Canım çok geçmiş olsun.umarım bu operasyondan sonra herşey yoluna girer.bişey merak ettim endometriumunun incelemesinin sebebi ne kesin bişey diyor mu doktorun ve bu tedavinin sonunda bi kez daha olur mu.en erken ne zaman yapıcan donasyonu?çok soru sordum sanırım. Canım tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine

Merhaba canım,

Endometrium un ince olması, regl kanamasınıda az oluyor. Bunların sebebi ise rahim iç zarının yapışmasından kaynaklanıyor. Rahim iç zarının yapışmasıda daha önce geçirilmiş düşükler, kürtaj. Ben daha önce düşük yaşadım ve düşük sonrası kürtaj olmuştum. Kürtajdan sonra 2 defa tüp bebek denemesi oldum. Sonuç negatif oldu. histeroskopi olmam gerektiği söylendi ve ciddi yapışkanlık açıldı. 3 ay sonraki tüp bebek öncesi hcg de yapışkanlık tekrar göründü. Dün yapılan 2. Histeroskopimde balon takılmasının nedeni yeniden yapışmaması için. Benim gibi olanlarda maalesef %50 oranında tekrar yapışkanlık görülüyormuş.

Operasyonu yapan doktorum 2 ay dedi. Tabi benim anestezi etkisiyle soru soracak halim yoktu. Birazdan konuşacağım ilk reglimden sonra başlayabilir miyim diye. Benimki operatif histereskopi. Genelde 2. Ay sonrası tüp bebek tedavisine başlanıyormuş, ofis veya tanışanlarda 1 ay sonrası.

Kızlar herkese günaydın bu siteyi çoook uzun süredir takip ediyorum hep pozitif sonucu alinca burdan paylasicam diye totem yapmıştım ama sanırım ömrüm vefa etmeuecekben artık umudumu kaybetmeye basladim.. Bizim sorunumuz hem eşimden hem benden kaynaklanıyor dolayısıyla embriyo donasyonu denedim tam 3 kez en son negatifi dün aldım ben hepsini aynı merkezde denedim histeroskopi de oldum hiçbişey çıkmadı rahim tertemiz diyo doktorlar hem Türkiye hem Kıbrıs daki doktorum hiçbir sorun yok sende diyolar.. Rahim kalınlığım en az 8 buluyor yani ondada bi sıkıntı yok.. Benim gibi olan varmı aranızda sizce ne yapmalıyım? Aslında merkezime güveniyorum ne yalan söyleyeyim bana maddi manevi çok yardimcida oldular ama sonuç koca bir SIFIR

Canım ümidini yitirme bazen senin gibi 2.3 denemede olmayıp sonraki denemede oluyo genetik analizler yaptırDin mi bide hangimeekezde oldu canım transferin.morelini bozma bazen böyle işte kimi ilk denemesinde kimi 2 kimi 3 inşallah yakın zamanda annelik duygusunu tadarsın canim

Sagol cnm.. Donasyonda şans çok yüksek diyorlar daha 4.deneyen duymadım ama ben 4.denicem.sanırım yolunda gitmeyen bişeyler var ama ne.. Ben 29 yaşındayım ilk denememizde pgt yapıldı cinsiyet seçimi bile yapıldı her denemede 4 tane embriyo transfer edildi ama olmadı

Merkez ismi vermek istemiyorum bi çok insanın memnun kaldığı tanınmış bir merkez ama sorun tam olarak ne bilemediğim için onları zan altında bırakmak istemem

Merkez ismi vermek istemiyorum bi çok insanın memnun kaldığı tanınmış bir merkez ama sorun tam olarak ne bilemediğim için onları zan altında bırakmak istemem
Bence vermende bir sakınca yok.Sonuçta her merkezde pozitif ve negatifi Görenler var.
Peki doktorunuz ne diyor bu üst üste negatif sonuçlara?

