet kanamandan kaç gün sonra muayene oldun ve endometriyum kalınlığın ne kadar çıkmıştı. Fizik tedavin nasıl oldu. Transfere kadar 3 gün tedavi aldığını söylemişsin, tedavi sonucu rahim içi kalınlığın kaç oldu?

Merhaba
Biz donasyon tedavisine baslamadan 1 ay once muayene olduk doktor beye.rahim 5 mm di.Donorumuzu sectik.benim adet tarihime gore donorun adeti ayarlandi ve 1-2 gun arayla adet olduk.bende donor de ilaclara basladik.benden adetin 10.gunu progesteron testi istendi.esimle birlikte adetin 14. Gunu Kibrisa gittik.5. Gun yani adetin 19. Gunu transfer yapildi.14.16. Ve 18. Gunler fizik tedavi uygulandi hastanede(45dakika suruyor) ve 6.7mm ile transferim oldu.transferin gecesi kibrista kaldik ertesi gun donduk.
Umarim yardimci olabilmisimdir size

Canım doğum kontrol hapının 18. Günü yaptık bizde.
Tesekkur ederim canım. Ben irem hanim boyle söylediğinde tabi ginera kullanıyorum,simdi ise cylo prognova kullanıyorum,büyük ihtimal değişir lucrin kullanma zamanım. Kafama takılmıştı, simdi durum netleşti:))) senin az kalmis gitmeme canım,rahim kalınlığına ne zaman bakılacak

fizik tedavı de ne yapıyorlardı

Rahim kaslarinin calismasini ve rahime giden kan akisini artmasini sagliyor embriyonun rahme tutunmasina yardim ediyor.
2 farkli cihazla rahim kaslari guclendiriliyor

Evet canım az kaldı. Önce regl olmam gerekli. Haftaya zannedersem kontrole gideceğiz.

Merhaba arkadaşlar. .bende adetimle d.kont hap ina basliyacagim.nisan 12 si gb.mayis sonuna transfer kısmet olursa tabii.bilgilerimi irem hanima yolladim.henuz donor lr ilgili bilgo verilmedi. Sizlere kac seçenek verdiler merak ettim ve nezamsna?? Benim de yumurta donoru olacak.lucrini bendemi kullanıyor um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…