Ne güzel anlatmışsın bir solukta okudum inan

maşallah canım gözünaydın inşallah sağlıkla bebbişlerini kucaklarsın bu yazdıklarından kendimde o kadar çok şey varki sen anlamamak mümkün değil canım sendeki sorun neydi neden donasyona yönlendirdiler benim yumurta rezervim az ve ama yaşta ileri donasyonda bile tutacağına inanmıyorum birde külfeti apayrı bir dert neyimiz varsa yoksa harcadık bittik nasıl bir aşamadan geçtin lütfen anlatırmısın

Hayırlısı canım :) çok mutluyummm buradaki herkes bebişine kavuşsun herkes için dua ediyorum
dualar için çok sağol canım,amin Allah kabul etsin. bende önümüzdeki ay gidiyorum, kendimi temmuza hazırlamıştım ama tedavi ücretini erken biriktirince, bir ay öncesine aldık.. Allah hepimize yaşatsın bu mutluluğu.

Canım tedavin hayırlı olsun. İnşallah herşey yolunda gider ve Bebişlerinle gelirsin

kızlar merhaba çok uzun araştırmadan sonra bahçeci kıbrısta karar kıldık. bir ara artık vazgeçtim ama sonunda kararımı verdim ben bu bebeği istiyorum allah yardımcımız olsun inşallah bu ay içinde başlıyıcaz. dualarınızı esirgemeyin

Kızlar size bişey sormak istiyorum benim 7. Gün sonucum 44 9.gün 166 ve 11.gün 316 sizce ikiz olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…