Cok gecmis olsun canim.bir engeli antin allah baka engel gostrrmesin artik.psikolojik olarak tedaviye tam hazirlar ilac tedavisi baslayana kadar:)

Ah canim ya sendemi ne oluyor kizlar teker teker aksilik yasaniyor neyse artik bu engelleri asip sonuca olascaz hayirlisiyla.herseyde bir hayir vardir bunuda atlatirsin canim.ne zaman yaptirmayi dusunuyorsun?bendede uc tane miyom var doktorlar bi sey demedi.yorusmeye gidince tekrar sorayim bende

Canim cok gecmis olsun, inşallah bundan sonrasi iyi olur..sen moralini yüksek tut bugünlerde geçer..

Bence vermende bir sakınca yok.Sonuçta her merkezde pozitif ve negatifi Görenler var.
Peki doktorunuz ne diyor bu üst üste negatif sonuçlara?
Doktorum çok tatlı aslında dedim ya oyuzden kafam çok karışıyor.. Malesef hiçbir sebep yok diyor yapılabilecek herşeyi yaptım bir sebep söyleyemiyorum diyor.. Offf kızlar yaa ben hiç anne olamicam sanırım baksanıza donasyonda 4.ye yelken açtım şaka gibi geliyo bazen inanamıyorum.. Kanbarcim seni diğer topiktende takip ediyorum bebislerine çok ama çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Morelini bozma seni çok iyi anliyorum bazen insanın umutları tükeniyor ama pes etmemeliyiz . Umutsuzluğa kapılmamak gerekir güçlü olmak zorundayız. Aynı merkezde yaptirdiysan eğer bu sefer başka bir doktorla çalışmalısın fikrimce ve vardır muhakkak gözden kaçan bir neden iyice ince eleyip sık dokumalı.asla umudunu yitirme canim

cnm gecmis olsun insallah bu son negatifin olur.. hep ayni merkezde denemissin cnn istersen bi kezde baska bi merkezde donasyon dene.. tup bebekte bile bu boyle.. bilindik cok iyi merkezlere kac kez gidipte sonuc alamayan okadar cok kisi varki bende bunlardanim.. merkez iyi olsa bile bazi laboratuvarlarin dollenme islemi bazi kisilerin bunyesinde tutmayabiliyor.. bide yeni bi yerde sansini denemende fayda var gozden kacan seyler olabiliyor farkli doktor ve farkli lab.. un denenmesinde fayda var.. k.i.b.

Haklısın cnm ama sırf bu nedenle histeroskopi yapıldı ve rahimde yapisiklik falan hiçbişey yok yani şansı arttırmak için rahime çizik bile atıldı ama işte dediğim gibu.. Bu arada hoş buldum kyra34

evet kızlar sanırım son bir atak yapıp gerekirse alyansima kadar satıp başka merkezde sıfırdan baslamaliyim adım adım yazacağım gelismeleri

Çok gecmıs olsun arkadasımm

Çok teşekkür ederim,inşallah Rabbim bu denemende sana da anne olmanı nasip eder,bunu hem diliyor,hem de bir kız/ bir erkek ikizlere hamile bir anne adayı olarak dua ediyorum senin için şu an,dilerim Allah duamı kabul eder.
41 Meryem Suresi okuyor musun,tilavet secdesini de yaparak,ben bu kez okudum ve hamileyim.
Anne olma yolunda en büyük şansımız :inanç.Lütfen anne olacağına dair inancını kaybetme.
Üzülme,dua et,gerekirse doktorunu değiştir.Benim tüm arkadaşlarım çoğunlukla Doğuş-Firdevs Hn. Veya Hitte ,bir kısmı da diğer doktorlarda hamile kaldılar.Belki şu anki doktorunun bulamadığı bir küçücük arızayı diğer bir doktor bulur,tedavi eder ve sen de meleğine kavuşursun.Bazen bir noktada tıkanıp kalınca,değişim yapmak en iyisidir.
Bana özelden de soracağın birşey olursa,lütfen çekinme,Yardıma hazırım,mesaj at.
İnşallah hepimiz sağlıkla meleklerimizi kucağımıza alırız,Amin.İnancını koru,ümidini kaybetme lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…