Bahceci canim senin ki nerssi
Benimki bahçeci değil ama bende senin yaşadığını yaşadım bana bakan hemsireninde eli müthiş ağırdı ve igne sonrasında günlerce acı çektim.. Tmm igne yağlı ama Türkiye'ye dönüncede kaç kez virdurdum hiç okadar acımadı..

Ayyy ne güzel söylemişsin ağzından bal damlıyor arkadaşım.. Amin amin amin
Sen isim vermek istemedin ama ben merak ettim hangi merkezde yaptigini.Sen cok iyi niyetli dusunuyorsun biliyorum ama bizler burda yassdigimiz olumlu ya da olumsuz yasadiklarmizi paylasiyoruz.dr adini merkez adi vermenin hic bir sakincasi yok aksine bizlere katkisi olur canim

Arkadaşlar ayın 22 sinde gidiyorum kıbrısa.çok heyecanlıyım şimdiden umarım herşey yolunda gider.kıbrıs deneyimi olan arkadaşlara soruyorum biz tranferden sonra o gün döneceğiz.siz ne yapınız ogünmü döndünüz yoksa orda dinlendiz mi

Hadi hayirlisi ayni gun benimde on gorusmem var umarim ikimizde guzel haberlerle doneriz.dr transfer gunu ucaga binmenin sakincasi yok diyorlar icin rahat olsun ama imkanin varsa bir gece kal psikolojik olarak daha iyi grliyor:)

Hadi hayirlisi ayni gun benimde on gorusmem var umarim ikimizde guzel haberlerle doneriz.dr transfer gunu ucaga binmenin sakincasi yok diyorlar icin rahat olsun ama imkanin varsa bir gece kal psikolojik olarak daha iyi grliyor:)
Teşekkürler canım.ben biletleri ayarladım ama sonraki gün gelmeyi önermiyorlar canım kalınacaksa 3 gün kalınmayacaksa o gün dönmek daha iyimiş.ne ön görüşmesi cnm merkezi mi göreceksin ben hiç öyle yapmadım tlf irtibata geçtim

Ben ispanyada dusunuyorum on gorusme sonrasi net kararimizi vercez.tutcagi varsa ayni gun donsende tutar canim

bugun okuyunca aynı şeylerı bende düşündüm arkadasımmm
Kibrrista yaptirdigi soyleniliyor dis basinda.kibris disinda donasyon yapan ulkeler en fazla 2 embriyo transfer ediyorlar.kadin dorduzlere hamile darisi bizlerin basina:)

Kibrrista yaptirdigi soyleniliyor dis basinda.kibris disinda donasyon yapan ulkeler en fazla 2 embriyo transfer ediyorlar.kadin dorduzlere hamile darisi bizlerin basina:)
Kadının 13 çocuğu varken dördüzlere hamile. Evet Kıbrıs'ta yaptırmış hem yumurta hemde sperma donasyonu ile. Bizler hala kara kara düşünelim. O merkez mi bu merkez mi diye. Kadın en son çocuğunu İspanya'da yaptırmış.

En az bir gece dinlenmen gerekiyor canım,bize doktorumuz öyle söyledi,biz de ertesi akşam döndük.Hayırlı olsun,güzel haberlerini bekliyorum.

İspanya dadami yaptirmis :) sanirim butun cocuklari donasyonla olmus.biz bir tane doguralim onada raziyiz:)

Selam arkadaslar,

Ikizlerim dogdular! Gectigimiz cumartesi ani suyumun gelmesi ile ikizlerim acil sezeryanla dunyaya geldiler cok sukur. Cok buyuk bir tehlike atlattik ama sukur hersey yolunda gitti. Malesef biraz erken geldiler. Daha henuz 34 haftaliklar ve suan kuvezde kaliyorlar. Hastaneden cikmalari bi kac hafta surecek. Ama hic onemli degil, sagliklari yerinde cok sukur. Oglum babasinin kopyasi, kizimiz her iki taraftanda benzerlikleri var.

Bu forum sayesinde cok sey ogrendik ve bu yola bas vurduk. Bunun icin herkese tesekkur ederim. Duygular cok yogun ve cok guzel. Ciktiginiz bu yolda sakin pes etmeyin arkadaslar. Insallah rabbim sizlerede bu duyguyu yasatir. Sizler daima dualarimdasiniz. Kalin saglicakla..

Sevgimsin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün senin adına çok sevindim gerçekten mutlulukların en büyüğü anne olmak rabbim bizlerede nasip eder inşallah tekrar hayırlı olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…